AcasăDezvaluiriAncheteEconomista Trans din Yowa: Cîțu, alesul LGBTQ!

Economista Trans din Yowa: Cîțu, alesul LGBTQ!

”SIE se leapădă de Cîțu” titram ”lovitura” din 9 august. Atunci când dezvăluiam că premierul ”Preia agenda LGBTQ! Dar uite ce repede au trecut anii de când misteriosul absolvent de Grinnell College l-a luat cu el în Yowa pe tânărul de nici 20 de ani Florin Cîțu și acesta este acum ditamai premierul României!

Deirdre a fost Donald

Și încă unul care, dacă planul de prelua conducerea Partidului Național Liberal tot pare a fi în grafic, lucrează acum intens la un alt proiect de țară, menit a îi consolida imaginea acestuia în fața partenerilor occidentali. Și mai ales de a îi întări și mai mult eticheta de om al democraților americani. Sursele noastre susținând că noul proiect de țară al premierului Cîțu, în paralel cu cel de a împrumuta de pe piața externă cât mai multe miliarde de euro este preluarea agendei LGBTQ. Dar după alegerile interne din partid, pentru a nu deranja cumva în această perioadă încă delicată orgoliile tradiționaliștilor lideri liberali din Ardeal. După care Florin Cîțu va putea poza într-un premier anti – Orban! Nefiind însă vorba de actualul președinte al PNL, ci de premierul suveranist al Ungariei. Pentru că, în timp ce acesta din urmă promovează campania anti – LGBTQ, Cîțu va așeza România pe harta țărilor care susțin diversitatea sexuală. Și încă de o manieră care nu va avea cum să nu atragă atenția și eventualele laude ale Administrației Biden, după cum și-au făcut calculele adevărații promotori ai lui Cîțu.”

Și totuși cine l a dus pe tânărul Cîțu la Grinnell College

Deci, pe 9 august dezvăluiam că nu SIE se află în spatele halucinantei ascensiuni politice a lui Florin Cîțu. Și că ”adevărații promotori”ai acestuia sunt cei care ”l-au îndrumat” spre ”preluarea Agendei LGBTQ”. Adică misteriosul mentor al tinereții, care l-a dus în Yowa, la Grinnell College, la doar 20 de ani și într-o vreme când cele mai ieftine taxe de școlarizare erau de aproape 50.000 de dolari anual. Dar și celălalt misterios mentor, de această dată politic, ci nu americanul care l-a format ca și economist… Și care l-a convins să intre în PNL… Iar după doar câteva ore după acest avertisment din 9 august, s-a declanșat ”iadul” dezvăluirilor publice despre Cîțu. Iar deja toată ”lumea bună” a politicii așteaptă cu sufletul la gură trecerea promisă la ”next level” al dezvăluirilor, cel despre consumul de droguri. Numai că s-ar putea sări peste acest episod, trecându-se direct la adevărata miză a războiului purtat de singura structură contrainformativă aflată încă ”pe meterezele” statului român. Și care dorește să împiedice cu orice preț declanșarea ”Experimentului LGBTQ” în România. Mai ales că, presați de un lobby deja deșănțat a multor diplomați occidentali cu influență, ofițerii de contrainformații pot lucra de acum ”cu materialul clientului”! După ce Deidre – fostă Donald! – Mc Coskey, cunoscută și drept ”economista trans din Yowa” a sărit să îl apere pe Florin Cîțu, depunând mărturie publică despre ce ”băiat bun” era acesta în studenția sa petrecută – pe banii cui? – în Yowa!

Operațiunea ”Fortune smiled”!

Cîțu a știut ce i se preătește! Astfel că, înainte cu doar câteva zile de ”detonarea” arestării, acesta s-a trezit să se umanizeze de unul singur, povestind cum s-a întreținut el în Statele Unite ale Americii, spălând vase! Însă Cîțu nu a fost avertizat și de adevărata dimensiune a ”cutremurului” care va veni…

România preia Agenda LGBTQ

Astfel că acesta nu a mai putut ține pasul cu gradualitatea dezvăluirilor scurse operativ în mediul public. Și era și greu, din moment ce actualul premier apucase deja să justifice șansa ca dintre toți studenții români, tocmai el, un absolvent de Liceu Energetic șomer să fie ”alesul” unui misterios mentor care l-a ajutat să plece și să studieze la Grinnell College. Cîțu refuzând însă să dezvăluie și numele protectorului său din tinerețe. Preferând doar să rezume totul cu un enigmatic ” fortune smiled”… La fel cum a procedat și atunci când a refuzat să explice cum a penetrat vârful politicii liberale, preferând să amintească tot de un mentor misterios, care l-a îndrumat să se înscrie în PNL. Iată însă că acum s-ar părea că ”norocul nu îi mai surâde” lui Cîțu. Cu toate că, în mod aproape miraculos, după ce principalele servicii secrete românești și-au luat cu totul mâinile de pe el, acesta a beneficiat imediat de sprijinul altor protectori secreți de pe plan extern.

Raed și ambasadorul care aleargă în Herăstrău…

Pentru că, astfel după cum avertizam pe 17 august, ”Florin Cîțu nu îi mai poate refuza nimic lui Raed Arafat! Premierul fiind dispus să plătească prețul corect, indiferent care ar fi acesta, în schimbul sprijinului extern oferit de secretarul de stat de la MAI pentru rămânerea sa în funcție”. Situația fiind una cu atât mai interesantă, cu cât Cîțu a ajuns la excesul de zel de a da inclusiv o Ordonanță de Urgență ”pe persoană fizică”, prin care Departamentul pentru Situații de Urgență să poată să își refacă pepiniera de cadre din MAI cu mii de noi angajări, direct în subordinea lui Raed Arafat.

SUA va desemna un alt Guest ambasador la București

Cel despre care până la vârful sistemului s-ar băga mâna în foc că ”este MI6”! Și că, după copilăria petrecută în Nablus, în Nordul Cisiordaniei palestiniene, teritoriu aflat tradițional sub înaltul patronaj informativ al MI 6-ului britanic a fost adus, la doar 16 ani, să învețe limba română, la… Pitești! Iar de atunci, în toți acești ani petrecuți la vârful sistemului, Raed Arafat a fost puternic legendat drept ”omul americanilor”. Variantă de lucru intensiv susținută și de nenumăratele specializări efectuate de ”Doctor” în Statele Unite ale Americii, la US Department of Homeland Security, Federal Emergency Management Agency ( FEMA) sau Emergency Management Institute. Ce este drept, în afara ”legăturilor primejdioase” întreținute cu MI6 și Homeland Security, același Raed Arafat s-a dovedit a fi și ”cu Soros în suflet”… De fapt, chiar rețeaua controversatului miliardar globalist fiind cea care a avut un rol major în crearea și venirea în fruntea SMURD a lui Raed Arafat. Cel care acum, cu o încăpățânare parcă demnă de o cauză mai bună se zbate pentru ca Florin Cîțu să nu fie părăsit de noii săi prieteni. După modelul unuia dintre cei mai influenți diplomați acreditați la București, cel care aleargă păzit ca în filme prin Parcul Herăstrău… Și care face un lobby cu mult peste limita cutumei diplomatice, inclusiv la întâlnirile în care vine însoțit de iubitul său, pentru ca Florin Cîțu să nu fie clintit de la Palatul Victoria!

A fost Donald… este Deidre…McCloskey

Aproape că nici nu mai contează identitatea consilierului guvernamental care s-a dat drept jurnalist pentru a obține de peste Ocean păreri favorabile despre premierul Florin Cîțu. Totuși, este logic că acesta a mers ”la pont”, fiind sigur că ”vocea” publică aleasă pentru a îl lăuda pe Florin Cîțu va plusa imediat. Și așa a și fost, profesoara de economie Deirdre McCloskey înaintându-i osanale propagandistice premierului României. Fără ca propagamda să mai pomească însă și ”micul amănunt” că ”doamna profesoară” Deidre a fost timp de 53 de ani bărbat! Cel puțin în acte, purtând numele de Donald McCloskey. După care a renunțat brusc la barbă și la familia sa tradițională, devenind unul dintre cei mai influenți transgender din SUA! Acolo unde nu de puține ori este prezentat și drept ”economista trans din Yowa”, cea care a format profesoral vorbind nenumărați viitori economiști de succes. Și penrtu că tot a studiat tocmai în Yowa și tânărul Cîțu, poate că tocmai premierul României ar fi cel mai în măsură să asigure traducerea cea mai fidelă a pasajului din biografia oficială a lui Donald… Deirdre Mc Closkey, cea care a început să dea atâtea bătăi de cap structurii noastre contrainformative : ”Later at the University of Yowa, McCloskey, the John Murray professor of Economics and of History(1980 – 1999) published (…) and an institution and graduate program, the Project on Rhetoric…”

 Vine alt Guest!

Iată însă că în timp ce Florin Cîțu și-a anunțat deja intenția să sprijine agenda LGBTQ iar comunitatea LGBTQ și l-a asumat public prin vocea celui mai cunoscut transgender din SUA, de peste Ocean se pregătește o nouă lovitură. Și anume venirea drept ambasador al SUA în România a unui diplomat activist asumat LGBTQ! Ce este drept, nu se întoarce Michael Guest în persoană! Ci doar un astfel de diplomat precum cel care între anii 2001 –2004, pe când era ambasadorul SUA în România s-a remarcat prin atacurile devastatoare la adresa lui Adrian Năstase. În plus, cel considerat drept un ”vizionar” al luptei anticorupție, recurgea apoi la un gest fără precedent, la un eveniment oficial în care și-a anunțat retragerea din Departamentul de Stat în semn de protest față de faptul că partenerii diplomaților homosexuali sunt discrimați. Iar acum, Parteneriatul strategic nepermițând totuși ca SUA să fie reprezentată prea mult în România, la cel mai înalt nivel, de un funcționar cu un rang diplomatic vădit inferior, deja se pregătesc procedurile pentru desemnarea unui ambasador care să sprijine noul ”Experiment de țară LGBTQ”. Destinat unei Românii care încă nici nu și-a revenit bine după cel al ”Jihadului Anticorupție”…

author avatar
Catalin Tache