AcasăDezvaluiriAncheteFinala Kovesi - Geoană e în grafic!

Finala Kovesi – Geoană e în grafic!

Urmașul lui Iohannis, ales între ”Mama Cătușelor” și ”Prostănac”..

Au bătut palma pe Colonie : Kovesi – Geoană, finala din 2024” titram ”lovitura” din 15 aprilie. Atunci când dezvăluiam că suntem un neam de slugi, dacă vom permite noul ”experiment” luat în calcul pentru ”Colonia România”. Și pe care Uniunea Europeană și Statele Unite ale Americii par deja să fi bătut palma, în vederea unei ”finale prezidențiale ” fără surprize” pentru 2024.

Atunci când loialul ”guvernator” Klaus Weber Iohannis ar urma să lase locul la Palatul Cotroceni unui alt președinte al României. Dar unul cel puțin la fel de obedient ca și el în fața intereselor străine.

Grindeanu a deschis balul

Ce s-a întâmplat între timp, după dezvăluirea noastră pe care liderii social democrați și cei ai Dreptei s-au grăbit inițial să o ignore? Lăsând de înțeles că atât Mircea Geoană, cât și Laura Codruța Kovesi nu ar fi decât două ”mârțoage” pe care chiar nu ar avea rost să se parieze politic? Ceea ce este perfect adevărat… Numai că pe aceste ”mâini moarte” se și bazează strategia geo-globală a marilor jucători occidentali care își împart încă o dată piața de desfacere România! Astfel că, la doar câteva săptămâni după ce își băteau joc de varianta de lucru Geoană – președinte, liderii PSD, fie ei trecuți sau prezenți clamează ca din gură de șarpe că doar ”Prostănacul” le mai poate aduce un mandat la Palatul Cotroceni.

Grindeanu și a făcut din nou datoria

Iar ”balul” reevaluării a fost deschis de fostul premier Sorin Grindeanu, pesedistul serviciilor fiind primul care a declarat că, da, Mircea Geoană ar fi potrivit să candideze din partea stângii la alegerile prezidențiale! Mesaj preluat imediat atât de actualul președinte Marcel Ciolacu, cât și de ”adormitul” Adrian Năstase. Iar niciun alt lider pesedist nu a îndrăznit să întrebe public ce mai este și cu promovarea ”tinerei speranțe” Geoană. Semnale de sprijin pentru ”Prostănac” venind și din partea justiției, dar și a americanilor. Astfel că instanța a decis ca Geoană să primească înapoi ceasurile de lux primite într-un dosar de corupție, în timp ce NATO îl trimite pe Geoană la București, pentru inaugurarea Centrului Euro – Atlantic pentru Reziliență. Iar lucrurile încep să se miște și în tabăra europeană, acolo unde Laura Codruța Kovesi primește în ultimele săptămâni tot ceea ce își dorește, dar i se refuzase de peste un an. Astfel că în timp ce până și ministrul userist al Justiției îi mai pune la dispoziție încă patru procurori europeni, mai-marii Comisiei Europene anunță că vor depune toate eforturile, inclusiv financiare și logistice, pentru ca procurorul general european Kovesi să înceapă în forță activitatea EPPO. Și pe pariu că primele dosare instrumentate de ”Mama Cătușelor” vor fi tot în România, pentru a isteriza astfel ”nucleul dur” al Dreptei? Așa că ”finala” Kovesi – Geoană e în grafic, dacă PNL și PSD nu îndrăznesc să își asume rolurile de cele mai importante partide ale țării…

author avatar
Catalin Tache
4.221 afisari

38 COMENTARII

  1. Nu va fi nici unul din cei doi praduitori si loaze ticaloase nici macar candidat…au niste hartii la fezandat..tocmai bune sa se autodetoneze singuri…nascuti morti..ambii!

    • Aveți dreptate!! Fie și numai pentru simplul fapt că până în 2024 mai este mult timp și situația generală este volatilă!!!

    • Domnule Tache, după cele postate de dumneavoastră înseamnă că biata distrugătoare a dumneavoastră cu ochii verzi ca zmaragdele Mihaela Nicola, alea două institute de cercetare științifițică ale Academiei Române, dispare în nacht und nebel cu Generalul Ciucă și a sa soție plotonier DGIA, aia care prinde șpionii GRU cu plasa de fluturi, cu tot. Mihaela lui Geoană nu șuferă comparație cu distugătoarea cu ochii verzi.

      Adăugire: în UE, în USA, în China versus Taiwan, peste tot în lume!!! În România este stabilă acum, relativ!!! Pentru cât timp?

  2. Pardon , mi-a racit neuronul , situatia generala e volatila in Transnistria , in Romania este stabila .

  3. Domnule Tache, după cele postate de dumneavoastră înseamnă că biata distrugătoare a dumneavoastră cu ochii verzi ca zmaragdele Mihaela Nicola, alea două institute de cercetare științifițică ale Academiei Române, dispare în nacht und nebel cu Generalul Ciucă și a sa soție plotonier DGIA, aia care prinde șpionii GRU cu plasa de fluturi, cu tot. Mihaela lui Geoană nu șuferă comparație cu distugătoarea cu ochii verzi.

  4. Volatil se refera la lichide , mitilicul se avapora usor la meseriasi ca mine , e cam larga palnia gatlejului …

  5. Domnule Tache , le-ai dat idei la pesedisti , sunt invatati sa ciordeasca orice , Cand esti in ceata si pana de idei , orice varianta aparuta in presa e mana cereasca . Sunt chiar si jurnalisti in pana de idei , cu muza-n buza , care procedeaza asa si altoiesc niste articole nostime incropite pe genunchi in baza unor postari ale cititorilor ce nu le convin . Exemplu concret :Joi , 27 mai , ora 15:58 , v-a aparut articolul ” DIICOT : Carmen Dan , scoasa de procurorul Pirlog din Dosarul 10 August „. Ultimele doua postari la acest articol sunt : 1. ” 30 MAI-ZIUA ROMANILOR DE PRETUTINDENI ( ora 11:56 ) si 2 . ” I-auzi braul / Trece raul ( ora 12:07 )” , postari mana cereasca ce l-au salvat de inspiratie pe Valentin Boeru , cel ce tuna si fulgera in cele doua articole de azi : ” Pe ce lume traieste Iohannis ( ora 18:44 )” si ” PNL se sufoca „. Temele din cele doua postari au fost infierate cu manie proletara : Diaspora si candidatura lui Citu la sefia PNL ce va ramane 8 ani la guvernare ! Vai si-amar , asta e jurnalism de panda , mai are sa se certe online cu cititorii care posteaza si sa-si stabileasca intalniri prin parcuri pentru cafteala …!

    • Ma da ce fumezi? Da si la altii, ca vrem sa scapam si noi de pe planeta pamant si sa zburam in stele ca tine ca ne am saturat de mizeriile si trădătorii de la guvernare

  6. Mahoarca d-aia puturoasa din mustati de porumb . Inca ceva : am postat la ora 21: 57 cu pseudonimul ” Un roman ” , banuiti ca nu sunt , am bolentinu scris cu litere chirilice .

    • Aveți dreptate !!! La fel și Fifor, Olguța, Plumb & ceilalți. Cu o observația că sunt pe banii noștri luați cu japca prin impozite!!!

  7. Comisarul.ro , azi , ora 06:46 : ” Cica ii da si o ” renta ” lunara ! Fugarul Rizea spune ca Banicioiu ar fi ” fetita ” astuia din imagine „. Cititi si cine face parte din grupul ” select „.

  8. Sa anunțat vizita de lucru a tov. secretar general Geoană,care vă va scoate comentariile din cap🤘

  9. …..si popprul roman este pregatit…mereu pregatit sa inghita aceste gulgute….La cat de prosti suntem si la ce candidati vom avea astia doi ii vom inghiti pe nemestecate..,..halal popor, hala candidati… Ne meritam soarta…

  10. POPPRUL transnistrean este pregatit …mereu pregatit sa inghita gulgute …La cat de prosti suntem , inghitim orice pe nemestecate ..,..halal popou , hala candidati …Ne meritam soarta de mancurti …

  11. Grindeanu este un om slab ati uitat cum s-a ploconit in fata lui Dragnea pentru o functie ?

  12. Ziare . com , luni , 26 martie 2018 , ora 10:53, articol de Emilian Isaila : ” New York Times : ” LIVIU DRAGNEA OFERA CONTRACTE MILITARE UNUI CORUPT AGENT DE LOBBY ( ELLIOT BROIDY ) , CA SA INTRE IN GRATIILE LUI TRUMP „

  13. spuneti ba romaneste ce insemna in dex rezilienta lasati strainezile din traducerile voastre!!!!!!

  14. REZILIENTA -DEX : ” CAPACITATEA DE A REVENI LA NORMALITATE DUPA SUFERINTA UNUI SOC ( EMOTIONAL , ECONOMIC ) – Din fr. RESILIENCE . Pandemia COVID a facut prapad emotional si economic in lume . Ce e greu de inteles ? Nu prea le ” arzi ” romaneste , pentru a iesi din impas cauta cuvantul STOYKY .

  15. Comisarul.ro , azi , 31 mai 2021 , ora 05:49 : ” FINANCIAL TIMES : EXPERIMENTE PE VIRUSURI LETALE LA WUHAN , INTR-UN LABORATOR CU SECURITATEA ” UNUI CABINET DENTAR ” . Shi Zhengli – femeia liliac .

  16. Mircea Geoana este potrivit pentru a lua Presedentia in 2024. Presedintele trebuie sa cunoasca dreptul doplomatic si Uzantelediplomatice. Presedintele trebuie sa fie diplomat. Actualul presedinte si cel din urma nu au scoala Diplomatiei. Pe plan extrn am dus-o prost, negocierea tratelor a fist facuta prost. Avem nevoie de un presedinte cu scoala diplomatiei.

    • Katy , fir-ai a naibii de zburdalnica mica , cinr te-a initiat pe tine in boschetii din spatele garii Tiraspol in Dreptul DOPLOMATIC si UZANTELEDIPLOMATICE scrise legat ? Ai primit vreun ajutor EXTRN de la Raion care s-a dovedit ca a FIST prost ?

  17. Petrov a furat la greu in 2009,mai ales in diaspora. Nici acum nu s a lamurit cu voturile de la ambasada din Paris…baconski ministrul de externe,elegant .

  18. Comisarul.ro , astazi , 31 mai 2021 , ora 13:22 : ” DOCUMENTE DAILY MAIL : VIRUSUL SARS-CoV-2 AR FI FOST PRODUS IN LABORATORUL DIN WUHAN SI MODIFICAT SA PARA NATURAL DUPA IZBUCNIREA PANDEMIEI ” . Dupa izbucnirea pandemiei , cercetatorii chinezi au luat probe de la bolnavi si au modificat virusul prin inginerie genetica .

  19. Nu e terorism a luat foc o țir bateria iar procurorii specialisti experti care au elucidat pe loc cazuri terifice precum Ciobanu, Condrea, Elodia si Lala vor descoperi teroristu cat ai bate din palme👏, chestie de minute.

  20. Seman cu Luluta cand apara Sibiu de teroristi… Numa ca nu am atata par pe fata ca ea.

  21. Cand ai vrut sa o saruti s-a aplecat cu dosul si ai pupat-o in centrul carliontilor zburliti . Sa-ti fie de bine !

  22. O sa incerc sa fiu mai atent si sa nu mai confund fata cu dosul , mi se trage de la mitilic .

  23. Bine dormi linistit!
    Statul iti da 4 miliarde de euro la servicii și procurori tu doar uitate la porno cand o pup eu pe Luluta si da-ti o laba pe suport american.

  24. Ma numa sa nu zboare si plavanu ca Aladin ca sa vedeti rotatii de cadre. Luluta din Uie ajunge in Mue, Bodi din ministru ajunge la cartofi la Apața unde si-a rupt tata ața, iar Citu o sa faca chirurgie a la Ciomu la sobolani o sa deratizeze tot Bucurestiu o lighioana nu mai intalnesti.

    • Tocmai il rezolv pe Aladin din Rabnita in boschetii din spatele garii Tiraspol , mi-a spart plomba la placa dentara pentru o sacosa cu cartofi ( m-a platit in natura , n-avea creitari la el ) . Sta la rand unu poreclit Bodi , mi-a dat de inteles ca trebuie sa ung rozeta cu vaselina de tanc , nu suporta sa oracai ….

  25. Bine prietene hai sa mai vb si de prostanacu am inteles ca am marcat la paianjen din scărița pe spate cu 1-0 din centrare lumânare. Iti dau revansa. Vrei o pauza ceva o gura de aer rece ca nu fumez?
    Uite sunt frumusel.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger