AcasăDezvaluiriAncheteE jale! Maior se întoarce pentru ultima ”spovedanie”la SIIJ!

E jale! Maior se întoarce pentru ultima ”spovedanie”la SIIJ!

George Maior se întoarce în țară cum nu se aștepta nimeni

De parcă nu ar fi fost de ajuns tulburarea apelor serviciilor în ultima perioadă, deși încă nicio structură nu a identificat cu precizie cine se află în spatele acestei atât de complexe operațiuni de tip troll, o veste de ultimă oră este gata să dinamiteze și ce a mai rămas din stabilitatea sistemului. Acolo unde deja mulți se pregătesc de ce este mai rău, după ce s-a aflat că actualul ambasador al României s-ar fi interesat unde ar putea da ”ultima spovedanie” după audierea sa, în data de 30 august 2019, la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ).

Nici măcar Kovesi nu stă liniștită la Beruxelles

Atunci când, timp de trei ore, nici nu confirmat, dar nici nu a infirmat variantele de lucru prezentate de procurorul de caz cu privire la încrengătura dintre Laura Codruța Kovesi, Florian Coldea, Sebastian Ghiță și nenumărați alți politicieni, demnitari, oameni de afaceri sau șefi de servicii secrete. Numai că acum, după cum reiese din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră, George Maior ar fi avut grijă să se afle că se interesează cât se poate de ”discret” care mai este situația SIIJ… Și dacă tot aici ar trebui să completeze declarația dată pe 30 august, la întoarcerea sa în țară, dacă ar mai avea ceva de adăugat. Ceea ce a produs deja frisoane la toate palierele Puterii politice, indiferent de culoarea acestora…

20 decembrie,  execuția lui Iohannis

Până și Iohannis a ezitat în ultima clipă

Pe 20 decembrie, altfel atât de precautul Klaus Iohannis se hazarda la o declarație publică fără echivoc cu privire la faptul că deja i-ar fi pecetluit soarta ambasadorului român în Statele Unite ale Americii. Șeful statului avansând chiar începutul anului 2020 pentru facerea marelui anunț în ceea ce îl privește pe George Maior. Numai că execuția lui Iohannis nu a mai venit, deși timpul trece și Adrian Zuckerman este deja la post la București. Iar cutuma diplomatică ar fi trebuit deja respectată prin înlocuirea ”la schimb” și a ambasadorului român în SUA. Numai că, în ultima clipă, Iohannis a ezitat… Și asta spune multe despre teama pe care o impune încă George Maior și acuma, la atâta vreme de când a părăsit oficial conducerea Serviciului Român de Informații. Numai că până și George Maior conștientizează că, totuși, nu mai poate trage la nesfârșit de timp în ceea ce privește rechemarea sa în țară. Acolo unde finul Ponta are grijă de noul său proiect de suflet, ”partidul balama” PRO România. Astfel că este foarte posibil ca Maior să își pregătească o reintrare în scenă cât mai ”efervescentă”. Sau pur și simplu să joace doar la cacealma, bănuind că este suficient să arunce pe piață dorința sa de se mai ”spovedi” odată procuorilor, înainte de a intra în politica de la noi cu conștiința curată. Cert este însă că, indiferent dacă va merge până la capăt sau se va opri la jumătatea drumului, subtila amenințare a lui Maior a avut deja efectul scontat. Mulți, foarte mulți dintre liderii politici, oamenii de afaceri din zona gri a serviciilor și șefi ai unor importante structuri încercând să afle fie și cu o clipă înaintea celorlalți ce l-a apucat pe Maior… Și dacă va vorbi, despre cine o va face…

author avatar
Catalin Tache
4.949 afisari

19 COMENTARII

    • Tache , e greu sa patrunzi in dedesupturile si itele uzantelor diplomatice , sunt lucruri inaccesibile bietilor jurnalisti care isi castiga bucata de paine inventand scenarii picante pentru securizarea brumei de cititori ai unor publicatii care se lupta cu falimentul . Ce ramane de admirat este perseverenta gazetarului in nastrusnicii scrise pe un ton serios si cerbicia inocenta a fraierilor si credulilor devotati ce nu pot adoarmi fara sa fie mintiti si au speranta ca vor retrai . in vis , scenariile SF citite . Vorba scribilor legiunilor romane , cei care erau prea plapanzi sa foloseasca lancea : ” Imi castig bucata de paine cu condeiul , si vinul din Imaros cu condeiul , si beau sprijinindu-ma-n pix .”

        • Eu ma incadrez la supt cozi de mociuri zarlite in subsolul cladirii din str. Manoilov nr.42 din Tiraspol , sunt un fidel fraier care nu poate citi decat printre randuri , sunt ocupat cu executarea de sugiukuri la flautele zbarlite cu gusa ale superiorilor si trebuie sa am grija sa ma pomadez corespunzator la rozeta cu vaselina de tanc . Am o curiozitate nebuna sa masor flaute , taragoturi si cimpoaie zbarlite , d-aia sunt poreclit ”Curios ” .

    • RUSINE PSD ! TRADATORI DE NEAM SI TARA ! PSD SI SERBAN NICOLAE AU VOTAT CA MAGHIARA SA DEVINA LIMBA OFICIALA IN SENAT . LEGEA , ADOPTATA DE SENAT !

  1. Vine sa și ia partidul înapoi de la ponta.neamtu nu are ce sa facă…i a cerut ajutorul la Washington așa ca…maior l a trădat pe Dragnea,Klaus înghite in sec

  2. trebuiesc chemati la raport si sa raspunda pentru aceasta NONDEMOCRATIE SI NONCONSTITIONALITATE cereata in Romania

    • Daca vine , e jale ? Pentru cine ? Spoiala in ochii fraierilor , de cand lumea pestele se impute de la cap si se curata de la coada .

  3. Va da oare inapoi destinele celor care au fost victimele aranjamentelor statului paralel la care a contribuit masiv sa fie constituit? E vorba de cei multi, victimele colaterale din procesele masluite ca sa priceapa unii ce vor pati daca nu se pleaca in fata paralelilor, sau cei care au fost condamnati demonstrativ sau in modul de razbunare personala a miilor de procurori de 2 bani si militieni burtosi spagari. Acestea sunt consecintele dramatice ale statului paralel, ce au patit cei multi si nevinovati dar care au fost la locul nepotrivit, in timpul nepotrivit si cu idei de afaceri care impiedicau procurorii corupti, militienii verosi, securistii de toate natiile si politicienii interlopi sa fure afacerile, banii statului, banii europeni si sa ia proprietati de la stat pe care de la Stefan cel Mare nu le-a detinut decat statul.

    • ESti o carpa securista care posteaza sa duca subiectul in derizoriu. Se vede repede caci nu ai idei multe si nici nu prea ai cuvintele la tine, probabil ai si vreo 2 tigle dislocate ca de-aia esti bagat la inaintare cu bazaconii fara fundament si fara logica. Ai fost platit bine cu salariul de nabab sau cu pensia nesimtita.

    • La asta se reduce munca dumitale.De a lua in derzioriu orice comentariu pro si conra pana cazi in derizoriu personal.Ai auzit de autocenzura, tovarase? Suferi puternic de un sentiment de ura de sine si esti un etalon al securistilor din orice tabara.

      • Munca cu pacientii din Transnistria e grea , am reactii ciudate si Comisia Medicilor mi-a interzis sa mai profesez , am scrantit pacientii si am ajuns sa fiu tratat de ei . S-a stabilit ca sunt un impostor , mi-am falsificat diploma in tinerete cat am fost internat la ospiciu . M-am apucat de indrugat verzi si uscate prin presa din Romania si ma aleg cu falcile umflate si rozeta zdrente .

  4. ce sa se mai spovedeasca ,realitatea in care taieste Romania ii e de ajuns !!!!!cine detine puterea si face regulile .doar atat sa spuna !!!!!!!

  5. Eu un prost mai mare ca Petrov draga Stolo Fluture si Udrea n-am vazut.DarMaior ai si intrece.
    Din cauza mafiei lor la Suceava si in tara asa de greu ca au inchis la greu. Altfel corona =0. Si eram de exemplu la Oms cu 0 cazuri in loc de 700 si nu Suedia cu 2500 de disparuti.
    Ar trebui interzis la tv.

  6. @ Celebrul Maior care l-a prins , ca să o pună pe doamna Clinton președinte SUA ,pe hakerul Guccifer , când toate instituțiile căutau avionul pilotat de Adrian Iovan, ?

  7. Mai TACHE ,te strofoci degeaba ,de 30 de ani nici un varan din SRI n-a ajuns la bulau ;toti traiesc boiereste au pensii nesimtite ,ii doare-n cur de frectiile tale .vezi proverbul romanesc „cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia .
    Nu-i mai purtati sambete lui maior ,s-a spovedit el la cei care l-au uns ,n-o sa se spovedeasca la niste ucenici !!.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger