AcasăDezvaluiriAncheteGata legea! Rackeții ucraineni primesc cetățenie română!

Gata legea! Rackeții ucraineni primesc cetățenie română!

Mafia ucraineană, refugiată la Iași, Constanța și București” titram ”lovitura” de ieri. Atunci când dezvăluiam că, în timp ce sute de mii de femei, bătrâni și copii continuă să treacă frontiera în România pe jos, membrii temutei mafii ucrainene beneficiază de serviciile grănicerilor corupți. Cei care, pentru sume de aproximativ 15.000 de euro de ”bucată”, permit oricărui bărbat ucrainean să se sustragă dispozițiilor legii marțiale din țara vecină.

Refugiații intră în România pe jos rackeții vor deja să cumpere cetățenii

Numai că problema autorităților române nu este neapărat că toți acești bărbați nu se înrolează în Armata ucraineană. Ci faptul că sunt suspectați a fi unii dintre cei mai temuți rackeți, chiar cei care coordonau rețelele transfrontaliere de contrabandă între Ucraina și România! Și care în ultimele săptămâni și-au instalat cartierele generale în hotelurile de lux din Iași, Constanța, București sau Poiana Brașov! În timp ce, prin chiar vocea purtătorului de cuvânt Octavian Marincea, SRI-ul recunoaște că nici serviciul, dar nici măcar Inspectoratul General al Poliției de Frontieră din cadrul Ministerului Afacerilor Interne habar nu au câți bărbați ucraineni au intrat în țară, câți au rămas și unde și câți au plecat în alte state!

Băsescu doi!

În schimb, în tot acest haos în care monitorizarea rackeților ucraineni intrați în România ca refugiați se rezumă la simple informări ale unor structuri teritoriale ale MAI, tocmai ce a apărut o propunere legislativă. Una care dă și mai mari fiori structurii contrainformative care încearcă să alerteze toate celelalte instituții ale statului român cu privire la pericolul reprezentat de instalarea uneia dintre cele mai temute mafii din lume în România.

Robert Sighiartău inițiatorul proiectului legislativ

Este vorba despre propunerea legislativă privind înlesnirea acordării cetățeniei române pentru etnicii români din provinciile istorice ale Ucrainei de astăzi. Depusă de deputatul liberal Robert Sighiartău, cel ale cărui intenții sunt probabil cât se poate de onorabile. Mai ales în aceste zile ale valului emoțional produs de sutele de mii de refugiați ucraineni ajunși în România. Numai că, parcă nici Traian Băsescu în vremurile de aur ale statului ticăloșit nu ar fi venit cu o asemenea propunere. Pentru că una este să întocmești și să verifici dosarele pentru etnicii români din Republica Moldova. Și alta să te apuci să arunci cu cetățeniile române în stânga și în dreapta, prin Ucraina.

Taberele de refugiați tot goale

Acolo unde chiar nu există niciun filtru democratic credibil pentru a se opune fraudării acordării cetățeniei. Și cum chiar și în ”regiunile istorice românești” din Ucraina banii îi au tot rackeții, ce îi va împiedica pe aceștia să își declare un ”bunel” român, să dea șpaga aferentă funcționarului ucrainean care verifică și, gata, să devină cetățean român și al Uniunii Europene!

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în curând în magazinele românești din Peninsulă.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia

author avatar
Catalin Tache
7.060 afisari

23 COMENTARII

    • Se vede ca NU esti ROMAN si ai furat pseudonimul ” Ioana M.” . Cauta ARDEAL TV . RO – BUCHET FOLCLORIC ARDELEAN – Marioara SIGHEARTAU – Fata lui ….VASILE ! Panimaesi ?

      • Mai complicat raspunsul. Evident, este romanizarea numelui unguresc Szigyarto. Sunt multe asemenea cazuri. Dar nimeni nu poate exclude ca la origine, sa fi fost un roman maghiarizat

        • Adevarul . ro , 1 august 2014 , ora 09:09 , articol de Dorin Timonea : ” CUM AU FOST MAGHIARIZATE NUMELE ROMANILOR DIN ARDEAL LA SFARSITUL ANILOR 1800 . AVRAM IANCU A DEVENIT IANK ABRAHAM „. Autoritatile maghiare au gasit cele mai perfide cai de maghiarizare a numelor romanesti .

    • Sighiartau este de prin zona Bistrita…a contribuit la inchiderea fabricii de ingrasaminte Azomures pentru a facilita importul de ingrasaminte din Ucraina tocmai prin intermediul celor pe care ii vor cetateni romani prin aceasta propunere.Probabil daca ii face pe acesti interlopi cetateni romani o sa le vina mai bine sa manipuleze tot felul de afaceri murdare intre ei…pe banii statului bineanteles.Eu stiu ca pt o cetatenie tre sa cunosti limba..obiceiurile..istoria si s treaca un nr de ani locuiti efectivi ca sa poti beneficia de cetatenia acelui stat…nicidecum cu o lege data pe ascuns peste noapte.Se zice ca mai e si pocait acest idoot.

  1. Tache vezi ca aceata poza este cu un mafiot din Rusia,nu Ucraina.Sa te documentezi mai bine ca te faci iar de ras🤣🤣🤣
    Se vede de la Baneasa din padure ca tii cu rusii.Ai in cap doar spioni si mafioti🤣🤣🤣

  2. Nu trebuiau lasati sa intre barbatii in varsta de lupta, trebuie returnati Ucrainei unde ii asteapta legea martiala.

  3. Cel mai tare e ca in tot haosul total din colonia esuata semi-bananiera de la Bukale, astia tot o mai dau cu democratia !! Ha ha ha 🙂 democratie care nu a existat niciodata in aceea mica colonie din lumea a 3-a !!

  4. tache,tache,
    ce pericol,ce pericol:
    -pana sa-si ia cetatzenia (inapoi….)
    AIA INVATZA ROMANESHTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    „deputatul liberal Robert Sighiartău, cel ale cărui intenții sunt probabil cât se poate de onorabile.”
    noi stim ca tu sti ca noi stim ca tu sti
    ca……ceva!
    (facerea de bine este….)

  5. Iata motivul pentru care calul Romaniei k.w.Iohannis s-a dus pe banii romanilor in vizita tovaraseasca la moldovenii de peste Prut.

    • Bre Kostea , care e motivul ? Ti-a dat vreo copita in freza si te-a aruncat pe sine in fata locomotivei marfarului ?

  6. Inițiativa se înscrie în linia pupîncuristă a politicienilor români. Să arătăm stăpânilor cât de slugarnici suntem noi. Dar, egzistă și o explicație. Votanții viitori pentru acest mic păcălici de Sighiartău, care nu a avut niciodată vreo inițiativă benefică poporului român, care, la Bruxelles, a votat tot timpul împotriva intereselor ROMÂNIEI, fiind (s)pionul Germaniei în politica românească.

  7. Racheții ca racheții (lumea interlopă, peste tot în lume, este doar o altă structura a MI) dar legea este anti-românească.
    Ucraina nu aceptă decît o cetățenie. Partea română vrea să golească Ucraina de români?

    • National . ro , 17.03.2022 , ora 15:40 , articol de Radu Jakota : ” MICUL CHIRIL , FETELE DIN UCRAINA SI FUTANDORELE ROMAN „.

  8. Să vezi distracție in Romanica peste ceva timp, când se vor ciocni interesele si zonele de acțiune ale rakeților cu racheții noștri (încă nu au un nume specific, dar vor avea ) cu împușcături, ca acum este ocazia perfecta pentru introducerea armamentului letal în Romania. Sa vezi atunci cum vor urla televiziunile noastre, care acum se intre in a plânge de mila ucrainenilor, cum vor tuna si fulgere cum este posibil așa ceva ?. atunci Realitate va bate filmul, chiar si acelea in care băieții răi trag mi de gloanțe si nu împușca nici un băiat bun, iar unul bun cu un glonț omoară zeci de băieți răi, așa cum ni se prezinta acum bătălia pentru Ucraina.

  9. Sunt mai sukari raketii rusi , am lipici la ei si ma pun sa le interpretez la flautele zburlite cu gusa menuete din Prokofiev sub masa .

  10. Bai bosorog din geamul AMISTAD te dai de gol Ti- au flendurit ruku rachetii si acum mori dupa ei asa-i maimutoiule nebun ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger