Cauta

Experiment american: Klaus – Maia, primul cuplu LGBTQ !

În sfârșit, Administrația Biden a dat OK-ul mult așteptat pentru ”marele experiment” privind reunificarea României cu Republica Moldova! Dar, ghinion, doar în ceea ce privește asumarea ”agendei LGBT” de către Administrația Prezidențială de la București și cea de la Chișinău.

Președinții României și Moldovei plan comun de asumare a Agendei LGBTG

Ce este drept, Florin Cîțu apucase ”să fure startul” cu privire la asumarea guvernamentală a promovării cu celeritate a ”Agendei”. Cu speranța deșartă că acest exces de zel deja grețos îi va salva scaunul de premier. Ceea ce nu s-a întâmplat… Astfel că, oricât de obedient ar fi succesorul acestuia în fața intereselor americane, generalul Nicolae Ionel Ciucă nu este totuși privit de la Washington drept omul potrivit de a flutura steagul curcubeu… Mai ales că acesta are de îndeplinit propria lui misiune pe persoană fizică la Palatul Victoria. Cea cu achiziția a cât mai mult și costisitor echipament militar american. De asemenea, nici peste Prut pro-americanca Natalia Gavriliță nu a dat rezultatele scontate în aplicarea ”Agendei LGBT”. Mai ales că aceasta, finanțistă la origine, deși școlită tot cu nelipsite burse ale ”societății deschise” din Statele Unite ale Americii, are drept prioritate imediată supraviețuirea economică a Republicii Moldova. Mai ales că zilele trecute s-a recunoscut oficial că inflația a depășit deja 31 la sută, ritmul de creștere fiind în continuare unul de-a dreptul halucinant. Și uite cum Maia Sandu a preluat personal răspunderea asumării oficiale a ”Agendei LGBT”.

SUA vor trimite un alt ambasador gay la București după Michael Guest

Astfel că femeia – președinte despre care structurile contrainformative românești strâng informații îngrijorătoare cu privire la influența pe care o are asupra acesteia lidera comunității LGBT din Republica Moldova a făcut un prim pas pe placul noii purtătoare de cuvânt a Administrației Biden…

Cîțu, alesul LGBTQ

Astfel titram ”lovitura” din 1 septembrie, anul trecut. Atunci când dezvăluiam că tot mai influenta comunitate LGBTQ din America, în timpul Administrației Biden a sărit ca arsă în apărarea fostului premier român. Prin vocea ”economistei transgender din Yowa” Deidre – fostă Donald – Mc Closkey declanșând o campanie de lobby în favoarea lui Florin Cîțu.

Activista lesbiană Angelica Frolov sprijină deciziile Maiei Sandu

Și insistând că acesta se angajase public că preia ”Agenda LGBTQ” în numele Guvernului României. Numai că, fie și cu sprijinul celui mai cunoscut transgender din SUA, Cîțu tot a fost debarcat de la Palatul Victoria. Succesorul Ciucă refuzând până acum asumarea oficală a ”Agendei”…

Vine alt Guest!

Ceea ce nu înseamnă însă că, în ciuda acestor mici întârzieri, comunitatea LGBTQ americană care face acum legea la Casa Albă nu se află totuși în grafic cu ”experimentul românesc”.

Karine Jean Pierre cea mai influentă lesbiană de la Casa Albă

Astfel că, după cum susțin sursele noastre, amânarea numirii unui nou ambasador american în România ține doar de parcurgerea procedurilor pentru ca ”alesul” să fie un membru LGBTQ. Astfel că practic se pregătește intens trimiterea unui ”nou Guest” la București. Revenindu-se atsfel la ”experimentul de țară LGBTQ” pe care americanii l-au mai încercat în România, în perioada 2001 – 2004. Atunci când fostul ambasador Michael Guest a dat semnalul ”Jihadului” anticorupție prin atacurile dezlănțuite la adresa premierului român de atunci, Adrian Năstase. Guest recurgând și la un gest fără precedent, la un eveniment ofical în care și-a anunțat retragerea din Departamentul de Stat în semn de protest față de faptul că partnerii diplomaților homosexuali sunt discriminați! Iar acum cărțile sunt deja din nou aruncate. Proaspăta purtătoare de cuvânt a Administrației Biden, lesbiana de culoare Karine Jean – Pierre militând deja pentru împânzirea ”organigramei” diplomatice a Departamentului de Stat cu membri ai comunității LGBTQ.

Chișinăul mută primul!

Astfel că, deloc întâmplător, la doar câteva zile după ce vocala Karine Jean – Pierre a preluat ”frâiele” Casei Albe printr-un anunț în care s-a prezentat ca fiind o adevărată ”fanatică” a luptei pentru promovarea ”Agendei LGBTQ”, Maia Sandu deja a mutat la Chișinău. Republica Moldova anunțând desemnarea noului său ambasador în Statele Unite ale Americii, în persoana unuia dintre cei mai asumați gay basarabeni, Viorel Ursu.

Viorel Ursu noul ambasador homosexual al Moldovei la Washington

Numire salutată de activista lesbiană Angelica Frolov, ”imaginea” Genderdoc – M, cea mai cunoscută organizație LGBTG din Republica Moldova. Și femeia considerată a avea o influență tot mai mare asupra Maiei Sandu… Cea care nici măcar de ofițerii de legătură ai serviciilor românești la Chișinău nu prea mai are timp, de când este sigură că i s-au deschis porțile comunității LGBTQ la Casa Albă. Astfel că deși Bucureștiul încă ezită încă să preia ”Agenda lui Cîțu”, președintele Iohannis va trebui totuși să ”înghită” un nou guvernator gay al ”Coloniei”.

florin citu
Florin Cîțu și Natalia Gavrilița pariurile americane pro LGBTQ

Maia Sandu fiind de așteptat să pedaleze și mai intens pe această pistă, mai ales că, la o inflație deja de peste 31 la sută, oricum situația economică nu mai poate fi salvată prea curând…

Hopa, s-au procopsit și cu o Kovesi

În plus, Republica Moldova urmând a fi supusă unui dublu experiment american… Pentru că odată cu adoptarea Agendei LGBTQ, președinta Maia Sandu este gata să preia și ”Jihadul” anticorupție.

Veronica Dragalin noua Kovesi

Astfel că asumarea Valeriei Dragalin drept viitoarea șefă a DNA din Republica Moldova este grăitoare în acest sens. Marea favorită fiind, printre altele, procuror – adjunct în secția de corupție publică și drepturi civile din biroul procurorului american din districtul central al Californiei…

Ultimele stiri

  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Internațional englez, arestat în Spania
  • Exit mobile version