AcasăDezvaluiriAncheteE terminată! Și la pușcărie, și cu banii luați!

E terminată! Și la pușcărie, și cu banii luați!

Pur și simplu inexplicabilă, cel puțin la acest moment, decizia Elenei Udrea de a îi trimite pe ofițerii americani – tocmai cei care îi garantaseră libertatea! – după ”potcoave de cai morți”! Pentru că informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră arată nu doar că Departamentul Justiției din SUA și-a luat definitiv mâna de pe ”blonda kamikaze”, dar și că soarta acesteia este de acum ca și pecetluită!

Udrea mai poate face coadă la DNA doar din răzbunare

DOJ reușind în scurt timp de la ”livrarea” de către Elena Udrea a ”conturilor lui Băsescu din State” că oamenii săi au fost trimiși pe o pistă falsă! Astfel că, pur și simplu nu s-a putut lua nici de această dată ”urma banilor”, așa cum le promisese Elena Udrea, din chiar arestul din Sofia! Acolo de unde, de acum le este deja clar tuturor, nu a încercat decât să tragă de timp. Până ce a reușit să plătească ”prețul corect” pentru personajul din Curtea Constituțională a Bulgariei care îi promisese că dosarul său va fi atribuit ”aleatoriu” la ce complet trebuie… Numai că, avertizați de omologii americani, ofițerii principalului serviciu secret bulgar au intrat pe fir și ”minunea” nu a mai avut loc.

București Costa Rica Sofia Urmează Târgșor

Așa că, odată ce americanii au pus ”stop game”, Elena Udrea va rămâne și fără cele 50.000.000 de euro, geanta cu bani strânși din țară fiind deja predată la Sofia. Dar și fără salvatoarea sa includere în programul extins de protecție a martorilor, garantată inițial tocmai de DOJ…

În sfârșit! Udrea i-a turnat pe Băsescu și Kovesi

Astfel titram ”lovitura” din 16 mai. Atunci când dezvăluiam entuziasmul unei anumite părți a sistemului la aflarea veștii primite de la americani că, gata, s-a primit ”muniția informativă” necesară destructurării ultimelor rămășițe ale ”Regimului Portocaliu”. Ceea ce și explica în bună măsură de ce cam toată ”lumea bună” a sistemului s-a mulțumit doar cu stricta monitorizare a traseului ”genții cu bani”, cea care a ieșit din România pe la Ruse și a ajuns la Sofia. Acolo unde negociatorii subterani bulgari promiseseră că dețin ”control absolut” asupra ”procesului aleatoriu” de repartizare a solicitării Elenei Udrea de a nu fi extrădată în țară la completul indicat… Astfel că Elena Udrea părea în grafic cu planul său de a scăpa și de această dată de celula, fie și ea modernizată, deja pregătită la Penitenciarul pentru femei Târgșor.

Băsescu chiar atât de greu de ucis

Chiar dacă acum prețul plătit pentru a își putea crește fetița era considerabil unul mult mai mare. Atât financiar – 50.000.000 euro, ”taxa” percepută de avocații bulgari intermediari – cât și moral. Pentru că Elena Udrea a trebuit să se ”lepede” de Traian Băsescu și să le furnizeze ofițerilor de legătură americani la Sofia ”conturile americane” ale omului care o desemnase chiar succesoarea sa la Președinția României. Astfel că Udrea le-a povestit americanilor tot ceea ce au vrut să audă… Fără să ia însă în calcul că atotinfluentele Agenții de peste Ocean chiar au posibilitatea logistică de a verifica ”de îndată” astfel de informații. Și, ghinion, după primele verificări, experții DOJ au concluzionat și că dacă pistele pe care i-a pus Elena Udrea nu ar fi cu totul false, ele au o prea mică importanță operativă pentru a justifica includerea acesteia în programul extins de protecție a martorilor. Așa că au transmis la Sofia că ”deal”-ul pică. Și asta cu doar câteva zeci de ore înainte de decizia definitivă a instanței de judecată bulgărești cu privire la extrădarea Elenei Udrea.

Hopa, a dat peste ”Completul Negru”

Numai că, în urma intervenției energice a ofițerilor americani de legătură, Elena Udrea se va trezi, peste doar câteva zile, în fața unui cu totul alt complet de judecată decât cel care până acum ”înghițise” cu maximă indulgență tragerile de timp ale avocaților Elenei Udrea. Pentru că, de această dată, ”procedura aleatorie” de repartizare a dosarelor a făcut ca, pentru prima dată, cel al Elenei Udrea să cadă la cel mai ”pușcăriaș” complet de judecată de la Sofia. Un fel de ”complet negru” de la Curtea Supremă de la noi… Acolo unde nu există achitare, nu există păstrarea sentințelor dispuse de instanțele inferioare, ci doar mărirea acestora ”spre maximul prevăzut de lege”.

Geanta cu bani ajunsese la Palatul Justiției din Sofia

Așa că, la acest moment cel puțin, șansele Elenei Udrea de a nu ajunge în celula pregătită de chiar Traian Băsescu la Târgșor tind deja spre zero. Fiind greu de crezut că Elena Udrea a mai putut păstra vreun adevărat ”as în mânecă”, prin care să îi întoarcă pe americani! Mai ales după ce și-a bătut pur și simplu joc de aceștia, încercând să le tragă o ”țeapă” de zile mari, în cel mai pur stil dâmbovițean…

”Scuipă”, dar doar din răzbunare

Și uite cum, din acest moment, Elena Udrea nu prea mai are ce să ofere la schimb pentru libertatea sa. Ceea ce, desigur, nu înseamnă că denunțurile sale nu vor fi binevenite … Sau că nu vor fi acceptate de către procurorii români, de această dată. Numai că Udrea va mai putea ”scuipa”doar din răzbunare… Sau cel mult pentru suplimentarea programelor de vizită sau îmbunătățirea condițiilor din celula de la Târgșor… Culmea fiind însă că decizia a fost a ei! Și într-un moment în care era ca și scăpată! Fiind totuși imposibil de crezut că Udrea le-a ”tras-o” americanilor și practic s-a băgat astfel singură în pușcărie, doar pentru a îl scăpa pe un Traian Băsescu oricum ”în genunchi”. Și atunci de ce o fi făcut-o…?

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare, în aeroporturi și în magazinele românești.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia.

author avatar
Catalin Tache
9.758 afisari

74 COMENTARII

    • Udrea ca orice politician ce se respecta v-a tras-o bine la mUE . ASTIA DE ACUM V-O TRAG SI MAI RAU , CA NU AU LAI GASIT CE FURA SI AU FACUT IMPRUMUTURI DE MILIARDE SI NOROC CU PNRR CA AR FI IMPRUMUTAT FARA LIMITA , SI VA BAGAU PNDL-euri fara numar .
      Ati auzit ce a spus viitorul Prim Ministru Coilacu , ca trebuie sa mai asteptati mult timp pana veti simti bunastarea , ca ei stiu cum e

  1. NU MAI INTERESEAZA PE NIMENI UDREA. SI DACA O BAGA LA PUSCARIE LA NOI, NU VA STA DE VORBA NIMENI CU EA DECAT DE STRICTELE NECESITATI DE DETINUTA. CA NU E PROST NIMENI SA SE LEGE LA CAP CU EA. CA DACA INTRA IOANA LA BULAU, NU MAI TREBUIE SA VORBEASCA NICI BASESCU, CA LE CRAPA INIMA LA CE AU AJUNS SA LE FACA PROPRIILOR COPII. VORBITI AIURELI! PROCURORII CARE AU EXECUTAT COMENZI PENTRU BASESCU SI UDREA AR AVEA FATA SA IA INTERVIURI DE LA EI? PAI, EI SI-AU LUAT DARUL, MEDALIA, FUNCTIA TOCMAI CA AU SERVIT HOTIA. SI CUM SA IL INTREBE PE HOT: NE SPUI CUM AM DEPOZITAT NOI BANI IN INSULELE SEYCHELLES? PAI, CINE TRAGEA SFORILE IN JUSTITIE, LA B.E.C. PRIN SOACRA SA, AVOCATII ENE CORBEANU…TATA PROCUROR BATRAN IN RELE. PARGHIE? COL. DRAGOMIR SI ALINA BICA. CE SPUI, NENE?! ASTIA MOR PE MANA LOR. UDREA S-A REFUGIAT IN REGIUNEA SUPREMULUI TUTUN SI TIGARETE BULGARESTI…ASA, CA A NIMERIT-O?! NUU…SE BAZA PE TRAFICANTII LUI BASESCU…SIKTIR POTAIE….ESTE O ZANA, BLONDA CARE SE VISA PRESEDINTE? DE SCARA BLOCULUI…PUSCARIE DA…PRESEDINTE, BA! CUI A FACUT EA VREODATA BINE( FARA SPAGA, ADICA) SA AIBA PARTE MACAR DE O RUGACIUNE PENTRU EA, ACUM? NIMANUI..

    • @Procuror
      si bruce willis s-a pensionat,acum sa trecem la lucruri serioase,sa vorbim bani,sunteti vreo 4500 pensionati si vreo 7000 activi,fiecare pensionar magistrat salta in decursul vietii 1 milion EURO,nu-i asa,sa traiasca valeriu stoica,rodica stanoiu si monica macovei iar primul si inainte de toate ion iliescu,degeaba dati slujbe pentru ei,ministerul justitiei,buget 5 miliarde,ministerul public 1,5 miliarde adica 1,3 miliarde euro,BAD LUCK,sa-i mai luati si sa mai aveti parte de ei dupa ce rezolvati cu revolutia,mineriadele,le gasiti pe alexandra si luiza traficate pe un maruntis pentru voi de cateva zeci de mii,vedeti de ce la colectiv foc cu 3.5 m/sec,mizeria aia a sna cu 10 august si tot asa,atunci sa va mai bucurati de viata cum se bucura victimele din aceste dosare impreuna cu familiile lor.
      ATAT am avut de spus.

        • @zap
          nu era momentul vorba omului de consens ion iliescu dar tocmai ce s-au produs niste mici problemute seismice vorba lui victor viorel ponta
          A.În ziua de 30 Mai 2022 la ora 02:12:59 (ora locală a României) s-a produs în MOLDOVA, BACAU un cutremur slab cu magnitudinea ml 2.1, la adâncimea de 17km.
          Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 21km S de Bacau, 104km SV de Iasi, 127km NE de Brasov, 137km NV de Galati, 150km NV de Braila, 167km SV de Chisinau, 171km NE de Ploiesti, 217km V de Tiraspol, 220km E de Sibiu, 224km N de Bucuresti.
          B.În ziua de 30 Mai 2022 la ora 03:29:34 (ora locală a României) s-a produs în ZONA SEISMICA VRANCEA, BUZAU un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.2, la adâncimea de 140km.
          Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 73km E de Brasov, 84km NE de Ploiesti, 109km S de Bacau, 118km V de Braila, 118km V de Galati, 136km N de Bucuresti, 157km NE de Pitesti, 187km E de Sibiu, 190km SV de Iasi, 200km N de Ruse.

        • @ Zap
          @Anonim
          Oricum veti intinde pielea belengherului in viitorul FOARTE apropiat, cot la cot cu restul prrostimii. Nu aveti idee cat de mare va fi prabusirea sistemului parazit archonic dupa cei 12.000 de ani de carantina eterica Schumann/ Van Allen/ transmitatoarele din Luna.

  2. Bashescu l-a lăsat și pe frate’su sa haleasca pușcărie, asa că-l doare undeva de Lenuța. Și nu a fost atât de prost sa ajungă la mana ei.Totul este o răzbunare între femei și găști de securiști, pe bani foarte mulți de care probabil știe Lenuța. Nici vorba de justitie. Iar Bashescu poate sa fie „agatat” pe multe alte chestii precum cazul ziariștilor, fuga lui Omar Haisam și câte altele, de care el ca șef de stat a știut sau trebuia sa știe și sa acționeze în interesul legii. Dar se pare ca are încă protectie de la „partenerul strategic” sau functionari corupți ai acestuia care mai sunt încă la niște butoane.

  3. Ța da și tie o zamă de potroce Udreo !
    Mai Băsescule, nici nu stii cit de mic incepi sa fii ! 🙂

  4. Ce a fost și ce a ajuns numita UDREA ELENA,o penală ca mai toți portocalii,dar nu chiar toți.

  5. Interesanta,foarte interesanta reevaluarea lui Udrea facuta de Tache…cred ca doar i se forteaza mana sa mai dea ceva…

  6. Penala din Sibiu va scuipa tot fără să ezite nicio secundă.Urmareste cu interes procedurile blondinei din Buzău,nu de alta dar cand o sa i vină randul să stie pe unde să o taie din țară și mai ales în ce țară Doiciland ,Grecia,Italia…

  7. Daca s-ar afla adevaratul jaf al tarii in timpul dictaturii Petroviene, acesta ar merita bulau pe viata

  8. MAI TACHE ESTI UN ZARZAVAGIU !,IAR ARTICOLUL E UN GHIVECI REINCALZIT .
    ASA ZISA IMAGINE CU CELE 50 MILIOANE DE EURO E O BASCALIE ,IN HARTII DE 20 SI 50 De EURO NU CRED CA SUNT ACOLO NICI UN MILION !.
    TACHE INCEPI SA MIROSI A GARGARAGIU .

    • Esti prost,nota 2,stai jos😅doamne,cat de cretin esti sa crezi ca aia e poza cu banii😇mare e Gradina ta Doamne

  9. Sa-i uram la mai mare si la mai multe,ei precum si gastii portocalii,in frunte cu betivul excroc de Base.

  10. Gura deschisa, zdreanta!s-au pissat americanii si pe tine,ca pe toate slugile Coloniei

  11. Am 43 de postari ,medicii mi-au dat permisiunea la delir intre orele 19-22 , sper sa ii fentez si sa am posibilitea sa recidivez si sa-mi prelungesc delirul ….hihihihihihi

  12. Mercenarii Iohanis ,Basescu si acolitii lor importanti, fiind pusi in functie de mafia externa (licuricii strategici si europeni ) au actionat si actioneaza in interesul acestora evident in detrimentul Romaniei si vor fi protejati de acestia indiferent de cate nelegiuri au facut si vor continua sa faca daca romanii nu se vor trezi sa-i elimine si sa-si puna in conducerera statului romani patrioti competenti , nesantajabili , cu demnitate , ce sa lucreze pentru poporul roman !!!!

  13. Hai ma ca nu stiti voi ce s-a intamplat acolo. Vorbiti de parca voi va tineati de fusta lui Udrea tot timpul si stiti ce gandea si cu cine a vb si ce a facut. Sunt oameni care au furat 50 de milioane la o singura „afacere” si vb de retrocedari frauduloase si dosare cu cantec si sunt liberi ca pasarea cerului si nu ii deranjeaza nimeni. Nu stiu de ce vi s-a casunat voua pe Udrea dar oamenii astia nu mai sunt de actualitate de ani de zile dar acum sunt dati ca exemplu de mari corupti si s-au comis abuzuri legislative pt a ii scoate vinovati cu orice pret.

  14. ODATA PRINSA IN MALAXORUL JUSTITIEI, ORIUNDE S-AR DESFASURA EA, INSTANTE, AREST, PENITENCIAR…ESTE SPECTACOLUL UMILINTEI TOTALE. REZISTA CEL CARE NU SE CREDE ZEU. NU INTERESEAZA PE NIMENI CE STII, CI DACA AI BANI GREI, UNDE SI CUM SA PUNA MANA PE EI. PROCEDEU INCEPUT IN VREMEA LUI EMIL CONSTANTINESCU. NU TREBUIE SA FURAM NEAPARAT, PUTEM LUA HOTILOR TOT CE AU. BANI, PROPRIETATI, ACTIVE. PROSTII PROSTILOR!! SICRIUL NU ARE BUZUNARE SI PE TOTI VA MANANCA VIERMII IN FINAL. CU CAT MAI GRASI, CU ATAT MAI MULTI VIERMI PE VOI. SARACI CU DUHUL AU TRAIT, TOT NISTE GAOAZE SI MOR. CUI II PASA DE JUSTITIE?! URMASII URMASILOR TALHARILOR VOR FI TOT TALHARI, ASA CA DACA TRAG PE NAS SE VOR STARPI SINGURI. LEANA NU A FACUT COPII, CAND ERA IN PLINA FORTA, CI CAND A ZARIT PUSCARIA IN COLTUL CASEI. CAT DE NEBUNA SA FII SA NASTI UN COPIL CARE SA ITI DUCA PUSCARIA SI HOTIILE TALE, CA PACAT, INCA DINAINTE DE A SE NASTE?! SI SE MAI DADEA SI MASTERANDA IN TEOLOGIE…SI CATE CA EA…SOTII DE TALHARI CARE S-AU APUCAT SA FETE COPII CAND A MIJIT PUSCARIA PE CASA LOR..
    NU INTERESEAZA PE NIMENI CE STIE UDREA..CI CUM SA O PAGUBEASCA MAXIM. BIVOLARU A DEVALIZAT B.R.D SI CAND A IESIT DIN INCHISOARE I-AU DAT FOC SI LA APARTAMENTUL PE CARE IL AVEA. ADICA LEFTER A LUI LEFTERACHE…SERVIM PATRIA SI SLAVA MAFIA DE DAMBOVITA!

  15. 1. Universul.net , 29 mai 2022 : ” THE ECONOMIST : GOANA DUPA SECRETELE SEMICONDUCTORILOR TAIWANEZI …………………………..” . 2. Universul.net , 29 mai 2022 : ” INVESTITORII STRAINI FUG ……………………………..” – THE ECONOMIST . 3. Universul.net , 29 mai 2022 : ” APAR ZVONURI CA DISPARE ARMONIA …………………………” – THE ECONOMIST . 4. Universul . net , 30 mai 2022 , THE SPECTATOR – ROBERT SERVICE , PROFESOR EMERIT SI EXPERT AL HOOVER INSTITUTION .

  16. Zdreanta asta de centurista a furat la ordinul chiorului betiv de basescu,ALA E TARTORUL NENOROCIT CARE A DAT OK-ul LA JAF,clar nu a facut niciun pas de capul ei.PDL echipa care a devalizat cel mai tare ROMANIA.
    Să li se confiște averile si puși sa muncească in folosul comunității.

  17. Acest gunoi politic expirat trebuie bagata la puscarie pe viata impreuna cu alcoolistul turnator si vinzator de tara Petrov si familia lui

  18. 1. DIGI 24 . RO , 30 MAI 2022 , ORA 03:20 : ” CTP : DE CE APARE FASCINATIA DICTATURII ” – URMARITI VIDEO . 2. DIGI 24. RO , 30 MAI 2022 , ORA 07:00 , ARTICOL DE CRISTINA CILEACU : ” VIDEO EXCLUSIV CINE CASTIGA RAZBOIUL DIN UCRAINA SI CUM ……………………………..” – GENERALUL (r) BEN HODGES , FOSTUL COMANDANT AL TRUPELOR SUA DIN EUROPA . 3 ROMANIA MILITARY . RO , 30 MAI 2022 , ORA 6:00 , ARTICOL DE GEORGE GMT : ” SITUATIA FRONTULUI DIN UCRAINA SE SCHIMBA ” – IRIS T , PATRIOT , HIMARS , HARPOON .

  19. Romania este sat fara caini si fara stapani este sfarsitul, dar vine si un nou inceput!

  20. Va tot strofocati la popota la pensionarimea militara filorusa cu Base si Udrea ….deocamdata ciripeaua sistemului nu e in puscarie..asta arata ca basu a mictionat pe jegosenia plantata de rusi decenii in RO. Si pe miliardarimea anti UE si anti Nato …popimea filorusa si altii……se stie cine sunt. Tot jegul ce a tinut aceasta tara sufocata in subdezvoltare .

  21. La 10:16 m-am dat portughezul” Marco Silva „, la 11:32 a venit si pentru mine un nou inceput : m-am deghizat in ” coman mihaela ” , problema a fost ca mi s-au rupt strampii si nu-mi pusesem bikinii …

  22. Tache nu știe de ce i-a mințit Udrea pe americani? Deci e ceva ce nu știe nici el?! A mai căzut o stea…

  23. Toata scerba pt politicienii barbati care au folosit femeile sa se scape.toata sila pt comandantii de nave care au vandut o flota a unei tari , care a cedat suveranitatea asa a zis gura lui, care umbla prin pe cu niste foi sa si vanda prim ministrul!!! Care de fapt e un dovedit zero caracter adica turnator!!!

  24. Romania este Stat judiciar securist mafiot condus de straini prin multitudinea de slugi sutohtone tredatori de neam si tara !
    Justitia din Romania este facuta la comanda mafiei securiste ce a cangrenat toata societatea romaneasca , am ajuns sa ne rugam acum sa vina rusii sa ne elibereze se japcangii !

  25. Justitia din Romania este cancerul societatii romanesti au distrus mii de vieti si familii !
    Ne-am facut de rahat in toata lumea , cu justitia securista ,americanii nu dau voie Romaniei sa judece pe cetateninii loi chiar daca au facut crima !
    Nicaieri in lume nu au incadrari de 15 ani pentru abuz in servici infractiune ce poTe sgata pe oricine ! Huuuua securistilor meritati impuscati in csp si voi si judecatorii ce va sunt slugi !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger