AcasăDezvaluiriAncheteFOTO! ȘEFUL POLIȚIEI, al DGA și SOȚIA, BANI DIN VIDEOCHAT!

FOTO! ȘEFUL POLIȚIEI, al DGA și SOȚIA, BANI DIN VIDEOCHAT!

Ce i-a adus MOȘUL! ZGÂRIE NORI pentru șeful DGA și al Poliției Române” titram ”lovitura” din 12 decembrie. Cea pe care o începeam cu ”oda” închinată ”Icoanei Anticorupție”, chestorul pensionat la cum a sărit de 40 de anișori – știe el, dar și noi, cum… – de ”colegul” Sabbagh…

Studiou de videochat în casa șefului poliției lui Carmen Dan

”Am onoarea să te salut, domnule general Cătălin Ioniță! Când te-am cunoscut miroseai a Mir, nu a Armani! Acest om incoruptibil, tată model, cu 5 copii acasă”…

Da, corect, cariera uneori de-a dreptul mistică a chestorului Ioniță s-a bazat în bună măsură și pe imaginea de ”preacucernic”… Una minuțios promovată… Și atât de rară într-un sistem precum al nostru… Numai că ”generalul care miroase a Mir”, care ”este incoruptibil”, ”tată model” și care are ”cinci copii acasă” a găzduit și un studiou de videochat în care fetele prestau sexual! În chiar una dintre clădirile ”imperiului său imobiliar”!

Orzari 86… Crapului 84…

Da, ce este drept, bloculețul de pe strada Orzari 86 găzduiește acum – contracost, presupunem, la prețul râvnitei zone – o Asociație de sprijinire a celor cu probleme de autism. Numai că, în documentele oficiale, în dreptul clădirii de pe strada Orzari nr. 86 figurează drept proprietari ”soții Ioniță Alexandru Cătălin și Ioniță Irina Mihaela, cu domiciliul în strada Crapului, nr. 84”…

Clădirea din Orzari 86

Și tot aici, în cochetul bloc aflat la o aruncătură de băț de blocul gen ”zgârie nori” construit tot de familia Ioniță, peste drum de Șoseaua Mihai Bravu ar fi funcționat înainte un ”punct de lucru” al unei societăți cu o activitate ceva mai ”lumească”. Cea de videochat… Desigur, dacă se plătesc taxele și nu se comit ilegalități, în România zilelor noastre mai ales, activitatea de videochat este nu doar una complet legală, dar mai ales printre cele mai bănoase. Amănunt care probabil a și contat în derularea afacerii ”RECOM”…

Ce mi-e 4, ce mi-e 7…

Cel puțin din acest punct de vedere, proprietarii Ioniță neavând și problemele din cazul blocului de pe Șos. Mihai Bravu nr.227 H. Și cel mult cele legate de ”strania ironie a sorții” ca un studio de videochat să funcționeze tocmai în casa șefului Poliției Române și al Direcției Generale Anticorupție.

Păi o fi bine domnul chestor

Dar cum necunoscute par a fi Căile Domnului, cel puțin în ceea ce îl privește pe chestorul Ioniță, să revenim la o altă ”minune” imobiliară a acestuia. Cea în interiorul cărora muncitorii trag tare, zi lumină, efectuând ultimele finisaje, deși pe 12 decembrie dezvăluiam ilegalitățile flagrante din acest nou proiect imobiliar, ”marcă înregistrată Ioniță”.

Blocul din Mihai Bravu 227 H

”229251 – împrejmuire teren în regim provizoriu și realizarea lucrărilor de organizare și execuție – 10 -12 luni.

225612 – împrejmuire teren în regim provizoriu și realizarea lucrărilor de organizare de execuție pentru Imobilul cu funcțiune mixtă, RH propus 2S + P+ 4E + Etaj tehnic, autorizat cu AC nr. 279/08.03.2018 – 5 -12 luni”. Tot 4 etaje și unul  tehnic fiind prevăzute și în planșa obligatorie cu autorizarea construcției care, deși nu se regăsește pe gardul construcției, uite că nu a dispărut:

”denumirea și adresa obiectivului: Construire imobil funcțiune mixtă – Servicii și locuire cu regim de înălțime 2S + P + 2E +3-4Er+Eth, Șos. Mihai Bravu nr. 227H,Sector 3,București.

Aut. de construire nr. 279 din 08.03.2018

Beneficiarul Investiției: Elena I., Șos. Ștefan cel Mare nr. 230, Bl. 46”.

Numai că, în loc de cele 4 etaje prevăzute  în autorizație, blocul ”beneficiarului Elena I.” are cel puțin 7!

Lucru care se poate vedea clar în fotografii! La fel cum în documente se poate vedea cum ”Elena I.” este de fapt chiar mama chestorului! ”Elena I.” venind de la… combinația numelui complet Elena –Eugenia- Iordan – Ioniță!

Bd. Decebal, ”Beneficiar: Eugenia Ioniță”.

Copacii de pe Bd Decebal

La fel cum o altă ”minune” a familiei Ioniță a avut loc și pe Bd. Decebal, aflat tot în zonă. Și unde copacii plantați poartă ecusoane plastificate pe care scrie negru pe alb: ” Beneficiar: Eugenia Ioniță”! Beneficiar a ce? Că dacă ”mama Ioniță” construia pe o zonă verde, atunci ar fi trebuit să planteze alți pomi. Ci nu să ”beneficieze” tot ea de cei plantați de… ”ADPB.S.A.”, în ”Primăvara 2020”…

author avatar
Catalin Tache
14.899 afisari

124 COMENTARII

    • TACHE incearca sa vezi si pe altul cu legaturi laPetrov-Basescu LudovicOrban si DGA,si VirgilToanchina de la Petromin….Tipul este JICOL STEFAN,mason (cel mai mare sponsor al lui LUDOVIC ORBAN) cumnat cu VADUVA IRINEL(condamnat penal pentru trafic de droguri) imperiu imobiliar si in sect4 si in Dobroiesti impreuna cu o gramada din DGA si multe alte porcarii cu mafia imobiliara.Sunt sustinuti bine de tot de niste belgieni din Bruxelles

        • Au fost protejati de generalulFlorica,seful garzii financiare,SebastianVladescu plus SorinConstantinescu de la Cazinouri(omul lui MAXBET si NOVOMATIC AUSTRIA),Ghita Sebastian si multi altii.Plus la Bruxelles si-au trimis pe sora lui VADUVA IRINEL;au si niste judecatori la Curtea de Apel,o au pe CLAUDIA GARBOVAN nepoata generalului de securitate SILINESCU

        • tot felul de afaceri imobiliare cu Primaria Capitalei cu retrocedari,terenuri case si se faceau actele chiar la sala DALLES la un avocat SOPRON STEFAN cumnat cu GHIKA PODOLIANU omul cu implicare la CURTEA DE ApEL,afaceri cu mafia italiana de la CALARASI,cu TERRA IMOBILIARE,cu LUKOIL PLOIESTI,cu CAREFOUR PLOIESTI inclusiv oamenii lui VILY URSAN de la LUKOILgasca lui GHITA-PONTA-DORIN COCOS)

        • sunt si niste generali sau rude ale lor din IGPR care si-au facut case la DOBROIESTI…gashca e mare

  1. Doamne, si cat ne batea la cap domnu chestor cand era la DGA nu cumva sa bem nici macar o cafea fara sa platim, ca si el face eforturi….

  2. Nici in favele, in Columbia sau Congo nu este asa ceva…incredibil…SIGURANTA SI INCREDERE…HALAL

  3. Eu tot nu inteleg…daca vrei sa construiesti pe o zona verde TU trebuie sa plantezi alti copaci,nu primaria pentru tine!!!! DOSAR PENAL DIRECT

  4. TaChe= CheTa . Ai numele predestinat! Strângi bani de la toți pulifricii ca sa scrii articole de rahat! Sa ți-o tragă Nik!!!!!

    • Are dreprate Tate astia sunteti nebuni ba bulangiilor de gabori, dupa ce ca va dam taxa sa le tineti la fete de sase acum bagati si voi la produs?tu esti sef de POLITIE, SAU DE CLAN,COLEGA…?

  5. 1. DefenseRomania . ro , astazi , 02 feb 2023 , ora 16:16 , articol de Darius Muresan : ” GLSDB AMERICANE VOR DEVENI COSMARUL ………………………………….” – VIDEO . 2. DefenseRomania . ro , astazi , 02 feb 2023 , ora 20:30 , articol de Ciprian Dumitrache : ” UCRAINA E GATA SA GARANTEZE CA NU VA LOVI CU RACHETE ATACMS ……………………………………………….. ” – Oleksii Reznikov – Ukrinform . 3. Universul . net , 2 februarie 2023 : ” EXPERTUL MILITAR PAVEL LUZIN DESCRIE COMPLEXITATEA EFORTULUI DE INARMARE A UCRAINEI : REALIZARILE SUNT EXTRAORDINARE , IAR ARMATA UCRAINEANA TRECE LA UN NOU NIVEL ” – THE INSIDER .

    • Comisarul . ro , astazi , ora 21:30 : ” AMERICANII TRIMIT IN UCRAINA CEA MAI SMECHERA ” DRACOVENIE ” A LOR „.

  6. Romania Military . ro , 2 februarie 2023 , ora 6:00 , scris de Nicolae : ” BULETIN NAVAL . ATACUL FOS UCRAINENE PE NIPRU ” – VIDEO .

  7. Tache, in articolul asta de 69 randuri ai folosit ghilimelele pentru sublinierea ironica/sceptica a unor expresii – asadar nu in citari – de vreo 22 de ori. Vezi ca poti utiliza si fontul italic pentru asta. Inteleg ca la scoala din padure nu i-ai avut dascali pe Eminescu sau Iorga, da’ da-o dreaku, acum mai poti invata si de pe net…

    • Are bani, multi bani, de cand a condus IGPR SI DGA…ACUM INVESTESTE DOAR CE A PRODUS ATUNCI

  8. UNIVERSUL . NET , 2 FEBRUARIE 2023 , ARTICOL DE LAURENTIU MIHU : ” CAT DE MULT POATE AJUTA OCCIDENTUL UCRAINA , CE TIP DE PACE E MIZA SI DE CE NE INTERESEAZA „.

  9. 1. DefenseRomania . ro , 02 feb 2023 , ora 22:08 , articol de Ciprian Dumitrache : ” PATRIOT , PE REPEDE INAINTE . PREGATIREA MILITARILOR UCRAINENI SE VA FINALIZA MAI RAPID DECAT ERA PLANIFICAT „. 2. Spotmedia . ro , astazi , 03.02.2023 , articol de Emilian Isaila – Interviu VIDEO cu politologul Cristian Parvulescu . 3. Spotmedia . ro , astazi , 03.02.2023 , ora 08:31 , Sursa : NEWS . RO : ” PENTAGONUL A DESCOPERIT UN BALON DE SPIONAJ CHINEZ DEASUPRA STATELOR UNITE ……………………………………. „.

    • DefenseRomania . ro , astazi , 03 feb 2023 , ora 09 : 18 : ” RAPORT ISW : MAREA OFENSIVA A FEDERATIEI RUSE …………………………………. „.

  10. Familia Ionita -Iordan e in tot si toate!doar 15.000 euro era taxa de inchis orice dosar.dar s-au strans

  11. CONTRIBUTORS . RO , ASTAZI , 03 / 02 / 2023 , ARTICOL DE VLADIMIR TISMANEANU : ” . . . . . , MAREA MINCIUNA SI DIAVOLUL IN ISTORIE „.

  12. oameni de baza, militieni de valoare cu academii si școli inalte.
    onoare, demnitate, cinste si omenie.
    astia si gabi oprea, interesul personal.
    mucosi inveliti in coruptie si desfranari, saracii de ei…

  13. Peste tot in lume exista coruptie , totul depinde de gradul de implicare in starpirea ei .

  14. Contributors . ro , 03/02/2023 , articol de Otilia Nutu : ” GAZUL AZER : SA NU INLOCUIM UN DICTATOR CU ALTUL „.

  15. Din cauza unora ca Ionita si etc ca el sunt desconsiderati restul rezervistilor!!!Nu se intreaba nimeni de unde a avut atatia bani ca sa ajunga sef pe la directiile antifrauda si anticoruptie si pe urma sa cumpere atatea terenuri scumpe in buricul Bucurestiului?!

  16. Analfabeți, leneși, bețivi și invidioși, însă mari „comentatori” la „antinațional”.
    Ha, ha, ha!

  17. Tache, dacă ești tare, scrie despre ce refuză toți – inclusiv Sorin Roșca Stănescu, nu cumva să deranjeze cuibul peneleprelor! Respectiv, despre faptul că Lucovid Organ lea- dat fraților Micula 380 de milioane de euro ILEGAL, contra unui comision negociat între ei, când încă procesul intentat de ei împotriva Statului Român nu era gata! În final, Statul Român a câștigat procesul, dar între tinp frații Micula au fugit din țară cu banii!!! Toată averea lor (au înstrăinat o bună parte din active) valorează maxim 150 mil d eeuro, dar până vor fi valorificate, vor trece ani de zile și le scade și mai mult valoarea!….Organ e liber și nimenu nu guiță nimic pe acest subiect, deși știu toți – SRI, SIE, ANAF, presa aservită, Guvern, Șparlament, DNA, DIICOT, etc..!

    • @florin ardelean . pai daca stiu toti cine ai vrea sa faca ceva , inseamna ca au impartit toti intr-o masura mai mica sau mai mare banii . ce importanta are ca scrie tache din moment ce stiu toti , numai eu am spus de cateva ori despre asta fara sa fiu dintre cei informati .

    • fratii Micula sunt parte din „afacerile”mafiotilor cu masoneria DIE-GRU iar Orban este mason

  18. @ Vă „păcălește” Iohannis, v-a dat ,,pas cu pas” și „se afișează” pe bicicletă , ?

  19. 1. Europa Libera Romania , 03 februarie 2023 , articol de Oana Despa : ” STEFAN DANILA , FOST SEF DE STAT MAJOR : ……………………………”. 2. DefenseRomania . ro , 03 feb 2023 , ora 19:46 , articol de Ciprian Dumitrache : ” SUA TRIMIT OFICIAL UCRAINEI RACHETE DE ULTIMA GENERATIE , DAR SI SISTEME HAWK ……………… ” – Bloomberg – Lista cu noul pachet de asistenta militara pentru Ucraina . 3. DefenseRomania . ro , 03 feb 2023 , ora 21:57 , articol de Ciprian Dumitrache : ” UE SI UCRAINA AU DECIS CREAREA UNUI BIROU ……………………………. „. 4. DefenseRomania . ro , astazi , 04 feb 2023 , ora 09:33 : ” UN GRUP DE SENATORI AMERICANI VOR SA BLOCHEZE SANTAJUL ANKAREI : ………………………………………… ” – Defense News . 5. DefenseRomania . ro , astazi , 04 feb 2023 , ora 10:04 , artcol de Ionel Copcea : ” UN DISTRUGATOR AMERICAN OPEREAZA IN APROPIEREA MARII NEGRE …………………………….. ” – USS NITZE . 6. Digi 24 . ro , astazi , 04.02.2023 , ora 07:37 : ” PLAFONAREA PRETURILOR LA PRODUSELE ……………………………….. ” – AFP , citata de AGERPRES . 7. Aktual 24 . ro , astazi , 4 februarie 2023 , articol de Camelia Stanciu : ” PENTAGONUL A ANUNTAT CA UN AL DOILEA BALON DE SPIONAJ CHINEZ SURVOLEAZA AMERICA LATINA ” – AFP , citata de AGERPRES . 8. Romania Military . ro , 4 februarie 2023 , ora 6:00 , articol scris de Nicolae : ” SPATIALE . PROPULSII – DIN PREZENT IN VIITORUL SCIENCE FICTION ” – VIDEO .

  20. Comisarul . ro , astazi , ora 10:49 : ” POLITICIENI DIN AUSTRIA , ITALIA SI CIPRU , MITUITI PENTRU PROMOVAREA AGENDEI MOSCOVEI / ROMANIA , PE LISTA SCURTA A CARACATITEI RUSESTI ” – Investigatie comuna ISTORIES , EASTI EKSPRESS , OCCRP SI PROFIL .

  21. ADEVARUL . RO , ASTAZI , 04 . 02 . 2023 , ORA 00 : 23 , ARTICOL DE GEORGE – ANDREI CRISTESCU : ” ROMANII AU TALENT ” . DOI COPII DIN UCRAINA AU PRIMIT GOLDEN BUZZ DE LA ANDRA . ” E PREA PUTIN PENTRU CAT MERITA EI – V I D E O ” .

  22. Universul . net , astazi , 4 februarie 2023 : ” ISRAELUL RISCA O RUPTURA MAJORA CU EVREII DIN SUA ” Sursa : ASK QUESTIONS LATER – Articol de DAN PERRY .

  23. Chiar sunt curios daca imi va fi postat mesajul! Stiu ca multi imi vor da tot felul de dedicatii mie si familiei si nu pot decat sa va spun ca va doresc liniste in suflet!
    Il cunosc pe catalin ionita. Si ca profesionist si ca om! Nu ma indoiesc absolut deloc de el!
    Este foarte usor sa ti bati joc de viata unui om, murdarind o cu felurite insinuari, acuze nefondate si mizerii inventate stiind ca nimeni nu are ce sa ti faca! Pentru ca si daca te ar da in judecata, fapt pe care eu l as face, tu, ca ziarist de 2 lei, nu ai decat de castigat chiar daca esti obligat sa retractezi! Pentru ca vei fi catalogat drept ziaristul ala care a avut curajul sa se ia de coruptul ala de chestor, fost sef al dga si al igp! Ce importanta are ca ai retractat tot? Sau ca mizeriile tale, in instanta au fost demontate? Ca si toate celelalte acuzatii indicate in faimosul dosar penal care l a vizat pe catalin ionita, finalizat cu clasare pentru ca FAPTA NU EXISTA! Dar bineinteles, in lumea noastra bolnava veti spune ca si aceasta solutie a fost determinata tot de vreun gen de coruptie! Pentru ca traim intr o mocirla si intr o continua chinuiala, in care incercam cu totii sa mai luam o gura de aer inainte sa ne afundam si mai mult, este foarte greu sa mai vedem ce inseamna iubirea de semeni, sa mai judecam cu mintea noastra mizeriile servite si sa nu le acceptam daca nu au niciun fel de fundament? Cine mai are rabdare sa caute fundamentul? E destul ca ne sunt ingramadite in suflet si in minte doar fapte urate: accidente, infractiuni de tot felul, denigrari are unora sau altora, uneori fondate alteori nereale, dar toate prezentare cu autoritate de lucru judecat.
    V as ruga sa va puneti in locul unei persoane acuzata in felul acesta si sa faceti exercitiul de a accepta pentru cateva secunde ca nu se face vinovat de ce i se imputa! Inchipuiti va cum v ati simti si priviti va membrii familiei care sunt feriti de a trece prin ceea ce trec apropiatii unui om deosebit: ionita catalin!

    • Bună ziua! Și eu sunt de aceiași părere cu dumneavoastră! Culmea este că nimeni nu se gândește la impactul pe care il poate avea un astfel de articol și dacă s-au respectat normele GDPR. Fiecare dintre noi avem o familie care nu portă vina absolută a ce se întâmplă grosso modo în societate. Instanța este cea care hotărăște vinovăția, să o lăsăm să își facă datoria!
      În plus, da, sunt și oameni care pot afirma contrariul despre acest om, chestorul Ioniță.
      Da, în mediul creștin, în familia ortodox este cunoscut ca om cu o bună măsură, rezervat și total dezinteresat de foloase de orice natură.
      Sper că nu vă deranja foarte tare, dar sunt păreri pro și contra.
      Mulțumesc.

      • GDPR-ADICA GAOAZE IN DRICURI SHI PULICI RETARDATE
        CUNOSC „SUBIECTUL” GDPR…ACEA „AUTORITATE”…NISTHE PADUCHI AI SRI….CAT DESPRE „SCOPE OF WORK” GDPR…VEDETZI CA GERMANIA NU APARE PE GOOGLE MAPS…RESTUL VA CANTA GREIERII IN TALPI…NISTHE MORMOLOCI…SHI ADRESELE LOR…MARE C-A-C-A-T…CAND LE VOR „APUNE” STELELE…ORICUM VOR FI CAUTATZI CU BRICIUL PENTRU UN FACE-LIFTING….

      • In mediul crestin ortodox este incurajata preacurvasaria prin metoda sexului practicat pe bani in fata camerelor de filmat?CATALIN SI SOTIA LUI AU INCASAT BANI DE LA FIRMA REMCOM CARE PRWSTA IN CASA LOR ACTIVITATI SEXUALE EXPLICITE!!CAT DE CRESTINESC ESTE ACEST GEST???NU VORBIM DE LEGALITATE!DAR CAT DE CRESTINESTE ESTE SA IEI BANI DE PE URMA EXPLOATARII SEXUALE A UNOR TINERE???ASA SA VA AJUTE DUMNEZEU!

      • Bună ziua! O să vă cer cu respect să nu dați sfaturi dacă nu vi s-au solicitat!
        Văd că sunteți pornit cu totul să împroșcați cu noroi tot ce ține de uniforma epoleți ”GUNOIUL CU EPOLETZI”. Fiecare face cum consideră, spune ce consideră, proferează în mediul public ideile proprii, teorii sau instigă la acte deosebit de grave cu violență! Însă legea prin legiuitorii ei este cea care va determina vinovăția și deci, că vreți că nu vreți, ea va prima peste noi toți!
        Despre omul Cătălin Ioniță trebuie să vorbească cei ce îl cunosc!, și cei care au avut ocazia măcar să interacționeze cu chestorul Ioniță, aceștia se pot pronunța, pot vorbi în cunoștință de cauză! Altfel riscăm să divagăm și să greșim iremediabil!
        Nu o să vă întreb dacă l-ați cunoscut pe acest om pentru că nu văd sensul …
        Noi ne-am spus opinia aici fără să jignim sau să discriminăm pe nimeni. Mulțumesc.

  24. Spotmedia . ro , astazi , 04.02.2023 , ora 12:55 , articol de Toni Dumitru : ” 10 PROFESII AMENINTATE DE INTELIGENTA ARTIFICIALA : UNII VOR FI ELIMINATI DE PE PIATA MUNCII , ALTII VOR AJUNGE COLEGI CU ” ANGAJATUL PERFECT „.

  25. Ionita, da banii inapoi nesimtitule!da banii inapoj care i-ai imprumutat si nu-i mai dai inapoi

    • @Margarit 2023-02-04 19:55 19:55:14
      LA ENGLEZI E LEGAL DACA E O „SINGURA” PERSOANA IN CAMERA MI SE PARE…CE-I AICI LA ROMANASHI…CICA SUNT VREO 300.000….IMI POVESTEA SHI SORA-MEA CA ARE LA GRADINITZA „MAMICI” SHI „TATICI” CARE PRACTICA…BA CHIAR SHI O PREOTEASA…NEVASTA DE POPA…AIA DE LA SODOMA SHI GOMORA ERAU MICI COPII…

      • Se plateste bine Ionut uite la fratii Tataie. Nu ramai gravid, nu faci boli si scoti si 50.000/luna din ghaoz si dimensiunile lui doar sa fii un pic fotugenic.

        • @Margarit 2023-02-04 20:33 20:33:27
          MARGARIT….
          DACA TOT E SA O DAM PE „DIN ASTEA”….NE POVESTEA UN COLEG ACUM VREO 10 ANI…NEVASTA-SA LUCRA LA UN BEAUTY-SALON….
          SHI VENEAU PASARICILE….SA-SHI FACA OPERATZII ESTETICE LA „PASARICA”…LA BUZITZE…SA ARATE BINE…
          SHI NOI CA PROSHTII INTREBAM DE CE…PAI CA SA DEA BINE PE FULL HD…ERA INAINTE DE 4K SHI ALTELE….

          • Femeia vrea sa arate ca in revista Ionut, ea nu stie cum se face o poza de revista si cat fotoşop vopsea trucaj lumina si cate duble se face sa iasă poza finala. Morrala i simpla.
            Nu poti sa arati ca in revista oricate operatii ai face. Oricum mie imi place si femeia care are o tir de par pe maini putin pe picioare sau pe tițe . E firesc si ma zapaceste.

  26. 1. Adevarul .ro , astazi , 04.02.2023 , ora 15:52 , articol de George – Andrei Cristescu : ” DECLARATIE COMUNA UE – KIEV : UCRAINA VA CONSULTA COMISIA DE LA VENETIA PE TEMA LEGII MINORITATILOR „. 2. Newsweek . ro , astazi , 04.02.2023 , ora 18:42 , articol de Daniel Tosa : ” FRANTA SI ITALIA INTENTIONEAZA SA LIVREZE UCRAINEI UN SISTEM ANTIRACHETA CU RAZA LUNGA DE ACTIUNE ” – VIDEO – SAMP / T – MAMBA SI THALES GM 200 . 3. Newsweek . ro , astazi , 04.02.2023 , actualizat ora 20:45 , articol de Elena Andrei : ” VIDEO / MINISTERUL UCRAINEAN DE INTERNE A FORMAT ” GARDA OFENSIVA ” …………………….”.

  27. UNIVERSUL . RO , ASTAZI , 04 FEBRUARIE 2023 : ” IN SFARSIT , POPULISMUL ISI PIERDE FARMECUL IN EUROPA . NU ESTE TOTUL PIERDUT PENTRU CONSENSUL LIBERAL CENTRIST ” – THE ECONOMIST .

  28. ADEVARUL . RO , ASTAZI , 04.02.2023 , ORA 20:23 , ARTICOL DE ANA – MARIA SCHIOPU : ” POVESTEA INSCENARII CARE L-A TRIMIS PE IULIU MANIU IN CRUNTELE TEMNITE COMUNISTE , UN DE SI-A GASIT MOARTEA / SPECIAL „

  29. Libertatea . ro , astazi , 04 februarie 2023 , ora 21:55 , articol de Andrei Stan : ” SUA AU DOBORAT ” BALONUL SPION ” AL CHINEI , DEASUPRA OCEANULUI ATLANTIC . TREI AEROPORTURI INCHISE PENTRU OPERATIUNE ” – VIDEO .

  30. ASTA CA SA NU ZICEZTI CA SUNT TROLL ZOAIE.COM…👏😆😇🐺🥳😂🤣😅😁😃😊 FATZA DE ACUM 17 ANI CAND S-A LANSAT ZIARE.COM…IN 2006…CITEAM…A AJUNS JOS DE TOT…SUNT VAI…SA VEDETZI CATE COMENTARII CENZURATE AU….AU CULTIVAT UN MEDIU CONFLICTUAL…SI-AU SCHIMBAT POLITICA EDITORIALA DE VREO 3 ORI IN 4 ANI…VAI DE EI…COMMENT „PROASPAT” DE LA EI…
    „macgigi_i
    rank 1
    pulä
    vine imediat in gura ta
    le dai fālci negriilor pana faci gar.gara cu slobbo.zzu.
    S-o fùt pe nevastā-ta si mā.ta pana imi dau drùmu pe bùrta ei, lù.a-ti-as copiii-n pulā, sa le bag degetu in gurā sa creadā ca e tzatzā si sa-l su.gā dup-aia sa le bag pu.la in loc de deget, sa le dau la m.uie pana le.vin.e gris cu lapte-n f.alci, sa iti aliniez co.piii si sa-i f.ut in c.ur pana le iese cācat pe nas.”
    https://ziare.com/vladimir-putin/avionul-vladimir-putin-deranjat-de-ozn-la-10000-metri-inaltime-isi-schimba-culoarea-si-rectia-de-miscare-1787172

  31. Spotmedia . ro , 04.02.2023 , ora 18:49 , articol de Anca Petrescu : ” DE CE AR TREBUI SA BEI CAFEAUA CU LAPTE ” – Science Daily .

  32. 1. Adevarul . ro , astazi , 05.02.2023 , ora 09:00 , articol de Viorica Marin . 2. Contributors . ro , astazi , 05.02.2023 , articol de PS Mihai Fratila .

  33. DEFENSEROMANIA . RO , ASTAZI , 05 FEBRUARIE 2023 , ORA 09:04 , ARTICOL DE GHEORGHITA ORJANU : ” SUA VOR SA REVOLUTIONEZE RAZBOIUL CU O INVENTIE DE PREMIUL NOBEL – SANGE ARTIFICIAL PENTRU MILITARII RANITI PE CAMPUL DE LUPTA ” – Jean Paul Chretien , manager de program al DARPA pentru FSHARP ( Fieldable Solutions for Hemorrhage with bio – Artificial Resuscitation Product ) .

    • Valica , iubitule , te pripesti ca fata mare la maritat , decizia tribunalului nu e definitiva …

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger