AcasăDezvaluiriAnchete”Fabrica de Doctori” DNA, se redeschide pe 28! Dosarul 1440/P/2021

”Fabrica de Doctori” DNA, se redeschide pe 28! Dosarul 1440/P/2021

Geme România de doctori, de zici că peste tot în restul lumii civilizate centrele universitare de prestigiu mondial pălesc în fața ”fabricii de diplome” de la noi. Pentru că, din păcate, în prea multe cazuri vorbim deja de adevărate ”unități de producție”. Unele care au ajuns să aibă stocuri inepuizabile de doctori, în diverse domenii de activitate.

Legătura dintre procurorul Cazacu și suspectul martor de serviciu face obiectul Dosarului SIIJ

Ce-i drept, în utima vreme, în câteva rânduri se părea că dacă nu vor fi închise cu totul, cel puțin acestea vor fi constrânse să lucreze la capacitate minimă. Numai că spectrul falimentului se anunță încă unul extrem de îndepărtat. Lucru dovedit de faptul că ”fabrica de doctori” își reia activitatea până la nivelul de vârf al sistemului. Astfel că la ce ne-ar mai mira că ofițerii de informații sau procurorii sunt primii care se înghesuie din nou să fie doctori cu diplomă…

Profesorul Radu Mihăiță Cazacu

Aflat în miezul unor scandaluri ”apocaliptice”, așa cum nu au mai fost în Justiția de la noi de la ”Portocala” așa-numitei ”unități de elită” de la Direcția Națională Anticorupție – Structura Teritorială Ploiești, procurorul Radu Mihăiță Cazacu speră că pe data de 28 iunie va fi și doctor. Bineînțeles, asta dacă lucrurile vor merge bine cu susținerea tezei al cărei coordonator este profesorul universitar doctor Emilian Stancu, de la Facultatea de Drept… Acolo unde profesează și procurorul Cazacu, dar fără ca acesta să fie momentan și doctor. Cel care are ca ”aptitudini și competențe profesionale : Limba maternă – Româna; Limbi străine cunoscute – Germana – nivel mediu, Engleza – nivel mediu” iar drept ”competențe și abilități sociale – preocupare pentru studiu și pentru perfecționarea pregătirii profesionale, conștiinciozitate, spirit analitic, inițiativă, disciplină, receptivitate, aptitudini de comunicare de grup, tact în relațiile cu subordonații/ colaboratorii/superiorii”. Plus ”rezistență la stres, spirit organizatoric, capacitate de decizie” drept ”competențe și aptitudini organizatorice”. Din punct de vedere academic, procurorul Radu Mihăiță Cazacu se poate lăuda și cu actualul statut de ”Doctorand Facultatea de Drept din cadrul Universității din București – Catedra de Criminalistică”.

Anchetați de Cazacu apărați de concubina acestuia

Iar mai ales dacă doctorandul Cazacu nu are emoții cu privire la o mai complexă eventuală verificare a lucrării coordonată de prof.univ. dr. Emilian Stancu, atunci acesta ar putea ajunge doctor chiar zilele viitoare, pe 28 iunie…

Procurorul Radu Mihăiță Cazacu

Din punct de vedere strict al activității de procuror, în dreptul lui Radu Mihăiță Cazacu putem regăsi: ” procuror cu grad de parchet de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București; octombrie 2004 – iulie 2006 – formare inițială în cadrul Institutului Național al Magistraturii; august 2006 – ianuarie 2008 – procuror stagiar în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu; ianuarie 2008 – iunie 2010 – procuror definitiv în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București; iunie 2010 – numire la Parchetul de pe lângă Tribunalul București, iunie 2010 – noiembrie 2010 – procuror delegat în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 București; decembrie 2010 – mai 2012 – procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție; octombrie 2015 – februarie 2017 – procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București; 01 martie 2017 – prezent – procuror militar în cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București; 18.05.2020 – prezent – delegat la Direcția Națională  Anticorupție – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari”.

Uite că nu doar Cazacu instrumentează dosarele altora

  ”Noul Portocală”

Totuși, numele procurorului Radu Mihăiță Cazacu a început să facă valuri în sistem de-abia după 30 august anul trecut, atunci când dezvăluiam că ”Noul Portocală dezbracă martori în WC-ul DNA”. Iar de atunci acesta o ține numai din scandal în scandal. De zici că am avut ”mână bună” la anchetele privind ”legăturile primejdioase” dintre procurorul militar DNA și unii afaceriști transformați din suspecți în martori de serviciu în spețele instrumentate de același Radu Mihăiță Cazacu. Iar de atunci s-au tot înmulțit avertismentele cu privire la ”ciudățeniile” din dosarul nr.284/P/2013 și a celor noi apărute din acesta. Pentru că, după ce i-a anchetat în trecut, procurorul Cazacu a ajuns să dezvolte o rețea ”frățească”, inclusiv cu conexiuni de afaceri, ținându-le acestora spatele până și în sălile tribunalelor unde erau judecați. Dar în alte dosare!

În sală alături de cei anchetați dar în alte dosare

Astfel că s-a ajuns la ”next level” al anchetei, cel în care procurorii de la Secția Specială pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție verifică acum, după campania ”NAȚIONAL”, cum de suspecții transformați în martori de serviciu s-au asociat cu chiar cel mai bun prieten al fiului procurorului DNA! Cedându-i și 30 la sută din acțiunile propriilor afaceri. Dar și cum oamenii de afaceri anchetați inițial de Cazacu au ajuns să fie asistați ulterior de concubina acestuia, cea cu care procurorul are și o fetiță! Sau ”atacul raider” prin care s-a preluat un off-shore din Insulele Seychelles, prin semnături falsificate.

ULTIMA ORĂ! Și ca să nu mai fie loc de niciun dubiu cum că întreaga campanie ”NAȚIONAL” nu este una cu ”finalizare”, cel puțin din punct de vedere al declanșării anchetei penale, publicăm în premieră și numărul dosarului de la SIIJ. Astfel că, până la examenul de pe 28 iunie, SIIJ a declanșat urmărirea penală în ceea ce privește ”săvârșirea unor fapte penale” în dosarul penal nr. 1440/P/2021!

author avatar
Catalin Tache
4.586 afisari

7 COMENTARII

  1. S-a mutat la Tiraspol , promoveaza felceri , veterinari , dentisti cu clanta si patent ad-hoc , veterani din razbelul din 92 . Esti pe lista ?

  2. Poporul roman in stadiul in care se afla dupa 30 de ani de la evenimentele din 1989 ARE NEVOIE MARE DE DREPTATE “ca necesitate sociala obiectiva” si nu de justitie ca sistem de drept ce functioneaza ca o platforma de aranjamente ale intereselor clasei politice dominante.
    Sisitemul judiciar romanesc poate eficientiza, FARA A SE APLICA MAI MULTE FAZE ALE PROCESULUI JUDICIAR, si FARA FOLOSIREA INSTITUTIEI AVOCATULUI prin infaptuirea justitiei cu obiectivitate maxima si celeritate precum si cu cheltuieli minime, NUMAI aplicand modelul Sistemului de Justitie CANADIAN, a Tribunalului Electronic, bazat pe stiinta ciberneticii judiciare. Completul de judecata este format dintr-un IT-ist sau cibernetician bine instruit si din punct de vedere ala cunostintelor juridice, un judecator ce detine si cunostinte IT suficiente si un calculator performant cu softul adecvat.
    (“Persoana care ajuta un hot la savarsirea de infractiuni, se numeste COMPLICE si este pedepsit pentru asta. Daca o alta persoana ajuta acelasi hot dupa ce a savarsit fapta, la ascunderea adevarului se numeste AVOCAT si este platit pentru asta » ceea ce constituie o mare aberatie sau CIUDATENIE JUDICIARA );

  3. & Deci, este evident și faptul că în urmă cu câteva sute de ani nu era nici Minister Public , nici CCR , deci și că actuala Constituție nu este una tradițională, în „congruență” cu cutumele specifice locurilor , izvoarele istorice neprezentând astfel de forme de organizare socială, ?

  4. Dupa cunostintele mele, o teza de doctorat contribuie la „imbogatirea” domeniului de aplicabilitate cu rezultatele cercetarilor in domeniu ale „catindatului”. M-am intrebat si ma intreb in continuare ce pot aduce nou, doctoranzii din juridic, CE ? Legile-s clare (mai mult sau mai putin), dar sant, metodele de ancheta, mai „ortodoxe” sau mai putin exista, deci ce poate aduce nou un nenea de genul ca sa primeasca titulatura de doctor. Poate sa peroreze despre noile relatii de „iubire” dintre cercetatori si cercetati (ar fi o explicatie). Cred ca de aceea inainte de razboi la noi, in Ungaria si azi, cei care terminau DREPTUL erau direct numiti doctori, pentru ca ei nu mai aveau ce inventa.Oare aar fi gresit sa reluam titulatura azi ??? Oricum ne entuziasmam destul de mult de „fericirea” dinainte de razboi.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger