AcasăDezvaluiriCatalin TacheEL CONDUCE INTERNELE, NU PREDOIU!

EL CONDUCE INTERNELE, NU PREDOIU!

Iată că nu chiar toți inițiații sistemului s-au dus pe fenta propagandistică a reformării din temelii a Poliției Române! Și asta pentru că nu chiar toată lumea bună a sistemului este la fel de naivă ca actualul ministru din hârtii al Internelor, Cătălin Predoiu!

Un Cătălin Predoiu care, în același timp este și senator de Prahova din partea Partidului Național Liberal. Și implicit subordonatul pe linie de partid a toate ”combinatorului” Iulian Dumitrescu. Ceea ce, până la un anumit nivel este de înțeles.

I-a dat ”plicul”!

Însă, ghinion, ceva mai greu va fi de justificat de ce o fi ”înghițit” ditamai vicepremierul și ministru de Interne numirea noului șef al Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. Adică tocmai ”vârful de lance” al structurii de elită care trebuie să lupte împotriva crimei organizate și a traficului de droguri. Cea care fusese deja anunțată ca și pierdută.

Iar ultima speranță a oricum eșuatului stat român de a recupera terenul pierdut în fața crimei organizate se numește acum Cătălin Șerban. Acesta fiind de altfel și numele pe care Cătălin Predoiu l-ar fi primit ”în plic” de la șeful lui de facto, Iulian Dumitrescu.

”Baronul galben” ajungând la un asemenea nivel de influență încât uite că are acum ”omul lui” care să își asume numirile de la vârful Ministerului Afacerilor Interne!

Ca la Radio Erevan

Și uite cum s-a ajuns la o situație parcă mai ceva ca la Radio Erevan! Astfel că șeful luptei cu crima organizată este omul de încredere al Alinei Bica! Cel care i-a fost alături, timp de 14 ani, celei pe care acum tot el ar trebui să o caute pentru a o aduce în țară!

Ori n-a vrut, ori n-a putut…

Alina Bica fiind, ce este drept, fostul procuror – șef al DIICOT. Pe când se afla la conducerea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism având doi consilieri ”de taină”. Unul dintre aceștia, fostul ofițer de poliție judiciară Florentin Mihăilescu fiind condamnat definitiv, în ianuarie 2018, de către completul de 5 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție, la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare, pentru mărturie mincinoasă. În dosarul în care fosta sa șefă era ”cap de listă”.

Dosar în care, după declarațiile date ”pe ușa din spate” a Direcției Naționale Anticorupție, celălalt consilier al Alinei Bica a rămas martor. Fiind vorba de omul care i-a fost alături, timp de 14 ani, fugarei Alina Bica. Cătălin Șerban – căci despre el este vorba! – fiindu-i consilier Alinei Bica și pe când aceasta era procuror – șef al DIICOT iar Cătălin Predoiu, ministrul Justiției!

Astfel că lui Cătălin Predoiu chiar nu avea cum să nu îi spună nimic numele  de Cătălin Șerban. Mai ales atunci când l-a pus în fruntea Direcției de Combatere a Criminalității Organizate din Poliția Română!

Astfel că normal că se naște întrebarea operativă de ce l-a acceptat tocmai  pe omul Alinei Bica în fruntea ”Crimei Organizate” din Poliția Română… ”Oferta de nerefuzat” a lui Iulian Dumitrescu fiind acceptată de un ministru de Interne care uite că acum ”dă-i și luptă” cu crima organizată cu ”omul Alinei Bica” în fruntea DCCO!

Cu toate că, repet, Cătălin Predoiu știa foarte bine ”dosarul de cadre” al nominalizatului lui Iulian Dumitrescu… Dar chiar atât de mult să fi contat că, totuși, uite că nu toată lumea a uitat că ”Marcone” este născut în Ploiești…?

9.728 afisari

27 COMENTARII

 1. Poate intr-o zi o sa vina ceasul cand o sa plateasca cu adevarat si haituitorii investigatori din structuri pentru ceea ce fac pe oameni in Romania si care isi permit orice si nu dau socoteala nimanui. Cu tot cu interzicerea tehnologiei respective de monitorizare agresiva si lovire la distanta, folosita Abuziv, Ilegal, Neconstitutional pe oameni, fara bla blaurile de rigoare cu secret de serviciu etc etc

 2. Articolul e la comanda lu’ BD, se vede de la o poștă.
  BD e adevăratul ministru la MAI.
  Probabil Predoiu i-a cerut ceva ce venea de la ID și s-a simțit ofensat!!
  Probabil s-a dus și i-a pârât la MC!!!
  Un jeg uman acest BD, a distrus acest minister!!!

 3. Iulică? Un țăran parvenit, care după ce a prins cheag… a plecat în SUA la INSTRUIRE. Revenit, a intrat în politică. Se lăuda cu relațiile lui la vârf Elena Udrea / Predoiu / Boc / șamd. Ca să-și dea seama cine e economistu Iulică, cel interesat să verifice modificările acționariatului din firmele sale. Detalii se pot obține ( la băutură ) de la alt țărănoi parvenito-manelist Viorel Grigore asociatul și omul responsabil cu relațiile. Cât timp funcționează pușculița de partid e liniște… Dacă DESCHIDE DNA ul sertarul lui e PRĂPĂD! Mafie transpartinică! Dar… NU SE VREA!

  • Tu vezi de Ilfovul tau , n-ai competenta , eu stiu mai bine ca tine cum sta treaba in Prahova si cum le intoarcem ca la Ploiesti .

 4. 1. Universul . net , ieri , 12 noiembrie 2023 : ” FINLANDA CUMPARA DE LA ISRAEL SISTEMUL DE APARARE ANTIRACHETA ” PRASTIA LUI DAVID „. 2. Spotmedia . ro , astazi , 13.11.2023 , ora 10:38 , articol de Emilian Isaila . 3. Spotmedia . ro , astazi , 13.11.2023 , ora 13:33 : ” ZIUA 628 . UCRAINA TRAGE RACHETE …………………………………………………………………………………………………………………………………………….. „. 4. DefenseRomania . ro , astazi , 13 noi 2023 , ora 13:34 : ” MUTARE NEASTEPTATA : FOSTUL PREMIER BRITANIC DAVID CAMERON , NUMIT IN FRUNTEA MINISTERULUI DE EXTERNE „.

 5. Adevarul . ro , astazi , 13.11.2023 , ora 07:48 , articol de Florina Ilicea : ” GERMANIA DUBLEAZA AJUTORUL MILITAR PENTRU UCRAINA . CE SUMA ESTE PREVAZUTA PENTRU 2024 ” – De la 4 miliarde de euro initial , la 8 miliarde de euro – Boris Pistorius , ministrul german al Apararii – Sursa : AFP .

 6. Universul . net , astazi , 13 noiembrie 2023 : ” DE LA O SUPERPUTERE ENERGETICA , LA UN …………………………………………………………………….. ……………………………………………… ” – Sursa : THE INSIDER .

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri