AcasăDezvaluiriCatalin TacheGĂBIȚA, TE-A ARS SIMONA!

GĂBIȚA, TE-A ARS SIMONA!

Știrea de ultimă oră care a dat frisoane actualei coaliții guvernamentale a fost, fără putință de tăgadă, cea a reîntoarcerii Gabrielei Firea în ”lumea bună” a politicii.

Dar nu neapărat pentru înrudirea cu americanul… Mai ales că pe domeniul din Voluntari își mai face oricum veacul, de ceva vreme, o altă ”săgeată” de peste Ocean. Discret legendată ca fiind omul de legătură pentru ca să înceteze ”corvoada dosarelor” în ceea ce o privește pe cea care, totuși, conduce încă detașat în topul sondajelor comandate pentru Primăria Capitalei…

Experimentul Mioveni…

Atunci când, într-un mod cu totul neașteptat, a fost nominalizată pentru intrarea în Guvernul României, poate doar cel mult ”Bătrânul Georgescu” de la Mioveni să fi fost ”fanatizat” de calitățile politice ale Simonei Bucura Oprescu. Numai că susținerea organizației PSD Mioveni pare să fi fost suficientă pentru ca tot partidul, cu tot cu Gabriela Firea să descopere că succesoarea celei din urmă la conducerea Ministerului Muncii și Solidarității Sociale este ”tânăra speranță” Simona Bucura Oprescu.

Stranie ironie a sorții, după ce longevivul primar din Mioveni și-a făcut datoria prin impunerea în Guvernul României a Simonei, ”maurul” Ion Georgescu a și fost înhățat de ”brațul cel lung” al Direcției Naționale Anticorupție. Ponturile primite de procurorii anticorupție ducând la formularea unui rechizitoriu ”beton”.

Mulți adepți ai conspirației unui nou ”Experiment Pitești”, dar la o aruncătură de băț de această dată, la Mioveni, simțind că o ”repoziționare” de îndată este vitală pentru păstrarea influenței politice și chiar a libertății. Mai ales într-un județ ca Argeșul unde, să nu uităm, activează și o Alina Gorghiu tot mai ”excitată” politic de ”zăngănitul cătușelor”…

De parcă zici că toate ”doamnele de fier” ale clasei politice și sistemului deopotrivă au o reală problemă în controlarea acestor ”plăceri vinovate”…

”Perversa” de la Muncă

Fie și prin ricoșeu, teribilul scandal din jurul ”Azilele Groazei” s-a dovedit unul fatal pentru aspirațiile veșnic orgolioasei Gabriela Firea. Cel puțin din punct de vedere guvernamental.

Numai că, după ce numele inculpatului Godei nu mai ține capul de afiș al buletinelor televizate, și ”tăvălugul” mediatic pare să se mai fi potolit.

Astfel că, având alături un aliat încă loial precum ”nea Paul” Stănescu, Gabriela Firea a reușit să se țină deasupra ”liniei de plutire” a anchetelor ”încrucișate” ale DIICOT și DNA.

Mai mult decât atât, aceeași Gabriela Firea mult hulită în urmă cu doar câteva luni a început să scape și de eticheta de ”nefrecventabilă”! Și uite cum deja fruntașii partidului se pupă din nou prietenește cu ”Găbița”, atunci când se întâlnesc pe la Organizație… Asigurând-o că, gata, ”greul a trecut” și acum este din nou în grații… Pe val… În cărți…

Ceea ce nu știe însă Gabriela Firea este că tocmai ce a primit ”perversa de la Muncă”! Și că astfel ar fi putut primi de fapt ”sărutul Iudei”!

Pentru că, în timp ce toată ”crema” politică a început să revină la sentimente mai bune față de ea, ”dinamica operativă” a unei tot mai probabile candidaturi se poate schimba oricând.

Mai ales că de la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale, cel condus acum de o Simona Bucura Oprescu care se dovedește mai ambițioasă și decât chiar Gabriela Firea la începuturile carierei sale jurnalistico – politice tocmai ce s-a dat drumul la niscai documente… Sesizări… Și tot felul de alte plângeri privind situațiile ”posibil penale” găsite în alte aziluri aflate în custodia Ministerului Muncii și Solidarității Sociale…

Și dacă devastatoarele controale au fost efectuate strict în mandatul Simonei Bucura Oprescu, faptele descoperite ar fi fost săvârșite strict în mandatul predecesoarei Gabriela Firea. Cea care nici măcar nu a fost informată, barem așa, ”ca între colege” sau pe linie de partid, că tocmai ce i s-au agățat alte ”tinichele” – sesizări către diverse structuri de Parchet…

Și uite cum, în timp ce se pupă amical cu toți liderii, ” Găbița” s-ar putea ca nici măcar să nu știe că tocmai ce a fost ”arsă” de Simona… Exact ”ca între ele, fetele”…

8.261 afisari

25 COMENTARII

 1. Gabitza și gabitză izmenarul. Cât de greu de cap sa fii sa nu pricepi că orice alăturare nu mai vorbim de mese, strategii etc cu fraieru interesului național nu e doar pagaboasa ci de-a dreptul cu număr de P?

 2. Domnule Director al fabricii de copii Elena Doamna din Iași !!!

  Va rugam frumos în numele tuturor angajaților fabricii de copii sa ne dați și noua salariile pe luna Noiembrie . Noi știm ca pt unii cu funcții aceste salarii nu reprezinta nimic semnificativ . Unii ridica la 10.000 (zece mii euro) lunar adică 40.000 Lei plus comisioane și atenții de angajări, firme de medicamente . Totuși noi suntem cei de rand cu salarii de 3-4000 de lei care suntem cei mai mulți și ducem greul in spital . Noi cei de rand avem rate la bănci, avem datorii ,avem copii de crescut care merg la școală . Spitalul asta se dărâmă pe noi . Nu avem lapte praf pt copii ,nu avem scutece , nu avem medicamente, nu avem halate sa ne îmbrăcăm, nu avem vestiare unde sa ne schimbam . Va rugam dați salariile sa avem ci ce trai !!! Aveți mare grija cu Doamna lidera Lumi da la sindicat . Lidera Lumi în pandemie a tras tunuri grele cu Martinescu . A angajat asistente medicale fără diplome de bacalaureat . Lidera Lumi ea este mai mare ca nanagerul ,ea trebuie sa știe tot ce mișcă în spital . Lidera Lumi merge Iarna în concediu la schi în Austria ,când vine Primăvara merge în Spania , vara merge în Grecia și Toamna se lauda ca merge în Italia pe banii spitalului . Atenție mare cu Lumi asta !!!

  • Imi permit vacante luxuriante , am castig fabulos din videochat si amant cu potenta financiara .

 3. SPOTMEDIA . RO , ASTAZI , 17.11.2023 , ORA 07:02 , ARTICOL DE EMILIAN ISAILA : ” TRUMP , UN CANDIDAT CU UN PLAN : ……………….. …………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ” .

 4. Universul . net , 17 noiembrie 2023 : ” VIDEO / CAINELE MAIEI SANDU L-A MUSCAT PE PRESEDINTELE AUSTRIEI ” – Cainele Codrut l-a confundat pe Var de Bellen cu cancelarul Nehammer ….. Sursa : NEWS.RO .

 5. Universul . ro , astazi , 17 noiembrie 2023 : ” BIDEN SI Xi REDESCOPERA BUCURIA DE A VORBI . SE REIAU CONTACTELE MILITARE INTRE SUA SI CHINA ” – A doua intalnire in persoana dintre Biden si Jinping ( 4 ore ) – Sursa : THE ECONOMIST .

 6. UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 17 NOIEMBRIE 2023 , ARTICOL DE LAURENTIU MIHU : ” CE AR TREBUI ……………………………………………………………………. „.

 7. Când a fost Gabriela Firea ministru la MINISTERUL MUNCII …?????????????
  CE TROMBON EȘTI MĂ TACHE sau …
  BURLAN !!!!????

 8. Spotmedia . ro , astazi , 18.11.2023 , ora 00:04 , articol de Magda Gradinaru : ” CINE NE-A TINUT ZIDUL ? ” .

 9. Ziare . com , astazi , 18 Noiembrie 2023 , ora 10:09 , Autor : Tudor Serban : ” AMERICA NU A OFERIT I N C A KIEVULUI ARME ……………….. …………………………………………………………………………………………………………………………………………… ” – Generalul (r.) american Wesley Clark , fost Comandant al Trupelor NATO in Europa – Sursa : VOICE OF AMERICA .

 10. UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 18 NOIEMBRIE 2023 : ” O INTREBARE ARZATOARE : SE INCLINA BALANTA IN FAVOAREA RUSIEI IN UCRAINA ? ” – Podcast -ul ” Rachman Riview ” ( Financial Times ) – Gideon Rachman – Discutie purtata cu Dr. Jack Watling , cercetator senior pentru razboiul terestru la Royal United Services Institute ( Insitutul Regal al Serviciilor Unite din Londra ) .

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri