AcasăDezvaluiriAncheteEl e generalul mason Bălașa, ”sifonul” lui Iohannis din Servicii!

El e generalul mason Bălașa, ”sifonul” lui Iohannis din Servicii!

Iată că mai spulberăm astăzi un mit! Cel al intangibilității informative a generalului Daniel Ion Bălașa. Fost membru de marcă al ocultei ”Frății a Frontieriștilor” de la vârful IGPFR. Și care a fost ”plantat” de la Cabinetul lui Gabriel Oprea în coasta lui Iohannis, de-a dreapta generalului Lucian Pahonțu. Bălașa rămânând încă de atunci ”numărul trei” din cadrul Serviciului de Protecție și Pază, deși putea foarte bine să avanseze din mers, devenind ”numărul doi. Mai ales după ce Gabi Crețu a fost scuipat ca o măsea stricată din sistem.

Uite de ce l a lăsat Bălașa pe Crețu să și rupă capul

Culmea este însă că, tot atât de bine, ”mustăciosul” Bălașa putea prelua ”la pas” conducerea Serviciului de Protecție și Pază, în urma unei operațiuni interinstituționale derulate ca la carte. Și în timpul căreia se luase inclusiv  ultimul ”OK” necesar de peste Ocean. Numai că generalul Bălașa s-a oprit în ultima clipă… De ce? În niciun caz pentru că nu l-ar duce capul, fiind oricum cu mult peste Pahonțu. Și nici pentru că ar fi fost izolat în sistem, mai ales că întreține o întreagă rețea de relații la vârful celorlalte structuri, cele mai multe strict pe persoană fizică.

Iohannis înconjurat de șorțulețe

Dar, culmea, nici măcar pentru că nu ar fi avut ”cojones” ca să îi ia locul lui Pahonțu! Și atunci de ce a preferat și preferă cel mai discret șef de structură de informații din întreg sistemul să rămână doar ”numărul trei” la SPP? Pur și simplu pentru că aici este mult mai util adevăraților săi ”frățiori”. Pentru că, nu trebuie uitat că, fără nicio presiune operativă pe cap, generalul Bălașa conduce deopotrivă informațiile, protecția internă și contrainformațiile oricum supradimensionate ale SPP! Fiind practic ”oala” în care se depun informațiile ”care contează” cam de la toate celelalte structuri. Întrucât „pentru securitatea președintelui” acesta își poate băga nasul în operațiunile cam tuturor celorlalte servicii secrete. Și a se dovedi astfel cu adevărat indispensabil pentru Klaus Iohannis, mai ales după ce Bălașa a ales să îi ”pupe ghiulul” doar șefului statului. Dar și pentru că, uns cu toate alifiile mandatelor de primar al Sibiului, Iohannis s-a dovedit un adevărat animal politic, care nu putea fi chiar atât de naiv încât să se lase strict la mâna lui Pahonțu.

Războiul lojelor în SPP

Astfel că l-a ”reevaluat” cu maximă discreție pe generalul Daniel Ion Bălașa și și-a construit un SPP paralel, ”SPP-ul meu”! Unul condus din umbră de ”sifonul” neștiut al Serviciilor, generalul Daniel Ion Bălașa. Cel pe care, ce-i drept, Pahonțu l-a ”mirosit” de mult… Dar nu a avut curajul să îl și execute, știind bine ce riscă… Mai ales că, la o adică,  ”ținători de paltoane” prezidențiale se mai pot găsi cu duiumul prin sistem!

Gradul 33, blestemul lui Nedelea!

După ce nu doar am dezvăluit, dar am și probat cu fotografii cariera paralelă din masonerie a generalului Costin Nedelea, toată lumea bună de intelligence se aștepta ca Bălașa să profite din plin și să își elimine astfel rivalul de moarte de la vârful Serviciului de Protecție și Pază. Mai ales că Nedelea rămăsese unul dintre cei mai vechi și influenți conducători de facto ai serviciului. Fie și pentru simplul fapt că multă vreme a condus temuta SDI  – Secțiunea de Documentare Informativă. Adică ”serviciul de informații” din cadrul SPP, fiind astfel omul cel mai la curent cu toate informațiile, indiferent de gradul lor de clasificare și inclusiv despre acoperiții SSI ”plantați” în alte Secțiuni. Ceea ce nu de puține ori a stricat serios ”jocurile duble” ale lui Bălașa. Cel care, după doi ani de la schimbarea lui Nedelea de la conducerea U.M. 0163 I, unde a fost înlocuit atunci de Alin Chirilă, a făcut o mutare cu adevărat surprinzătoare.

Pahonțu prins între frățiorii Bălașa și Nedelea

Astfel că Nedelea a ajuns ”mâna dreaptă” a ”frățiorului” Bălașa, parcă special pentru ca acesta să stea mai bine cu ochii pe el… Asta până la ”ranga în dinți” informativă administrată prin ”lovitura” în care devoalam inclusiv cu fotografii că generalul Costin Nedelea, ofițer activ aflat în conducerea SPP este membru activ al Lojei ”SEVER FRENȚIU” nr. 85 ORIENTUL BUCUREȘTI, din cadrul Marii Loje Naționale a României! Din informațiile incendiare intrate în posesia naostră reieșind și că Nedelea, considerat multă vremea drept ”cureaua de transmisie” informativă din interiorul SPP către ultimii ”coldiști” din sistem ar fi fost extras din cadrul sistemului de securitate națională și împins în cel al masoneriei regulare de către ”bătrânul influencer” Mircea Gheordunescu. Oricum, în loc ca Nedelea să fie judecat pe loc în Consiliul SPP, acestuia i s-a înființat o nouă unitate, numai pentru el! Unde a funcționat doar el și șoferul pus la dispoziție!

Generalul Nedelea din loja SEVER FRENȚIU 85 ORIENTUL BUCUREȘTI

Și unde luna trecută a fost ”exilat” și colonelul Felix Dicu, după ce acesta a rămas cu ochii în soarele SSI-ului, după ce la conducerea Contrainformațiilor SSI a fost numit surprinzătorul ”milițian” Munteanu Milorad Ionel, zis ”Mili”. Iar faptul că Nedelea nu a fost ”extras” cu totul nu poate fi explicat decât prin eventuala temere a lui Bălașa ca ”frățiorul” să nu se apuce și el să se spovedească ”profanilor” din sistem… Numai că…ghinion! Pentru că uite că nu toți generalii structurilor contrainformative își pun ”șorțulețele” peste uniforma militară! Bineînțeles, nu este și cazul generalului Bălașa! Cel pe care pare să-l fi atins totuși ”Blestemul lui Nedelea”, după documentarea sa ca având Gradul 33, cel mai mare, în cadrul Ritului Scoțian Antic și Acceptat!

Lucrarea de diplomă sau pensia alimentară!

Generalul de brigadă doctor Daniel Ion Bălașa a fost plantat în coasta ”nemuritorului” Pahonțu încă din anul 2016, atunci când a fost ”repatriat” de SPP de la cabinetul fostului vicepremier pe siguranță națională și sub girul personal al lui Klaus Iohannis. Iar în toți acești ultimi cinci ani Bălașa a refuzat, cu o încăpățânare demnă de o cauză mai bună, să avanseze la vârful SPP. Singura sa doleanță personală fiind doar ce de a îi lua locul generlaului Florian Coldea, dar nu i s-a permis. De ce? Poate pentru lucrarea de doctorat ”copy paste” intrată și în posesia noastră… Sau poate ca să nu îl răscolească astfel ”amintirile” legăturilor oculte dintre ”Frăția Frontieriștilor” și actualul europarlamentar Vasile Blaga. Sau chiar din cauza banalei adeverințe salariale ”șmenuite” pentru diminuarea veniturile, ca să nu se plătească o pensie alimentară mai mare! Ce-i drept, în această ultimă penibilă situație se află și alte nume grele de la vârful SPP, care s-au pretat la astfel de ”găinării” administrative. Fără ca măcar ”creierul” SPP să se gândească la posibilitatea ca această adeverință eliberată de Serviciul Financiar să se păstreze astfel la dosarul instanței de judecată… Oricum, deloc ”adormitul” Bălașa a trecut până acum cu bine peste toate. Numai că obediența nu este chiar întotdeauna cartea câștigătoare într-un sistem în care deja se fac cărțile pentru înlocuitorul lui Klaus Iohannis la Președinția României. Astfel că, în ciuda discreției sale de-a dreptul ”paranoice”, generalul Bălașa tocmai ce a ajuns o adevărată ”țintă în mișcare”. Pentru că a pune mâna pe ”sifonul lui Iohannis” din Servicii chiar că este un ”trofeu” pentru orice structură contrainformativă! Fie ea română sau străină…

author avatar
Catalin Tache
11.490 afisari

60 COMENTARII

  1. Incredibil.si eu care sincer puteam sa jur ca Balasa e sifonul Structurii lui Tache!!!vai de sortuletul lui…Tache.le ai dat busola peste cap.da toata lista,nu doar Nedelea si Balasa.respect National.respect ofiterilor nationalisti patrioti

  2. Vedeti bai labe triste de ce are Tache doua stele d alea mari??care din voi ati avut curaj sa va dati la astia,desi stiati si voi????sunteti pasarici,zdrente,nu ofiteri de informatii.ca si aia din CSAT.are vreunul curaj sa ridice problema penetrarii SPP???

  3. Puneti le sortuletele in cap sepepistilor daca vreti sa mai salvati onoarea serviciului.Mili,ia zi,ai barem tupeu sa iesi din birou dupa ce il citesti pe Tache?sa te duci la Balasa si sa intrebi daca e adevarat???

    • A inceput lui Pahontu Ghilosul sa ii fie frica si de Balasa dupa ce l-a aruncat peste gard pe Cretu?

  4. Si,totusi,ceva nu se leaga…Balasa era omul lui Tache…de ce sa il arda in halul asta atunci???daca era doar sa il legendeze nu i dadea chiar asa,cu dauna totala…il sacrifica ca au alt om…?

  5. Bai mustață, ai crezut ca nu te publică si pe tine? Ca nu Are poza cu tine?
    Destul….
    A sosit TIMPUL…
    Ori …ori…
    Ai ales ….

  6. Ce umilinta am ajuns sa traim!sefi de servicii secrete romanesti,executati pe fata de GRU.din toata aceasta operatiune externa nu conteaza decat incheierea cu structura straina…e pe fata…si fara reactie

  7. Mai lasati vrajeala cu GRU,nu o mai inghite nimeni,ati uitat SSI isti imputiti ca ne faceti capul mare de 2 ani la ordinul lui Balasa ca Tache e cu rusii,ca aveti dovezi,ca sa ne ferim…pai si daca aveti ceva cu GRU de ce nu dati drumul???dati poze cu Tache in uniforma GRU la Moscova,cum v a dat si el cu sortuletele…gata,nu mai tine vrajeala

  8. Dicule,deci sifonul lui Nedelea erai???te a recuperat umflatul asta basit la unitatea fantoma?pai a meritat Felixe sa bagi atatia colegi in hartii,sa distrugi atatea destine doar pentru o avansare care nu a venit

  9. Acest domn a fost un simplu sef de sector la sdi si uitati ce a ajuns,nu ca l ar duce capul prea mult, venit de la poliția de frontieră, fara experiență deloc pt pozitia pe care o are, îi facea cafeau dimineta la guvern aghiotantului lui Cosma de la Petrosani si ala l a promovat…pe slugarnicie

    • Nu te crezi nici măcar tu , ce prostii debitezi, băi idiotule!..cică simplu șef de sector la SDI!..Comentariile astea le fac cei care habar nu au cu ce se mănâncă SDI! (nu se mai numește asa, dar treacă pentru nepricepuți)

  10. Cei doi asigura securitatea presedintelui Romaniei.sunt generali activi.si in loc de unuforma militara poarta sortulete masonice. Ce juramant respecta?nixi nu mai trebuie GRU sa distruga SPP,doar sa i lase pe functii pe astia…

  11. E doar intamplare ca din toti sefii SPP doar fratiorii Nedelea si Balasa au mustacioare…?

  12. Deci Cretu nu,Voroneanu nu,Nedelea nu,Balasa nu,atunci cine e sifonul lui Tache?oameni buni,gluma e gluma,dar a mai ramas doar Pahontu cu acces la acest grad de clasificare al informatiilor…luati in calcul barem ca varianta de lucru…poate revin cu info suplimentare…

  13. Bai,daca va are Tache si fluturasii de salariu,pensiile alimentare si poze cu voi in sortulete,mai duceti va drak acasa de incapabili!mai ales ca ziceti ca i GRU…pai voi nu sunteti vulnerabili,sunteti direct penetrati…ori sub mustata…ori sub sortulet….dar poate va place sa v o traga rusii🤣

  14. Astia conduc serviciile…de aia suntem unde suntem…in ce alta tara UE ar mai fi posibil asa ceva…?

  15. Dar SPP nu are protectie interna?nu puteau sa afle ei primii si sa rezolve fara scandal?nu asa se face la case mai mari?

  16. Dl general Balasa a fost executat pentru ca nu l -a predat rusilor pe generalul Hapau de la DGIA!

  17. Hopa!..iar deranjază SPP-ul!
    Articolul are un singur scop, acela de a-i invrajbi pe cei doi șefi ai SPP!
    TAKE, nu pune niciunul botul la astfel de articole!
    Bălașa e bine unde e, iar Pahonțu își vede de treaba lui acolo unde e și sper să mai fie multi ani!
    Da, SPP are una dintre cele mai bune , sau cea mai bună și discretă structură de informatii iar asta nu e pe placul unor grupuri!
    Șefii acestei instituții au reușit, deocamdată să stea deoparte de interesele unor servicii transpartinice, iar asta nu place!
    ..chiar deloc!

    • Prietene, cred ca habar n ai ce spui !!!!
      Cum adica cea mai buna structura de informatii ??
      Dar cand s a dus KIWI si i au pus imnu Ungariei au stiut ?? Habar n au avut !!
      CAR ul, ayahuasca, au stiut de ele ???? Cand au plecat in America stiau ca vorbesc engleza doar doi din …..delegatia noastra ?? De se uitau ca curca n lemne la ce le ziceau aia ???
      Pot fi exemple pana maine !!

      • Dintre cele enunțate, doar o singură problemă era de competența SPP!
        Stai jos, habar nu ai!

    • Dacă ai ceva de spus spune!
      Adică ar trebui să reacționeze..?
      Nu-și pierd timpul cu astfel de căcaturi, iar Take, un profi din punctul meu de vedere, oferă scenă frustraților din SPP!

  18. Bă Bălașa ,bă bă bă bă(asa se exprimă ghiul)baiatule nu ti e rusine sa smenuuesti adeverinta de venit?Asta e caz penal,clar si nimeni nu zice nimik,nici macar MILI,noul sef de la SSI.Băi mascaricilor-paparicilor nu va e ma rusine sa va purtati asa?

  19. Înainte erau doi pagali cu functii bune in SPP si anume Mitică si Coldică,acum îi avem pe Bălăsică si Milică 😂😂😂

  20. Tare mi-e sa nu-i faca ceva lui Tache. Care mai sunteti prin structuri si va dati viteji pe aici, sunt sigur ca daca mirositi ceva il protejati.
    Nu?
    Adevarul e ca aceste articole sunt de colectie. Daca vor sterge urmele din internet, se poate, macar pe la o Biblioteca sper ca se arhiveaza inca.
    Pace!

  21. Cine sa o incerce cu Tache? Nedelea, curg basinile din el,de ce mai stai bai tataie acolo? Ca sa fii si tu comandant ti s a infiintat si tie o unitate,mai nou l ai tras si pe felix acolo ca sa frecati manganul acolo pe bani frumoși dar din banii statului.
    Nedelea,lasa locul unora care si doresc sa muncească.

  22. La Spp ,daca vine Busuioc de la Curtea de Conturi si cere toate documentele pe achizitii si investiții va fi un mare deranj,sunt bani mulți in joc,cu poligonul din Popesti,cu centrul medical.ati furat banii subordonaților de la CAR d lor generali,ati premeditat,ati stiut,ati tainuit.In Spp este un grup infractional organizat.zicea unul mai sus in comentarii de unutate de elita,elită la ce?la smenuieli si praduieli,la asta bai Balasa?hai zi…balasa ești praf profesional,habar n ai ce vb pustii aia tineri de sub tine,cum îi umfla rasul ,la fel si cu Mili care pentru scaunul pe care i la oferit ghiul e speriat de bombe pt ca nu stie ce sa faca.Mili si la poliție ai dat cu stangul in dreptul.Voroneanu profesional era peste voi,i a pasat de serviciu.Cu toate astea pahontu-ghiul l a ejectat.Ridica multe semne de intrebare plecarea lui Voroneanu.

  23. ” Deja se fac cartile pentru inlocuitorul lui Klaus Iohannis la Presedintia Romaniei „. Tache , e prematur sa faci asemenea socoteli , te grabesti ca fata mare la maritat , mai sunt 1330 de zile pana expira mandatul prezidential , 3 ani , 7 luni si doua saptamani . Pariez ca , din ianuarie 2025 , vei continua inca 10 ani sarabanda denigrarilor cu noul presedinte de dreapta .

  24. Ce nu inteleg e faptul ca lumea e surpinsa de ceea ce se intimpla. Ca o tara sa ajunga total disfunctionala, asa cum este Romania, inseamna ca sistemul infromativ si decizional este penetrat de cine vrea si nu vrea. In Romania nu mai exista interesul national al institutiilor platite sa se ocupe de asta, de protectie a tarii si cetatenilor. Este o debandada intretinuta de interese personale, de amatorism si nepricepere si multa tradare. Nu exista interese NATO peste interesele Romaniei, nu exista niciun altfel de interes, indiferent de organizatia din care Romania face parte, dincolo de interesele nationale. Dupa 89 totul a cazut ca intr-un joc de domino. Dupa 89 au aparut banii la liber. Toti au sarit ca hapsinii sa devalizeze,sa ia pe persoana fizica tot ce se putea lua. Apoi au aparut avantajele puterii. Iar cei de afara au stiut ce trebuie sa faca: au dat unor nefericiti calici iluzia puterii, pastrind controlul. „Fanariotii” locali s-au simtit maguliti si plini de putere plecind urechea la cintece de sirene. La fel si politicul care intregeste aceasta stare de dezastru. Ce as face? Le-as desfiinta pe toate! Asa m-as asigura ca cei care au penetrat structurile ramin fara obiectul muncii. Calitatea umana si profesionala a decidentilor este de toata jena iar asta se vede in felul in care arata Romania de azi si felul in care traiesc majoritatea cetatenilor romani, multi obligati de imprejurari sa plece pentru a putea trai. Daca am fi in vremea lui Tepes, s-ar intinde o padure de tepe cit ai vedea cu ochii! Si toate ocupate.

  25. Tache da i drumul si la baschetbalista lui Balasa.stim ca te ai interesat cum i a ajuns sotia directoare de scoala…deci pe cand next level,vorba ta…?si cu gayyy asteptam cu interes,chiar daca sunt cam aceleasi personaje…

  26. Masoneria, securismul, sinecurismul, curvismul, mafiotismul, TRADAREA , hotia si prostia au distrus in ultimii 30 de ani ROMANIA.

  27. Spp ul trebuie TOTAL reorganizat, regandit,sunt prea multe orgolii si sifoane la nivel înalt.Li s a cam urat cu binele unora cu bani mulți pe card.Isi spala rufele murdare in spatiul public.La Balasa e clar tarfic de influenta cu d na directoare de școală.

  28. Sa vina DNA si la SPP nu doar la DGIA.Voroneanu a stat 20 de ani in SPP,a făcut totuși ceva si cu sufletul si a stat la rand sa ocupe o f ctie,asa ziceau, la et 6 cand se faceau piloanele de pregătire…Crețu, balasa,nedelea au cativa ani,numiti politic si au venit sa facă orice altceva dar nu cu adevarat ce ar trebui.Pe surse circulă un zvon ca Voroneanu îi cam deranja si au vrut sa scape de el si l au numit pe modestul Mili in locul lui Mitica.

  29. si astia toti platiti din banii bugetului de stat facut de cei care contribuie sa si faca ei jocuri si turnatorii dor pt interese!!!!!!!!!!!!!avea dreptate Eminescu ca nu avem caractere!!!!!!!!

  30. Ma nu e rau sa fii mason ca masoneria a avut proiectul de Romania la pașopt. E rau sa fi tradator, informator la secu securist si antiroman.

  31. E loja a facut parte din primi templieri cand decimati de regele Filip au fugit toti in Malta. De aia cine are ordinul cavalerilor de Malta e tare. Bine voinicul era voinic la vremea sec 12, luptator in oaste cristului si papalitatii o elita in lupă si monah toata viata. Adica mureai rugandu-te sau in lupta pt cetatea sfanta, sarac si neinsurat.. Motive arhitectonice ale cavalerilor templieri se vad si la Sf. Mormant.

  32. Aktual24 , azi , 17 mai 2021 , articol de Victor Gheja : ” DRAGNEA , TRIMIS IN JUDECATA DE DNA INTR-UN NOU DOSAR . TRAFIC DE INFLUENTA IN CAZUL VIZITEI LA MASA LUI TRUMP „.

  33. Toti enumerati mai sus au comis fapte penale si niciunul nu e trimis în judecată…in continuare sunt pe f ctii si iau cel mai mare salariu din domeniul SIG NAT… asta c au facut politie politica si multe altele…In afara sistemului sunt 0 barat,ati vazut CRETU a fost dat afara de peste tot pt ca nu a facut față…In alte structuri care pe bune apara tara nu sunt salarii asa mari.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger