AcasăDezvaluiriAncheteFiul lui Biden vine la București!

Fiul lui Biden vine la București!

Hunter Biden ajunge în România

La fel cum am dezvăluit în exclusivitate că fiul lui Donald Trump vine în România la vânătoare, dând peste cap până și agendele șefilor de servicii secrete, tot la fel anunțăm astăzi că la București au fost demarate negocieri privind vizita lui Hunter Biden! Și chiar dacă este vorba de o vizită privată, din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră reieșind că fiul noului președinte american va avea strict întâlniri de afaceri, panica a cuprins deja bună parte din vârful sistemului.

Instabilitatea din Ucraina l a deturnat pe fiul președintelui SUA

În primul rând penrtu că, după cum susțin sursele noastre, Hunter Biden ar urma să se întâlnească inclusiv cu vechi parteneri de afaceri de la Kiev! De altfel, inițial întrevederea ar fi trebuit să aibă loc chiar în capitala ucraineană. Numai că, ținând cont de situația mai mult decât instabilă din ultima perioadă din Estul Ucrainei, responsabilii Secret Service nu ar fi fost de acord cu această deplasare într-o zonă ”cu vulnerabilități majore”. Atât de securitate, cât și de imagine. Astfel că s-a decis recurgerea la ”planul B”, cel al unei scurte vizite ”aplicate” la București. Acolo unde structurile implicate speră ca totul să iasă bine. Mai ales că, totuși, este vorba despre fiul celui mai puternic om al planetei.

Hunter știe ”destule” despre România…

Astfel că, drept urmare al acestui statut al lui Hunter Biden, transpirațiile au început deja să curgă pe sub caschetele multora dintre cei care deja se întreabă dacă nu cumva fiul președintelui Statelor Unite ale Americii va pune și alte întrebări în afara celor despre afaceri…

Trump Jr a venit pentru vânătoare Biden Jr pentru afaceri

În afara funcției din fruntea unei companii de gaze din Ucraina, Hunder Biden fiind interesat și de dezvoltarea unui proiect în domeniul energiei din România. Și asta nu de ieri-de azi, palma fiind bătută deja cu ceva vreme în urmă… Însă numai de afacerile energetice ale lui Hunter Biden nu le arde celor din sistem care cunosc atât de bine că fiul președintelui SUA știe ”destule” despre dedesubturile Justiției din România! Mai ales că acesta nu a fost informat pe canalele oficiale extrem de bine controlate de factorii de putere ai sistemului de la București. Ci strict din ”surse alternative”, pe persoană fizică… Iar cum Hunter este considerat peste Ocean ca unul dintre cei cu cea mai mare influență asupra președintelui SUA, cei din sistem care se tem deja încă de pe acum de posibilele dedesubturi ale acestei vizite chiar că au de ce să se aștepte la ce este mai rău pentru ei…

Băse, mai ții minte ce ți-a șoptit la ureche?

Mai ales că, pe timpul ”descinderii” la București din calitatea de vicepreședinte al SUA, și tatăl lui Hunter a fost protagonistul unui astfel de episod.

Se repetă episodul Băsescu

Pentru că, după ce a solicitat blocarea la mantinela prezidențială a fostului premier Victor Ponta, Joe Biden a mai avut o solicitare. Direct către fostul președinte Traian Băsescu și al lui sistem ticăloșit. Și anume retragerea acuzațiilor nefondate din Justiție împotriva unei persoane la adresa căreia Băse tocmai se dezlănțuise public, clamând arestarea sa. După care nu a mai scos o vorbuliță…

author avatar
Catalin Tache
4.198 afisari

24 COMENTARII

  1. Sa se ducă la vanatoare.
    Sper ca de data asta sa nu i mai fure SPP ul lui Pahontu,CONIACUL…S au făcut de rusine rau.

  2. Fiul lui Trump a fost incognito la vanatoare de mistreti si caprioare , a fost o problema particulara , nu una oficiala .

  3. JAFUL E TINTA TUTUROR IN POLITICA . Pozitia Romaniei de la intrarea in NATO si UE ERA ACEEA DE VACA DE MULS !,AZI ROMANIA A AJINS DOAR O CAPRA RAIOASA CARE MAI DA CEVA LAPTE PENTRU NESATUII SI TALHARII CEI MARI !. INTODEAUNA SE MAI GASESTE CEVA DE FURAT !.

  4. Vine la furat. Labagiul ăsta corupt dovedit se poza singur, in oglindă, in curul gol. Și se dădea la nepoata de frate. Dăm pe spate că ne vizitează niște degenerați, de parcă nu i-am avea pe-ai noștri, în timp ce rămânem, că fraierii – las’ că și merităm – cu ochii în soare.

  5. A auzit ca aiauasca e mai fina si alcolu e doar 40 ron jumatea si vrea sa vada realitatea.

  6. Cred ca vrea sa o cunoasca pe Eba dar inca nu a vazut-o pe Andreea Marin care a zis ca nu a simtit nimica pt Fanica. Ce nesimtita sa nu simti nimic.

  7. Nu mai e de supt in ucraina ,coruptu ne viziteaza sa o suga de la noi ,poate are si instructiuni
    de la camarila cea ,,democrata” a lui taticu sa devenim si mai in genunchi in fata ucrainei
    ai caror conducatori sunt prietenii nostri ,pardon am gresit, DUSMANII NOSTRI .
    Oare ce este pt.noi actuala administratie ( sper ca nu pt. multa vreme ) americana ,,democrata”
    aliata dusmanilor nostri ??? Vai de noi cu ce conducatori avem si cu o politica externa tampita si
    aproape inexistenta.
    Domnule Trump fa ce trebuie si come back ,eu unul te astept si poate te asteapta si dl.Putin.

  8. Vine sa viziteze colonia romanica si sa vada cum se achita de sarcini guvernatorii :Bine sau tebue schimbati si se vada si cum merg treburile in colonia ucraineana unde afacerile au fost cam deranjate de fostul presedinte Trump!!!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger