AcasăDezvaluiriAncheteDSP nu sună izolații! Ci pe Tătaru, să trimită urna!

DSP nu sună izolații! Ci pe Tătaru, să trimită urna!

Pe Tătaru îl interesează doar să voteze izolații!

Politizarea pandemiei de COVID în contextul organizării cu orice preț a alegerilor devine deja una grețoasă, cu fiecare zi care ne apropie de 6 decembrie. Astfel că, în timp ce președintele Klaus Iohannis dă asigurări că la Direcțiile de Sănătate Publică ”au fost unele mici probleme, dar acum totul merge perfect”, românii care au avut ghinionul să se infecteze se confruntă cu o cu totul altă realitate.

O mai fi rămas cineva la call center DSP după vizita lui Iohannis

Una în care nu doar că nu primesc nici cel mai infim sprijin din partea vreunei autorități a statului român, în frunte cu chiar neputincioasele DSP-uri, dar mai sunt și ”vânduți” de către acestea campaniei electorale guvernamentale. Pentru că în loc să sune izolații atunci când aceștia reușesc cu greu să informeze că au fost testați ”POZITIV” pe banii lor, DSP le furnizează imediat datele la guvern, ca să îi ”racoleze” în chiar numele ministrului Nelu Tătar pentru a cere urna mobilă ca să voteze din carantină pe 6 decembrie!

1863, studiu de caz

Iar pentru ca nu cumva cineva să dezmintă o asemenea practică de-a dreptul jenantă prezentăm un studiu de caz concret. Cu un caz care, testat în privat pe 28 noiembrie a fost declarat pozitiv pe 29 noiembrie. Și cum cei de la DSP îi răspund la telefoane poate doar președintelui Klaus Iohannis, după zece ore de încercări a reușit să încarce pe site-ul DSP toate hârtiile necesare! Da, da, hârtii, foarte multe hârtii, cărora le faci poze și pe urmă le atașezi. Dar cu conștiința împăcată a îndeplinirii unei datorii cetățenești. Numai că de la DSP nu vine cu zilele nici cel mai mic semn, barem o confirmare că ai fost luat în evidență. În schimb, chiar a doua zi, de pe numărul 1863 se primește următorul mesaj : ” Stimați concetățeni, Cu ocazia alegerilor parlamentare organizate în data de 6 decembrie 2020, alegătorii care se află în carantină sau izolare, prin decizia directiei de sănătate publică, își pot exercita dreptul la vot prin intermediul urnei speciale mobile. În acest sens, alegătorii trebuie să depună o cerere la biroul electoral al secției de votare, prin intermediul unei persoane. Cu stimă, Nelu Tătaru, Ministrul Sănătății”. Cu stimă, nea Nelule, dar ai habar de mesajele astea? Și dacă da, chiar nu puteți opri această bătaie de joc a DSP-urilor?

author avatar
Catalin Tache
1.379 afisari

5 COMENTARII

  1. O sa mai voteze altii de acum inainte..Eu si familia mea NICIODATA! Emigrez…

  2. AK-24 , azi , 1 decembrie 2020 : ” DANCU STIE CA PSD VA PIERDE UMILITOR ALEGERILE . SE CACIULESTE DEJA IN FATA PML : ” SA NU UITAM CA PSD A VOTAT ACTUALUL GUVERN ”

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger