AcasăDezvaluiriAncheteFSB, ultimul avertisment pentru București!

FSB, ultimul avertisment pentru București!

Cum în lumea de intelligence ”nimic nu este întâmplător”, structurile contrainformative de la București au decodat deja mesajul subliminal transmis de FSB prin condamnarea la 15 ani de închisoare a Carinei Țurcan. Mai ales că, după un proces care trena de peste doi ani, această decizie surprinzătoare a instanței de judecată din Moscova a venit imediat după ce România a contraatacat spectaculos pe ”frontul moldovenesc”.

Carina Țurcan după și înainte de arestare

Dincolo de ceea ce se poate spune public, alegerea Maiei Sandu drept președinte al Republicii Moldova, în fața unui Igor Dodon care nu se sfia deja să ceară sprijinul armat al Federației Ruse în fața ”agresiunilor fasciștilor de peste Prut” fiind și un succes remarcabil al structurilor informative românești. Iar după alegerea Maiei Sandu, una puternic salutată de toate marile cancelarii occidentale, aceasta a băgat ”în frisoane” Moscova prin cererea de retragere a trupelor rusești din Transnistria. Și tot în dreptul structurilor de la București trebuie trecută și performanța de a îl convinge pe Klaus Iohannis ca, în ciuda agendei prezidențiale pasive din ultimii ani, nu doar să ajungă la Chișinău, dar și să transmită astfel un puternic semnal că România nu a abandonat încă Republica Moldova. Dar răspunsul a și venit imediat, chiar dacă de o manieră ”cu mantă”, specifică serviciilor secrete…

Spioanca româncă

În timp ce de trei decenii structurile contrainformative nu au îndrăznit să identifice niciun agent de influență al serviciilor secrete românești în România, iată că FSB-ul ”a deschis balul”. Și a făcut deja primul pas, prin condamnarea la 15 ani de închisoare a Carinei Țurcan. Cea ”înfierată” de propaganda isterică a Moscovei drept ”spioanca româncă” prinsă de FSB în timp ce ar fi transmis NATO, prin intermediul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova și cel al serviciilor secrete românești conținutul unor scrisori clasificate ale ministrului rus al Energiei, Aleksandr Novak și ale adjunctului acestuia, Anatoli Ianovski. Iar cum moldoveanca, fostă membră al Consiliului de Administrație al companiei energetice Inter Rao Ess din Rusia avea și cetățenie română, aceasta a fost prezentată de către FSB drept ”spioana româncă” Carina Țurcan! Iar în ciuda tragediei acestui proces fabricat, condamnarea Carinei arată că, totuși, FSB a reacționat prea prompt la evenimentele de la Chișinău, pentru a nu se trage concluzia că încă ”se mai joacă” pe ”frontul moldovenesc”!

author avatar
Catalin Tache
4.686 afisari

5 COMENTARII

  1. II pasa lui Pielelunga de Carina,cum ii pasa si de amaratul acela de profesor universitar condamnat in China la 8 ani de inchisoare pentru ca ar fi primit 80 de dolari nu este clar pt. ce .Dupa ce chinezii au fost de acord sa-l repatrieze in urma cu vreo 7 luni,zace in continuare nevinovat in pusacaria chinezeasca pt. ca statul Roman nu vrea sa-l ajute sa scape de cosmar. Dupa cum se vede,pe statul Roman,il doare in curul reprezentantului statului Roman de cetatenii lui. Naveta la Sibiu sa mearga ca unsa pe banii prostilor,altceva nu ne ” entereseza”.

  2. pai armata a 14 a e pe teritoriul moldovei sau pe apendicul atasat moldovei de rusi? nu mai e nistrul, granita?

  3. fostul cancelar koll care e cet german si conduce tot pe acolo cu petrolul nu poate fi considerat spion??????

  4. Pai nu se putea altfel pt ca Basarabia e parte a Romaniei de milenii asta e stiut de mapamond si asta arata ca
    ?? +?? =?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger