AcasăDezvaluiriAncheteE groasă rău la STS! Nici DNA nu-i mai scapă!

E groasă rău la STS! Nici DNA nu-i mai scapă!

Generalul Bălan rămâne cu ancheta ”concursurilor ilegale” deschisă...

Iată că deși părea o simplă formalitate până și la cel mai înalt nivel al sistemului, ”minunea” a avut totuși loc! Iar Tribunalul București a respins acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de generalul de brigadă Nicolae Fugulin, din cadrul Serviciului de Telecomunicații Speciale cu procurorii Direcției Naționale Anticorupție. Și prin care oamenii lui Crin Bologa îi garantau acestuia că nu va ajunge efectiv la închisoare, rezervistul urmând a primi doar o condamnare cu suspendare de un an și opt luni. Totul în urma dosarului instrumentat cu privire la fraudarea unor concursuri de promovare pentru ofițeri, în care generalul Fugulin era acuzat de comiterea infracțiunii de trafic de influență.

Iată însă că tocmai acum judecătorii s-au trezit să iasă de pe ”culoarul” trasat și, fapt fără precedent cel puțin în cazul unui acord cu DNA, să respingă înțelegerea cu generalul Fugulin. Ceea ce nu poate avea decât două explicații. Prima ar fi că procurorii DNA au mers de la bun început la cacealma și l-au amăgit pe generalul STS cu un ”acord” care nu avea cum să stea în picioare în instanță. A doua variantă fiind că o forță mai influentă chiar decât cea a DNA și-a ”băgat coada” între timp, având tot interesul să întrețină ”scandalul avansărilor ilegale”  în serviciul condus de un Ionel Sorin Bălan a cărui ambiție deranjează tot mai mult în ultima vreme în restul sistemului…

”Țeapă” sau ”cacealma”?

Procurorii lui Crin Bologa ori n-au vrut, ori n-au putut să treacă acordul de recunoaștere cu generalul STS

Pe 29 iulie, DNA dădea drumul la obișnuitele ”focuri de artificii” mediatice pentru a trâmbița că, în prezența avocatului, generalul Nicolae Fugulin ” a declarat expres că recunoaște comiterea faptelor reținute în sarcina lui, acceptând încadrarea juridică pentru care a fost pusă în mișcare acțiunea penală și este de acord cu felul și cuantumul pedepselor aplicate, precum și cu forma de executare a acestora, respectiv 1 an și 8 luni închisoare, cu suspendarea executării pedepsei”. Acordul a fost trimis la Tribunalul București și toată lumea respira ușurată că ”focarul” concursurilor aranjate de la STS nu se va extinde. Iată însă că un judecător de la Tribunalul București a răsturnat toate calculele hârtiei și a respins această înțelegere și a trimis dosarul înapoi la Direcția Națională Anticorupție, ” în vederea continuării urmăririi penale”…

Lovitură de teatru la Tribunalul București…
author avatar
Catalin Tache
5.448 afisari

8 COMENTARII

  1. FACATURA ! Nea Tache , cate una iti iese si ne scoatem palaria , asta e trasa de par si miorlaie , iar ai dat-o in bara , incerci sa prostesti prostii si sa ametesti fraierii ! Ce helerim -belerim are actualul sef STS cu tarasenia ajunsa la DNA ? Ziare . com , 29 iulie 2020 , ora 16:12 : ” Generalul de brigada Daniel Cosmin Grigore , seful Directiei Management Resurse Umane ( DMRU ) din cadrul Serviciului de Telecomunicatii Speciale ( STS ) a fost trimis in judecata , miercuri , 29 iulie 2020 , pentru acuzatia de instigare la abuz in serviciu si instigare la fals intelectual in forma continuata , potrivit unui comunicat DNA . In acelasi dosar , generalul de brigada , in rezerva , NICULAE FUGULIN a pledat vinovat pentru infractiunea de trafic de influenta si a incheiat un acord de recunoastere a vinovatiei , pentru o pedeapsa de 1 an si 8 luni inchisoare cu suspendare . Alti inculpati in acest caz: Locotnent-Colonel ( in rezerva ) Ana Nitu , capitan Adelian Sofia Stefan , capitan Ana Maria Daniela Berhardt, plutonier major Gabriela Racu , Liviu Berhardt , agent de politie la Politia de Frontiera Giurgiu , sotul Anei Maria Daniela Berhardt . SI-ACUM , ATENTIE : POTRIVIT PROCURORILOR DNA , INFRACTIUNILE AU FOST COMISE IN PERIOADA IUNIE 2019 – MARTIE 2020 , CU OCAZIA A 3 CONCURSURI DE PROMOVARE A UNOR ANGAJATI STS ”. Pe fondul acestor matrapazlacuri ce cad sub incidenta DNA , se impunea CURATENIE TOTALA LA STS , motiv pentru care , LA DATA DE 27 MAI 2020 , CSAT A APROBAT NUMIREA LUI IONEL SORIN- BALAN LA SEFIA STS . Nea Tache , tarasti oameni in noroi , amesteci mere cu pere si miroase a neseriozitate , un om corect nu procedeaza in asemenea maniera !

  2. Bai dar voi puteți dormi fără sa va dați cu părerea de Tache??exact asta era ideea ca lui Balan i au băgat colegii de la alte servicii un dosar vechi sub curul ăla gras care acum a rămas deschiszz

    • Costea, ce grad ai galbejatule? Esti pe diversiune penalule? Cine ti da tie sarcini precise sa scrii aici? ESTI DOAR O UNEALTA INFANTILA CA SI PORTOCALĂ, SI ACEST BALAN E LA FEL.!!!

      • Ce va mai deranjeaza comentariile lui Tache…Costea , toata ziua esti online degeaba, mesajul e transmis catre partenerii nostrii strategici.

  3. Si cu ce-l deranjeaza pe Balan ? Abia il tine vigilent si atent cu subordonatii , treaba e ca Tache trebuia sa faca un mic istoric si sa separe apele , sunt unii carora STS le sta in gat , stiu ca nu pot sa fure la votul electronic si abia asteapta o bresa in sistem .

  4. Nu vă agitați, Werner veghează. Nu se va întâmpla nimic grav în STS, altfel descoperă cineva (poate Moș Crăciun, vorba unui clasic în viață) vreo tabletă uitată undeva, cu înregistrări de la alegerile din ultimii 2 ani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger