AcasăDezvaluiriAncheteGata, și ”Buldogul” a mușcat din Băsescu!

Gata, și ”Buldogul” a mușcat din Băsescu!

Blaga achitat, Băsescu tremură!

”Pinalti out, intră Băsescu” avertizam pe 7 noiembrie. Atunci când dezvăluiam că fostul baron portocaliu Gheorghe Ștefan este în grafic cu planul său disperat de a îi asigura libertatea fiicei Georgiana. Mai ales că sistemul și-a ținut partea sa de înțelegere… Astfel că, aflat la nici el nu mai știe exact a câta condamnare definitivă, ”Pinalti” a fost eliberat din nou.

Ștefan și a scăpat și fata Georgiana nu doar pe el

De această dată la doar o lună și jumătate de executare din pedeapsa de 4 ani și 6 luni de închisoare, pentru care fusese închis pe 14 septembrie 2021. Iar cum denunțătorul de serviciu Gheorghe Ștefan a dovedit o ”colaborare sinceră și completă”, sistemul a putut trece la ”next level” al planului de încătușare a ”țintei finale” Traian Băsescu. Astfel că, la doar câteva zile după eliberarea lui Gheorghe Ștefan, și Vasile Blaga a beneficiat de o nebănuită clemență din partea instanței, cel puțin la acest nivel de judecată. Astfel că ”Buldogul” tocmai ce a fost achitat în dosarul de trafic de influență în care fusese la rândul său denunțat de Gheorghe Ștefan ”Pinalti”…

Cât mai rezistă?

Ceea ce înseamnă că actualul europarlamentar al Partidului Național Liberal trebuie să îi fi impresionat în vreun fel pe judecătorii care au constatat că ”fapta nu există”. Mai ales că nici procurorul DNA din instanță nu a mai sărit să protesteze…

Cât mai rezistă și Udrea

Acum, ce este drept, decizia nu este definitivă, fiind doar una în primă instanță. Astfel că Vasile Blaga are timpul necesar să continue pe drumul pe care a apucat-o și să nu se răzgândească… Mai ales că, după cea a lui Gheorghe Ștefan,  ”spovedania” sa devine astfel una capitală! Cel puțin în condițiile în care Elena Udrea încă rezistă! Dintre toți ”bărbații de stat” care au stat la baza regimului portocaliu, Udrea fiind singura care le-a dat ”flit” procurorilor anticorupție, în ciuda dosarelor care i s-au deschis pe bandă rulantă. Numai că, pe zi ce trece, se strânge ”lațul” și la ea… Astfel că toată ”lumea bună” a fostului regim se întreabă – mai ales acum, după ce până și ”Buldogul” a mușcat mâna care l-a hrănit! – cât va mai rezista și Elena Udrea…

author avatar
Catalin Tache
5.051 afisari

14 COMENTARII

    • @ Realistul dobitoc de la 21:12 : – Bre Kosteo , ce-are sula cu prefectura ? De ce nu te lasa Raionul la vatra cand vede in ce hal te-ai ramolit ? Ce-are trupa BLONDY , formata din Andreea Banica si Cristina Rus , cu BROIDY ?

  1. Esti mai proasta ca mine , ma refeream la Elena Udrea , e vopsita blonda . A tunat si ne-a adunat prin tufisurile din spatele garii Tiraspol , am ajuns sa ne certam intre noi , cotofano !

  2. Nu se poate lupta cu legea în mana împotriva Mafiei atunci când Mafia face legea. Dau și eu dreptate colegului postac Anonim care ne arata solutia sticla, benzina, cârpă și chibrit. Într-o tara corupta s-a mai recurs la o solutie pentru a scăpa de Mafie adică trupele Tupakamaru, parca asa le zicea.

    • Colegul postac Anonim Kostea Sugiuk ? Pai , ba Gica , tu esti ala , iti dai dreptate singur si te in cur ajezi , tupak amarule ?

  3. Bai Gelu, Glad și Menumorut, eu postez sub un singur pseudonim. Ți-e frica cumva ca gândim mai mulți la fel? Ai putintica răbdare neicusorule să-l strângă un pic gerul și foamea pe romana în iarna asta, sa vezi atunci cați vor gandi ca noi! În 89 nu știa lumea de unde sa va ia, ca stateati într-un amarat de apartament, viperelor. Acum v-ați făcut vile de neamuri proaste din furat de la gura amaratilor, sunteți ușor de gasit. 40% dintre copii Ro trăiesc sub limita sărăciei și mulți se culcă flamanzi. Iar voi nu știți cum sa va mai spargeți în figuri cu banii de furat. Cum spunea Anonimul, sticla, benzina, cârpă și chibrit?

  4. Sticla , benzina carpa si chibritul , tot imi dau foc sa scape gara de mine .

  5. Ati scris ca Buldogul a marait despre Basescu?! Azi vama Petea din Satu Mare, fieful lui Vasile Blaga…3000 certificate verzi false…perchezitie…VAMA PETEA PRODUCE DE 20 DE ANI PENTRU BLAGA, CIOCAN SI ALTII…SICTIR CU BLAGA AL VOSTRU!!! UN JEG

  6. De fapt vama petea este producator de certificate verzi..si alte vami…plina Romania de certificate verzi falsificate…vaxinati doar in acte…criminalul de raed arafat nu putea produce decat INCA UN FENOMEN INFRACTIONAL..ca el este infractor din nascare…mars afara din tara javra ordinara!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger