AcasăDezvaluiriAncheteEa i-a dat pantalonii jos lui Iohannis!

Ea i-a dat pantalonii jos lui Iohannis!

Zuzana Caputova, noua stea a politicii europene

Ditamai girantul politicii externe al României, ”lider marcant” al geo-politicii din Europa Centrală și de Est, garantul menținerii Flancului Sud – Estic al NATO și cel mai strategic dintre zecile de parteneri strategici ai SUA a fost din nou prins cu pantalonii diplomatici în vine! De această dată Klaus Iohannis meritându-și pe deplin eticheta de ”Marele Mut”!

A bătut palma cu NATO

Pentru că, în timp ce marile Cancelarii Occidentale sunt cuprinse de panica reală sau strict propagandistică a ”inevitabilei” invadări a Ucrainei de către teribila mașinărie de război a Federației Ruse, Iohanis tace mâlc. Tocmai el! Cel care în urmă cu doar câteva luni se viza încă viitorul comandant suprem al NATO! Sau ”barem” președinte al Consiliului Europei. Variante de lucru strict ipotetice, dar intens întreținute de propaganda operativă. Dar cel puțin trebuie să remarcăm că de această dată Iohannis are bunul simț să tacă. Pentru că nici nu ar avea ce să zică… Mai ales că până și el știe că, gata, România a fost deja înlăturată de la masa decidenților NATO, acolo unde nici nu apucase să se așeze bine, de … Slovacia!

US Army trimite trupe la Malacky și Sliac

Astfel că, da, Iohannis are dreptate: statul român a eșuat! Cel puțin în ceea ce privește transformarea într-un ”hub” geo-strategic de securitate asigurat de americani. Cei care deja s-au reorientat  spre tragerea noii ”Cortine de Fier” din Estonia până în Slovacia. Acolo unde președinta ”super – progresistă” Zuzana Caputova a reușit să convingă Administrația Biden să relocheze structurile de elită ale US Army la bazele aeriene de la Slovak Malacky și Sliac. Guvernul de la Bratislava parafând deja Acordul Militar slovaco – american în acest sens, în data de 12 ianuarie. Astfel că, în ciuda celor peste 12 miliarde de dolari pompate în conturile samsarilor americani de armament și a slugărniciei deja grețoase manifestate în fața partenerilor strategici, ”axa Iohannis – Ciucă” rămâne cu Scutul de la Deveselu și implicit cu cazul nerezolvat al ”Casei Groazei” de la Caracal. Și cu baza de la Kogălniceanu, cu tot cu benzinarii săi…

Nu e Klaus, e Zuzana!

Președintele Klaus Iohannis și premierul Nicolae Ionel Ciucă au lansat în ultima vreme mai multe milogeli penibile– pentru că nici măcar apeluri diplomatice nu mai pot fi numite! – pentru ca Administrația Biden să mărească numărul efectivelor Armatei Americane staționate în România. Însă singurul răspuns venit de peste Ocean a fost că în România vor sosi noi militari americani, inclusiv din Forțele pentru Operații Speciale, doar dacă Federația Rusă va invada cu adevărat Ucraina! Și aceia probabil doar pentru a asigura evacuarea personalului diplomatic al Ambasadei SUA la București! Decizia Administrației Biden, oricât de dureroasă ar fi ea și ar răni loialitatea cvasi-totală a României fiind totuși una cât se poate de pragmatică. Și care fusese deja luată, după cum dezvăluiam chiar ieri. Atunci când anunțam că US Army nu va mai finanța înființarea unei noi baze militare secrete pentru instruirea trupelor speciale în perimetrul Buftea – Corbeanca. Dar și că acest proces va continua.

Iohannis și Ciucă rămân doar cu scutul

Numai că, ghinion, într-un alt stat aliat al americanilor din această parte a Europei… Iar Bratislava și Washington au bătut deja palma pentru ca efectivele americane suplimentare din cadrul NATO să fie relocate nu în România, ci în Slovacia. Guvernul slovac votând în unanimitate proiectul privind dislocarea a importante trupe militare americane în bazele aeriene de la Slovak Malacky și Sliac. Acordul militar având un termen de 10 ani, cu posibilitatea de prelungire automată. Iar această victorie diplomatică zdrobitoare îi aparține personal președintei Zuzana Caputova! Cea care, în ciuda opoziției vehemente a majorității politicienilor slovaci a reușit să convingă guvernul de la Bratislava să voteze în unanimitate Acordul Militar cu Statele Unite ale Americii! Astfel că noul om forte al americanilor în Europa Centrală și de Est este slovaca Zuzana Caputova, ci nu românul Klaus Iohannis! Fiind de așteptat ca fosta avocată care a câștigat Președinția din partea formațiunii extraparlamentare Slovacia Progresistă să fie noua vedetă a politicii globaliste intens susținută de Washington și Bruxelles. Mai ales că, în timp ce ”rebeliunea” polono – ungară se intensifică iar președintele ceh mai are un pic și își pune în birou ”icoana” lui Putin, Caputova dă deja primele semne concrete ale intenției de a scoate Slovacia din influentul ”Grup de la Vișegrad”…

”Ne-au vândut la Lielvarde”!

Astfel titram ”lovitura” din 2 noiembrie, anul trecut. Atunci când dezvăluiam că Statele Unite dau Marea Neagră pe Baltică, după ce au decis ”baricadarea” NATO pe ”linia nordică”. Astfel că legendat ”consolidarea Flancului Sud – Estic” nu mai este decât o ”fumigenă” propagandistică. Pentru că NATO a avizat deja constituirea unui adevărat ”triunghi de fier” aerian, constituit din bazele militare de la Lielvarde – Letonia, Siaulai – Lituania și Amari – Estonia. Astfel că, încă de la sfârșitul anului trecut era deja o certitudine că avioanele US Army din cadrul NATO pot opera zboruri pe aeroportul militar Lielvarde, poziționat în zona baltică, la doar 45 de kilometri de capitala letonă Riga. Această bază complet modernizată primind în acest sens și certificatul obligatoriu ”Instrument Flight Rules”, necesar folosirii aeroportului 24 de ore din 24, indiferent de condițiile meteorologice. Noile capacități militare de la Lielvarde fiind astfel adăugate celor deja existente pe aeroprturile militare din Siauliai, în Lituania și Amari, în Estonia. Acolo de unde pot opera și ”vehicule aeriene fără pilot care necesită servicii de navigație aeriană specială și telecomandă de la sol”. Iar acum, chiar la începutul anului, în paralel cu instalarea în ”triunghiul baltic” a celei mai moderne flote de drone aeriene, US Army pregătește ”invazia din Slovacia”, la bazele din Malacky și Sliac. De ce? Pentru că Zuzana lor nu este Klaus al nostru…

author avatar
Catalin Tache
11.388 afisari

70 COMENTARII

  1. Putem sa declaram razboi Slovaciei, sa il pierdem, sa ne anexeze si Zuzana sa fie si presedinta noastra?😅

  2. Și iar Gica a avut dreptate ca amerlocii ne vor lăsa balta. Unde sunteți voi? contestatarii mei, aia care mușcați din rusi. În Siberia, va veni curând răspunsul. Era clar de când Exxonul i-a băgat pe gat Romgazului investiția din Marea Neagra. E, voi ăștia, care ați poziționat tara cu curul la Federația Rusa, pregătiți-vă de șuturi.

    • Ai avut dreptate bai nea Gică, amerlocii, nu ne vor decat pentru resurse iar europenii doar sa le fim piată de desfacere pentru produsele lor expirate.

      • Daraghie Gica y GELU , de data asta nu sunt de acord cu voi , am stabilit sa facem sedinta si sa ne punem de acord toti trei . Pe mine ma considerati umplutura ? Am drept de veto si resping proiectul , sa mearga la analiza la Raion , o sa ma rugati in genunchi sa va dau …m . aprobare …..

      • Aici ai dreptate! Sunteti folositi (ca popor si pentru resurrected) in toate domeniile, si cand au tras de pe voi tot ce aveti, va lasa bolnavi, Sara I si sa faceti curatenie la tot ravagiul lasat in urma. SUA este renumita sa faca aliaje atata timp cat ei beneficiaza, cand Nu mai ai nimic sau refuzi sa le mai dai, se intorc impotriva voastra sa va distrug cum a facut cu Sadam Huston, Slobodan Milosevic, Ceausescu, Noriega, etc., etc. Istoria din pacate arata nedreptati la putere

        • Imi cer scuze… am sa incerc din nou pt ca Nu face sens…

          Aici ai dreptate! Sunteti folositi (ca popor si pentru resurse materiale) in toate domeniile, si cand au tras de pe voi tot ce aveti, va lasa bolnavi, saraci si sa faceti curatenie la tot ravagiul lasat in urma. SUA este renumita sa faca aliaje cu oricine atata timp cat ei beneficiaza. Cand Nu mai ai nimic sau refuzi sa le mai dai, se intorc impotriva voastra sa va distrug cum a facut cu Sadam Husain, Slobodan Milosevic, Ceausescu, Noriega, etc., etc. Istoria din pacate arata nedreptati la putere

  3. Asta din foto cu doua cruci in spate dau hastag cred ca o sa i duca pe natoistii astia la drum inchis ca femeile prin razboaie nu prea s a vazut mari strategi!!! Banii mancati de aici sa ……

  4. Mutul e struț de ceva timp, nu comunică cu nimeni si el nu stie sa zica altceva decat peeeseeedeee.Iohan esti un plavan de doi bani.

  5. O sa se dovedeasca si asta ca e agenta rusoaica…altfel nu o promova GRU ptin rezidentul Tache

  6. Tache , n-are nici o treaba Acordul Militar SUA-Slovacia , acord ce permite fortelor americane folosirea celor doua baze aeriene slovace , cu Romania si presedintele Iohannis . Caputova a fost de decor , Acordul a fost aprobat in unanimitate de GUVERNUL SLOVAC , deja Fico face spume . Nu strica inca o bresa facuta de americani la granita cu Ucraina , Slovacia are aproape 98 km granita cu Ucraina . Parteneriatul strategic romano-american e la cele mai inalte standarde , tot articolul este insailat pe o simpla stire , acordurile romano-americane sunt verificate in timp si strategiile sunt complet diferite . Bietul Kostea Sugiuk Tiraspol si-a dat instant pantalonii jos si a intors dosul , e emotionat si docil , l-ai facut muci . Zuzana se simte flatata , ramane sa-i explici si de ce …!

      • In ritmul asta Tache nu realizeaza nimic , pune la dispozitie spatiu pentru postarile unui idiot ce face de ras propaganda stalinista . Ne dezicem de el . Punct .

    • Sugiuuuuuk, sări Sugiuk ai vazut ce a scris Observatorul mai sus de tine?Asa e?Ti ai dat pantalonii jos si te ai pregatit pt a fi penetrat? Asa ai ajuns Sugiuk?

    • citez: …Parteneriatul strategic romano-american e la cele mai inalte standarde….

      poti da exemple de standarde, te rog?

  7. Cum e turcu e si pistolu…doi penali.I a cumparat cadouri de ziua lui , a plavanului cu banii CARului din SPP acest Pahoțu!

  8. Pentru conformitate NU SUNT DOI DE KOSTEA , IO SUNT UNICUL KOSTEA AMORE SUGIUK TIRASPOL , spaima boschetilor de sub pasarela garii Tiraspol . Ma gadila sub peruca , trebuie sa o schimb ca e plina de pureci si mi s-a rupt un toc cui de la un pantofior , merg santacliu si scap vanturi …..

    • Sugiuk, ciumatule, retrage te în laborator si raporteaza celui/celor care te au pus sa postezi că ai eșuat.Tu ti ai dat seama ca esti un distrus, ca prost nu esti.

      • Asta-mi spune oglinjoara : ” Kostyusku , esuatule , esti un distrus ciumat retras in laboratorul din subsolul de pe str. Manoilov 42 , prost nu esti , esti de-a dreptul cretin !”. Am dat si io nadragii jos si i-am aratat curu oglinzii in semn de dispret ……hihihihihihi

        • Io am postat la 19:27 , 19:28 , 19:30 , 19:31 , patru postari in 5 minute . Cititi ce debitez in aceste postari , n-are rost sa va mai intrebati cine este distrusul ciumat esuat ….

      • Cetatene turmentat , in spiritul concilierii si sa scapi de mahmureala , n-ar fi mai bine sa le faci un perdaf inghinal la amandoi ?

  9. eu nu sint asa invidios pe intelegerile altora cu americanii .iti iese pe nas mai tarziu .

  10. VISUL UNEI „NOPTI DE-O VARA ” ,o vara a durat visul lui Johanis ,era vremea cand betivul si drogatul Citu fiind in corzi juca cum ii canta Johanis si Maciuca !,cand banii imprumutati aia de care tot intrebau romanii plecau gramada la SAMSARII LUI BIDEN pentru fiare vechi !,iar curvele americane le-au luat banii si i-au lasat cu ochii in soare !, vezi doar jafurile de Pirania platite ca zac ascunse prin cazarmi.
    Asa ca intre un dulap sasesc care se muta greu si o ZUZANA SPRINTENA SI INTERESATA A CASTIGAT EA CARE A CERUT !! si NU EL CARE A OFERIT !!.

    • Nimic nu se pierde , nimic nu se castiga , totul se transforma . Frumoasa si sprintena femeie este Zuzana , am ramas cu ochii in soare !!.

  11. Comisarul.ro , astazi , 20.01.2022 , ora 08:25 : ” DE CITIT ! ( Facebook ) / valentin naumescu : ……………………………………”

  12. Se pare ca negocierele s-au terminat de demult si ce vedem acum e doar un teatru ieftin ,cu precizarea ca Romania a fost „cedata „Frantei,asa incat cu tradatorii astia din fruntea statului j+c ,am fost jupuiti de americani,urmeaza CA SI francezii sa ne mai ia praful de pe toba ,iar apoi vom vedea ,nu intamplator sa milogit Rares Bogdan lui Macron cu senghenul ,iar Werner 6c ,a salutat sosirea trupelor franceze in Romania.
    Romania este probabil „cadoul” americanilor pentru francezi urmare a „problemei” contractului submarinelor cu Australia.
    FRATILOR NIMENI NU NE VREA BINELE ! AR CAM TREBUI SA O „SERVIM ” PE CONT PROPRIU,PENTRU CA RISCUL ESTE CUNOSCUT SI INCERCAT :RUPEREA TARII,IN ACEST RAZBOI PENTRU RESURSE!
    Banuiesc ca in curand vom vedea cum CIUCA SI JOHANIS VOR „CADEA”.

  13. inca ceva – nici Rusia dar nici UE nu-si doresc Ucraina ,cu problemele economice pe care le are, iar asta in viitor poate sa insemne disparitia tarii de pe harta.
    Logica este ca ASTIA MARI vor tarisoare mici pe care sa le poata STAPANI (valabil si pentru noi).

  14. Trupele NATO , indiferent de nationalitate , reprezinta NATO si sunt dislocate acolo unde se ordona de Comandamentul NATO , nu sunt trupe de ocupatie . Romania este membra NATO , trupele vor fi dispuse intr-o tara care e parte constitutiva a acestui Pact Nord Atlantic . Dane , mai ai frati ?

  15. Bezna mintii ! Ba Dane , dupa mintea ta introvertita , pleaca americanii si vin francezii ? Iar ai visat urat ? Aktual 24 , ASTAZI , 20 IANUARIE 2022 : ” Va fi un dezastru pentru Rusia . BIDEN AVERTIZEAZA MOSCOVA SI ANUNTA CA SUA VOR TRIMITE MAI MULTE TRUPE IN ROMANIA SI POLONIA „. Pricepi ?

  16. Inca o tara isi baga trupe armate straine pe teritoriu si voi ii invidiati?
    Asa fac pib tarile mai nou? Instruiesc armate? Armata tarii a ajuns sa faca traininguri pe bani ? Sa isi vanda know how ul?
    Oameni buni, armata se instruieste ptr razboi!!!! D-zeu sa ne apere

  17. De mut timp sustin ca zisii lideri de la Bucuresti se poarta ca prostituatele si vand tara pe 30 de arginti ca Iuda. In cartea „Romanii si Romania” publicata luna trecuta la Bucuresti ma intrebam: Dece s-a aruncat Romania prosteste in bratele celor de peste oceaan? Dece nu s-a apropiat si de China? Prof. Dr. Nicholas Dima, USA.

  18. Asta-i chiar o veste buna! Iar daca facem rocada cu slovacia la Visegrad e super!

    p.s. a castigat aia alegerile in slovacia cum le-or castigat clitolda si fritzy prin Ro.

  19. Pai ce sa faca Esuatul la Consiliul UE ? ca si UE se dovedeste a fi un stat de ” drept mafiot” si aproape esuat. Si la NATO ce sa faca,sa-l esueze si pe ala ? Doar nu au inebunit cu totii.

  20. io as face alianta cu Rusia, as dezmembra frumos Ucraina, mi-as lua absolut tate teritoriile pana la Nistru plus o suprafata egala pe vro 100 de ani drept despagubire. Apoi ca tot ne-am atinge granitele cu Polonia, facem o alianta beton sa nu cumva sa ii vina rusului sau neamtului idei…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger