AcasăDezvaluiriAncheteFollow the money: AUR, Made in China!

Follow the money: AUR, Made in China!

Tabăra oricum tot mai rarefiată a iohanniștilor din sistem tocmai ce și-a mai luat o ”rangă în dinți” care i-ar putea scoate chiar definitiv din jocul Puterii. Mai ales că, de această dată, chiar că nu mai au nicio scuză profesională pentru contraatacul nebun de zilele trecute, de la DNA. Atunci când o ”banală” operațiune de ”racolare” a unor parlamentari din Opoziție nu doar că s-a transformat într-un jalnic fiasco pe linie. Unul care a condus nu doar la căderea ”Guvernului meu”, dar mai ales la umilirea publică vădit intenționată a agenților de legătură ai serviciilor de pe lângă ”Superman”-ul Cîțu.

Ultrasul tăvălit de jandarmi noua speranță a politicii românești

Oamenii care trebuiau să se asigure că Iohannis rămâne cu orice preț ”masculul alfa” de necontestat, mai ales după ce șeful statului riscase deja o poziționare publică fără echivoc alături de ”cel mai iubit” dintre premierii postdecembriști fiind din nou prinși cu pantalonii informativi în vine! La fel ca la alegerile parlamentare unde nu au fost în stare să documementeze nici măcar cu câteva zile înainte ”tăvălugul” suveranist pe care îl anunțasem în exclusivitate încă din 7 ianuarie 2018…

Departamentul Zero preia România!

Acesta era semnalul dat în prima ”lovitură” a anului 2018, atunci când dezvăluiam apariția unei noi forțe naționaliste, care va face furori în politica românească. Iar după lejera depășire a pragului electoral de la alegerile parlamentare, AUR tocmai ce a devenit singurul câștigător real al ”bulibășelii” politice care a cuprins România ultimelor luni. Astfel că operativii serviciilor care nici măcar până în ziua de astăzi nu s-au dumirit ce este cu acest nou proiect de țară ar face bine să pună mâna să recitească ”lovitura” din 7 ianuarie 2018. Pentru a  pricepe că, de această dată nu vor trebui să ”confrunte” o mișcare haotică precum cea a lui Dan Diaconescu, ci una minuțios structurată de peste trei ani și bazată pe o disciplină partinică de fier.

Nici măcar Șoșoacă nu este singură pe strada sistemului

Așa cum în România zilelor noastre nu prea se mai întâlnește nici măcar prin multe din birourile structurilor operative de informații: ” Iată că în timp ce haștagienii rezistenți fac circ în stradă și politicenii în Parlament, România se află la o cotitură istorică. Pentru că, în ultima perioadă ar fi fost creată o structură paralelă denumită DEPARTAMENTUL ZERO și în care inițiați ai sistemului își pun deja ultimele speranțe că ar putea reprezenta salvarea statului de drept. Iar vestea este una năucitoare cu toate că, ce este drept, de ceva vreme se vorbea că șeful Statului Major General al Armatei Române, Ionel Ciucă se comportă deja ca un politician, în jurul său creionându-se un proiect politic de amploare, agreat inclusiv de către unii dintre cei mai influenți parteneri strategici externi ai României. Numai că după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, adevărații artizani ai misteriosului DEPARTAMENT ZERO , prin care se va încerca preluarea Puterii politice și aplicarea modelului polonez în România sunt cu totul alții(…) Astfel că, deși inițial viitorul partid se va baza pe figurile inspirând încredere populației și pe plan extern a unor generali sau înalți ofițeri ce vor trece în rezervă, ca și pe lansarea a noi politicieni, butoanele vor fi apăsate tot de oameni căliți în sistem.

Forumul de la București i a fost fatal lui Ponta

Și care, în ciuda rivalităților istorice dintre cele mai importante servicii secrete românești au format acum această surprinzătoare alianță național – creștină, cu sprijinul tacit al unor influenți oficiali ai structurilor omoloage din doar anumite state state membre ale NATO”. 7 ianuarie 2018… Ce s-a întâmplat de atunci…? Nicolae Ionel Ciucă a devenit politician, numai că în ciuda eforturilor disperate ale DGIA nu a reușit să pună mâna pe proiectul DEPARTAMENTULUI ZERO. Astfel că americanii au creat un alt proiect politic în jurul său. Partidul generalilor a trecut la ”next level” după retragerea strategică a unor nume grele ca inițiatorii Constantin Onișor sau Mircea Chelaru, în prima linie fiind promovați conform graficului politicieni precum gălăgiosul ultras George Simion, literatul Claudiu Târziu sau chiar ”planul B” Diana Șoșoacă.

Cîțu a picat pentru că Simion nu a pus botul

Dar mai ales noua alianță național – creștină defilează deja în toate sondajele de opinie, având o incidență de creștere electorală comparabilă poate doar cu cea a COVID-ului!

Nu pun botul! Nici la Ghiță!

Iar tocmai disciplina de fier dovedită în plenul Parlamentului sau pe culoarele politicii de o formațiune nou intrată în pâine i-a derutat cel mai rău pe ”bătrânii combinatori” ai sistemului. Cei care s-au oferit să ”rupă” AUR după intrarea în Parlament și să recupereze astfel terenul pierdut. Dar uite că nu s-a putut.. La fel cum nu s –a putut recent nici cumpărarea, la propriu, a unor parlamentari AUR care să nu se prezinte la votarea moțiunii! Mai mult decât atât, probele depuse deja triumfalist de George Simion la DNA nu reprezintă decât o parte insignifiantă a derutei din tabăra prezidențială. Mai ales după ce a ”căzut” până și ”oferta de nerefuzat” făcută lui Sebastian Ghiță, în Serbia! Aceea de a își ”retrage” voturile pe persoană fizică pe care le-ar controla în cadrul AUR, în schimbul negocierii unei eventuale întoarceri în țară.

De data asta nici măcar Ghiță nu a trădat de la Belgrad

Dar nici măcar Ghiță nu a trădat! Astfel că până la cel mai înalt nivel a trebuit să se raporteze în cele din urmă că ”ăștia nu pun botul”! Moment în care, derutate, serviciile iohanniste au cerut din nou sprijinul ”partnerilor strategici”. Înaintând astfel pe un teren deja minat…

MSS, obsesia CIA

Iar după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, CIA ar fi informat deja obedientele servicii românești că AUR este ”Made in China”! Promițând chiar sprijinul necesar pentru a ”se lua urma banilor”! Ceea ce ar explica de ce liderii AUR nu ar pune ”botul” la niciuna din propunerile dâmbovițene de corupere. Jucând de fapt la ”titul sau nimic”, după tot mai posibila intrare la guvernare. Numai că, desigur, rămâne de văzut dacă se va și putea înainta concret pe pista indicată de americani, ”Follow the money”! Mai ales că obsesia CIA față de MSS – Ministerul Securității Statului din China a atins deja cote paroxistice. Chiar zilele trecute Agenția anunțând că își va modifica radical întreaga structură și activitate, doar pentru a se putea opune mai eficient MSS-ului chinez!

Resursele financiare ale MSS nelimitate

Însă verificarea operativă a acestei variante de lucru livrată de CIA nu poate fi decât una utilă singurei structuri contrainformative românești care are expertiza necesară în acest sens. Pentru că, dacă trece și ”hop”-ul finanțării secrete a MSS, atunci chiar că AUR va fi tot mai greu de oprit! Iar dacă americanii chiar au luat urma banilor, atunci barem se poate recurge din timp la o operațiune internă similară celei aplicată în cazul fostului premier Victor Ponta. Cel care a ”spălat putina” Palatului Victoria la ordin, fără a da nicio explicație nimănui și mințindu-l în față până și pe nașul Gabriel Oprea, până în ultima clipă. Iar misterul ”defectării” lui Ponta, cel care a lăsat cu buzele umflate o majoritate parlamentară mai ceva ca pe vremurile FSN-ului se poate risipi doar prin ridicarea vălului informativ de pe operațiunea de șantajare a acestuia de către Florian Coldea.

Totul după ce generalul a plusat cu ajutorul notelor informative ”pasate” cu CIA și care îl identificau pe Ponta drept agent de influență al Guvernului Chinei! Unul care avea interese majore în penetrarea Pieței Comune Europene, prin Portul Constanța și participarea la construcția strategică a primei autostrăzi peste Carpați, dar acre să nu deservească fabricile auto Ford și Renault. Iar cum fostul premeir deschisese deja ușa MSS prin organizare faraonică la București a unui forum economic axat pe viitoare investiții chinezești de zeci de miliarde de euro în Europa de Est, Coldea a primit mână liberă de la americani pentru ”decapare”. Soarta lui Ponta fiind practic decisă de neinspirata idee de a accepta ca toți oamenii săi de încredere aflați pe funcții cheie în statul român să accepte drept ”bonusuri de performanță” după forumul economic telefoane mobile de la o companie chineză aflată într-un război pe viață și pe moarte cu CIA! Numai că, între timp MSS pare să fi învățat ceva din ”lecția Ponta”. Și dacă mai adăugăm și resursele financiare practic nelimitate de care dispune altfel bugetarul MSS, atunci chiar că un nou front s-a deschis într-o Românie oricum sfâșiată de războiul hibrid declanșat de cele mai influente servicii de spionaj ale lumii.

author avatar
Catalin Tache
7.019 afisari

40 COMENTARII

  1. Tache,nu prea iti place CIA vad…multumit ca ti l pune DGSE pe Julien???te a citit neamtul aseara…a luat avertisment in serios si….s a speriat si a nominalizat premierul…ai draku cu serviciile voastre

    • Nu e julien,ambasada Frantei a spus CLAR ca nu e cetatean francez! S-a folosit de cetatenia nevestei sa obtina o legitimatie ,fiind consilier european pe agricultura,trimis de base acolo!!!Iar in privinta Chinei,sa-si puna sperantele in cui,aici nu au nicio sansa slugile lor!!!

  2. Cel putin avertismentul din seara asta e clar pentru cine e!a stat Tache cu Coldea la un cognac la Corbeanca -ca vecinii -si aiu mai inchis o gura…ce mandrii trebuie sa fie francezii de ei…

  3. Pai nu asta trebuie sa faca adevaratele servicii in tarile puternice?sa previna astfel de ascensiuni extreme?bravo noul SIE!cu tot cu Tache si cu Coldea

    • De ce,covidul lor a curatat lumea mai ceva ca primul razboi mondial!!De-aia esti asa impresionat?

      • Se pare ca acest SarsCov-2 nu este al Chinei. Asa cum CIA incearca sa ia urma banilor chinezesti, laboratoare indepentente au luat urma genetica a virusului si aceasta incepe din SUA, continua dupa cateva luni in Italia si apoi in China si restul lumii.

    • Adevar,zici,esti cum te prezinti in titlu!!SUA nu vs0a pleca de aici
      decat cand vor face curatenie in servicii..mai e de rabdat!Nu isi lasa ei jucariile pe mana comunistilor rusi si chineji ,tantalailor!!!

  4. Interesant dar foarte trist ! AUR care face o politica nationalista si pana la urma are niste principii prin care se vrea binele romanilor este atacat atat din interior cat si din exterior !
    UDMR care duce o politica ANTIROMANEASCA e ” bine mersi ” si de peste 30 ani a fost „la guvernare ” !
    Din momentul in care „serviciile secrete ” romanesti au fost ” penetrate ” se pare ca soarta Romaniei a fost pecetluita .
    Oare in Romania nu au mai ramas oameni cu sentiment patriotic care sa incerce sa opreasca aceasta NENOROCIRE ?

    • Dacă astepti un raspuns coerent, uita. Priveste in jurul tau si apreciază calitatea celor din servicii…
      Sunt curios sa stiu dacă indivizii ăștia mai stiu pentru ce țară lucrează, pentru ce țară au depus jurământ.

  5. Tache,sa recapitulam: in ultimele zile ai dat din casa SIE, GRU, DGSE, CIA,MSS…jos palaria,demonstratie de forta…numai ca asa nu faci decat sa tai de pe lista serviciilor ai caror ofiter acoperit ai fi…dar probabil o faci intentionat..de ce? Inca nu stiu…dar esti si tu constient ca esti o miza….si ca e normal sa fie pusa o recompensa pentru aceasta info,ce serviciu ai de fapt in spate…dar rabdarea unora e la limita…oricum,maine pe unde ne mai plimbi…?cu sincera simpatie si uneori chiar admiratie…barem sa avem si un roman de al nostru in lumea buna, ca de slugi…

  6. China e deja in Romania…cred ca nu ar deranja nici DGSE,nici GRU…doar CIA turbeaza…restul s ar intelege intre ei…

  7. Bine Tache ca ati scapat de Predoiu…se vede ca nu mai e taranul ala seful SIE…acum puteti juca si voi altfel,un tango,un vals,joc de glezne,nu doar batute,hore si sarbe informative🤣

  8. Vrajeală! Simion ca și AUR+USR e creatia serviciilor romînești. Se vede acu cind Simion vrea guvern de ,,specialiști”, ,,tehnocrati”. Pai vezi ba Simioane ca il propuse sassu pe Cioloș , nu e tehnocrat de vroiai tu? Acu sa-l votati voi AUR+PSD! Ca e ordin pe unitate pe Simioane și ciolacaca!

  9. Pana la chinezi si un proiect de țara creat de patrioți, avem o propunere de premier securist si unul din cei mai mari trădători de țara. Daca trăia Ceaușescu, era executat pe stadion. Sau o sa il scoti si pe Julien vreun patriot?

  10. Marele 🐻 a luat la pas Românica. Nea Titi și cu Mircia nu mai sunt pe bune. Feri toboșarul știe de ce. N aveți voi treabă cu mss. Învățați rusă.

    • Cauta-ti prostii in alta parte,in Romania nu invata nimeni rusa,decat tradatorii,ca tine!😈

  11. Daca Tache zice ca nu sunt rusii cum v-ati dus toti pe fenta si e China ,stie el ca asa e…daca nici Tache nu stie unde sunt bagati rusii si unde nu…

  12. Si, totusi,exista un serviciu care poate face fata si financiar MSS ului. ESTE vorba de SVR -SIE rusesc…daca MSS si SVR isi dau mana pe Romania, CIA poate sa isi bage toata tehnica undeva!vDGSE castiga mai mult ca intretine legaturi cu toata lumea…

    • Padurare,i-ati tolba si du-te,ca rusii nu pupa nimic aici,decat tupolevul lor pupa tarana cu botul ,peste tot😁😂😀

  13. Toata ue si america si au exportat mana de lucru in china si sunt dependente si au insusit chiar dictatura si anticrestinismul de acolo ca le place , deci singure s au supus ssu mai bine zis politicienii lo!!!!

  14. DEPARTAMENTUL ZERO? Asta este cea mai bună glumă. După acoperirea cu AUR a PNR-ului generalilor, mai urmează și o stea hexagonală pe umărul urmașilor lui moș Teacă și Neamul Românesc va fi salvat definitiv prin … dispariție. Oricum suntem haliți de cei care nu pot fi numiți. V-o spune un neofit care gândea când generalii Departamentului Zero mâncau semințe. Restul este diversiune informativă.

  15. Păi la ce să se înțeleagă toate agenturile?? La instaurarea GULAGULUI 666 de pe agenda globalista?? Despre pașaportul satanic nu aveți nimic e obiectat d-le Tache? Sau despre toate „crizele” declanșate ca la comanda în decurs de câteva săptămâni?

  16. Nenorocirea este ca în România a dispărut interesul național. Șefii de servicii sunt decorați și recompensați cu stele în loc sa fie cercetați și arestati ( Coldea și Maior) pentru ca au aservit serviciile INTERESULUI PERSONAL sau interesului altor tari. România a fost jefuita și jecmanita cu interesul serviciilor secrete care trebuiau sa o protejeze dar conducerea acestora au trădat și trădează în continuare și urmăresc interesul propriu sa mai mănânce și gura lor ceva și sa mai primească niște decorații cu care sa se faleasca și ei ca au făcut jocul străinilor sub acoperământul globalizării.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger