AcasăDezvaluiriCatalin TacheEXCLUSIV! De ce a descins Ciolacu la Iași!

EXCLUSIV! De ce a descins Ciolacu la Iași!

De ceva vreme, Iașiul ține capul de afiș al agendei politice românești. ”Suveica” de dosare în care apare numele președintelui Consiliului Județean, Costel Alexe fiind întregită cu punerea sub control judiciar și a primarului Municipiului Iași. Prin această decizie, procurorii Direcției Naționale Anticorupție părând hotărâți să treacă la ”next level” al dosarului care îl vizează pe Mihai Chirică. Primarul acuzat de fals intelectual în formă continuată și instigare la uzurparea funcției.

Toate privirile, ațintite pe Maricel Popa!

Iată însă că ”NAȚIONAL” dezvăluie și adevăratul motiv al descinderii președintelui Partidului Social Democrat la Iași. Dincolo de ”liniștirea apelor” pe care senatorul Maricel Popa a încercat-o în cea mai pură manieră ”feisbucistă”… Pentru că, da, apele se vor liniști și la PSD Iași. Dar asta doar în urma deciziei de ultimă oră a lui Marcel Ciolacu! Informație care va ”bubui” în curând și pe ”grupul de partid”…

A cerut dizolvarea organizației municipale!

Aceasta și nu alta este ”esența” descinderii lui Marcel Ciolacu la Iași. Președintele PSD stricând astfel un alt weekend liniștit pentru actuala conducere a organizației municipale. Cea care nu reușește să profite de ”punctajul” oferit de rivalii politici care se confruntă cu grave probleme cu procurorii anticorupție.

Se strânge ”lațul DNA” în jurul lui Costel Alexe și Mihai Chirică

Astfel că, după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, pur și simplu președintele Camerei Deputaților a dispus dizolvarea ”de îndată” a Organizației Municipale Iași a Partidului Social Democrat! Urmând ca, mult mai curând decât se așteaptă cei vizați de această ”auto-curățire” internă din sânul PSD, subiectul să devină unul național, odată cu numirea unei structuri interimare. Decizia lui Ciolacu de a tăia ”nodul gordian” de la Iași fiind deja în fază de ”procedurizare”. Astfel că deja se lucrează intens la formarea unei noi echipe de conducere. Fie ea și una interimară.. Dar reprezentativă!

4.025 afisari

9 COMENTARII

   • REGĂȚEÁN, -Ă, regățeni, -e, s. m. și f. Denumire dată, după primul război mondial, locuitorilor Vechiului regat. – Regat + suf. -ean.

   • Imi ser scuzi . NU SUNT ” Barbu Gh ” , sunt dihorul mancurt CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis AMORE KOKO SUGIMORY , Barbu Gh. original este userist , nu e un vierme remenist hot , imputit si nespalat ca mini . Io iau apararea alora cari au simpatie pientru noi , astia di pi malu stang al Nistrului .

   • Nu te mai fa praf cu psd ul tau , ca nu-i nici o deosebire de pnl . Ai auzit de grupul de la Cluj ? sau esti un ardelean cu minte inceata innecata in slana ?

    • Io sunt cu Sorosu si cu Simion , mi-am poleit si placile dentare cu gaben maroniu , sa stie lumea ca sunt de la HABUR .

 1. Comisarul.ro , astazi , 09.02 . 2022 , ora 08 : 39 : ” E IN CALDURI ? ………….” . Vrabiuta Livy e turbata , vrea sa pozieze si ea siexy pe Instamgram , e in calduri si si-a tras bikinii cu manecuta . L-am adus pi Jielu sa ni pozieze , n-ari inhibitiuni , m-a pus sa dau izmienilii jos , a tasnit din plapuma si a inceput sa ma bisuie pieste fiese , zisi ca da ghini la aparat si sparjim gura intirnietului . Jielu si bucura cand ma plisnia piesti busi , l-am mursicat si io di-o urechi , nu-s di a iesitara in poza ….

  • Crezi ca rabinul va permite accesul in sanctuarul sinagogii unde se tin ” Aron Hokades ” ( sulurile sfinte ) ?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Școala Gimnazială „Herăstrău”, 135 de ani de excelență în educație

Școala Gimnazială „Herăstrău”, una dintre cele mai vechi instituții de învățământ din Capitală, a sărbătorit zilele trecute 135 de ani de activitate. Excelență în...

Voucher-ul uriaş, de 72.500 lei, pe care autorităţile se pregătesc să-l acorde românilor. Ce condiţii trebuie să îndeplineşti

Autorităţile se pregătesc să acorde românilor un voucher uriaş, în valoare de 72.500 lei. Bonificaţia e cuprinsă în "RePowerEU" un program national de eficiență...