AcasăDezvaluiriAncheteGata, Bode executat de Ciucă!

Gata, Bode executat de Ciucă!

Astfel după cum îl avertizam încă de la sfârșitul anului trecut, Lucian Bode deschide ”lista neagră” a premierului Nicolae Ionel Ciucă. Generalul lăsat în utrima clipă fără controlul strategic al Ministerului Apărării Naționale având nevoie ca de aer de preluarea în propria-i sferă de influență a unei alte instituții de forță.

De frica lui Arafat Ciucă s a luat de Bode

Fie și doar pentru a își mai ostoi astfel din ”sevrajul” resimțit de generalul care acum trebuie să colaboreze politicos cu politicieni versați, în loc să urle ordine unor subalterni înghețați în poziția de ”Drepți”. Iar alesul este Lucian Bode! Cel care de altfel, sincer vorbind, și-a cam făcut-o cu mâna lui, ministrul de Interne intrând în vizorul lui Ciucă încă de când a încercat să ”șmenuiască” lista cu nominalizările pentru avansarea în grad. Și când a forțat trimiterea listei cu chestorii MAI direct la CSAT și Administrația Prezidențială, pentru a ocoli filtrul premierului Ciucă…

Urecheat public

Acum, la ce agendă încărcată are premierul în aceste zile când pandemia a explodat din nou, poate că mai normal ar fi fost ca generalul Ciucă să convoace de îndată o ședință pe tema gestionării valului 5. Și în care să îl ia la întrebări pe secretarul de stat Raed Arafat despre ce se întâmplă cu ”timpii de intervenție”, dacă tot avea de gând să îi vadă la ochi pe șefii structurilor MAI. Iată însă că, știind bine că ar putea ieși destul de șifonat public după confruntarea ”colțurosului” Raed Arafat, Ciucă s-a mulțumit să îl urechească pe chiar minstrul de Interne. Ce este drept, umilința fiind cu atât mai mare, cu cât Bode a trebuit să ”înghită” reproșurile premierului în fața propriilor subalterni, de la secretarii de stat și șeful Poliției, bașca alți comandanți din minister. În fața tuturor acestora, ca și a invitaților de la alte structuri de forță, premierul Nicolae Ionel Ciucă s-a dezlănțuit însă, cerându-i intempestiv ministrului de Interne: ”Trebuie să avem timpi de intervenție rapidă în depistarea, prinderea și anchetarea traficanților”! Înverșunarea premierului putând fi astfel considerată drept o ultimă avertizare pentru Lucian Bode…

author avatar
Catalin Tache
12.058 afisari

10 COMENTARII

  1. Eu zic sa-l schimbe cu Gabita , ca doar ospatarul de serviciu da lectii de specialitate Politiei si indruma tezele de doctorat ale ofiterilor de informatii .
    le stie pe toate , ce mai ! In loc sa stea la puscarie !!!!

    • Nu exista cuvantul MISOCAR in limba romana , inventez cuvinte de frica unui grup de navetisti ce vor sa ma faca papusa gonflabila in boschetii de sub pasarela garii Tiraspol , i-am mintit sa se urce in personal ca am timp sa-i rezolv pana ajunge trenul la Rabnita . Am tulit-o si m-am ascuns in cotetul orataniilor impegatului , latra un caine , daca apare jupanu iar primesc mardeala ca am vrut sa-i fur curcanii …..

      • MDA -ASA CEVA NU SE EXISTA,ZISE UN OLTEAN CAND VAZU GIRAFA

        MIȘTOCÁR, -Ă, miștocari, -e, adj., s. m. și f. (Arg.) (Om) care ironizează ceva sau pe cineva. – Din mișto.

        sursa: DEX ’09 (2009) adăugată de LauraGellner acțiuni
        miștocar, ~ă [At: DEX-S / Pl: ~i, ~e / E: miștoc2 + -ar] 1-2 smf, a (Arg) (Om) care ironizează ceva sau pe cineva.

        sursa: MDA2 (2010) adăugată de blaurb. acțiuni
        miștocár, -ă s. m. f. (arg.) Șmecher, glumeț ◊ „Mircea nu se înțelege deloc cu miștocarii de pe strada lui.” (din mișto[c] + -ar; Coman Lupu în LL 3/72 p. 349, Th. Granser M. 29)

        sursa: DCR2 (1997) furnizată de Editura Logos adăugată de raduborza acțiuni

    • Prostii gen National…. O amestecatura de cuvinte si o interpretare idioata a ce a spus dl Ciuca

  2. Un articol cu multe cuvinte și zero idei.O bălmăjeală care nu are nimic în comun cu realitatea și jurnalismul. Câinele de pază al democrației în stat?? O javră jigărită care-și linge mulțumită osul.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger