Cauta

Gabi Oprea l-a infundat pe Liviu Dragnea!

Amandoi sunt vicepremieri. Insa pentru ca unul sa urce inapoi pe val si sa primeasca, in sfarsit, portofoliul mult visat, celalalt trebuie sa pice. Penal, bineinteles, ca doar asa este la moda. Cam aceasta este, pe scurt, „cheia” prin care se poate dezlega sarada iminentei trimiteri in judecata a lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a ajuns o adevarata tinta vie
Gabi Oprea loveste prin ricoseu in celalalt vicepremier

Surprinzatoare nu este insa rezultatul „cu finalizare” a anchetei in cazul liderului pesedist, procurorii strangand „tone” de probe in acest sens, ci probabilitatea ca  acesta sa apara in fata instantei de unul singur. Pentru ca, din cate se pare, alti colegi de lot din dosarul „Referendumul”, ca fruntasul penelist Teodor Atanasiu sau chestorii din MAI Nicolae Cabulea si Constantin Manoloiu, spera inca sa reuseasca, fie si pe ultima suta de metri, sa amane deznodamantul in ceea ce-i priveste. Asa ca deocamdata sunt tinuti in „joc de glezne”, pentru ca nici vorba sa primeasca cumva salvatorul NUP. Iar marele castigator nu poate fi decat actualul vicepremier fara portofoliu – cel putin momentan –, „justitiarul” Gabi Oprea.

L-au turnat la greu

26.07.2013 – “National” a dezvaluit jocurile facute de Gabi Oprea pentru a prelua portofoliul lui Dragnea

Liviu Dragnea este o adevarata „tinta vie”. Si o stie si el foarte bine, mai ales dupa ce a luat cunostinta de probele prezentate de catre procurori. Care nu doar ca stiu toate convorbirile purtate de „baronul” de Teleorman, dar au aflat pana si cate lingurite de zahar isi pune acesta dimineata in ceasca de cafea pe care o bea cu colegii de guvernare. De altfel, ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice s-a convins de unul singur ca a fost „turnat” la greu de catre cei din jurul sau, altfel neputandu-si explica repeziciunea cu care a avansat ancheta in ultima perioada. Asa ca dosarul in ceea ce il priveste este unul „beton”, nemairamanand decat sa i se puna fundita pentru a fi facut cadou instantelor de judecata.

Pe urmele lui Catalin Voicu…

Dupa cum „National” a dezvaluit in exclusivitate, Gabriel Oprea isi doreste insistent sa-i ia locul lui Liviu Dragnea in fruntea ministerului cu cel mai generos buget din tot guvernul Ponta. Iar cum „generalul” Oprea se erijeaza in ultima vreme intr-un fel de eminenta cenusie a intregii guvernari, proecupat mai ales de increngaturile juridice in care isi prind urechile tot mai multi politicieni, acesta a devenit suspectul de serviciu, banuit ca ar fi artizanul „tradarii” cauzei suspendarii presedintelui Traian Basescu. Insa pana si colaboratorii liderului uneperist se tem ca, in loc sa preia modelul mult mai discretului Viorel Hrebenciuc, Gabi Oprea incepe sa semene tot mai mult cu fantoma lui Catalin Voicu, un alt politician care incepuse sa creada ca el chiar s-ar afla la butoanele justitiei…

Ultimele stiri

  • LIGA 1, program, rezultate LIVE și clasament ACTUALIZAT
  • Ce program au supermarketurile Kaufland, Lidl şi Carrefour, de Paşte 2024. Surpriză! Unele magazine sunt deschise şi duminică, 5 mai
  • Patriarhul Daniel, cu gândul la Diaspora în Pastorala de Paşte 2024: „Să arătăm semne de iubire frăţească şi tuturor românilor aflaţi printre străini”
  • Cât au ajuns să coste ouăle în pieţe, înainte de Paştele 2024. În supermarket, se găsesc şi la preţ dublu
  • Mesaje de Paște 2024. Felicitări, urări şi gânduri bune pentru cei apropiaţi cu ocazia Sărbătorilor Pascale
  • Guvernul vrea să mărească pensiile de la 1 septembrie, dar cine le mai apucă? Speranţa de viaţă, în România, s-a PRĂBUŞIT!
  • Dramă în judeţul Neamţ: un bărbat s-a aruncat în faţa trenului. A murit pe loc!
  • Jandarmii i-au căutat, pentru droguri, „la piele” pe petrecăreții din Mamaia. Unde au putut să le ascundă tinerii
  • Horoscop – sâmbătă, 4 aprilie 2024. Berbecii au idei ciudate, iar Racii au parte de întâmplări deosebite
  • Părinţii, revoltaţi în mediul online după ce un restaurant din Bucureşti a impus reguli stricte pentru copiii clienţilor
  • Exit mobile version