AcasăDezvaluiriAncheteGata, s-a făcut plata pentru Schengen!

Gata, s-a făcut plata pentru Schengen!

”Noul stăpân al Coloniei vine să își ia tainul” titram chiar ieri. Atunci când dezvăluiam că ”descinderea” premierului olandez Mark Rutte în România va fi celebrată prin acordarea mai multor contracte direcționate de statul român către compania olandeză navală DAMEN.

Mark Rutte cât costă intrarea în Schengen

Iar la doar câteva ore de la apariția acestei dezvăluiri și cu doar o zi înainte de sosirea la București a omului care ne poate băga în Spațiul Schengen sau lăsa din nou în afara ”Europei civilizate”, s-a și făcut prima plată! Șefii Ministerului Afacerilor Interne, în frunte cu ministrul Lucian Bode și secretarul de stat Raed Arafat stând la poză pentru a anunța că ”România a cumpărat cu 44 milioane de euro două nave de pompieri de la compania olandeză Damen”.

Kommer și cu Mark

Această primă plată fiind desigur pe placul bunilor prieteni Kommer Damen, proprietarul companiei beneficiare a contractului semnat de MAI și premierul olandez Mark Rutte. Dar nu este decât ”deschiderea”.

MAI cumpără primele nave de la Damen

Pentru că Mark Rutte nu va ezita ”să jupoaie” statul român aflat la cheremul votului său strict politic pentru intrarea României în Spațiul Schengen cât de mult va putea. Astfel că Damen va trebui să primească și contractul corvetelor… Cel al submarinelor, în comun cu SAAB… În timp ce Portul Constanța nu va trebui extins și modernizat decât cu management olandez…

author avatar
Catalin Tache
6.559 afisari

53 COMENTARII

  1. Deocamdata, daca vor americanii poate sa stea si in cap Rutte ca tot se va mari si moderniza Portul Constanta. Nu are cum sa tina sub control asa ceva oricat si-ar dori Rutte acest lucru, pentru ca nu au drept de decizie interna. Se face cum s-a facut cu aeroportul Brasov (facut exclusiv de catre Consiliul Judetean, fara bani europeni, fara bani de la guvern), sanchi cica face modernizarea Portului Constanta Consiliul Judetean… Ca dupa ce s-a dat votul pentru intrarea in Schengen nu mai are nici o putere acest Rutte, oricum dadea votul ca nu putea tine armele pentru Ucraina si exporturile de cereale ale Ucrainei in vami…

  2. La prezent ue a devenit un cotet ne primesc și pe noi .la nivelul mondial chiar nu mai contează Europe si datorita acestor mari conducatori destoinici.vin pestii mai mari și peste ei cat de curând !!

  3. Ce o tot dam cu Schengen in sus, Schengen in jos ??? Ce afacere face Romania daca este sau nu in Schengen ??? Ca nu pot tecce marfurile ucrocilor si turcilor spre Europa asa cum doresc ?? Stam cumva noi la vami si nu putem trece ??? Sa fim seriosi, stau la granita vestica si stiu f, bine cum este. Romania nu poate sa-si apere granitele, la ce presiune sant supuse !!! Exista prin muntii Maramuresului granita cu ukrocii, care nici macar nu se stie exact pe unde-i trasata …nu se poate accede nici in zilele de vara cele mai favorabile… pe unde credeti ca trec tigarile care au invadat Romania ??/ la fel si in partea Bucovinei, de Marea Neagra nu mai vorbesc. Dar politrucii nostri ne toarna bazaconii in cap, exact cum au facut-o de 30 de ani incoace. Treziti-va !!!

  4. Alprozalam , esti baiat destept , nota 10 , i-ai domolit p-asta cu tulburari de panica !

  5. Comisarul . ro , astazi , ora 18:28 : ” ULTIMA ORA / GERMANIA A SI TRIMIS UCRAINEI MODERNUL SISTEM DE APARARE ANTIAERIANA IRIS-T , CARE POATE APARA SINGUR KIEVUL ” Predarea a avut loc astazi in apropierea granitei polono-ucrainene ” – Der Spiegel .

  6. Si-au cumparat securistii accesul in Schengen sa dea liber masiv la traficul de tot felul sau si sa treaca flux continuu transporturile speciale diriguite de maharii coloniei cu multi stapani?
    La ce o sa vina este fix pix accesul in Schengen, retrasarea granitelor arunca la gunoi orice Schengen actual si viitor … Oare specialii de la Bucuresti s-au pregatit?

  7. @ Guvernul „Pas cu pas”, pe apă, nave de pompieri la MAI, și fără flotă, ? Probabil ca faptul că domnul Iohannis nu a obținut un doctorat să încurce deciziile ministrului Bode, ? MAI are atribuții de stingere a incendiilor și pe ape, ?
    ,,JUDECĂTOR DE TOP: AZI S-A VOTAT REÎNTOARCEREA PROTOCOALELOR SECRETE ÎN JUSTIȚIE”
    Inpolitics
    Probabil că faptul că domnul Iohannis nu a obținut și dumnealui un doctorat îi face pe unii dintre politicieni și funcționari să propună și să voteze „să-și ascundă inteligența”, ?

  8. Universul .net , 11 octombrie 2022 : ” Joe Biden vrea sa ” REEVALUEZE ” relatiile SUA cu Arabia Saudita „. Se vor mai respecta contractele incheiate pe vremea lui Trump ?

  9. Adevarul . ro , 11.10.2022 , ora 20 : 23 : ” FRANTA ISI VA CONSOLIDA PREZENTA MILITARA IN ROMANIA CU BLINDATE SI TANCURI LECLERC ” – AFP si REUTERS .

  10. DEFENSEROMANIA . RO , 11 OCT 2022 , ORA 18:42 : ” SISTEME NASAMS , URMATE DE F-16 CU RACHETE AER – AER SI ATACMS . UCRAINA A SCHIMBAT PRIORITATILE DE PE ” LISTA ” CU ARMAMENT DIN SUA „

  11. Cum poți afla lesne dintr-o poză cu politrucii internaționali care-i băiețelul și cine-i fetița 😉?
    Suficient să fii atent la culoarea cravatei pe care o poarta…😳
    Negru sau bleumarin (vezi la kaaskopul neerlandez) simbolizează RIGIDITATEA, INTRANSIGENȚA, adică mai pe șleau „luați piula”…
    Cu cât mai închisă e culoarea, cu atât mai rigid…😐

    Bleu simbolizează INOFENSIVITATE, OBEDIENȚĂ, adică „stau capră”🤗. Cu cat mai deschisă e culoarea, (vezi cravata lui mutankamon &co), cu atât atât mai aplecat și mai anchilozat în poziția patrupeda…😶
    L-ati văzut vreodată pe godakul de hermanstad cu cravată roșie?
    Niciodată! Cum ar fi îndrăznit că in secunda doi ii era ceafa groasă de godak pe butuc…
    Roșul e apanajul liderilor adevărați…
    Vă aduceți aminte de Trump și vesnica lui cravată roșu carmin? Ei bine, acesta simboliza SUPERIORITATE, DOMINAȚIE, -fraierilor nu-mi stați în cale …😡
    Și la vremea lui chiar i-a dominat pe toți liderii lumii…

  12. Sunt scapat de la ospiciu , ma aflu intr-o intersectie si semnalizez cu motul de la fesul rosu ……….hihihihihihihi

    • Asta e chiar buna. Eu nu port cravata ca ma sugruma pacientii cu ea. Pacienti ca pe aici. Ma rog, cei care se simt pacienti.

      • Sunt ala cu fesu rosu , seful pacientilor , nu port cravata , sunt doar in bikini cu fermoar pe vanga , pacientii m-au delegat agent de circulatie in intersectie ca au dat cu pietre in semafor …

    • Daka intram in Schengen au sa vina p opomarii olandezi fara viza in Romania. Asta-i cool. Or sa ma f uta de nu o sa stiu de mine!

  13. UNIVERSUL . NET , 11 OCTOMBRIE 2022 , ARTICOL DE ANDREW NOBLE , AMBASADORUL MARII BRITANII IN ROMANIA : ” REGINA , REGINA MEA „.

  14. Aktual 24 . ro , 11 octombrie 2022 : ” Forintul s-a prabusit , la scurt timp dupa lira turceasca . Budapesta cauta acum sa se impace cu UE si ia in considerare moneda euro ” . Forintul , a treia moneda emergenta cu cele mai slabe performante , dupa peso-ul argentinian si lira turceasca .

  15. @ Băsescu ar zice ,,tain pentru voturi Schengen”, iar Iohannis îi spunea ,,corupție”, ?

    • ,,Deciii”, Boc , Blaga și Ion Cristoiu, Tucă, d’ăștia, îi mai ziceau ,,peșcheș”, ?

  16. & Așa făcea și Nicolae Ceușescu când vroia să obțină decizii favorabile de la liderii occidentali, ? Și pe vremea lui Nicolae Ceușescu cei mai mulți dintre români își doreau să meargă în țările occidentale, ?

  17. & Și coloniile africane dădeau aur pentru mărgele, oglinzi, haine, alte jucării, olandezilor și altor coloniști, ?

    • @livia 2022-10-12 8:34 8:34:03 SE PARE CA NU INTELEGETI ESENTIALUL-ASTIA SUNT „PRIETENII VOSTRI”…CAND VETI STA IN FRIG SI VETI FACE FOAMEA…SA VETI INCALZI SI HRANI CU SCHENGEN
      Să nu uităm de imperialismul olandezilor, un popor slab condus de ipocriți și mai slabi, dar susținuți foarte bine din umbră:
      Dutch East Indies with company rule (1603–1949), and Dutch New Guinea (pânâ în 1962);
      Dutch India (1605–1825);
      Dutch Gold Coast (1612–1872);
      New Netherlands (1614–1667, 1673–1674);
      Dutch Guianas (1616–1975);
      Dutch Formosa (1624–1662), and Keelung (Fort Noord-Holland; 1663–1668);
      Dutch Virgin Islands (1625-1680);
      Dutch Bengal (1627–1825);
      Dutch Brazil (1630–1654);
      Dutch Mauritius (1638–1710);
      Dutch Ceylon (1640–1796);
      Dutch Malacca (1641–1795, 1818–1825);
      Dutch Cape colony (1652–1806);
      Dutch Malabar (1665-1795);
      Dutch Surinam (1667–1954);
      New Holland (Acadia) (1674-1678);
      Dejima în Japonia (1641–1854).
      https: //www. cristoiublog. ro/imperialistii-continua-sa-si-impuste-fermierii-iar-chinezii-se-pregatesc-pentru-razboi/

    • Livio , puturoasa mica , esti ofticata ca nu te baga in seama Rutte ? Ce sa faca cu o cazatura ca tine care sughite , ragaie si da vanturi pe rozet ?

  18. cine stie cine va urma la luat spaga , ca s-a dus buhul ca Romania este condusa de momai care nu pot sta in picioare .

  19. ROMANIA MILITARY . RO , 10 OCTOMBRIE 2022 , ORA 6:00 , ARTICOL DE GEORGE GMT : ” CE SE INTAMPLA IN UCRAINA ? ” – 136 COMENTARII .

  20. Cum naiba toti stiu sa ceara si sa obtina ceva pentru tara lor, iar dobitocii nostri stiu doar sa dea si sa se taraie in fata tuturor neispravitilor?

    • Fa , iar halesti k.kat la micul dejun ? Vezi ca-ti umflu carca si-ti plombez botoxu , desfa iute borcanele de stevie si pune oala pe foc , iar te-a apucat damblaua cu taraitul in fata neispravitilor ?

  21. Comisarul .ro , astazi , ora 08:14 : ” ULTIMA ORA / Ucraina nu va mai fi atacata dinspre Belarus ………………………….”.

  22. Digi 24 . ro , 12.10.2022 , ora 08:00 , Editor : Liviu Cojan : ” De ce rachetele pe care Rusia le-a lansat asupra Ucrainei nu schimba cu mare lucru soarta razboiului „.

  23. Romania n-a avut premieri ,n-a avut ministri n-a avut presedinti dupa 89 ,a avut doar tradatori, slugi ,popandai ,nici unul n-a aparat interesele Romaniei si romanilor ,toti si-au negociat scaunele , viitorul si contul in banci straine. Obraznicia unora care vin si bat cu pumnul in masa la Bucuresti ,tupeul unor ambasadori de a dispune cine si ce sa faca , VANZAREA ROMANIEI LA BUCATA PE TARABA pentru intrarea in NATO ,IN UE ,IN SCHENGEN NU-I DECAT PORNOGRAFIE POLITICA PRACTICATA LA CEL MAI INALT NIVEL !.
    CAND SE SPUNE CA POLITICA E CURVA !,EU SPUN CA DOAR CURVELE FAC POLITICA ! , AU ABILITATEA DE A SE SATISFACE PE BANII ALTORA.

  24. Adevarul . ro , 12.10.2022 , ora 11:00 , articol de Maria Dinu : ” Premierul Olandei vine ( astazi ) in Romania . Vizita la Centrul de la Cincu alaturi de Iohannis si Ciuca „.

  25. Universul . net , 12 octombrie 2022 : ” Generalul Armaghedon ” se va izbi de fundamentul razboiului din Ucraina „.

  26. Universul . net , 11 octombrie 2022 : ” Succesul militar al Ucrainei reconfigureaza ………………………………………….” – The Economist .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger