AcasăDezvaluiriAncheteGata, serviciile au ales urmașul lui Iohannis!

Gata, serviciile au ales urmașul lui Iohannis!

Anul trecut, pe data de 4 septembrie, serviciile băteau palma pentru succesorul lui Iohannis! Astfel că, în spatele ușilor închise ale unei mese rotunde asumate oficial de think tank -ul New Strategy Center și organizată prin sprijinul logistic al Ministerului Afacerilor Externe și Ministerului Apărării Naționale, ”lumea bună” a sistemului declanșa o minuțioasă operațiune de ”awareness”…

George Scutaru și Daniel Motreanu în aceeași tabără

Adică de conștientizare, de către principalii lideri politici, cei ai serviciilor secrete și partenerii strategici externi că ”marea trecere” din 2024 trebuie să fie una pe deplin controlată. Pentru a nu exista nici cel mai mic risc ca un factor ”incontrolabil” să perturbe înțelegerea deja parafată pentru anul decisiv al alegerilor locale, parlamentare și prezidențiale. Și atunci când, sub privirile de încuviințare ale giranților externi, dreapta ar urma să păstreze Președinția, în timp ce stânga s-ar alege cu premierul. Iar cum ”blatul celor două Palate” este considerat vital pentru asigurarea echilibrului geo-strategic pentru o bună perioadă de acum încolo, nimic nu putea fi lăsat la voia sorții. Mai ales dacă ”laboratoarele” însărcinate cu formarea ”valului emoțional” vor să fie în grafic cu punerea electoratului român din nou în fața ”singurei șanse” de a vota în finala prezidențială ”răul cel mai mic”.

New Strategy Center

Astfel că ”societatea civilă a sistemului” a fost însărcinată cu organizarea conferinței ”Black Sea and Balkans Security Forum”.

Mihaela Nicola și Laboratorul lui Dungaciu cosmetizează trecerea de la Iohannis la Ciucă

La care au participat, pe lângă generalii SRI și DGIA care au asigurat ”expertiza analitică”, multe alte nume grele ale sistemului, chiar dacă nu toate extrem de cunoscute publicului larg. Amfitrionul George Scutaru luând decizia cel puțin stranie pentru un ”ONG civil” ca ”discuțiile libere” să fie secretizate! Mai ales cele organizate în jurul temelor sugestiv intitulate ”Emerging Security Challenges for the Eastern Flank of NATO: Predicting the Unpredictable”; ”Unmaned Vehicles: a Solution for the Black Sea Naval Challenges” și, bineînțeles, ”Moscow Does Not Believe in Tears. The battle for Ukraine, Republic of Moldova and Belarus”. Evenimentele din ultimele zile părând a respecta copy-paste ”punctajul” propagandistic discutat pe 4 septembrie 2021, la București! La ”laboratorul” NSC unde au participat, alături de analiști militari și financiari, reprezentanți ai NATO și politicieni români și din țările aliate și șeful Statului Major General, generalul Daniel Petrescu, șeful Forțelor Aeriene, generalul Viorel Pană, șeful Forțelor Navale, contraamiralul Mihai Panait și adjunctul directorului SRI, generalul Cristian Bizadea. Plus reprezentanți discreți, dar cu un cuvânt greu de spus, ai principalelor servicii secrete românești și din țările membre NATO. Aici, pe 4 septembrie luându-se decizia finală ca ”noul Iohannis” să fie Nicolae Ionel Ciucă! Principalul atu al generalului fiind chiar ”obediența” acestuia!

Scutaru pe axa SUA – Israel, Motreanu la UE!

Odată cu instalarea lui Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni, George Scutaru devenea consilierul prezidențial pe probleme de securitate și totodată ”tătuca sistemului”. Numai că, pentru a îi băga de la bun început în cap lui Iohannis să nu uite vreodată cine l-a făcut președinte, ”sistemul ticăloșit” al lui Băsescu i-a transmis un avertisment sinistru, prin inculparea principalilor oameni de încredre ai ”neamțului”, George Scutaru și Dan Motreanu. Numai că Scutaru ”și-a luat fapta” în locul lui Iohannis și, după ani de teribile temeri dacă sistemul își va ține sau nu partea sa de ”deal” a putut răsufla din nou ușurat.

La Black Sea and Balkans Security Forum SRI a fost reprezentat de Cristian Bizadea

Astfel că acum este din nou activ, alături de fostul șef al ”Analizei” din SRI asigurând conducerea New Strategy Center. ”Laboratorul” care a găzduit și ”staborul prezidențial” din toamna anului trecut. Postură din care Scutaru poate asigura relația cu axa Washington – Tel Aviv, pentru girarea unei ”tranziții liniștite” de la ”obedientul” Iohannis la mai și ”obedientul” Ciucă. În timp ce colegul de suferință și de ”lot”, actualul europarlamentar Dan Motreanu îndeplinește aceeași misiune la Bruxelles. Iar pentru a înțelege mai bine ce înseamnă New Strategy Center printre miile de alte ONG-uri cu aceleași ”scopuri declarate” este suficient să identificăm doar partenerii săi externi: Geopolitical Futures – S.U.A; Foundation Institute for Eastern Studies – Polonia; Elcano Royal Institute for International and Strategic Studies – Spania; Institute for Development and International Relations – Croația; London School of Economics and Political Science IDEAS – Marea Britanie; The Centre for the Study of New Generation Warfare – S.U.A; China Institutes of Contemporary International Relations – China; Marmara Group Strategic and Social Research Foundation – Turcia; Institutul pentru Dezvoltare și Inițiative Sociale ”Viitorul” – Republica Moldova; Hellenic Foundation for European & Foreign Policy – Grecia; Centro Studi Internazionali – Italia; Foundation for Political, Economic and Social Research – Turcia; World Experience for Georgia – Georgia; Center for Army, Conversion and Disarmament Studies – Ucraina; Center for Global Studies Strategy XXI – Ucraina; Sofia Security Forum – Bulgaria; Center for Euro – Atlantic Studies – Serbia; Center of Analysis of International Relations – Azerbaidjan, Caucasis Institute – Armenia, Rasanah Institute – Arabia Saudită și, nu în ultimul rând, The Institute for Cyber Policy Studies – Israel.

Laboratorul LARICS

Iar dacă NCS-ul lui George Scutaru a făcut deschiderea pentru varianta Ciucă, una care îi garantează liniștea post-prezidențială și lui Iohannis, Mihaela Nicola a fost și ea mobilizată imediat pentru ”apretarea imaginii de soldățoi” a generalului, după cum dezvăluiam chiar ieri. Însă cum premierul trebuie să crească constant și ”sănătos” în sondaje până în 2024, sistemul a turat ”laboratoarele” responsabile de manipularea opiniei publice prin tot felul de ”barometre”. Nu se știe cât de științifice, dar extrem de bine plătite. Un astfel de exemplu fiind cel al ”Laboratorului lui Dungaciu”, LARICS. Adică ”spălătoria de bani” din Bdul. Iuliu Maniu, pompos intitulată Laboratorul pentru Analiza Războiului Informațional și Comunicare Strategică.

Proiectul de țară NSC

Iar dacă Mihaela Nicola trebuie să joace cum i se cântă, după ce fratele ei, Bogdan Nicola se află totuși în libertate după condamnarea definitivă la închisoare pentru fapte de corupție, și maleabilitatea ”laborantului” Dan Dungaciu este oarecum de înțeles. Mai ales de către cunoscătorii sistemului care încă își aduc aminte că acesta a deținut cetățenia Republicii Moldova… Că a fost consilier al președintelui interimar de la Chișinău, Mihai Ghimpu… Că a fost bursier al Băncii Mondiale… Dar și al Universității Central Europene înființată la Budapesta de George Soros… Că a scris la ”Mișcarea”, revistă considerată de sorginte legionară… Sau că s-a ”măritat” cu basarabeanca Stela Popa, cel puțin din punct de vedere al popularității prezentatoarei TV! Astfel că sondajele și barometrele ”laboratoarelor” sistemului vor da de acum înainte doar creșteri constante ale popularității premierului Ciucă. Cel care, cu toate păcatele sale, se speră că va fi considerat în toamna lui 2024 ”răul cel mai mic de ales” în fața naționalistului de serviciu crescut și el, culmea, tot la umbra sistemului…

author avatar
Catalin Tache
18.431 afisari

95 COMENTARII

  1. ce nu inteleg eu de ce nationalist e ceva rau ? sa-ti iubesti tara si poporul este rau si sa pupi ghiulul la toti strainii e bine . e o prosteala ca si cea cu anti semitismul , o eticheta pusa pe oricine care incurca hotii din furat si nu stau in genunchi in fata lor .

    • Weblogografic.com : ” DIFERENTA DINTRE NATIONALISM SI PATRIOTISM -2022-PUBLIC „. Nu e aceeasi mancare de peste . Atentie la nationalismul extremist .

      • Diferenta dintre nationalism si patriotism e simpla: patriotul iubeste patria, nationalistul iubeste si neamul in care s-a nascut. Orice ideologie sau doctrina poate duce la extremism. De exemplu, sionismul, care este cea mai feroce forma de sovinism. Sau liberalismul.

          • Nu inteleg, de ce luati pentru cuvantul NATIONALISM, doar partea care se refera la o ”ideologie si politica care urmareste intretinerea izolarii si atatarea neincrederii si urii intre diferite nationalitati”, de ce nu luati de ex. ”doctrina politica bazata uneori pe apararea exagerata a drepturilor si aspiratiilor natioanale” etc. vezi DEX. ??? Cat despre patriotism nu cred ca e cazul sa-l explicam.

      • „”Mihaela Nicola și ”Laboratorul” lui Dungaciu cosmetizează trecerea de la Iohannis la Ciucă””

        Ha ha ha ha ! Ardei umplut se vrea …. presedinte! Prostilor, unde va credeti? In dictaturile africane sau Sud Americane?

    • Nationalismul este rau pentru globalisti, care vor sa transforme intreaga lume intr-un imens Lagar de Concentrare, in care sa nu existe nicio urma de revolta impotriva Stapanilor. Intr-o astfel de societate distropica, orice nebunie va fi considerata normala si legala. De exemplu, necrofilia, zoofilia sau incestul. Pentru a putea fi pe deplin controlata, toti cetatenii viitorului Stat Global vor trebui sa aiba implantate doua nanocipuri: unul care serveste pentru monitorizarea proceselor fiziologice si psihice, intercalat in secventele ADN-ului, si care prevede si numarul unic personal, iar altul pentru accesarea Retelei Globale, implantat pe mana dreapta sau pe frunte, ca semn de acceptare a fiului lui Lucifer drept messiah si dumnezeu. Deci, imparatia lui Antihrist, caci despre el este vorba, va fi un fel de Matrice matrixiana. Capitala imperiului satanist va fi stabilita la Ierusalim, iar fiul lui Lucifer va fi incoronat in cel de-al Treilea Templul, construit dupa distrugerea moscheii Al-Aqsa.

      • Tocmai sunt concentrat pe o lucrare la flautul zburlit cuu gusa a unui globalist , cum termin , bag nanocipul pe matricea matrixiana si incep sa fac niste matanii evlavioase cu fruntea la buricul lui Lucifer . Meditatiile astea profunde imi produc disconfort , elimin niste vanturi puturoase , cred ca mi se trage si de la stevia cruda ornata cu dude ……

    • Depinde DESPRE CARE NAȚIONALISM e vorba, că dicționarele dau DOUĂ DEFINIȚII! Una în care naționalismul e bun și care are multe trăsături comune cu patriotismul, cealaltă în care naționalismul e rău, căci seamănă foarte mult cu șovinismul! De aia e și greu d eînțeles, că niciodată nu știi la care din ele se referă de fapt!

    • Se inseala amarnic. La ceea ce fa ei acum, viitoarele alegeri ”libere” sunt departe, departe. La presiunile exercitate asupra poporului, scumpiri, tradari incet incet solutia va fi una brutala. S-au furat multe si se vede fundul sacului.

    • ”premierul trebuie să crească constant și ”sănătos” în sondaje până în 2024”
      Vai de capul lor de idioti. Cine sa-l aleaga pe un ardei umplut obtuz in vederi?

      • Suntem plictisite pe centura , n-avem musteriii si ne-am dat la barfa …

        • Sa vina meletia , a oprit unu cu tiru si ne-am incaierat , am uitat al cui e randu ….

    • În mod normal dacă serviciile nu intervin, holera PNL nu mai întra pe nicăieri la următoarele alegeri, iar ipostorul Werner ar trebuii anchetat pt dezastru în care au adus țara

      • Mi s-a umflat nosu , e rosu , cred ca am ciuma rosie , dau cu niste talc galbior , sa zica lumea ca e holera ….

    • Te referi la faptul ca mai e mult pana la alegerile prezidentiale ? Asa e , in 2 ani si 10 luni se pot intampla multe …

  2. Tache, daca nici acesta nu este raport CI,atunci nimic nu mai este! Prea complet,prea multe jocuri strica…asta aproape ca pare GRU…dar , greu de identificat furnizorul…

  3. Lasa ca stie Tache ce face…si mai ales cum le face…😅ai citit undeva aici de SIE…?deci e de bine,mai usor cu GRU

  4. „sistemul” il poate pune pe ion iliescu presedinte.al patrulea mandat.MERGE.
    insa acelasi „sistem” trebuie sa plateasca 1.25 milioane angajati(ai sistemului) 5 milioane pensionari(din sistem) avand si o datorie suverana(de sistem) de 140 miliarde EURO.SUCCES

  5. Gata, serviciile SRI si DGIA au ales cine e alesul,dar serviciul SIE -NU!!!SI ATUNCI LE ARATA ASA PISICA…VRETI VOI,DAR NU SI NOI!

    • Alooo, Sugiuk, nu mai arunca pe Kostea ca a postat pe aici ca nu e adevarat, marlanule ,sarlatanule care ești.

      • Mi-am dat telefon , alooo , Kostea Sugiuk ? Nu-i asa ca nu am postat io in National , marlanule , sarlatanule dati-as mumu …..hihihihihihihi

  6. Daca l a pus pe actualul si e esuat , el cu gura lui ne a transmis ca el despre tara ca nu a facut nimic pt ea, nu poate sa vorbeasca nimic el poate doar despre sine!!!

  7. Dupa partenerii din reteaua externa pare ce este drept mai mult SIE…dar nu ar fi fost sparta gasca tocmai de Tache…asa ca sereistii iar s-au intins mai mult decat plapuma constitutionala si externii au trebuit iar sa le dea peste maini…

  8. YOUTUBE : TVR 1 -TVR 2 , 02 FEBRUARIE 2022 : ” BREAKING FAKE NEWS : DEZINFORMARI PE FONDUL SITUATIEI TENSIONATE DIN UCRAINA ( @ TVR 1 ) ” . Marian Voicu de vorba cu generalul de brigada Constantin Spanu .

    • IMI PLACE SA MINCIUNESC , NU AM PERMIS DE VANATOARE CA AM D-ALA CU DUNGA ROSIE DE LA DILIBAU …….hihihihihihihi

  9. Pai nu are rost sa mai mergem la vot dacă deja s a hotarat cine i va urma mutuluui! Asta e, ne purtam crucea de colonie cu guvernator numit.

  10. Scutaru o veni de la scutul de la deveselu…dar atat! Lingea usa rusilor..se umfla de vorbele americanilor…vai de el si de cei de la Buzau care il imping la geam ca sa isi ia si ei pensia…404

  11. TOT IO SUNT SI ANONIMU DE LA 10:27 SI 10:59 , M-A ALIMENTAT RAIONU LA MICUL DEJUN CU INCA O GALEATA DE MAGIUN MARO . PAPA-BUN ……MMMMMMMM……..UN DELICIU …..

  12. „Bate-i Doamne de ciocoi,cum ne bat și ei pe noi!”Să nu-ți bati joc de propriul tau popor că e MARE PACAT și se pedepsește când nici nu gândești!

  13. Doar o întrebare: cate milioane de români au plecat din tara,dar nu în concediu,ci de bine ce le-a fost în propria lor tara ?!

  14. Inca o întrebare: cate avorturi se fac pe zi in Romania? Ne mai lipsește așa zisa „educație sexuală” și o legislație antifamilie creștină și pro toate perversiunile și alienările psihice din lume că atunci le avem pe toate dar ne-am pierdut pe noi insi-ne.Si acum stați și reflectați ce este patriotismul și naționalismul poate veți și afla …

  15. Agapis , dracu nu e asa negru , romanii au vazut lumea si si-au mai deschis capul intoxicat de comunism , tine de fiecare cum isi gestioneaza bunul simt si propria conduita . Era bine cand mureau atatea femei din cauza avorturilor efectuate de moasele empirice ( babele alea cu leandru ) ? Era bine cand stateai la coada de la 3 dimineata pentru o sticla cu lapte sau te impuscau granicerii la Orsova cand vroiai sa-ti iei lumea in cap ? Acum esti liber ca pasarea cerului , fiecare dupa cum il duce capul , Dumnezeu iti da , dar nu-ti baga si-n traista ….

  16. Cati italieni nu au emigrat in Romania si s-au adaptat aici ? Cati spanioli nu au lucrat in Germania ? Cati romani au emigrat in America acum 150 de ani ? Pe tot globul emigrarea e in floare , ce e la frontiera Mexic-SUA , cati mor pe mare inainte sa ajunga pe coastele Italiei ? Orice om vrea sa-si depaseasca conditia , nu trebuie legat de glie , raman pilosii , imbuibatii , batranii si cei analfabeti functional , slugarnicii aia cu mana intinsa , incapabili sa-si defineasca menirea . Temerarii ce se simt in stare sa-si incerce norocul trebuie lasati sa-si urmeze destinul , nimeni nu are dreptul sa puna bariere si nu ordona in ce tara ai dreptul sa traiesti atata timp cat te integrezi si respecti legile acelei tari . Avem o existenta efemera , suntem un fir de praf in Univers si ne ducem existenta dupa cum imprastie Dumnezeu vanturile istoriei .

    • Cat timp politia si serviciile folosesc tehnologia ilegala de monitorizare in timp real a gandurilor unui om denumita Remote Neural Monitoring, inclusiv Dragnea a fost supus la asa ceva pentru a fi tocat, nu exista conceptul de libertate in tara asta, e doar o puscarie in care sclavii muncesc si au senzatia ca traiesc fara sa aiba habar ce se petrece cu ei

      Dar toate monitorizarile astea ilegale si foarte abuzive ce incalca orice legislatie in vigoare de pe Terra NU se pot constitui nicicand drept probe, dar pot constitui cea mai recenta forma de terorism de stat. In State sunt multi deja de la nsa si alte agentii care au dat in vileag acest terorism, implementat masiv si in Uniunea Europeana si in state din orientul mijlociu. In Romania sunt foarte multi monitorizati astfel, dar nu au habar

      Doar cautati pe google Remote Neural Monitoring, V2K, Gangstalking. In state multe procese au fost declansate pe astfel de spete

      • Aoleo , d-aia are saracu Dragnea dosare penale , ca a fost bombardat cu Remote ? Mai ai frati ?

  17. Miscarea migratorie europeana din secolul XIX catre Statele Unite ale Americii a inceput dupa infrangerea lui Napoleon ( anul 1815 ). Secolul XIX a fost martorul unui GIGANTIC FLUVIU UMAN ( peste 38 de milioane de emigranti ) spre Lumea Noua George Pomut a fost cel dintai roman care a pasit pe pamantul acesteia in 1850 ( Este mentionat si un preot ortodox din Transilvania , Samuila Damian , care ar fi ajuns in America cu 100 de ani inainte ( 1750 ) , preot ce ar fi corespondat cu Benjamin Franklin ) . In 1856 , un vas cu 120 de romani la bord a plecat din portul Constanta cu destinatia California . Intre 1890 si 1914 , emigratia din Polonia , Rusia si Austro-Ungaria a atins cote maxime . Tot in aceasta perioada au emigrat in America si aproape 200.000 de romani .

  18. In poza numarul 4 de sus in jos,apare in ultima pozitie din dreapta bruneta care este sefa de protocol de la Palatul Treicoceni.Ce cauta pi z-du licea aia acolo???

  19. Laborator de trădători si spăgari care si-au facut plinul din hotii dar vor mai mult, chiar dacă „tara se sfarama”. Ticăloși înstelați si gulerati, pupatori de ghiuluri si cur-uri straine cu mult patos si pasiune. Scârbă!!!

    • „Pupatori de ghiuluri si cururi straine „. Lumea e in diversitate , de ce esti invidios ? Strainii nu se inghesuie in zoopark , tu ce torpedou autohton ai de lustrui cu mult patos si pasiune in seara asta la Raion ? Te invarti de-o cinzeaca de samagon ?

  20. la pariu ca nu iese niciunul??? pina in 2024 se vor intimpla atit de multe incit nici nu se stie daca va mai exista acest sistem. paradigma prezentului, slujita constient sau inconstient prin abordarea la nesfirsit a acelorasi teme pentru a nu iesi din tiparele stabilite, este in putrefactie. a sosit vremea schimbarilor majore.

  21. După 20 de ani in care dreapta a dat chiriașul din dealul Cotroceni, din 2024 va veni
    si randul stangii sa dea chiriasul, asta dacă sefii coloniei vor ingadui.
    Rafila,Dîncu,Ciolacu ar pute fi chiriași in deal. Ne ajunge un plavan.

      • Asa si? Ce daca sunt? Doi securisti turnatori de dreapta sunt buni de președinți, daca sunt si de stanga nu mai sunt buni?
        CE MUIST IEFTIN esti bai -STAI P‐aci.

          • Sugiuk, esti nesimțit pentru ca postezi iar numai tampenii.Sluga ieftină care esti pe salariu la tradatori, asta esti tu.

          • Asa este , sunt nesimtit , sluga ieftina pe un salariu de tradator ( 3 copeici postarea ) , postez numai tampenii cand n-am musterii in boschetii din spatele garii Tiraspol , un poponaut idiot si rapanos in pragul falimentului ( varsta isi spune cuvantul , nu mai sunt la fel de sprinten in opturi )……hihihihihihihi

          • Am primit ordin de la Raion sa citesc : 1. Ziare. com , 24 martie 2014 , ora 23:39 , articol de Victor Pitigoi : ” Cel mai mare conflict armat sovieto-chinez din trecut „. 2. Contributors .ro , 01.02.2019 , articol de Cristian Felea : ” China si Rusia sau rivalitatea naturala si cooperarea incidentala „. 3. Spotmedia .ro , 08.01.2022 , ora 06:51, articol de Valentin Naumescu : ” Batalia lui Putin pentru controlul spatiului post-sovietic si pentru propria lui pozitie . Ii va recunoaste Occidentul dreptul la sfera de influenta ? ” Anton Barbashin , expert Glasgow: ” Rusia si China ISI PLASEAZA SUVERANITATEA MAI PRESUS DE ORICE , DECI O ALIANTA AR FI UN CUVANT PREA PUTERNIC „. Daca dragonul va inghiti ursul ?

    • Cine e mai javra decat Gusa ? Nu-l egaleaza nici Constantin Moldovean Tiraspol zis Kostea Sugiuk , asta de a postat la 11:08 .

      • Cand javra de Gusa comenta de psd era totul bine si frumos, toata lumea mulțumită. Cand îi comenteaza pe tradatorii de dreapta e deranj, nu le convine slugilor frustrate

  22. Pai ce credeai ca a juns intimplator unde este acum Plavanul?Socrul lui a fost seful securității in Sibiu, pe cand el un turnator mărunt.
    Plavaneeee, ne ai distrus țara bă ,ne ai facut slugi, importam hrană masiv de afara,tradițiile noastre dispar si tu , ce ai facut, ne ai invrajbit roman contra roman si îndatorat stapanilor tai care te susțin.

    • La 11:28:40 trecute fix , nu am ratat postarea din kamasutra cu numarul 6 9 , Kostea ma pupa de zor in cur si abia am putut , contorsionat , sa apas tastele laptop-ului . Seful securitatii din Sibiu o fi fost si cojocar ? Habar n-am , Kostea m-a intors cu fata si am intrat in nirvana ….

  23. Blog silviusergiu.ro , 13.04.2021 : ” China va sufoca Rusia pana in 2030 . Economic , politic , militar „.

  24. Are dreptate Woopi Goldberg colohastul nu a fost rasist pentru cine cunoaște teoria raselor nu exista rasa jidova ci rasa alba caucazian rasa neagra rasa galbena și rasa rosie. Degeaba a fost suspendata 2 saptamani.

  25. 1. Adevarul.ro , astazi , 6 februarie 2022, ora 10:53 , articol de Cristian Unteanu : ” Administratia de la Washington , DECIZIE ISTORICA care deschide speranta revenirii la ” Acordul Nuclear Iranian „. 2. Universul.net , astazi , 6 februarie 2022 : ” Relatia Rusia-Ucraina . Pilda lui Taras Bulba -The Economist „- VIDEO . 3. Digi 24.ro , astazi , 06.02.2022, ora 08:00 : ” VIDEO EXCLUSIV – DRAGONUL , URSUL SI UNCHIUL SAM . EXPERT……………………….”

  26. Adevarul.ro , astazi , 06 februarie 2022 , ora 04:12 , articol de Cristina Ene : ” DE CE AVIOANELE INVIZIBILE F-35 SUNT CAPUL LISTEI DE CUMPARATURI A ARMATELOR EUROPENE „.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger