AcasăDezvaluiriAncheteEl îl ține premier pe Cîțu, pentru 2,5 miliarde euro!

El îl ține premier pe Cîțu, pentru 2,5 miliarde euro!

Atât de jalnic a ajuns ”masculul alfa” al politicii românești, încât acesta trebuie să încaseze el toate oalele sparte de Florin Cîțu. Cel mai blamat premier din istoria post-decembristă și de care șeful statului s-ar fi debarasat fără nici cea mai mică remușcare, pentru a nu deconta chiar el rezultatele tot mai gravelor crize care macină România în ultimele zile.

Ospătarul Iohannis trebuie să îl țină în viață pe Cîțu

Pentru că aici nu este vorba despre tradiționala încăpățânare a ”neamțului”. Sau că, vezi Doamne, Cîțu chiar ar fi propunerea de nezdruncinat a Partidului Național Liberal, una de care președintele ar ține seama orbește… Nu, Iohannis trebuie să îl mai țină ”în viață” pe Florin Cîțu la Palatul Victoria barem până ce Richard Shelby își termină treaba cu el! Din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră reieșind că este chestie doar de zile până ce premierul demis Florin Cîțu va încerca să își asume, sub propria semnătură, ”draftul” primit de la ministrul Apărării Naționale, obedientul Nicolae Ionel Ciucă, pentru achiziția directă a ”sistemului sol – aer de apărare antiaeriană cu rază scurtă și medie National Advanced Surface- to – Air – Missile System – NASAMS.

Vaccinat cu Pfizer premierul trebuie să dea acordul NASAMS lui Raytheon

Cel pe care gigantul american din domeniul militar Raytheon l-a propus deja oficial României pentru a fi cumpărat printr-un nou contract G2G, în valoare de 2,5 miliarde euro, cu tot cu TVA. Și pentru care, pe 22 august, a descins la București, la sediul MApN, o delegație a Congresului Statelor Unite ale Americii, condusă de senatorul Richard Shelby.

Shelby, ”Tatăl banilor”

Acesta fiind cunoscut în toată America nu doar ca un vârstnic senator de Alabama, ci chiar drept ”tatăl banilor”. Poziția de președinte al Comitetului pentru Alocări Bugetare din Senatul SUA fiind una dintre cele mai influente de peste Ocean. Toți marii producători americani ploconindu-se în fața omului de care depinde în mare măsură primirea de contracte G2G, prin încredințare directă, ”de la Guvern la Guvern”, a ”taxelor de șmecherie” plătite de cei 27 de parteneri strategici ai SUA de pe tot globul. Iar dacă Richard Shelby s-a deplasat el însuși până la București, la cei 88 de ani pe care îi va împlini, înseamnă că ”se merită”! Și, ce este drept, suma de 2,5 miliarde euro chiar nu este de colea…

La 88 de ani Richard Shelby a venit la București ca să schimbe două vorbe cu ministrul Ciucă

Pentru că Ministerul Apărării Naționale s-a și grăbit să se dea de ceasul morții să demareze procedurile pentru angajarea bugetului destinat înzestrării Armatei Române cu achiziția mai multor sisteme de apărare antiaeriană. Suma pusă la bătaie de MApN fiind de 2,1 miliarde euro fără TVA, ceea ce înseamnă un total aproximativ de 2,5 miliarde euro. Bani care se vor plăti fără organizarea vreunei licitații, ci prin același tip de contract G2G cu care Guvernul României a umflat deja conturile samsarilor americani de armament cu peste 12 miliarde de euro!

Raytheon e Pfizer!!!

Astfel că, imediat după ce ”bătrânul Shelby” a zburat atâta, probabil doar ca să îi șopătească la ureche lui Ciucă de ce trebuie să primească Raytheon contractul NASAMS, MApN a pasat ”documentația” la Palatul Victoria. Numai că, tocmai când Florin Cîțu era să dea drumul la avizări, USR – PLUS i-a dat planurile peste cap. Astfel că, deși proiectul NASAMS încă este în grafic, el întregistrează totuși întârzieri care îi îngrijorează pe puternicii săi susținători de peste Ocean. Acum, ce este drept, nu și cu privire la aprobarea obligatorie la o asemenea sumă de către Parlamentul României. Acolo unde prin controlul ”la sânge” exercitat asupra Comisiilor de specialitate, ”Rețeaua Ciucă” poate asigura o nouă operațiune de toate ”mânuțele sus”. Numai că pentru asta Cîțu trebuie să dea drumul cât mai repede la HG, pentru a putea fi prinsă pe bugetul pentru la anul. Astfel că Iohannis va trage de timp cât va putea cu negocierile chipurile politice… La fel ca și ce a mai rămas din ”PNL-ul meu”. Desigur, Raytheon oricum pare un colos în sine, cu un buget comparabil cu al multor state din lume. Însă pentru a ”redimensiona” conștientizarea presiunilor pe care le pot exercita partenerii strategici este suficient să informăm ”Colonia” că acționarul principal al Raytheon este Pfizer! ”Fabrica de bani” care încasează zeci de miliarde de euro numai de la Comsiia Europeană penrtu vaccinul anti COVID dezvoltat de fapt de Biotech… Ceea ce la vârful sistemului dă deja ca sigură o nouă campanie prin care ”unicul rival” Johnson& Johnson va avea cât de curând soarta AstraZeneca sau Moderna…

Omul lui Tender, stăpânul Coloniei!

Iar umilința înghițită de structurile informative românești – cu excepția care întărește regula, bineînțeles! – este că ”omul americanilor” în România a ajuns să fie fostul pupil al condamnatului la 12 ani și 7 luni de pușcărie, Ovidiu Tender! Pentru că, după ce Ovidiu Tender a fost condamnat pentru fapte de corupție, presa din Senegal titra că la cârma afacerilor sale miniere din țara africană ar fi fost lăsat tocmai Florin Lazăr Vlădică, membru al Partidului Social Democrat din anul 2002! Absolvent al Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului devenit manager regional West Africa la SC Prospecțiuni SA, administrator la SC SIRS SA Timișoara și președinte al CA la SC Agrotim SA Timișoara. Și care, timp de patru ani, ”a desfășurat activități pe cont propriu în țară și străinătate”. După care a fost numit șef al Departamentului pentru Armamente din România de către bunul său prieten timișorean Sorin Grindeanu. Poziție din care a acordat contractul Patriot – Himars de aproape 4 miliarde de euro americanilor de la Raytheon. După care a trecut în privat, din toate companiile din lumea asta fiind angajat tocmai la… Raytheon! Fiind și acum în acte ”omul americanilor” de la Raytheon în România. Postură care parcă i-a timorat până și pe procurorii DNA care l-au audiat în dosarul PIRANHA… Și uite cum Cîțu ar mai putea fi ținut ”la aparatele” Palatului Victoria cel puțin până ce va acorda contractul NASAMS de 2,5 miliarde euro. Mai ales că Raytheon a recunoscut că ”nu suntem singurii interesați de acest contract”… Sau până ce se va găsi înlocuitorul potrivit care să își asume că își va începe mandatul tot cu această HG.

author avatar
Catalin Tache
47.262 afisari

90 COMENTARII

    • HotNews .ro , 21 octombrie 2020 , ora 8:07, articol de Victor Cozmei : ” VIDEO – URMATORUL CONTRACT URIAS AL ARMATEI PENTRU UN NOU SISTEM DE RACHETE ANTI AERIENE : AMERICANII DE LA RAYTHEON PROPUN SISTEMUL NASAMS CU DOUA TIPURI DE RACHETE „.

    • Dar avem nevoie de toate astea ?!
      De ce trebuie sa ne fie bagate pe gât ?!
      Pentru bani , evident ! De la fraieri. Si pentru ” comisioane”.
      Vechituri pentru carne de tun . In orice situatie, am fi striviti ca un neinsemnat gandac de bucatarie.
      Gazele nu ni le dau nici francezii nici americanii.

    • Erau mai bune rachetele rusesti?Sau vaccinurile rusesti si chinezesti?Ce licitatie,cine face concurenta armamentului american??

      • pleaca mă d-aici cu americanii tai cu tot
        ne dau americanii gaze cumva in caz ca rusii nu ne vor mai da? Ei nu ridica nici macar vizele pt SUA dar sa ne ajute cu alte alea..
        Asa au ajutat si Vietnamul de Sud cand dupa ce au lasat in urma jdemii de morti au fugit cu coada intre picioare lasandu-si partenerul in mainle comunistilor nord vietnamezi. Asa au facut si acum in Afganistan. Asa ca………….. las-o jos ca macane .

      • Ati auzit ceva de Rusia? Se aude ceva? Acolo viata este neschimbata. Cum era la noi înainte, Uzbekistan la fel. Asa ca ce batem campii?

      • Rachetele defensive rusești sol-aer sunt cele mai bune din lume. Apare însă dilema:cumperi de la dracu sau de la mama lui?

        • Sa ma pun bine cu inca stapinii care se clatina din ce in ce mai tare chiar daca au declansat instaurarea Noii ordini . A fost cel mai idiot moment ales , acum cind sint pe duca . Vedeti actiunile lor de moment , de politica mondiala si militara ca despre politica economica si financiara nu mai avem ce vorbii .Viata este accelerata la maxim iar dominarea imperiilor ( de toate felurile ) este din ce in ce mai scurta . Daca Imperiul Roman a dainuit 2 000 de ani , cel turcesc 500 de ani , cel englez aproape 200 de ani , cel american este pe duca si n-a atins 100 de ani . Pacat , noi avem o istorie lunga , dar am fost in bataia vintului ( de aici si legenda mesterului Manole ) si periodic atirnatori la fel ca azi .A fost bine , n-a fost bine , voi hotariti , voi cei care cunoasteti istorie
          .

      • Parca sunteți batutiîn cap, voi nuvedeti e fac americanii. Pe unde se duc nici iarba nu mai creste și voi tot pe ei îi preferați? Sa ne lase toți în pace ca ne am saturat de ei.

  1. Si daca ne grabim sa mai dam 2,5 miliarde scapam?NU!doar ca va trebui sa dam si mai repede urmatoarea taxa de protectie…de unde???

      • Parca sunteți batutiîn cap, voi nuvedeti e fac americanii. Pe unde se duc nici iarba nu mai creste și voi tot pe ei îi preferați? Sa ne lase toți în pace ca ne am saturat de ei.

        Asa i.

  2. Jegosi nenorociți care se bat pe banii romanilor.!!!
    Putori imputite care o sa fie luați fundul pantalonilor.!!!
    Criminali și ticăloși cu acte in regula.!!!!
    O sa platessca in numele pensionarilor cărora le fure dreptul la o viața decenta in schimbul unor contracte impuse pana la urma de acest așa zis parteneriat strategic csre numai strategic nu este.!!
    România a ajuns o colonie a yankeilor care ei sunt pana la urma sdevaratii câștigători in aceasta cursa nebuna a înarmărilor.!!!
    Acești guvernanți trebuie sa înceteze cu bătaia de joc la adresa banului public.!!!!

  3. Idiotilor care v ati dus pe fenta GRU,vedeti acum de unde e Tache al vostru?ia dati o cautare pe google la DGSE…si poate pricepeti de ce isi face Tache al vostru vila de la Corbeanca la o aruncatura de bat de Coldea,alt acoperit DGSE…si poate va aduceti aminte cei din sistem de ce l a dat afara Basescu pe Tache de la DGSE…generalul Pahontu stie,a informat ,dar a fost lasat singur si fortat sa nu actioneze…habar nu aveti unde isi petrece vacantele Tache si voi ii faceti coaele mari aici…tot SPP ul stie!

  4. aTENTIE!!!!!!!!!!
    SE VA VEDEA DUPA 2 ANI CAT DE BUNE SUNT VACCINURILE SI ATUNCI VA FI PREA TARZIU , CAND VOR APAREA 10 MUTATII SE VOR VACCINA DE 10 ORI PE AN?

  5. Si de la cine si a luat la Mueee pahontu?pe cine l a informat si l a fortat sa nu spuna???poate pt ca Tache o fi acoperit,dar sl nostru???zi ma labarule daca tot te umfli pe aici…

  6. PAPITOIUL NAZIST.
    FATALAUL DE 2 M,HOMO.
    BUBOSUL CU 10 CASE,6 COPII.FURATI SI VANDUITI LA FASCISTI
    MOACA DE VIDANJOR DE CLOSETE AZMERICANE.
    IMPOTENTUL IN PEREOADA INDELUNGATA.
    DRAGI HOTI LIBERALI,VACCINATI-VA.VINE PUTIN SI MAICA RUSIE.
    RUSII,IAU BATATUT PE TOTI HOTII –nabulion,ghitler,tromba,..turci,nemti,frantijiti,
    RUSII N-AU NICIO 1 COLONIE IN LUME.SUNT CEA MAI MARE TARA DIN LUME=10 ieurope parlite CU UE SI NATO.
    TRAIASCA RPR,RSR,ROMANIADACIA,TARILE SLAVE,ITALIA SI ROMANIAAAAA.

  7. Dobitocilor cu 2,5 miliarde construim reactorul 3 la Cernavodă și nu mai importam energie electrica, decât sa cumpărăm fiarele vechi de la americani. Ca și asa nu ne ajuta cu nimic la noul sistem de rachete al rușilor dar trebuie sa găsească și americanii niște prosti sa la cumpere vechiturile.

    • Care reactor ? Pai noi am inchis minele ( Polonia , nu , Germania le- redeschide ) , am interzis incalzirea cu lemne , probabil ca si cea cu eoliana si solara , asa ca planul isi urmeaza cursul trasat .

  8. Inca o dovada ca marele jaf asupra Bugetului de stat se executa fara cracnire sub inaltul patronaj al Cocotatului penal,Hot de case si chirii cu acte false,care din „meditatiile ” prestate traficantilor de copii si-a cumparat primele 3 case.Impreuna cu cozile sale de topor maCiuca si Cocartzu, Cocotatul formeaza un grup infractional organizat dovedit periculos,care afecteaza grav finantele Tarii.Mai adaugati cele 120 milioane de doze de vaccin a cate 19 Euro doza,aproape 2,4 mliarde de Euro.Faceti socotela la cat se ridica parandaratul daca ” comisionul ” ar fi de doar 1 Euro pe doza.Plus ” cmisionul ” de cca. 5% pt.armament.Sue de milioane de Euro numai dela aceste doua ” afaceri „. Aici nu mai este vorba de bascalie,ci de fraude imense asupra Bugetului Tarii.Asta il” mana in lupta” pe Cocotat.

  9. Toti a tehnicii își dau cu presupusul. Se stie ca etichetele rusești SA_400 pe ca le-au achiziționat turcii (tara NATO) dar le vor si grecii, sunt cele mai performanță pt aceasta categorie.Este evident că vom lua pe bani grămadă alte fiare vechi. Nu va mai contorsionati cu filozofii de maidan…

  10. ce mecla de bulangiu ivrit, din jungla americana,
    are strambul din foto-ul patat cu sange de negrii furati din africa.

    o sleahta de hoti,criminali,analfabeti,tembeli,cersetori,gainari,lagagii,lesbi,drogati,
    jegosi,closetari,evrei,ingleji,sclavi-furati de colonistii criminali englezi-,murdari,sidosi,barbugii,
    se impusca intre ei,presedinti impuscati,bolnavi la cap=bus,clinton,trompa,bidon,si alti gunoieri.
    1 COLONIE ENGLEZA -FURATA DE A MEXICANI,IN 1760-=deci..au numai 275 ani,ROMANIA ARE 2500 ANI

  11. Catu ,Ciuca , Arafat, si altii sunt impusi de pe alte meridiane ,bagati pe gatul lui Johannis care nu are nici o putere asupra lor.A incercat Basescu sa-l schimbe pe Arafat ,imediat CIA a pus in miscare pe Gadea,Tudor si baietii si fabricat mitingurile de protest aferente.Credeti ca asazisul parteneriat Antene-CNN cu care se lauda lacheii lui Voiculescu e o intamplare? Doar atunci cand acesti indivizi vor disparea definitiv din spatiul public putem avea o speranta ca in Romania incepe sa se schimbe ceva.Pana atunci ramanem o colonie gen Guatemala sau Honduras.Aici suntem cu adevarat.

  12. Asta e o veste bună dacă se confirma! 😄 Au reușit să se mobilizeze pentru rachete ceea ce nu e puțin în politica dâmboviteană. Mai scutește-mă cu franțujii cu știfturile lor scumpe! 😁 Mai e programul 4*4 blindat ce stă pe culoar, iar din ce am citit pe Adevărul, tot americanii au cele mai bune prețuri.
    Se cacă pe ei ăia de la Rayeton cu 2,1 miliarde de euro din „colonia” România!
    Vezi sa nu… 😁

  13. Ne trebue rachete,cumparati rachete
    Ruginite ,stricate,depasite deja
    Domn ‘iohanus vrea iar un lantete
    Vrea iar sa si atarne de gat tinichea

    Putin glumeste si rade cu Joe
    A ras si cu Tramp cu lacrimi .De sas
    ,,Tu sperie i tare pe prostii aceia
    Iar noi le vom vinde gunoaie si stras”

    Poprul Roman nu are nevoe
    De scoli,de spitale de drumuri
    Banetul sa vina indata la Joe
    Le scoatem din cap orice fumuri!

    Priviti la ai nostri ajunsi matahale
    De atata mancare cu care se ‘ndoapa
    Nmic niciodata nu stavor in cale
    Mancarea din gura n o vor lua niciodata

    Chiar daca am ajuns o natie grasa
    Obezi si cu funduri, prostie cu spume
    Traiasca yankeii ce daca ii lasa
    Flamanzi, pe copiii rahitici din lume

    Mizam pe slugoii plantati la butoane
    IN colonia luata cu japca
    Vazuta ti ce ‘ndata l-am prostit pe Johanus
    El datu ne gazul ,noi datui am sapca

  14. Genial dom ‘le M-ai racorit ca dupa o ploae de vara binefacatoare Succes si nu te opri Arata le ce sunt de fapt,, Decapeaza le” spoiala Arata le falsitatea si prostia!

    • La ora 10:07:01 trecute fix , am postat o poezioara primita de la Raion in care erau insirate cuvinte ce claxonau la coada : sapca-japca , lume-spume , lasa-grasa , cale -matahale , drumuri -fumuri , deja-tinichea ….. Ca sa dau greutate jalnicei poezii , m- am deghizat in blanaru teodor -Blaj , mi-am aratat falsitatea si prostia si m-am magulit cu un ” Genial dom-le „. Raionu e suparat , mi-a atras atentia sa nu mai folosesc tertipuri fumate , in caz contrar risc reinternarea in ospiciul de pe str. Gvardinskaya nr. 9 Tiraspol !

  15. Kostea sugiuc Tiraspol -cu cat te incapatinezi si esti de partea minciunii a slugarniciei fata de asupritorii de orice fel ,cu cat iei apararea imposturii si tradarii cu atat vom merge si mai tare cu critici dure si ironii Va vom arata adevarata fata de slugi si tradatori de tara Falsitatea ,prostia nazismul nedisimulat ,hitlerismul fatis afisat fara rusine va va spulbera la propriu Deja dupa ce ati furat si i ati jecmanit pe pensionari furandu le banii pe care i ati dat de pomana adeptilor (cine acorda pomeni ,cine e populist magarilor mincinosi bai jivinelor?Sper sa te descoperim urgent si sa ti aplicam o corectie sora cu moartea hitleristule

    • Acum nu mai sunt blanar , sunt tabacar , daca ma descopera ROMANII imi aplica o corectie sora cu moartea , umfla falcile si imi zdrentuiesc rozeta de nazi-stalinist de pe malul stang al Nistrului , direct la reanimare o sa mearga blanaru tabacitu kostyku sugiuku , adica mandea ……..hihihihihihihi

  16. Recunosc , eu sunt cel care a postat , cu nick-uri diferite , 48 de comentarii din 54 , Raionu ma plateste cu 3 copeici postarea , e grea lupta pentru supravietuire la Tiraspol . Vrabiuta Livy , tovarasha mea de suferinta , a fost ocupata pe centura sa aduca d-ale gurii , am ramas singur in bojdeuca si m-am apucat sa tai frunza la caini prin publicatiile romanesti , trebuie sa revina din clipa in clipa si nu vreau sa ma prinda cloncanind la laptop , mereu mi-a zis sa nu ma mai bag in politica pentru ca fac de ras propaganda stalinista . Ma gasiti pe facebook si youtube , cautati CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , am tratamente anti-COVID -19 pe baza de mitilic , cum o tunde vrabiuta intru in contact cu voi si va garantez ca solicitati benovel internarea la ospiciu . Pupici !

  17. Acum nu mai sunt roman
    Sunt o sluga vanduta si rea
    Ascunsa in tufe sub poduri stapan
    Ce vreti asta i valoarea si patima mea

    IL apar pe werner cat pot eu de tare
    Ii ling curanul cel lat zi si noapte
    Sunt neam criminal jigodie mare
    Ucigas de oameni la noua sute sapte

    Ai mei sunt si ei asijderea mie
    Lepre galbene stricate si rele
    Am vrut la ciolan dar naiba mai stie
    Am dat o in sant , pacatele mele!

    Pai cum sa faci fata cu Catzu drogatul
    Cu werner vandutul dusman de popor
    CuValceanu capusa sau Falca stricatul
    Ce fura banetul in numele lor?

    • Sub protectia anonimatului , la ora 12:05 : 24 , i-am altoit , cu evlavie , domnului Werner niste muahuri tandre la ochiul dosnic maro in semn de inalta cinstire , respect si inalta consideratiune . L-am implorat sa-mi permita sa-i execut si niste matanii cu fruntea la buric si a luat foc : mi-a pus paltonul in cap si m-a blagoslovit cu o roaba de spituri in cur , m-a trimis sub pasarela sa interpretez lieduri si menuete la flautele zburlite cu gusa ale navetistilor de Rabnita , d-aia jelesc doine prin National , de oftica refuzului de a-mi arata maestria la instrumentele de suflat , sunt maestru in acorduri fine la cavale si oboaie zburlite . Ma dau pe langa cotoiul de Citu , poate il prind cu fermoarul de la slit descheiat , nu merge nici cu el . voi vedea , trec la esaloanele inferioare galbioare , imi furnica botoxu si hemoroizii solicita scarpinare urgenta . Pupici ! P.S. Stie cineva unde am pus borcanul cu vaselina de tanc ?

  18. Eu nici nu stiu sa îmi dea mie un miliard ia ma ai castigat, eu ma pierd cu firea. Ce sa fac cu un miliard? Ia si tu ia si tu imi opresc si eu de o ciorbica de vacuta taraneasca cu ardei ute si fac o catedrala a Neamului de restu.

      • Tu te ai pirde de proasta ce esti Te doare in fundul curului pe tine de tara ,de romania Tu atata stii :rautatea ,paturi rupte ,nebuneala Siktir cotoarba rea !

    • Vezi ca Catedrala neamului a fost sustinuta cu banet la greu pe cand Videanu era primar general Afost finantata cu banii nostri ai contribuabililor (milioane de euroi} pentru ca apoi dupa debarcare de la primaria generala aCEST Videanu sa primeasca lucrari la Catedrala fara licitatii de milioane de euroA vandut bisericii neamului pietroaie la pret de gresie de Murara Acum are acareturi si case pe 4 strazi Dar fiind de al vostru nazi nu v a pati nimic

  19. Parca sunteți batutiîn cap, voi nuvedeti e fac americanii. Pe unde se duc nici iarba nu mai creste și voi tot pe ei îi preferați? Sa ne lase toți în pace ca ne am saturat de ei.

    Asa i.

  20. Tache va arata hidosenia voastra de vanduti si apatrizi Nu mai cititi sa nu faceti apoplexie si sa crapati Mai bine lingeti curanul cel lat al lui iohanus curdefer Daca sunteti,, camarazi diun systemi”Adica sunteti adepti ai ,,sistemyului”tikalosit dati bloked si lingrti cururi nazi la greu Sictir hipioti hitleristi Aprindeti lanternutele si holbati va in gura lui iohanus

  21. PENTRU CE SA LE IA MAI OAMENI BUNI DACA NOI NU MAI AVEM ARMATA ? Care-s dusmanii nostrii de azi ca bagam batul prin gardul rusilor doar , doar ii vom gasi ?Noi , NATO. isti habotnici , n-am vazut avionul traficantilor de tigari ucrainieni sa-l aducem la sol si cautam tinte aeriene sofisticate . Daca rusii vin la joasa inaltime ( fortaretele americane cind au bombardat bUCURESTIUL SI pLOIESTIUL IN `44si mai nou , avionul traficantilor ), CUM O SCOATEM LA CAPAT , tragind cu prastia dupa ei ? Am citit comentariile , majoritatea sint scrise de habarnisi fara pic de cunostinte in subiectul acesta .

    • Mai halesk cate un polonic cu govno din galeata , mai impusc 3 copeicute , e grea viata la Tiraspol fara hleb , samagon si mahoarca , bag la mat disperat sa supravietuiesc . Pupici cu starlici !

  22. Cotidianul.ro , astazi , 10.10.2021 , ora 09:37 : ” SCRISOAREA LUI MARIAN GODINA CATRE STRANEPOTII SAI : ” NU FI PROST ” .

  23. Așa sa vândut România unor șperțari interni dirijați de mafioții externi pretinși prieteni și parteneri sub nasul unei conduceri politice incompetente.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger