AcasăDezvaluiriAncheteFocar de COVID tocmai la ”Dumnezeul” DSP!

Focar de COVID tocmai la ”Dumnezeul” DSP!

”Uite cine sunt Dumnezeii DSP” titram pe 27 iulie, atunci când, printre alte cazuri halucinante ale unor șefi sau simpli angajați din cadrul Direcților de Sănătate Publică îl prezentam și pe cel al directorului Dan Noel. Cel pe care ministrul Nelu Tătaru se încăpățâna încă de atunci să îl țină pe funcția de director al Direcției de Sănătate Publică Ialomița, în ciuda nenumăratelor probleme cu legea pe care le avea cel puțin de clarificat.

Deja 14 angajați au COVID la DSP Ialomița condusă de Dan Noel

Și ”legendat” în județ cum că după ”turul” cabinetelor medicale ar lua mai mereu drumul Ministerului Sănătății. Fără ca astfel să se mai sesizeze cineva din fruntea Ministerului Sănătății că ”părintele” carantinei de la Țăndărei ar avea două dosare penale pe rol în faza de urmărire penală, pentru delapidare, respectiv însușirea contravalorii unor titluri executorii ale unor foști salariați, unii pensionați, alții decedați ( dosar penal nr.153/P/2018 și dosar penal nr. 867/P/2015).

Plus dosarul de la Curtea de Apel, cel al cărui obiect este anularea actului administrativ de sancționare pentru distrugerea documentului ORNISS prin care i se respingea accesul la informații clasificate. Și chiar dacă la acest tablou mai adăugăm și alte două dosare civile pe rol la Tribunalul Ialomița și Curtea de Apel București, pentru prejudicii financiare, totuși Dan Noel a devenit ”vedetă” doar după mesajul șocant pe care  l-a adresat unui angajat al Clubului Sportiv Dinamo. Directorul DSP Ialomița transmițându-i public acestuia, internat ”cu japca” ca și asimptomatic că ”ești purtător sănătos, ești contagios, boule”!!!

S-a întors roata!

Iată însă că tocmai DSP Ialomița, structura condusă de directorul Noel, cel care îi făcea ”boi” pe cei infectați a ajuns acum principalul focar de COVID-19 din întregul județ. La o ultimă evaluare, deja 14 dintre cei 59 de salariați fiind depistați pozitiv la testările făcute pentru infectarea cu COVID -19!  Cu toate că prima oară au fost depistați pozitiv doar patru angajați! Dar măsurile ”INSP” anunțate a fi luate de conducerea DSP Ialomița a făcut ca următorul anunț public să se refere deja la 14 angajați infectați! Și din păcate lucrurile probabil că nu se vor opri aici…Dar pe pariu că nici de această dată Ministerul Sănătății nu se va sesiza? Celălalt ”Dumnezeu” de la MS, Nelu Tătaru se pare că știe bine de ce…

author avatar
Catalin Tache
2.085 afisari

3 COMENTARII

  1. idioti, astia din pnl nu-s in stare sa-si sufle nasul, dapai sa aiba grija de-o tara

  2. La Slobozia merg ca pe roate clinicile private care fac dializa! Ialomita are cei mai multi bolnavi incurabili de rinichi la suta de mii de locuitori! Unii stiu cum s-a ajuns aici, si unde se considera un succes fiecare nou pacient pentru dializa!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger