AcasăDezvaluiriAncheteFlutur, băgat de Boc în ”Staborul” DNA Cluj!

Flutur, băgat de Boc în ”Staborul” DNA Cluj!

Procurorii anticorupție au înviat din morți! Tocmai acum, în preajma Sărbătorilor Pascale! Așa că au organizat un flagrant de zile mari, au descins fără să mai ceară niciun aviz politic și fără să le pese de numele celui reținut!

Emil Boc și Gheorghe Flutur s au bătut mereu pe grațiile Elenei Udrea

Și uite cum l-au luat ca din oală, chiar din biroul său din clădirea Consiliului Județean Suceava, pe Silviu Cristinel Crețu! Ziua în amiaza mare, până în pauza de prânz… Tocmai ca să vadă toți angajații Consiliului Județean Suceava că încă nu a murit ”mușchiul DNA”! Polițiștii judiciari având grijă imediat de ”scurgerea controlată” a informației – înainte de orice audiere sau formularea unor acuze oficiale… – că în sertarul biroului vicepreședintelui CJ Suceava, liberalul Silviu Cristinel Crețu a fost găsit un plic cu 40.000 de euro. Șpagă… Iar cum încătușatul Crețu este nu doar vicepreședintele CJ Suceava, dar mai ales cunoscut în toată Bucovina drept mâna dreaptă a ”indestructibilului” baron liberal Gheorghe Flutur, atunci chiar că aproape ai putea crede că avem pe bune Justiție în România zilelor noastre!

Primarul clujean este și liderul galeriei Municipiilor din România

Numai că arestarea de la Suceava nu face decât să demonstreze, dacă mai era nevoie, că singura care funcționează este tot Justiția paralelă…

”Good job”, Rîpan!

Acum, normal că procurorii nu îl pot felicita decât în acest mod pe omul de afaceri Vasile Rîpan. Cel cunoscut și drept ”Drumarul Sucevei”, pentru lucrările de asfaltare și reabilitare a drumurilor executate în județul păstorit de Gheorghe Flutur. Și achitate de Consiliul Județean Suceava, bineînțeles. Vasile Rîpan fiind denunțătorul din acest caz. Și cel care i-a dus vicepreședintelui Silviu Cristinel Crețu plicul cu cei 40.000 de euro, dați ca să nu îi mai fie ”executate” scrisorile de garanție de Consiliul Județean, în urma întârzierilor apărute la executarea lucrărilor contractate.

Vasile Rîpan a rupt ușa la DNA ul din Cluj Napoca

Iar cum Crețu a luat plicul și l-a pus în sertar, vinovăția sa este clară ca și cariera politică avută doar sub înaltul patronaj al liberalului portocaliu Gheorghe Flutur. De asemenea, omul de afaceri Vasile Rîpan a anunțat imediat și a sprijinit nemijlocit procurorii anticorupție. Cei care la rândul lor au acționat ca la carte, reușind să pună pe masa judecătorilor un ”dosar beton”. Așa că, într-adevăr, ”good job”! Numai că…

De când este Suceava în Cluj?

Rămâne marea întrebare – una strict retorică pentru inițiații sistemului ! – de ce denunțătorul Vasile Rîpan a rupt într-adevăr ușa DNA, dar la … Cluj – Napoca!!! Și de ce, dacă DNA tot formează o mare familie, așa cum insistă Crin Bologa, procurorii clujeni nu l-au reorientat pe Rîpan către Suceava… Sau măcar nu i – au anunțat ei pe colegii de la DNA – Structura Teritorială Suceava… Dar nici nu au verificat barem dacă nu există cumva vreo anchetă paralelă pe aceeași speță… Astfel că se pare că drumarul Vasile Rîpan știa foarte bine ce face când a denunțat o faptă de corupție petrecută în Suceava, la Cluj – Napoca!

Lui Flutur nu i au mai plăcut drumurile reabilitate de denunțător

După cum la fel de bine au știut și procuorii anticorupție clujeni de ce au descins alături de proprii polițiști judiciari la sediul Consiliului Județean Suceava fix la ora 10.20. Și au intrat în biroul indicat, pentru a găsi ”în flagrant” plicul cu șpaga dată de Rîpan pentru a nu avea probleme cu contractele derulate prin Consiliul Județean. Acolo unde inculpatul Crețu este doar vicepreședinte… Președintele fiind Gheorghe Flutur! De parcă ai și zice că procurorii s-au temut ca vicele să nu apuce să dea plicul mai departe, așa că au intervenit ”de îndată”, în loc să aștepte cu adevărat ”marele flagrant”… Astfel că Flutur s-a ales doar cu o sperietură zdravănă…

Și cu un mesaj cât se poate de clar, să aibă grijă să nu îl ”ude” și pe el ”ploaia de la Cluj”…

”Să vină banii la băieți”!!!

Ca un adevărat lider de galerie cum a fost la meciurile Simonei Halep, Emil Boc se poate pune oricând și în fruntea primarilor și să pună presiune pe guvernanți, cu tradiționalul ”Să vină banii, Să vină banii la băieți”! Așa cum de altfel a mai făcut-o de atâtea alte ori. Și mai ales ca pereședinte al Asociației Municipiilor din România. Postură din care îi reprezintă pe toți primarii marilor orașe, indiferent de culoarea lor politică. Iar Boc chiar nu are nevoie de concurență acum, când vin banii de la PNRR! Miliarde și miliarde de euro, pe care Guvernul Ciucă trebuie să le împartă pentru dezvoltarea regională doar prin ”consfătuirea” cu Asociația Municipiilor lui Boc… Numai că Flutur făcea ”concurență neloială” din partea consiliilor județene, astfel că tocmai ce a fost avertizat să își vadă de Bucovina lui.

Procurorii nu au vrut să știe pentru cine a luat Crețu plicul

Mai ales că Elena Udrea – cea pentru ale cărei grații politice, Boc și Flutur s-au războit dintotdeauna! – a ales să investească ”SMART”, în Cluj – Napoca! Ci nu în Bucovina… Așa că Boc știe că este pe val, mai ales că ”banii sistemului” sunt băgați în investițiile imobiliare din Cluj – Napoca! Oraș unde ”frăția” liberalo – pesedistă autohtonă a acaparat de mult până și structura locală a DNA… Cea care a intrat peste omul lui Flutur, în Consiliul Județean Suceava! Iar cum ”Ghiță” a simțit la propriu răsuflarea procurorilor DNA din chiar biroul său, aflat la doar câțiva metri, Boc speră ca acestuia să îi vină acum ”mintea la cap”. Și să nu se mai bage peste ”felia” lui din PNRR! Pentru că altfel oricând poate fi chemat la ”staborul” de la DNA Cluj!

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare și  în aeroporturi.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia

author avatar
Catalin Tache
4.785 afisari

32 COMENTARII

  1. Apoi daca procurorii n-or vrut sa stie INCA pt. cine a luat Cretu plicul, treaba-i cat se poate de clara.
    Si situatia lui Basescu era la fel cand era ON GRID.
    Acum inteleg de ce fostul sef al IPJ Suceava, zis Tody, statea drepti in fata lui Flutur. Desi era legendat ca cel mai dur dintre sefii pe care i-a avut IPJ.
    Toti au acelasi partid si acelas zeu pe care-l slujesc, iar zeul lor e banul.
    De aici si soarta Romaniei e aproape scrisa.
    Lui Flutur i s-a aratat intervalul in care mai poate jongla si nu este exclus ca dupa ceva prelungiri sa apara rezultate de Breaking News.
    Deocamdata si meciul Flutur-Lungu se joaca desi momentan au egalitate.
    Vedem cum inclina balanta arbitrajul Boc si cat de dispus este Flutur sa parieze pe Totul sau Nimic.
    Pana una alta, Cretu infunda parnaia.
    Oricum, la Suceava, lumea este satula de lacomia, grandomania, nesimtirea si minciunile insectei cu epoletii murdari. Deja e prea mult.
    Mult prea multa coruptie si dictatura institutionala concentrata in mainile aceluias ne_om.

  2. Ce fain ar fi daca ai iesit din gloata cu mitici si ai videa lumea. De ce o iesit fluturele la A si 3 deunazi ? Nu cumva se zicea pe cai ai mari si viitor prezidente? Stii ghici? Si sa patasti asa rusine cu st sv apai in loc la crinu ardilean musai aia trebe facut ceva cu ea sa spele rusinea

  3. in suceava „umbrela lui flutur” e celebra si e legendat mesajul ca daca esti cu flutur, in suceava poti sa fii bagat in nu stiu cate procese ca n-ai treaba, se rezolva. inclusiv la DNA.
    cum explica dl. presedinte si cetatean flutur acest lucru?
    mai ales primarii care s-au evidentiat a plimba cascavalul zic asta.
    si, coincidenta…realitatea arata ca se rezolva, inclusiv cu dosare dosite sa nu mai ajunga in instanta.
    deci justitia se face dupa cum esti cu flutur, nu dupa probe si dupa dreptate.
    suceava a ajuns un fel de republica coruptiei, republica militienilor si procurorilor garantati cu patalamaua „flutur”.
    poti sa faci ce vrei, legea nu mai exista daca esti la zi cu cotizatia generoasa la partid, daca dictatorul „te umbreste”… institutiile nu stiu, nu cunosc, nu reactioneaza, poti face oricand ce doresti.
    mai exista in suceava judecatori care se uita la probele din dosare?
    sau toti impart „dreptatea” dupa rugamintea lu sefu de la partid si dupa cumatriile politice?
    varianta cealalta, daca nu esti cu flutur, sau nu cotizezi generos si constant, sau faci vreo concurenta unuia din gasca lor…apar problemele si coincidenta, poti ajunge sa pierzi chiar in instanta, cu tot cu probe. cam aici s-a ajuns si cam atata minte au.
    asta s-a straduit iuda insecta sa construiasca la suceava.
    bucovina plai cu boi si coruptie cu carul.

  4. Ha ha ha pnl-ul a devenit pana la urma un fel de bokudrea-stan condus de „sistemul ticalosit”//culoarea portokalie nu mai merge dar puteti incerca o rebranduire.De exemplu o limba rosie lunga despicata care linge ceva de culoare kakanie de pe o bancnota de 33de arginti.Adica partidul turnatorilor la cine plateste mai bine

    • Comisarul.ro , 05.04.2022 , ora 19:01 : ” ROMANIA EXPULZEAZA 10 DIPLOMATI RUSI „.

  5. mai nasoala e poza cu basedia,flutur si anghelescu
    ala cu tzigarile care flutura steagul cu okazia din 2004…..

  6. D.N.A. S-A ACTIVAT CAND FLUTUR L-A DAT DEOPARTE PE CATU, APARAND IN STANGA LUI CIUCA! ARATAND LUMII CA CIUCA E SECONDAT DE EL! CUM STOLOJAN S-A MISCAT IN DIRECTIA LUI FLUTUR, REPUBLICA SECURISTA DE LA CLUJ S-A CUTREMURAT…ACOLO TIRIAC FACE CARTILE SI NU BOC! BOC ESTE SI EL O MARIONETA ASISTATA. ADICATELEA, D.N.A. NU STIE CE PRAPAD FACE FLUTUR IN BUCOVINA? STIE FOARTE BINE, DAR TRAIESTE BINE CU PESCHESUL DE ACOLO. IL VEDETI PE CRIN BOLOGA NICU SA TULBURE JOCURILE LUI ILIE BOTOS CARE IL SUSTINE PE FLUTUR? SI APOI, AICI E AICI….CIUCA ARE SANTAJUL LUI PERSONAL CU BANUTII DE SPIONI INEXISTENTI
    ..SFORICELELE DE LA MANUTELE LUI CIUCA APARTIN D.G.I.A. AVAND IN VEDERE CA ILIE BOTOS A FOST SEF LA D.G.I.A INAINTEA LUI HAPAU, IAR FLUTUR E SAGEATA LUI BOTOS…ALEGATORII GENERALISIMULUI CIUCA S-AU SPERIAT DE MOARTE. PAI, CINE MULGE VACA PRIMUL ALA ARE LAPTE…CUM SA MULGA BOTOS SI FLUTUR? PAI, NOI UNDE MAI INCAPEM…CONSILIERII LUI CIUCA SUNT EVREI UNII DINTRE EI..FLUTUR A AVUT MANY MANY INTALNIRI CU NISTE FRUNTASI AI EVREILOR DE CAND CU REFUGIATII…EL CREDEA CA NIMENI NU INTELEGE INTALNIRILE LUI CU CONSULUL SI AMBASADORUL LA SIRET…ASA CA VOM AVEA PRELUNGIRI…

    • cine era gelu voican voiculescu? cine era nastase? sau magureanu?
      cine era basescu?
      cine era coldea? si cine sunt acum? cei care i-au folosit s-au descotorosit de ei ca de niste carpe jegoase.
      cine este botos, sau stolojan, sau flutur?
      aceeasi poveste. le vine si lor randul si cu ce mana au facut raul cu aceeasi moneda li se va rasplati.
      se ajunge usurel la masa critica si apoi rasplata.
      va credeti dumnezei? v-ati facut dumnezei? o sa va zghihuie satana si-o sa va plimbe cu bratari prin fata tembeliziunilor de-o sa platiti si ce n-ati facut.
      iuda a fost bun cat a jucat murdar, asa si voi va asemanati lui.
      caci din totdeauna cei care iubesc tradarea, urasc tradatorii. desi ii folosesc, amagindu-i cu tot felul de stele, stelute,avantaje si marafeturi.

  7. fleacuri 40000 lei , reglari de conturi intre mafioti . boc parca primise sute de mii de euro de la un ministru pe vremea lui basescu , s-a uitat ?

  8. 1. Spotmedia . ro , 05.04.2022 , ora 10:45 , articol de Lucian Lumezeanu . 2. Universul . net , 5 aprilie 2022 , articol de Laurentiu Mihu : ” PROBABIL CEA MAI AMARA VICTORIE . CE II ASTEAPTA PE …………………………………..” .

  9. Este plină România politica de fluturași și bocancii dar DNA se face ori ca nu vede ori i se pune frâna ca nu se știe unde se duc șpăgile.!!! Când ii vezi pe acești politicieni putrezi îți vine sa scuipi ecranul televizorului.!!!
    Pana când nu se curăță mizeria politica o sa vorbim despre corupție și peste 2,3,5,10 ani.!!!!
    acești jegosi băgați la Ocna ca pușcăria este sanatoriul curat.!!!!

  10. STIRILEPROTV.RO, 05.04.2022 , ORA 21:23 – CTP , dupa discursul lui Zelenski din Parlament .

    • cine-l ma asculta pe ctp? asta si mandruta, pardon balbuta sunt din aceeasi categorie spumanta la gura: printese inofensive.
      am sa-i ascult pe astia doi cand vor pune pe tapet comparativ ungaria, austria, ucraina si urmarile unor decizii luate de barbati de stat si de unul pe tocuri.
      problema noastra, a romanilor este caracatita coruptiei. tot in urma coruptiei avem puzderie de generali, puzderie de miliardari in euro-care coincidenta sunt si politruci.
      pentru cine erau cei 40.000 de euro ceruti de cretu?
      de cate ori si de la cate contracte s-au muls procentual zeci sau sute de mii de euro de catre mafia lui flutur? sau poate nu?
      poate ne ajuta domnul botos, sau poate domnul stolojan sa ne dea ceva indicii? ca tot il tin in brate pe toxicul si hraparetul asta de flutur.

  11. Defapt.ro , ieri , 5 aprilie 2022 , articol de Petru Zoltan : ” EXCLUSIV Carausul de bani al lui Valcov……………………………………….” .

  12. VANESSA YOUNESS amanta lui Boc, careia ii cara el ursuleti cand era premier, a luat spaga UN MILION DE EURO PENTRU BOC…CUM TREABA CU LICENTELE S-A MARCAT INSEAMNA CA BOC A INCASAT. GELU MARIAN OLTEAN NU S-A INCURCAT CU CIUBUCAREASA VANESSA CA AVEA DOAR O GAURA. NUUUU….CI PENTRU CA STIA CA BOC FACE POC IN FATA GAURII…DECI SE POATE TRAGE DE SFORI SI BOC FACE TEATRU DE PAPUSI CU SMART CITY…UITE DE AIA NU ARE URSU COADA, CA VULPEA DE LA CLUJ ARE UN CUVANT DE SPUS…ADICA CIOLOS OUT DE PESTE TOT SI NIMENI NU MAI PLATESTE VAMA??? TARA IN CARE TOATA LUMEA SANTAJEAZA PE TOATA LUMEA….CUM DRACU SA LUCREZE D.N.A. DACA EI SUNT MURDARI ….???

  13. 40 de mii? asta dupa alte 40 de mii.
    la Suceava, DNA,DIICOT, DIPI,IPJ, PARCHETE, chiar si Spitalul Judetean sau Cadastru (prin care-si ascund ”investitiile”), toate aceste institutii-prin conducatorii lor, se comporta ca si cum au un ordin sa nu treaca nimic pana nu este periat de cineva anume.
    de asta si sesizarea a fost facuta la Cluj.
    de asta si denuntatorul o spune clar ca nu are incredere in DNA Suceava si pe cale de consecinta nici in justitia din Suceava.
    toata lumea murmura ca acel cineva este flutur gheorghe, presedinte la consiliul judetean.
    cu siguranta nu iese fum fara foc. iar fostul procuror dambu este un exemplu prin ceea ce i-a aranjat flutur.

  14. National.ro , astazi , 06.04.2022 , articol de Andreea Vlad : ” RAZBOI IN UCRAINA …………………………………………..”

  15. Libertatea.ro , 06.04.2022 , ora 06:56 , articol de Ada Constanda si Alexandra Serban : ” Corespondenta din Georgia ………………..”

  16. asta faceau si intre cele doua razboaie cand au tinut tara la iobagie,opinca bordeie si condeie,sclavii pe ogoare si ei la Paris.Se intreceau cu ciordeala de la rege in jos si in sus.I-au dus bolsevicii la canal, au renascut dupa 89 nu ca hoti ci ca dizidenti si…30 de ani de glorie:ciordeala si iar ciordeala! Acum le spune lumea oameni de afaceri.Daca nu aveam aceste cotete facute de ceasca cu astia dormeam la corturi.E greu sa mai scapam de aceste gasti de hoti si de lichelele care ne conduc. Chelneri,tractoristi si tot felul de magaoi, hahalere, paparude au ajuns prin primarii, parlament, guvern si ministere.
    Peste tot si-au pus cotizantii pe salarii babane sa le tina in viata spaga: transporturi,energie,economie,loterie,invatamant,sanatate,cultura,aeroport porturi ,armata,politie,justitie,etc.,regii. Au infiintat universitati obscure pe toate potecile Romaniei sa-si poata fabrica diplome si doctorate la varste deocheate prin politic si relatii mafiote sa poata accesa ciolanul si guvernarea. Nu le pasa! Urla ziare, televiziuni; de ochii prostimii, astea sunt tot cu ei! E o vorba: cainele latra ursul merge.

  17. Sa nu va mirati daca nu peste mult timp lui Rapan is va inscena ceva,procurorii care au actionat fara „dezlegare ” vor fi retrogradati,sanctionati ( nu era jurisdictia Lor ),Dosarul sub pres.Pai degeaba se tot inghesuia ostentativ in coasta lui Ma Ciuca lepra lui Basescu ajuns unul dintre liberalii ” de nadejde ” ai patriei ? Hot la Hot nu-si scoate ochii ,banii,Inaltul patronaj sub care ” lucreaza Jutitea mea endependenta „,are ultimul cuvant.

  18. Dragi romani,unde s-a ajuns
    Cu PSDul asta toxic si rau
    Vor sa stie unde am ascuns
    Banii furati de Catucul meu

  19. Dragi romani ,v-am prostit
    Ati crezut ca am venit
    Cu geaca rosie pe mine
    Sa scapam de ce -i rau
    Si sa facem ce-i bine

    Nu dragilor au fost doar minciuni
    Un pretext sa ajungem tirani si stapani
    Sa putem sa furam si sa jefuim
    Si pentru asta cu mult drag multumim

    Avem o pleiada de prosti la condus
    Virgil Popescu un lingau trepadus
    A distrus centrale si capacitati
    Si ne-a pus incantat la gheata pe toti

    Alinuta o stiti ,ea cu sotul escroc
    Nu mai are rusine sau frica deloc
    A furat banet dintr-o banca falita
    Si de asta trebue putin zgaltaita

    Si ea si escrocul ce invarte si face
    Caci hotia si furtul nu prea le dau pace
    Au divortat ca sa fie averea la dos
    Si lupta si lupta s-ajunga la os

    Dar Flutur ,baronul local imbuibat
    Un linge cururi obezul umflat
    Ce -a scris pe dealuri cu oi si cu capre
    Sa-i faca o felatie lui Base in noapte

    Si tot cu felatii se ocupa si acuma
    Faptura aceasta neagra ca huma
    Dar de baronul Falca ce stiti
    Golanul acesta cu perciunii vopsiti

    Dar de dihania aceea si ea tot vopsita
    Care a vandut case la ceata boita
    Iar banii luati i-a dosit sub saltea
    Ce spuneti prieteni ,e bine asa?

    De ce domn’ Iohanis care prin fals
    A luat case in ritmuri de vals
    Iar apoi cand a fost dat pe loc in vileag
    Nu a fost judecat si inchis la hogeag?

    Daca tu premier imprumuti in prostie
    Banet fara numar far’ca nimeni sa stie
    Apoi ca prin ceata banetul dispare
    Cati ani de bulau meriti tu dihanie ,oare?

    Daca tu prim -ministru care faci achizitii
    Cu atata prostie in desfrau ca tampitii
    Si aduci tara datoare pe veci
    Ia poftim la racoare ,acolo sa treci!

    Dubla masura si democratia afisata ,
    Nu fac casa buna in veci ,niciodata
    Voi v-ati urcat fara drept la palate
    Si distrugeti constant tot ce vreti si se poate

    Dar nu va temeti
    Curand veti plati
    Cu varf si indesat
    Pentru tot orice ar fi!

    • Acest imbecil care a condus in dispret si cu ura Catul acesta nebun si drogat va trebui gabjit imediat ce va avea lipsa de imunitate si judecat ,pus sa aduca inapoi banii furati

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger