AcasăDezvaluiriAncheteGata, s-a închis cercul DGA la Sănătate!

Gata, s-a închis cercul DGA la Sănătate!

”Cioloș, puci la DGA! Alertă pe concursul MAI” titram pe 4 ianuarie. Atunci când dezvăluiam că ”aripa” PLUS păstorită de Dacian Cioloș este pe cale să împuște doi iepuri dintr-o singură lovitură. De fapt dintr-o singură familie. Familia Althamer. Soțul, Liviu Emi Althamer fiind cotat la bursa sistemului ca marele favorit să câștige concursul pentru șefia Direcției Generale Anticorupție, unde în prezent este chiar adjunctul împuternicit la comandă. Asta după ce a fost recent adus de la Timișoara la vârful DGA, pe axa Virgil Nichita – Tiberiu Crivoi.

Vlad Voiculescu nu poate lucra fără Monica Grigore Althamer

Însă, așa după cum insistam pe 4 ianuarie, ”cercul operativ al numirii noului șef al Direcției Generale Anticorupție se închide la soția marelui favorit, nimeni alta decât Monica Grigore Althamer! Fost secretar de stat la Ministerul Sănătății în guvernul tehnocrat condus de Dacian Cioloș! Și care foarte posibil va fi readusă în Guvern, aceasta fiind cunoscută drept una dintre cele mai apropiate colaboratoare ale lui Vlad Voiculescu”. Și iată că doar cu o zi înainte de tragedia de la Institutul ”Matei Balș”, ministrul Vlad Voiculescu a numit-o pe Monica Grigore Althamer secretar de stat la Sănătate.

DGA, vânătoare de medici…

Ce-i drept, alertat de dezvăluirea ”NAȚIONAL” cu privire la intensa monitorizare contrainformativă a concursului pentru șefia Direcției Generale Anticorupție, acesta a fost anulat. De fapt, suspendat pe termen nelimitat. În schimb, planul instalării Monicăi Grigore Althamer drept secretar de stat la Ministerul Sănătății a funcționat în grafic. Astfel că la Sănătate a ajuns acum secretar de stat un ”specialist medical” absolvent de Teologie și activist ONG-ist! Însă temerea inițiaților sistemului odată cu această numire, mai ales că soțul acesteia continuă să se afle la comanda DGA este că de acum înainte ar putea fi oricând declarată o nouă ”vânătoare de vrăjitoare”. Mai ales că, deși Direcția Generală Anticorupție a fost înființată pentru anchetarea cadrelor corupte din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, de ceva vreme structura s-a specializat mai mult în ”vânarea medicilor” cu nume din sistemul medical. Sistem condus acum de chiar soția șefului DGA…

author avatar
Catalin Tache
6.174 afisari

1 COMENTARIU

  1. Operația s-a încheiat, de acum cum o vrea Dumnezeu. Sănătate fără Dumnezeu nu se poate. La sănătate trebuie angajați și preoți , imami și rabini.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger