AcasăDezvaluiriAncheteEl este noul Coldea!

El este noul Coldea!

UM 02605 București! Cel mai ”murdar secret” din toate serviciile românești! Unitatea Militară care a preluat de facto conducerea statului ticăloșit, după decaparea, fie ea și doar parțială, a ”băiatului rău” Florian Coldea. Cel care a fost înlocuit de ”pâinea lui Dumnezeu”, generalul Marian Sima! Cel în a cărui subordine directă activează ”acoperiții totali” de la Unitatea Militară 02605. Entitate din cadrul Direcției Contrainformații și Securitate Militară a Ministerului Apărării Naționale.

Generalul Marian Sima omul americanilor

Ce este drept, strict oficial vorbind, DCiSM face parte din Direcția Generală de Informații a Armatei. Numai că adevăratul ”creier” este generalul Sima, ci în niciun caz superiorul său ierarhic, generalul Marian Hăpău. Iar influența generalului Sima se bazează în primul rând pe faptul că șeful Contrainformațiilor Militare este omul de legătură al americanilor de la USSOCOM. Băieții lui Sima spâlându-le celor de la Comandamentul Forțelor pentru Operații Speciale a US Army cam toate ”rufele murdare” din țările arabe sau Ucraina. Iar decorarea generalului Sima de către USSOCOM nu a făcut decât să timoreze și mai mult oricum firava ”concurență” din celelate servicii secrete românești. Însă adevărata forță a generalului Sima constă în propriile sale unități acoperite de HUMINT, filaj și Operațiuni Speciale. Acesta devenind, mai ales după ce Florian Coldea a început să facă pe nebunul la propriu, singura alternativă activă pentru potentații zilei de ”băiat bun la toate”. Politicieni și demnitari aflați la strâmtoare sau care vor să ceară o ”favoare personală”…

Cel cu șapcă și burtă e șeful DGIA generalul Hăpău în misiune externă

Chiar și atunci când se aflau la pușcărie, oamenii generalului Sima de la UM 02605 – DCiSM fiind singurii care s-au mai băgat pe ”Beciul Domnesc” sau Rahova… Ceea ce, mai ales în vremurile astea atât de tulburi, nu este deloc puțin lucru, să recunoaștem…

”Planul nebun” de la Oficiu…

Contrainformațiile militare s-au transformat într-un ”monstru” de la chiar decizia generalului Marian Hăpău, din anul 2014. Atunci când, la scurtă vreme după instalarea sa în fruntea Direcției Generale de Informații a Armatei prin susținerea logistică totală a lui Gabriel Oprea și Cătălin Ștefăniță Zisu, cei care vedeau în el doar un ”băiat ascultător”, Hăpău a înființat un nou Oficiu. Unul care a strâns astfel la un singur loc structurile specializate de filaj ale Direcției de Informații Militare (DIM) și Direcției de Contrainformații și Securitate Militară (DCiSM), cele două structuri distincte ale DGIA. În acest nou Oficiu acoperit găsindu-și locul nenumărați ofițeri de informații de la alte servicii secrete, mulți dintre ei activând chiar de pe vremea Securității ceaușiste, când spionau ambasadele occidentale, după cum vom dezvălui mai jos… Dar și soțiile sau amantele, după caz, a nenumărați politicieni, demnitari sau șefi din servicii! Și care s-au obligat astfel pe viață pentru aceste sinecuri primite pentru a avea liniște în familii.

Niciun ministru al Apărării nu a mișcat în fața lui Sima

Cel mai recent exemplu fiind chiar cel al actualului ministru al Apărării, Cristina Ciucă fiind și ea adusă din civilie și făcută subofițer. După care, în doar câteva ore și după o halucinantă trecere în rezervă și rechemare ”sub arme” petrecută în aceeași zi, numită ofițer superior la DCiSM! Oficiu care s-a transformat însă într-o adevărată ”fabrică de acoperiți”, sute de oameni devenind cu acte ofițeri acoperiți ai DCiSM! Fără a avea însă nici cea mai mică treabă cu munca de contrainformații militare… Ceea ce și explică de ce colcăie spionii străini prin România! Ci doar posturi din care puteau servi doar ca ”sifoane” sau agenți de influență pentru ”planul nebun” de a transforma U.M. 02605 într-un serviciu secret mai temut decât SRI-ul și SIE la un loc! Ceea ce, iată că în mare măsură s-a și realizat, mai ales că ”sperietoarea” USSOCOM a funcționat impecabil în toți acești ani. În care la vârful celorlalte servicii secrete s-a știut foarte bine că generalul Sima a confiscat practic pe persoană fizică parteneriatul strategic dintre DCiSM și Operațiile Speciale din cadrul Informațiilor Militare americane. Și uite cum, dacă la înființarea sa rolul Oficiului secret de filaj din cadrul DCiSM era doar asigurarea protecției informative și sprijinirea organizării UNPR, Gabi Oprea a ajuns și el să fie ”executat” tocmai de ”sistemul ticăloșit” pe care îl crease, aidoma lui Traian Băsescu…

DCiSM plătește orice, oricât și oriunde…

Iar influența DCiSM a crescut odată cu depășirea oricărui prag din fișa postului U.M. 02605! Unitate Militară care a ajuns să aibă acces până și la camerele video de supraveghere ale unor structuri administrative, precum Sectoare întregi din Capitală! Astfel că, dacă anchetatorii de la Poliția Rutieră, BCCO sau Anti Drog ar fi vrut să verifice aceste camere stradale, atunci ar fi trebuit să recurgă la ”bunăvoința” băieților lui Sima!

Dacă ar ști FOS pe ce se duc banii anti GRU

Ăia de stau cu degețelele ridicate când își beau cafeaua la filaj, uite că știu și alții de ce! Aceiași care, cu tupeul obraznic caracteristic misiunilor de filaj transmformate mai mult în unele de presiune fățișă exercitată asupra familiilor ”obiectivelor” vizate prin mandate obținute cu sprijinul unor procurori militari racolați în Afganistan au vrut să smulgă din priză computerele judecătorilor de la Curtea Militară de Apel și să plece cu ele! Ofițerii în civil ai DCiSM dând buzna exact în birourile celor trei magistrați militari ”vinovați” că au continuat anchetarea generalului Gherghe, în ciuda amenințărilor primite de a nu mai investiga deturnarea fondurilor operative ale DGIA! Fonduri din care erau plătite comisioanele ”șobolanilor” aflați în vizite oficiale peste hotare, cum era denumit chiar unul dintre miniștrii Apărării de aghiotanții săi puși la dispoziție de generalul Sima. Și peste care nu se băgau nici măcar SPP-iștii lui Pahonțu! Cardul operativ al DCiSM devenind astfel moneda de schimb pentru tăcerea tuturor politicienilor care s-au perindat pe la conducerea MApN și mai ales a Departamentului pentru Armamente.

Cel transformat și el, la fel ca fondul operativ, în ”pușculița” de sute de milioane de euro a DCiSM, prin încasarea comisioanelor secrete aferente tuturor contractelor cu încredințare directă pentru înzestrarea Armatei Române. Astfel că politicienii care nu au întrebat cum de își pot lua prietenii și amantele în SUA și cine plătește chefurile și cadourile pentru toți aceștia nu i-au mai putut refuza apoi nici ei pe generalii DCiSM care le-au cerut câte o ”favoare”… Astfel că toată lumea a răsuflat ușurată atunci când generalul Iulian ”Cristi” Gherghe a fost identificat, printr-o decizie judecătorească, drept singurul vinovat pentru deturnarea fondurilor operative. Drept urmare, ”imperiul” generalului Sima nu doar că pare a fi rămas neatins de cel mai mare scandal de corupție din serviciile secrete românești, dar el se extinde pe zi ce trece.

Cine a pus mâna pe Burete!

Șampania fiind deschisă cu adevărat de-abia pe 5 mai. Atunci când, după arestarea generalului Gherghe, Klaus Iohannis a semnat decretul privind trecerea în rezervă, începând cu 10 mai 2021 și acordarea gradului de general de brigadă cu o stea locțiitorului pentru Operații al șefului Direcției de Contrainformații și Securitate Militară, Cornel Burete! Cel căruia astăzi îi putem dezvălui o primă parte a fișei sale contrainformative… Fiind vorba de omul pe care Gabriel Oprea, nemaivând la un moment dat încredere oarbă în generalul Hăpău, l-a detașat de la SRI la DCiSM, pentru a dubla organigrama generalului Sima.

Coldea și Maior mici copii pe lângă generalii DCiSM

Astfel că Burete a fost pus în fruntea temutei Direcții de Filaj a Contrainformațiilor Militare, cu recomandarea expresă că ” este un militar cu experiență relevantă în domeniu, anterior acesta desfășurându-și activitatea în Ministerul de Interne, în cadrul Departamentului Securității Statului, activând în cadrul Direcției de filaj cu atribuții în domeniul supravegherii ambasadelor occidentale”. Iar acum Sima a scăpat și de Burete, cum a făcut și cu Oprea. Însă cel mai negru coșmar al șefului DCiSM s-ar adeveri dacă, ghinion, ”cine nu trebuie” ar fi pus mâna pe Burete! Ștergând astfel toate fake-rapoartele prezentate americanilor despre cum ”dă-i și luptă” DCiSM-ul cu GRU de atâția ani! Și pe atâția dolari americani! Pe când adevărul îl știe mult mai bine generalul Bălan, cel pe care Sima de aia îl și urăște de moarte! Așa că GAME ON! Jocul de-abia începe!

author avatar
Catalin Tache
17.416 afisari

74 COMENTARII

  1. E groasa domnilor generali??? TACHE e de al vostru,deci are ce da din casa…. pai nu se lauda Hapau pe la K2 ca el are control pe Tache????sau uite ca nu prea are…?daca merge Tache pana la capat si va sparge buboiul, ce o sa puta cel mai rau?al cui puroi???si de cine o sa va fie frica mare?de GRU???sau de partenerii amerixani ca au bagat milioane in fundurile voastre ca in ofiterii din Afganistan si daca fac rusii Bau la voi o data,sunteti pisati?probleme,domnilor generali???

  2. Asa, siii???? Ce, Chioru e etalon de cinste????sau se apropiase Tache prea mult si de…. el?

  3. Pe pariu ca pana dimineata scoateti materialul asta cu totul?🤣nici macar Tache nu stie cine e generalul Sima cu adevarat…e cati 10 Coldea si Pahontu la un loc…

  4. Pe pariu ca il doare direct in plaaa pe Tache de Sima al vostru???asa,Sima e omul americanilor…ca Tache o fi dat de capul lui asta….

  5. Daaa,stiu Ca AICI SUNT BANII DVS, ai prostilor care va riscati viata pe afara pe o solda de rahat! Aici se fac milioanele!!!din fonduri operative…asta e gaura neagra a MApN!!!!

  6. Mesajul e pentru altcineva,nu pentru Sima…omul e deja cam scos din joc,asa ca GAME ON pentru altcineva…nu se incurca GRU in Sima…dar Balan???mda,de abia aici este alta miza…si cum americanii oricum ne predau rusilor cum au dat Kabulul talibanilor, deja se dau semnale pentru retragerile de onoare.cam asta e adevarata lovitura…

    • Vedeti cum ma caut ? Sunt Kostea Sugiuk Tiraspol , am evadat din ospiciu si mi-am bagat clonele la inaintare pe National . Prin postari , ca cea de la ora 21:41 , ma verific si ma imbarbatez , sunt un cretin timid si emotiv . Tastez din boschetii de sub pasarela garii Tiraspol , laptop-ul l-am labuit de la secretariatul ospiciului , ma cauta ambulanta cu infirmierii , o sa ma pitesc intre hulubele vrabiutei Livia pe care o gratulez cu rontaieli la botu senzual al manzului . Pupici !

  7. Tache esti prost rau de tot. Confunzi untul cu margarina. Gl. Sima nu are nicio legatura cu UM02605. Mai cauta, ca esti tare departe.

    • V a bagat Tache in vrie?tot pe decredibilizare incercati???altceva nu va trece prin cap???de ex. Sa nu mai furati fondurile operative?

      • NU SUNT ROMAN , sunt dihorul scopit stalinist CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA SUGIUK , zdreanta care haleste ca cat non-stop in National pentru 3 copeici postarea !

    • Ba Zaza , ba ZuZU , e unt sau margarina ? Are legataura sau n-are legatura , nu ma lasati in coada de peste , io ce k.kat halesc la Raion ?

    • Raspund de cantonul lui Livia , are o padure neagra si stufoasa sub buric si i-au crescut crengi si sub brat ….

    • Eu , Kostea Sugiuk Tiraspol , am postat la 22:20:50 , asa ma dragalasesc in oglinda . Spasivo lui Boje ca am inviat dupa sodomizarile sistematice ce mi le altoiesc navetistii de Rabnita , arat sexy , seman cu poza lui ” Marius1488 „….

  8. Pentru binele bobor-ului gl.Sima este mare sef la UM02472. Cautati fratilor legatura sau asemanarea cu ce a scris Domnul Tache zis si Roman, etc….. despre UM02605.

    • Bai, mai du te in plaa mea cu Gl. SIMA al tau…mirosi de la o posta ca esti de acolo…pe cine mai vezi tu aici sa comenteze cu Gl. SIMA, pupa l ai in kur de postac DGIA ce esti!!!

      • Boboru vrea sa-i execute un potpuriu suedez lui Kostea Sugiuk Tiraspol , incurca numerele unitatilor si comandantilor acestora ca sa dezinformeze Raionu , trebuie urgent lasat la vatra cu niste spituri in cur . Kostea , nu vezi ca Tache face misto de tine si te dezinformeaza ca sa raportezi aiurea la Raion si sa se ia si aia de ganduri cu asemenea tembel ?

      • IP-ul meu e de Transnistria , croncan ca Voronin acompaniat de ciripiturile mirifice ale vrabiutei Livy .

    • NU SUNT ZuZU , i-am labuit nick-ul , SUNT KOSTEA SUGIUK TIRASPOL , incerc sa salvez ce se mai poate salva inainte sa o iau la sanatoasa fara sa ma mai uit in urma . Io lucrez pe netul mic , n-am acces la netul mare , sigur sunt cu spatele la inamic . Pe ei , pe mama lor , iarasi am infrant ! Pupici !

  9. Si netul mic…?🤣zuzu,tu ai baut lapte stricat si a fermentat sub cascheta…sau esti Zisu…nu Zuzu???asa i ca ati simtit o pana in esofag???🤣

  10. Dragi colegi nu mai intrati aici si nu mai cititi Tache de la GRU ca altfel va tradati tara…si nu e bine…stiti voi de ce…

  11. Daca nu vreti cu frumosul,tot nu o sa mai intrati aici,cei din sistem…va avem pe toti!va luam pe toti! Asa ca stati calmi si nu mai incurajati aceasta rebeliune

    • Dar pe ma ta o iei???sugeti pla la rusi,americani,frabcezi,pt niste functii dw rahat!furati banii adevaratilor militari iubitori de tara

  12. Bre Kosteo , vezi cum o cauti cu lumanarea cand chemi duhul cu Lampa lui Aladin ? Cine te pune , ba , pezevenghiule cretin , sa te chemi la rampa intrerupand partidele de amor nebun ? 21:41:06 : ” Sugiuk , unde esti cretinule?Vezi ca n ai stiut o p asta Idiotule .” Vezi cum te gadila-n fasna ? Ti-am spus sa faci ciocul mic si pe discretul ? Na , acum ai iesit ca paduchele in frunte , te simti bine cu falcile umflate si rozeta tandari , prostovane pervers ?

  13. Daca asa arata un sef de serviciu secret si afara, ca taranul asta cu sapca si burta, ce draku respect sa mai aiba si strainii pentru noi?

    • Ma bag deseori sub burta taranului , ii altoiesc niste matanii cu fruntea la buric , cand imi plezneste sapca in scafarlie inseamna ca imi da verde si si ma onoreaza si cu un sut in cur E aprig la manie si se supara cand nu folosesc strugurina pe piftia buzelor ….

  14. PLAYTECH .RO – PLAYTECH IMPACT , ieri , 18 octombrie 2021 , ora 20:12 , articol de Stefan R. Apostol : ” ROMANIA AR PUTEA DEVENI UNA DINTRE MARILE PUTERI ALE LUMII . COMOARA DESCOPERITA IN GORJ „. Este vorba de zacamintele de grafit de la Baia de Fier . Se obtine elementul GRAFEN ( descoperit de doi cercetatori britanici in 2004 ) , necesar bateriilor SUPER GRAFEN GEN I SI GEN II . Dumnezeu ne-a dat , doar nu asteptam sa ne bage si-n traista !

  15. Asa camarazi,ati luat frica sa ma intrati…asa si trebuie daca v am avertizat ca suntem cu ochii pe voi

    • Care camarazi ? Sunt clonele unui singur troll bashit diliu de pe malul stang al Nistrului ce s-a aciuat ca o plosnita pe National : CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL zis KOSTEA AMORE SUGIUK !

      • La ora 8:18 cel care a postat NU ESTE ZuZU , este ZuZu Kostea Sugiuk Tiraspol , i s-a dat peste bot si-si canta cantecul . Fraierul s-a dat de gol , este singurul postac care nu foloseste liniuta de dialog ( ” v am avertizat ca suntem …” ).

  16. E veche aia cu camerele de luat vederi , e vorba de accesul la camerele video din sectorul 3 , nu la toate sectoarele Bucurestiului : CAPITAL .RO , 19 februarie 2020 , ora 15:54 , articol de Catalin Pena : „Exclusiv . Protocolul care le intrece pe cele ale SRI cu Justitia …….”.

  17. Prezentati aici toti cei care ati lucrat la DGIA informatii despre tradarea lui si pentru ce presedintele Basescu a ordonat indepartarea lui. Dati pozele cu el la Moscova!pozele cu vilele din Corbeanca!Dnii. Generali Hapau si Sima au toate aceste dovezi si de aia sunt atacati de un FOST OFITER ACOPERIT subordonat careva lucrat pe linia anti GRU si a DEZERTAT PENTRU BANI!NU PUTEM PERMITE ca un agent rus CARE ESTE PAZIT NON STOP DE 2 OFITERI GRU CU GLONT PE TEAVA sa terorizeze capii Armatei Romane!sa ne organizam chiar aici,nu mai fiti naivi,daca ati vedea in ce conac sta Tache la Corbeanca si unde isi face vacantele…nu l ati mai crede un patriot.este doar un agent GRU. GL.PAHONTU STIE DE ASEMENEA CA TACHE e sustinut informativ si financiar de toata rezidenta GRU la Bucuresti. Daca il mai sprijiniti cu informari clasificate va paste Consiliul Militar@@@@

    • Usurel,flacau,sa nu iti plezneasca vreo vana….ce ati mai dea voi poze daca ati avea…🤣oricum tare rau asta cu capii Armatei care sunt terorizati…se strange latul de sunteti asa agitati…?ca doar nu sunteti la ciclu……

      • Ador sa mi se spuna ” ZARAZA „, am trupul de sarpe felin , gurita cu bootox e un poem de nebune dorinti ( molfaite in sugiukuri ) , sanii imi sunt un tezaur sublim
        ( umflati cu vata ) , am zambet de heruvin scopit , au plans multi nebuni dupa mine ( le-a parut rau de bani pentru prestatii execrabvile ) , sunt un demon din vis care tulbur si mint de sting . Pupici !

        • Nu mi-a venit ciclul , prin iunie 2022 intru in analele medicale , e posibil sa maresc ceata lui Pitigoi de sub pasarela garii Tiraspol cu inca un ciclop boschetar .

      • ” Sa nu iti plezneaca vreo vana ” . Tot cu gandul la VANA de la cisterna salubritatii ? VANA sau VENA ?

  18. Tache,vezi ca a fost mobilizat de catre Mihaela Nicola -la ordinul personal al lui Ciuca si cu plata asigurata de DCiSM- un intreg grup de lucru pentru decredibilizarea NATIONAL. stiu ca sunteti caliti cu astfel de atacuri, ca nu esti singur, dar,totusi,atentie.disperarea e mare si Nicola are resursele necesare pt. O astfel de campanie.plus dorinta de razbunare dupa ce i-ati stricat contractul cu Ciuca…te „impacheteaza” peste tot ca esti omul DGSE.bazaconia asta cu GRU tot de ea cred ca e scoasa. RESPECT,OMULE si bafta…esti citit in continuare

    • Am fost mobilizat la ordinul Raionului , halesk si io ca cat p aci pentru un pumn de copeici .

  19. Și cine îi mai pune la punct pe acești oamenii care încalcă legea pe față , chiar așa de corupți au ajuns ăștia in armată și ne tratează cu atâta dispreț.
    De ce nu se sesizează organele în drept care să ia măsurile legale.
    Amărâții fac pușcărie pentru te miri ce , iar gulerele albe iau cu suspendare.
    Implicate Tache și mai lasă poveștile pentru copii seara, dar ai și tu interesele tale. .

    • Gogule , ai calcat pe bec , e postarea cu numarul 69 , te-ai implicat profund in kamasutra . Apropo , cum se scrie corect , „implicate Tache ” sau IMPLICA-TE ?

  20. Nu văita ți corbii, ei mănâncă același Handel și nu își scot ochii, unu altuia, asa a spus unul dintre ei,……

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger