AcasăDezvaluiriCatalin TacheGATA, ÎNCEP AUDIERILE PE BINOMUL PSD-PNL!

GATA, ÎNCEP AUDIERILE PE BINOMUL PSD-PNL!

Uite că nu doar Direcția Națională Anticorupție există în România zilelor noastre! Cu adevărat țara tuturor posibilităților… Cel puțin în ceea ce privește ”minunile” din Justiție!

Și chiar dacă parcă de prea multe ori am fost nevoiți să dezvăluim ”Cooperativa NUFĂRUL” de la nivelul multor structuri de Parchet, iată că, totuși, mai există și excepții! Iar un dosar care era dat drept ”mort din fașă” de către chiar inițiații sistemului nu doar că merge înainte, dar s-a ajuns deja la faza audierilor. Cele care vor începe chiar din dimineața zilei de luni, 20 noiembrie, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră.

Coadă la Parchet

Astfel că deja va fi coadă la intrarea la audieri. Dar nu în fața Direcției Naționale Anticorupție! Structură de elită care însă de această dată pare a refuza, cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, să procedurizeze cu celeritate spețele din sertarele structurilor teritoriale Timiș și Prahova…

Pentru că informația seacă intrată în posesia noastră arată că ”luni, 20 noiembrie, sunt citați la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, într-un dosar de mare corupție la nivelul Registrului Auto Român, următorii: Alecu Mihai – Director General, Farcaș Manuel – Șef Departament Informatică și Virgil Radu – Adjunct Șef Departament Omologări Individuale și Inspecție Tehnică. Audierile urmează să se desfășoare în cadrul anchetei privind omologările asupra cărora există suspiciuni rezonabile că ar fi fost făcute ilegal, prin intermedierea lui (…), suspect în acest caz”.

Acum, după 30 de ani de ”legendare” ca indestructibilă în fața oricărei anchete – fie ea internă, în cadrul Ministerului Transporturilor sau penală – ”Reduta Grivița” uite că este gata să pice! Și să fie ”capturată” de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București. Cei care avansează ”periculos de mult” pe cele două piste desprinse din dosarul inițial. Cel al filialei Grivița a Registrului Auto Român – București.

Mai ales că nu este vorba doar despre banii care se pot face la RAR… Instituție aflată în subordinea Ministerului Transporturilor și unde se omologhează orice autoturism care circulă pe șoselele patriei. De la autoturismele samsarilor de mașini până la parcurile auto ale marilor companii și TIR-urile firmelor de transport greu.

Așa că, la o adică, la RAR se poate mânca nu doar o ”pâine”, ci chiar un ”cozonac” frumos…

Cine îl ”taie” pe Mîndrescu?

Iar și în noul Dosar ”Grivița”, toate drumurile duc tot la secretarul de stat Bogdan Mîndrescu. Nu doar cel care a făcut ”rocada RAR”, dar care se află și la conducerea operativă a  Consiliului de Administrație al Registrului Auto Român. Iar ca la orice altă structură din componența Ministerului Transporturilor, Bogdan Mîndrescu se dovedește ”nodul gordian” care leagă interese transpartinice deja de ”interes național”.

Da, știm, de fapt o știe toată lumea, Bogdan Mîndrescu este omul lui Sorin Grindeanu! Așa, și?

Pentru că deși încă nu au ”explodat” dosarele de la Aeroportul Timișoara sau cel de la CNAIR, ca să dăm doar două exemple, totuși uite că un alt dosar, ”Grivița”, a furat startul. Iar audierile din dimineața zilei de 20 noiembrie par a avea deja o finalitate dinainte cunoscută. Și anume trecerea la ”conducerea superioară de partid și stat”…

Sorin Grindeanu… Iulian Dumitrescu…

Audierile putând lovi în plin însă nu doar partidul căruia i-au revenit Transporturile la ”marea împărțeală” guvernamentală.

Pentru că despre ”Grivița” RAR-ului există ”indicii temeinice” că s-ar afla nu doar sub tutela pesedistului Sorin Grindeanu, prin mâna sa dreaptă, Bogdan Mîndrescu, dar și a liberalului Iulian Dumitrescu. Adică unul de la PSD… Unul de la PNL… Ambii lideri fiind asociați cu unele dintre cele mai puternice grupuri de influență din statul român. Fie el unul de drept, paralel sau eșuat… De altfel după cum rămâne de văzut și din continuarea audierilor din 20 noiembrie, în Dosarul ”Grivița – RAR”! Poate singurul dosar din ultima vreme în care nu este luat la țintă doar PSD sau PNL! Ci un ”binom” Grindeanu – Dumitrescu despre care prea puțini chiar știau că ar putea exista…

6.463 afisari

34 COMENTARII

 1. 1. DefenseRomania . ro . astazi , 19 noi 2023 , ora 12:46 , articol de Darius Muresan : ” VESTI BUNE DIN SUD : UCRAINA A IMPINS …………….. ……………………………………………………………. ” – Sursa : AFP , citata de Agerpres . 2. Ziare . com , astazi , 19 Noiembrie 2023 , Autor : Alin Toma : ” UCRAINA ANUNTA CEL MAI MARE PROGRES DE PE FRONT DIN ULTIMELE LUNI …………………………………………………………………. „.

 2. UNIVERSUL . NET , IERI , 18 NOIEMBRIE 2023 , ARTICOL DE LAURENTIU MIHU : ” SA NU MINIMALIZAM VIRTUTILE UNUI RAZBOI …………….. ……………………………………………………………………………………………….. „.

 3. Merg toti la Frana!! Fara tagada!! Daca a mers la frana Hrebenciuc,Nuti,Bogdan Olteanu etc adica oameni grei!! Cine sant pinguinii astia??? Sageti si atat!! Felicitari organelor competente!!!

 4. Omologarile ar trebui facute doar la vehiculele artizanale, la cele de serie se face doar pentru autovehiculul numarul 1. Restul de ce mai trebuie omologate? Ca sa faca aia de la RAR banana mare pe banii cetateanului?

  • Pot fi si Ana Lugojana , dansez ritmic cu umbra : ” Vezi ase si joaca fata / Si pi stanga si pi driapta / Hai mandro sa ti-nvartesc / In jocu lugojieniesc ” ….. Si inchina si scuipa in san si Raionu di incantantiili mieli cari nu aduc ploaia …. hihihihihihihihi

 5. vrajeli de popa de țara , de 30 de ani aud asta si nimic , doar ceva plevusca care nu a stiut sa dea dreptul unde trebuie . NU AVEM JUSTITIE ! toți sint imbarligați intre ei , fura cot la cot hoțul cu gardianul !

 6. Digi 24.ro , astazi , 20,11.2023 , ora 08:03 , Editor : G.M. : ” JAVIER MILEI A FOST ALES ( ieri ) PRESEDINTE AL ARGENTINEI ………………………………….. ………………………………………………………………………………………………. ” . Javier Milei este un economist ultraliberal . ” …………….. Statele Unite asteapta cu nerabdare sa lucreze cu presedintele ales Milei ( 55 % din voturi ) si Guvernul sau asupra prioritatilor comune „.

 7. Universul . net , astazi , 20 noiembrie 2023 : ” ALEGERI IN R. MOLDOVA : PARTIDUL PRO-EUROPEAN AL MAEI SANDU OBTINE CELE MAI MULTE MANDATE ……………………………………………………………. ” TOTAL : PAS = 291 MANDATE , PARTIDUL SOCIALISTILOR = 144 MANDATE , INDEPENDENTII = 116 MANDATE SI PSDE = 103 MANDATE .

 8. Adevarul . ro , astazi , 20.11.2023 , ora 6:00 , articol de Viorica Marin : ” STOCURILE SOVIETICE ALE BULGARIEI SI MAREA INDUSTRIE DE APARARE AR PUTEA FI CHEIA SUCCESULUI ……………………………………………………………………………………………………. ” .

 9. Aktual 24.ro , astazi , 20 Noiembrie 2023 , articol de Victor Mihalache : ” SEFUL PENTAGONULUI ( Lloyd Austin ) VIZITEAZA UCRAINA …………….. ………………………………………………………… ” . Din Polonia a calatorit cu trenul . Sursa : KYIV POST .

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri