AcasăDezvaluiriCatalin TacheE jale! Traficanții ies din izolare!

E jale! Traficanții ies din izolare!

Deși intens mediatizate, conflictele dintre ”bombarderii” care și-au dat unii altora la beție pari în cap și au făcut ”live”-uri ca să vină Poliția nu reprezintă de fapt clanurile interlope a căror întoarcere din străinătate a îngrijorat atât de mult Poliția, ca și structurile informative.

Pentru că adevărații lideri ai organizațiilor de crimă organizată au ordonat membrilor acestora o stare de izolare mai strictă chiar și decât cea impusă de autorități. Astfel că, fără a avea jandarmi la poartă, membrii celor mai temute grupări de traficanți de droguri sau carne vie s-au dat cu totul la fund în această perioadă, deși pierderile financiare suferite au fost unele imense. Pentru că traficanții știau bine că orice expunere într-o perioadă în care oricum cluburile sau alte stabilimente erau închise și deci nu puteau produce nimic risca să se transforme în complicații penale care să nu le mai permită să-și reia activitatea infracțională odată cu ”marea relaxare” de pe 15 mai. Și să-și recupereze astfel cât mai repede ”investițiile” care în ultimele luni nu le-au mai adus niciun profit. Astfel că e o foame de bani mai mare ca oricând în aceste zile în lumea interlopă. Iar structurile specializate ale MAI o știu cel mai bine…

Până la cluburi, barem ”delivery”…

Urmează un val de spargeri

De departe însă cei mai loviți de pandemie sunt traficanții de droguri. Cei care odată cu închiderea cluburilor și impunerea restricțiilor privind libera circulație au intrat practic în colaps financiar! Fiind bine știut că numai pe Litoral, de 1 mai, aceștia făceau încasări absolut halucinante. Acum însă nu au mai dat nici măcar o doză! Iar cum nici celelalte ”prietenoase” festivaluri de muzică electronică nu se vor mai ține anul acesta, piața de desfacere va continua să fie puternic afectată. Astfel că rămași fără niciun ban și având unii dintre ei mari datorii în spate, traficanții vor ieși oricum pe străzi odată cu 15 mai. Încercând să își plaseze marfa oriunde și la orice preț, chiar și printr-un riscant sistem delivery… Numai că nici așa nu vor fi destule comenzi de onorat, nici pentru traficanții de droguri, dar nici pentru cei de carne vie… Iar disperarea va fi atât de mare, încât deja ”analizele” informative ale MAI avertizează asupra apropierii iminente a ”vârfului” activității infracționale, odată cu încetarea restricțiilor de circulație. Atunci când românii se vor întoarce la lucru iar spargerile de locuințe vor pune mari probleme Poliției, dacă nu se vor lua toate măsurile preventive necesare. Ca să nu mai vorbim de aruncarea în aer a bancomatelor de către ”galacticii” care nu vor mai fi primiți înapoi după ce au fugit din Italia, Spania sau Marea Britanie…

author avatar
Catalin Tache
2.511 afisari

3 COMENTARII

  1. Vă sparg la găoază bombardierii și galacticii..Ce să faca fatucele alea și colegii lor de 50 kg.și 1,60m inaltime..? Fară pregatire fizica,nici forță nici viteză.Au venit greii bombardieri din UE,o sa le dea perdaf la tineretu politist, care pina acu n-au avut de a face cu așa ceva.

  2. Acestor scursurisi jeguri umane trebuie sa li se aplive cu fermitate metoda patentata de Stalin: un glont in cap, dupa care este intrebat de ce a gresit! Existenta lor si grozaviile pe care le produc sunt rodul nefast al democratie, fiindca – ca tip de societate – democratia este prea permisiva cu asemenea gunoaie. Ar tebui, prin lege, decazuti din toate drepturile, si aplicate pedepse coercitive draconice, confiscate toate averile – iar celor care emana argumente in favoarea lor, inchisoare de la 5 la 10 ani. Numai starpirea din radacina a raului poate salva societatea de aceste specimen, impropriu considerate umane.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri