DEZVALUIRI Ai o poveste fotografii, sau materiale audio/video care crezi ca merita sa fie publicate?
Scrie-ne pe pont[@]national.ro (fara [ ]) sau completeaza formularul de AICI!
Home » Dezvaluiri » Catalin Tache » Gata, e ”macel” intre Buda si Popescu la Frontiera!

Gata, e ”macel” intre Buda si Popescu la Frontiera!

Autor:

Peste doar cateva ore va avea loc prima confruntare soc intre ”nemuritorul” chestor  Ioan Buda si ”lupul tanar” comisar sef Adrian Popescu pentru preluarea controlului asupra Inspectoratului General al Politiei de Frontiera. Iar pentru a demonstra care dintre ei ramane ”masculul alfa” al Politiei de Frontiera, cei doi isi trimit oamenii de incredere ” in ring”, la concursul pentru ocuparea functiei de director la Directia Asigurare Logistica din cadrul IGPFR.

 

02 ada03 1 Gata, e ”macel” intre Buda si Popescu la Frontiera!Si unde s-au inscris doar doi candidati. Este vorba despre comisarul sef Maghiar Iulian, asistat ”din colt” de chestorul Ioan Buda si de comisarul sef Baruta Corneliu, ”challenger”-ul sustinut de Adrian Popescu. Si cu toate ca multi ”chibiti” pronosticau ca acesta din urma nu va indrazni totusi sa-si infrunte fatis ”mentorul” care l-a lasat doar de ”manechin” la conducerea Politiei de Frontiera, pentru a-i securiza astfel postul si dupa periplul pe la conducerea IGPR, iata ca ”macelul” va avea loc in dimineata zilei de 12 iunie! Si se anunta deja unul care se poate lasa cu ”sange pe pereti”! Mai ales ca desfasurarea concursului, dupa cum trebuie sa fie pe deplin constienti de altfel si ”stapinii casutelor” din MAI va fi mai atent urmarit si decit un ”clasico” Real Madrid – Barcelona…

Maghiar – Barauta, totul sau nimic!

Cu procurorii suflandu-le deja in ceafa dupa ce anchetatorii sub acoperire au reusit deja sa dea ”numar de penal” pentru dosarul care priveste concursurile din MAI, iata ca maharii ministerului inca nu se potolesc. Lucru oarecum de inteles, tinand cont de orgoliile deja angrenate in acest razboi fratricid care, iata, a ajuns sa ”toace” pana si influenta ”Fratie a fronteristilor”. Iar concursul la care participa oamenii lui Buda si ai lui Popescu devine astfel unul de totul sau nimic! Si tocmai intr-o conjunctura atat de sensibila, in care nimeni din MAI nu se incumeta sa explice dupa dezvaluirea noastra de ieri cum a ajuns fata lui Ioan Buda ofiter la Serviciul Protocol al IGPF din sursa externa! Dar nici cum a promovat-o Adrian Popescu pe subcomisarul Cristina Jianu sef de Serviciu… Asta ca sa fim pe deplin obiectivi, la fel cum vor fi si cei care vor urmari ”live” desfasurarea concursului…


25 comentarii to Gata, e ”macel” intre Buda si Popescu la Frontiera!

 1. Anonymous

  Gata Tache i ai făcut și pe ăștia nu se mai duc dimi la concurs la fel ca pa Pașapoarte 😂😂😂

 2. Anonymous

  Gata, dacă a apărut in Național, fie nu mai particip fie rămâne meci nul. Ce măcel/război e asta, nene? Unul fără miza, nu e o direcție importantă nici una operativa. Tache, oare cui ii tii isonul sa ajungă sus? E clar ca niciunuia dintre cei doi din titlu

  • Anonymous

   Tache+Popescu+Protopopescu = Love

  • Hotul

   Nu e miza?zeci de milioane de euro e miza la logistica!!!la operativ nu era miza!dar asa numai la sediul nou din curte tot se papa câteva milioane bune…e pe bani aici băiatule!multi baniiiii

 3. Alex

  Mâine nu ia nici unul. Apoi o nu o sa mai candideze Barautu sio sa castige cel care făcea mesele copioase la etaj adica Maghiar. Nu trebuie sa l rasplateasca nemuritorul ca pe toti ceilalti care i au pupat ghiulul?

 4. :)

  Carmen Hara ce zice ?

 5. Bitdeffennder

  Autorul articolului simte elucubratiile degajamentului dintr-o apa si, cu un simt divin, ancestral si omniscinet, ne releva noua, muritorilor de rand si de peste rand, vibratia zilei din MAI. JURNALISM nu mai exista de mult. Doar deseuri pe malul raului Dambovita.

 6. Curios

  Dar concursul de maine exista?

 7. Anonymous

  Bine ar fi sa castige Buda si Magher dar sa vedem ce va spune si arbitrul Minca care a ajuns chestor pe vremea Buda iar acum este vasal lui Popescu

 8. Inginer Mincă

  Sigur câștigă Magher, e pregătit, are carnet de șofer…

 9. Tic tac

  Subiectele sunt gata!suntem cu ochii pe voi dragalasilor…

 10. Raducu

  Game of Thrones !

 11. Un granicer

  În amintirea lui Cristi Fugaciu și Mitică Popescu, Dumnezeu să- i ierte și să-i odihnească, Iulică nu te lăsa intimidat. Suntem alături de tine pt că știm că ai muncit pt această Instituție. Ești crescut și muncit acolo nu ca alții care au venit de pe alte meleaguri unde nu-și găseau funcții. Noi oamenii muncii care te știm suntem alături de tine.

 12. Plan

  Nu va fi nici buda nici Popescu e clar ca e o Operațiune profesionista pt a se face loc altuia…

 13. PRICEPUTU

  Referitor la procesul de formare este de mentionat ca ACADEMIA DE POLITIE trebuie transformata, din “fabrica” de facut doctori, masteranzi si de acordat titluri universitare pe banda rulanta, in institutie de pregatire profesionala pentru politisti doxati unde sa se predea stiintele necesare, corespunzatoare nevoii sociale de catre cei mai experimentati profesionisti din domeniile unde au ocupat functii importante in structura sistemului de ordine si siguranta publica.
  – Politia, Jandarmeria si cei care actioneaza in situatii de urgenta, trebuie sa fie emblematici si sa contribuie substantial la innobilarea valentelor poporului roman, dar faptul ca in prezent procesul de formare si de invatamant sunt neadecvate, iar formatorii acestei institutii sunt preponderent proveniti din cadre nepotrivite precum, agenti sau subofiteri de instructie sau din domeniul administrativ al trupelor, ori din alte categorii de personal care au discernamintul afectat din diverse motive subiective ori obiective nu-i de vina natiunea.
  – Unii formatorii existenti, ce au titluri universitare, castigate prin metode originale, obscure, care predau discipline de stricta specialitate trebuie inlocuiti cu profesionisti pasionati (tip diamant) care sa indeplineasca o serie de criterii, ce ofera garantii intelectuale, de specialitate si morale, in domeniile specifice si anume:
  – sa aiba o vechime in munca operativa de minim 10 ani;
  – sa fi ocupat cel putin functia de sef de unitate;
  – sa aiba un minim de instruire pedagogica;
  – sa se bucure de o buna reputatie si moralitate in sistem, etc.;
  – sa aiba contributie stiintifica sau rezultate foarte bune pe timpul exercitarii profesiei;
  Acestora trebuie sa li se acorde pentru motivare un spor la salarizare fata de nivelul veniturilor avute in munca operativa.
  – Durata mentinerii la catedra a unui formator nu trebuie sa fie mai mare de 5 ani, dupa care respectivul „profesor” sa se intoarca in domeniul operativ pe functia celui care-l inlocuieste ca dascal.
  – Liftarea formatorilor intre operativ si invatamint si invers va compune un angrenaj benefic sistemului de ordine si siguranta publica, pentru completarea continua cu cele necesare (teorie si practica) a celor doua domenii.
  – In contextul conditiilor aratate, candidatii Academiei de Politie, vor trebui sa provina din randul absolventilor cu studii superioare ai diferitelor institutii civile, care au implinit si virsta necesara cind pot sa discearna pentru a decide de ce vor sa “imbratiseze” cariera de politist, de jandarm sau de lucrator in cadrul unitilor pentru situatii de urgenta.
  – Scolarizarea poate echivala cu un ciclu de masterat de 1,6 ani, iar stagiatura pentru ofiteri sa aiba durata de 6 luni. Un asemenea sistem de formare ofera mai ales ofiterilor atat siguranta in exercitarea profesiei cat si incredere in abordarea realitatilor deoarece mai au o calificare in plus pentru orice eventualitate, dar in celasi timp, cel mai important lucru este ca scuteste bugetul statului de foarte multe cheltuieli care se fac in prezent cu scolarizarea de lunga durata si fara a se obtine nivelul de instruire specifica si randament scontate.
  – Pentru dezvoltarea gandirii logice si a rationalitatii, a abilitatilor de comunicare si de gestionare a situatiilor de criza, precum si in vederea implementarii unei tactici politienesti moderne adaptate la cerintele impuse de apararea valorilor societatii romaneasti, trebuie perfectionat continutul programei scolare privind materiile si cunostintele predate si marit numarul orelor de pregatire la disciplinele mentionate.
  – Pentru o abordare profesionala, unitara, pe arme este necesar sa se organizeze centre scolare pe arme de politie, jandarmi si pentru situatii de urgenta unde sa fie scolarizati (instruiti) atat ofiterii cat si subofiterii ori agentii.

 14. Un grănicer

  Felicitări acestei penițe.O recunosc. Cinste omului care a manuit-o. Sau a fost un înger? Stilul e de pe vremea când Cornetele se scriau de mână și cu stil nu la calculator și băteam cocoșul ca să facă ouă.Trăznet

 15. Un grănicer

  Scuze. Mesajul era pt Bitdeffennder

 16. Monea

  Ca toate institutiile din tara asta si Politia e de ras si de batjocura,urmare a politizarii si ungerii pe posturi cu voie de la partid. Urmarea, tot felul de prostovani pusi in posturi,a se vedea ce e,inclusiv prin guvern. Eu n-am citit ca se intampla astfel de lucruri prin Scotland Yard,FBI,politiile din oricare alta tara civilizata. La noi mai ca la rusi,ca modelul lor l-a implementat Iliescu in 1990,si de atunci nu s-a schimbat mai nimic.

 17. Yo

  Nu a luat niciunul . E pastrat postul pt cristinica

 18. Anonymous

  Sa traiasca DGPI care pastoreste ilegalitati in managementul resurselor umane la MAI.

 19. Un zâmbet pe 16 sau 21 cm

  Elefantul Vrăbiuța plus Bursucul și Maimuța
  Muncesc cu aprindere la o Întreprindere
  Vrăbiuța-i……, tinerică și sprințară
  Iar director Elefantul care face pe verbantul
  Elefantul a avut de dat un raport cum a t….nat
  Dar raportul era binișor umflat, nu cu pompa ci cu trompa
  Vrăbiuța a ciripit unui vechi și drag iubit
  Un Bursuc cu părul rar din serviciul …..(alăturat de gard)
  Bursucul amenință că dă totul in ședință
  Un tigru o s-apară din Pădurea Tutelară
  Bursucul aruncă bomba
  Și o să-i taie la Elefant trompa.

  Un clasic in viață cugeta,, Cui îi plac femeile nu poate fi Om rău”

  • Anonymous

   Exact! Chiar si cand se refera la cele cu trompa in pantaloni!


    
Ziarul National
Recomandarile zilei 27-06-2019
 
Multumim pentru apreciere!
NU, multumesc!