AcasăDezvaluiriAncheteE oficial! România, scoasă de sub scutul NATO!

E oficial! România, scoasă de sub scutul NATO!

Acesta este crudul adevăr cu privire la adevărata ”importanță” a României în cadrul NATO, oricât s-ar chinul atât ministrul Nicolae Ionel Ciucă, cât și alți oficiali guvernamentali de a cosmetiza imaginea Armatei Române. Singurul statut care ne este recunoscut fiind cel de ”contribuabil model”, după cum reiese și din ultima statistică oficială a NATO. Cea care arată că România se numără printre fruntașele statelor care își plătesc ”taxele de înarmare”, în timp ce codașa Uniunii Europene este… Germania!

Ciucă nu a fost primit sub noul scut GBAD

Dar nici măcar așa, cu noi și noi miliarde tăiate de la construcția de autostrăzi, școli și spitale și alocate ”Programului Rabla” implementat de Administrația Statelor Unite ale Americii pentru  Guvernul României, nu ne alegem tot doar cu câteva ”tinichele” agățate pe piepturile câtorva generali. Din cei care chiar și-au luat în serios fantasmagoricul rol de lideri regionali. Însă uite că, în timp ce generalul Ciucă declara nonșalant că statul român cumpără doar rachete americane pentru că sunt cele mai bune, fără a pomeni însă niciun cuvințel despre prețul acestora sau despre încălcarea legii prin inexistența niciunui acord offset, NATO îi dă un cap cu un comunicat oficial!

Proiectul GBAD, interzis Armatei Române!

Nicolae Ionel Ciucă tocmai ce a participat la reuniunea informală a miniștrilor Apărării din statele membre ale Uniunii Europene. Acolo unde s-au pus bazele unui acord istoric, privind crearea unui nou scut al NATO în Europa. Numai că, ”ghinion”, România nu face parte din acest ”proiect inteligent”. Comunicatul oficial al NATO fiind cât se poate de clar în acest sens: ”miniștrii Apărării din Belgia, Danemarca, Germania, Italia, Letonia, Olanda, Slovenia, Spania, Regatul Unit și Ungaria au semnat o scrisoare de intenție privind crearea unei soluții inovatoare de luptă împotriva atacurilor cu rachete și alte mijloace aeriene. Proiectul va implementa o abordare modulară de apărare antiaeriană comună, cu raza de acțiune de la foarte scurtă la medie, în care aliații participanți vor fi dotați cu soluții versatile și scalabile, care le vor permite să creeze pachete de forțe GBAD adaptate amenințărilor”. Numai că printre aliații participanți la revoluționarul Proiect GBAD se numără Ungaria! Dar nu și România… Cea care va continua să cumpere sisteme vechi anti-rachetă de la americani, în loc să se pună la adăpostul noului scut bazat pe tehnică militară de ultimă oră…

author avatar
Catalin Tache
7.912 afisari

37 COMENTARII

  1. Ne-au scos de sub scut ? Aoleou , si-acum ce ne facem , ne predam ? Cui ? Nici polonezii nu sunt prinsi in GBAD , si astia capituleaza ? Nea Tache , e lucru dracu cu scuturile astea , n-o fi Sarsaila atat de negru , e prea complicat sa intelegem adevarata strategie NATO , vorbim si noi si ne dam cu parerea cam cum e spirlu cu bombardeaua . Ziarele din Polonia nu oracaie deloc , s-ar putea sa fie mai informati ….

  2. Citești in fiecare seara ziarele din Polonia????ciudate preocupări mai ai…sau așa ai primit biletul ,așa ai tastat…

    • M-a trimis Raionu la produs in Varsovia , cand am lucrari mai lejere la rozeta citesc presa .

  3. Stiti care-i traducerea libera la „ne-am batut la Marasesti in izmene si am izbandit’ ?? Pana aici corect. De ce eram in izmene? Pentru ca dupa multa vreme cand amaratul de soldat roman slab echipat si plin de paduchi a ajuns in sfarsit sa-si schimbe echipamentul (si atunci se fura ca acum), au atacat nemtii si asta a fost. Acum e la fel : echipare proasta doae cu second handuri, instruire vai mama ei armata angajata, restul luptatori cu paharul ca cica” nu suporta rigiditatea militara „(sic), jocul cu curu in doua luntre etc. Ce-ar spune insa cei in fata carora stam pozitia ghiocel daca am face putina „curte” vecinilor din rasarit, ca bunaoara Ungaria sau fratii de la sud de Dunare. Ehei am mai fi uitati pe dinafara din toate comitetele si comitiile ??? Sigur nu. Dar noi … capu-n tarana si dosu-n sus… Ok my frend..

  4. Orban și al nostru….orban și al lor….ungur și ăla…ungur și asta…PM și ăla…PM și asta….și ce diferenta totuși!!!!!

    • Imi pun fesul pe ochi si o iau pe dibuite cu narile frematand , daca imi miroase a branza de sogor , interpretez la celalalt flaut zbarlit , sigur e al lui Ludovic .

  5. Las ca vine Radu Tudor acum cu o analiza din care reiese ca decât tehnica Smart tot rachetele vechi pe bani mai mulți sunt soluția..?

  6. Sugiuk ,sconcsule,duce te ai in Polonia sa te spovedesti la preotul JERZY POPIELUSZKO.Ia ti toți idiotii tai cu tine,dihorule.

  7. Conceptul implica si resurse financiare din partea tarilor beneficiare ? Daca implica si contributii banesti , iar lua foc o parte a presei din Romania . Oricum , stam mult mai bine ca in anii trecuti , usor, usor , vom deveni o fortareata in flancul estic .

  8. Radu Tudor s a vandut,face el drege el,mare analist,dar al cui??? Aaaa,Analistul lui caras prajit.???

  9. Anonimule , Radu Tudor nu e la televiziunea aia de belesti tu non-stop ochii , Antena 3 a lui Varanu ?

  10. Bre nea Pas cu pas, o sa deveniți o fortăreață în fata Marii Negre. Naivi ca tine (sa nu spun prosti) transforma tara în teatru de operațiuni pentru cele doua superputeri. Ce fericire va fi pentru romani DACA yankeii vor intercepta rachetele rusești deasupra Ro!. Nu vedeți ca nemții, care sunt stâlpii acestui program, ne-au lăsat pe-afara, dar și pe polonezi și alți pupincuriști ai Americii! Când Europa va fi iar la cheremul Germaniei și al Rusiei (nu peste mult timp) să-ți bagi fortăreața aia undeva!

    • Lasa , ba , sa fim noi prosti , pana cand Europa va fi la cheremul Germaniei si Rusiei nu stie nici Nostradamus , unde pune bocancul Unchiul Sam nu-l mai urnesti .

  11. Pai ce,nu se stie? Germania si Rusia sunt legate ombilical una de alta. Una cu banu iar cealalta cu gazul.

  12. Astai culmea, dupa ce Iohanis de 6 ani a impus in mod agresiv (sustinut din exterior) ca Romania sa acorde 2% din PIB pentru cheltuieli militare , procent atat de mare nu au nici tarile dezvoltate , asta pentru ca la conducerea institutiile statului roman sunt pusi oameni aserviti lui Iohanis si statului sau paralel antiromanesc si care nu se gandesc la nevoile si saracia ce bantuie poporul roman !!!!
    Cum este posbil ca iohanis sa oblige Romnia sa cumpere anul acesta rachete invechite depasite pe miliarde de euro ce alte state le-au refuzain , in coditiile in care acum la noi este saracie , nu sunt locuri de munca , sistemul de sanatate este praf , mor oameni cu zile , reducand drastic bugetul de pensii si asigurari sociale si cel de investitii pentru a suplimenta bugetul inarmarii ????

  13. Lasă, mă, să posteze, omul are umor, ne mai râdem și noi (sic!). Why so serious, vorba unui personaj cinematic?

  14. La 23:31 , am incercat cu manta , am luat-o iar in botox , nu tine . La 23:40 , sunt marinimos , nu-i tai microfonul zburlit , il umplu d sugiukuri tandre ….hihihihihihihi

  15. Sugiuk,sconcsule,îmi simti lipsa,nu poti fara mine javră?Scarba ,mie îmi plac femeile. Auzi,Kostea,Sugiuk,Ariciu, Livia samd ,te joci,dar mare grija sa nu te arzi…Toate la timpul lor…

    • Te deconspiri ca un prost si ai trecut la registrul de amenintari ? Nu e prima data , cunoastem marfa din 2014 , n-ar fi mai bine sa-ti vezi de paduchii tai si sa nu te mai amesteci in treburile interne ale ROMANILOR , gospodin CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ? E o vorba : ” Prost si-al dracu ” , DAR MARE GRIJA SA NU TE ARZI ……TOATE LA TIMPUL LOR….

  16. Noroc ca nu ne ataca nimeni; altfel ar fi vai de noi. Fiind varza pe toate planurile nu cred ca se astepta cineva sa stralucim la vreun capitol, sub carmuirea ciumei galbene si a lui klaun sparanghel. Noi suntem buni la dat bani pe gunoaiele altora, adica la curatarea mizeriei altora, in special a partenerului strategic. Pai nu asta fac slugile? Aduna gunoaiele.

    • Noroc ca nu ne ataca nimeni zooparkul de pe malul stang al Nistrului , altfel ar fi vai de noi , suntem varza pe toate planurile , stralucim la capitolul vaselina de tanc . Noi , mancurtii , curatam mizeria altora , asta fac slugile , aduna gunoaiele . N-am rezistat sa-i ofer un sugiuk la sparanghelul zbarlit domnului presedinte al Romaniei , poate obtin permisiunea sa-i altoiesc si un muah profund pe pupila ochiului dosnic maron . MUAHHH !

  17. MACIUCA SA TRAIASCA !!,cand nu-i cap vai de picioare !!,ne-am intors iar la maciuca !,nu ne depasim conditia de sluga si pozitia de ghiocel !!

    • Nu sunt nici un ” andreseeanu ”. Sunt sluga in pozitie de ghiocel CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , m-am gandit ca ar fi bun un govno cu mot ca supliment la ora 9:40 , papa bun …..un deliciu …….mmmmmmm…..ce savoare …….urmeaza sa inchei cu o cana de propolis de la o MACIUCA zbarlita …!

  18. @ Anonim 10:13 : Asa este , spasivo pentru complimentele gratioase ….hihihihihihi…

  19. CINE SUNT Stăpânii României PENTRU CA POLITRUCII SUNT TRADATORI SI VANZATORI DE TARA …………
    Cine controlează din afară PSD, PNL, USR, PMP, ALDE și UDMR? 90% din activitățile comerciale din România aparțin azi străinilor. Iată mai jos cifrele adevărului.
    În spatele perdelei groase de fum politic România a devenit Colonie. Iată cine sunt cu adevărat stăpânii noștri (nu, nu sunt americanii…) și ce trebuie să facem pentru a dăinui ca neam.
    Suveranitatea României s-a topit în focul care a ars capitalul privat autohton. Imperiul Corporatist trece prin foc și sabie Lumea Veche. Istorie, eroi, legende, culturi și destine, toate se prăbușesc în genunea ciclonului globalist hrănit de zeul BAN. Pentru cei care încă admiră „investitorii străini” care „plătesc bine” am o veste proastă: profiturile nu rămân în țară, iar taxele sunt minime sau neplătite cu anii.
    Cei care-mi urmăresc analizele și comentariile știu că mă limitez la date concrete, nu polemizez pe teme generale și nu citesc în globul viitorului politic al României.
    Iată cine controlează astăzi imensa majoritate a Produsului Intern Brut al Coloniei România.
    TOP 10 AUTO (Producție, Distribuție, Comerț)
    1. Dacia. Capital Francez

    2. Ford. Capital SUA

    3. Continental. Capital Germania

    4. Autoliv. Capital Suedia

    5. Takata. Capital Japonia

    6. Renault. Capital Franța

    7. Porsche. Capital Austria

    8. Hella. Capital Germania

    9. Michelin. Capital Franța

    10. Mercedes. Capital Germania

    TOP 10 COMERȚ (Alimentar și Bricolaj)

    1. Kaufland. Capital Germania

    2. Carrefour. Capital Franța

    3. LIDL. Capital Germania

    4. Dedeman. Capital România

    5. Auchan. Capital Franța

    6. Metro. Capital Germania

    7. Mega Image. Capital Olanda/Belgia

    8. Profi Rom. Capital fond de investiții

    9. Selgros. Capital Elveția

    10. Rewe. Capital Germania

    TOP 10 ENERGIE (energie, petrol, gaze)

    1. OMV Petrom. Capital Austria

    2. Rompetrol Rafinare. Capital China

    3. E. ON. Capital Germania

    4. MOL. Capital Ungaria

    5. Engie. Capital Franța

    6. Electrica Furnizare. Capital de Stat

    7. Electrica. Capital de Stat

    8. Romgaz. Capital de Stat

    9. Hidroelectrica. Capital de Stat

    10. Transelectrica. Capital de Stat

    TOP 10 INDUSTRIE (Metalurgie, Siderurgie, Chimie)

    1. ArcelorMittal. Capital Marea Britanie

    2. ALRO. Capital Rusia

    3. Daewoo-Mangalia. Capital Olanda

    4. Arctic. Capital Turcia

    5. Azomureș. Capital Elveția

    6. Silcotub. Capital Luxemburg

    7. TMK-Artrom. Capital Rusia

    8. Oltchim. Capital majoritar de Stat

    9 De Longhi. Capital Italia

    10. Astra. Capital Germania

    TOP 10 INDUSTRIE ALIMENTARĂ ȘI BĂUTURI

    1. Coca-Cola HBC. Capital Grecia

    2. Ursus. Capital Japonia

    3. BUNGE. Capital SUA

    4. Heineken. Capital Olanda

    5. Expur. Capital Franța

    6. Smithfield. Capital China

    7. Agrana. Capital Austria

    8. Nestle. Capital Elveția

    9. Quadrant. Capital SUA

    10. Prutul. Capital-antreprenor

    TOP 10 TELECOMUNICAȚII ȘI IT

    1. Orange. Capital Franța

    2. Vodafone. Capital Marea Britanie

    3. RCS & RDS. Capital România

    4. Telekom. Capital Grecia

    5. Oracle. Capital SUA

    6. IBM. Capital SUA

    7. Ericsson. Capital străin

    8. UPC. Capital străin

    9. Bitdefender. Capital România

    10. Endava. Capital străin

    TOP 10 BĂNCI

    1. BCR. Capital Austria

    2. Transilvania. Capital România

    3. BRD. Capital Franța

    4. Raiffeisen. Capital Austria

    5. Unicredit. Capital Italia

    6. CEC. Capital de Stat

    7. ING Bank. CAPITAL Olanda

    8. Alpha Bank. Capital Grecia

    9. BancPost. A fuzionat cu Banca Transilvania. Capital România

    10. Garanti Bank. Capital Turcia

  20. Se observă acum clar cum America Republicană a lui Trump sau cea Democrată a lui Clinton nu prea există din punct de vedere al mizei economice de la noi din țară. În schimb există MASIV capitalul German, Francez, Austriac și Olandez.
    Concluziile mele:
    – Capitalul privat autohton a dispărut, Românii nu mai au puterea de a-și decide soarta, de a se dezvolta independent și de a supraviețui suveran în hotarele istorice.
    – „Partenerul nostru strategic” se stinge. Imperiul American apune, Dolarul pierde teren și curând nu va mai avea statutul de „Reserve Currency”, secând astfel perena fântână a bunăstării americane.
    – Astăzi lumina vine de la Berlin și Paris, iar Guvernatorul Coloniei România este decis de Cancelarul Germaniei și de Președintele Franței.
    – Partidele politice din România nu mai au doctrine ci execută programe impuse de proprietarii de capital străin
    – Toate formațiunile politice sunt controlate de către capitalul extern prin intermediul serviciilor de informații interne pe modelul sovietic dintre anii 1947-1968.
    – Legea o face cel puternic, proprietarul capitalului străin.
    – Democrația reprezentativă este suspendată, puterile în Stat s-au contopit iar comanda este în mâna Guvernatorului.
    – Americanii mai fac la noi doar afaceri de familie la nivel de Ambasadori și micro grupuri de lobby.
    – România și-a pierdut Suveranitatea la începutul anilor ’90 când Guvernul Petre Roman a pulverizat economia românească prin privatizare, pierzând controlul capitalului autohton.
    Ce mai poate face NEAMUL ROMÂNESC pentru a dăinui și a se dezvolta?
    A. Naționaliștii trebuie să accepte starea aceasta de fapt și să vină alături sub un singur steag ca MINORITATE.
    B. Trebuie lansate programe care să repornească elementele care au construit LEGENDARUL nostru neam: Iubirea de Neam, Curățenia Sufletească și Educația.
    C. O parte din rămășițele capitalului privat autohton trebuie folosite pentru finanțarea acestor proiecte naționaliste.
    D. Nucleele naționaliste trebuie să funcționeze sub comandă unică, pe vectori clar definiți dar esențiali.
    Exemple: editare de cărți cu caracter național, dezbateri cu elevi și studenți pe teme naționale, repararea și întreținerea monumentelor și caselor memoriale care sunt astăzi în paragină, prezența publică pentru marcarea zilelor importante pentru neamul românesc, monitorizarea activităților antiromânești, înființarea de rețele comerciale cu capital exclusiv românesc, înființarea de organizații media (scris, vizual, online) pentru promovarea sentimentului naționalist, acțiuni de caritate sub steag naționalist, voluntariat naționalist pentru ajutorarea semenilor noștri aflați în necaz, promovarea artiștilor, poeților, scriitorilor și sportivilor naționaliști, organizarea de declarații de presă și distribuirea acestora în spațiul public, etc…
    Există un număr nelimitat de acțiuni prin care să repornim motorul românismului. Cu puținul pe care-l mai avem trebuie să ne strângem laolaltă și SĂ CONSTRUIM AFACERI ROMÂNEȘTI.
    RENAȘTEREA CAPITALULUI ROMÂNESC POATE ADUCE SALVAREA NEAMULUI.
    Cei cu inima română mai avem o șansă, poate ultima înainte să fim înghițiți de valul globalist neoliberal și neomarxist care nu este nimic altceva decât o continuare a asaltului comunist asupra popoarelor.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger