AcasăDezvaluiriCatalin TacheDROGATUL UCIGAȘ, SIFONUL LUI DUDU IONESCU!

DROGATUL UCIGAȘ, SIFONUL LUI DUDU IONESCU!

Nu poate cumpăra Cătălin Predoiu aparate ”drug test” pentru toate structurile Ministerului Afacerilor Interne, cât pot șoferii patriei să se drogheze! Bilanțul negru al victimelor accidentelor rutiere produse de șoferi drogați, alcoolici sau amândouă  la un loc fiind deja peste cel al războiului din Ucraina!

Lecțiile de viață din care ar trebui să învețe toți românii nefiind însă băgate în seamă nici de beizadele, bombardieri, interlopi, și, mai nou, chiar oamenii sistemului.

Și nu ne referim aici musai la Constantin Păun. Cel care nici măcar nu mai contează dacă s-a îmbătat mangă după ce și-a ”ars creierii” cu amfetamină sau invers… Ci doar că a omorât o femeie pe o stradă din Popești Leordeni, de ziua ei, în fața porții casei sale și cu tortul de aniversare în mână…

Iohannis iar nu are habar pe mâna cui s-a lăsat

Iar dementa propagandă operativă s-a și repezit, cu deja o scârboasă slugărnicie, să lanseze ”fumigenele” publice pentru a nu se ajunge la cine se află cu adevărat în spatele drogatului ucigaș Constantin Păun. Ofițerul de poliție decorat de Klaus Werner Iohannis care, cum s-a mai trezit din ”sevraj”, a și depus plângere penală că l-au ”căpăcit” rudele și vecinii celei pe care a omorât-o.

Level 1: BCCO

Numai că lumea sistemului este mică… Mult prea mică pentru cât și-ar dori adevărații ”băieți deștepți” ai sistemului. Cei care, după ce au fost informați că deja se știe cine este Constantin Păun, au lucrat febril la ”legendarea” șoferului ucigaș. Astfel că, mai întâi au lăsat să se scurgă controlat informația că acesta ar fi un ”biet pensionar”, care cu ”decenii în urmă” ar fi lucrat la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București. Unde ar fi fost și ”ceva șef” o perioadă… Doar că omul care a omorât o femeie, a rănit o alta și a avariat cinci autoturisme era ieșit de mult din sistem…

Level 2: Reactivarea lui Dejeu

Până și Dejeu a fost activat

Numai că legendarea ruperii oricărei legături cu sistemul a pensionarului Constantin Păun a funcționat doar pentru opinia publică. Astfel că a fost săpat un nou ”tranșeu” în fața celor care oricum știau prea bine unde duce pista Păun. Astfel că, pe aceleași canale operative s-a ”updatat” și informația că ”este vorba despre colonelul în rezervă Constantin Păun, care a fost și șeful de Cabinet al ministrului de Interne Gavril Dejeu, în guvernarea 1996 – 1999”.

A urmat un scurt comunicat oficial cu privire la faptul că ”polițiștii din cadrul IPJ Ilfov au testat șoferul cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat și, respective cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanțe psihoactive”.

După care, din ”Cutia cu amintiri” a sistemului a fost reactivat însuși Gavril Dejeu! Cel care a declarat ordonat că ”pe timpul ministerului meu, el îmi era aghiotant. Era persoana care mă însoțea. Ulterior, a rămas în minister și a fost transferat la Brigada de Crimă Organizată. Acolo erau două secții, o secție droguri și o alta de crimă organizată. El a fost detașat la crimă organizată și se ocupa de valută, contrabandă”.

Level 3: Frumușel…

Iar odată cu ”împachetarea” acestui ipotetic ”spate” de care nici măcar foștii subalterni nu își mai aduceau aminte, ”săpăturile” ar fi trebuit oprite aici. Adică ”Păun era omul lui Dejeu”… Astfel că s-a trecut la ”level 3” al operațiunii de ”spălare”… Canalele operative găsind personalul din căminul unde îi fusese internată mama care să declare că ”acesta nu consuma băuturi alcoolice”… Specialiști care să arunce îndoiala prin informația că ar exista și medicamente care pot fi confundate cu amfetamina… Și până și o ”televizată” care să declare că nimeni din Poliție nu crede că Păun ar putea bea sau s-ar putea droga, pentru că toată lumea din sistem îl iubește pe acesta, pentru că ”e înalt, frumușel”…

NEXT LEVEL: CU EL BEA ȘEFUL CNI!

Însă la ”next level” al sistemului s-a contabilizat doar informația că ”Păun este omul lui Dudu Ionescu”! Omul său de încredere încă de când era lider țărănist și ministru de Interne… Și a rămas om de încredere și când a ajuns, pentru aceleași metehne, și ”pe Olteniței”…

Și doar pentru a arăta că nu suntem ca ei, nu dezvăluim și documentarea paralelă a soției lui Constantin Păun… Ci doar o amintim, așa, barem să ”se știe că se știe”… După cum se știe și că Păun  își bea cafeaua – sau poate doar Ion Oprișor și Rinu Lunescu or ști cu adevărat ce! – cu nimeni altul decât șeful Comunității Naționale de Informații! Fiind astfel pe deplin susceptibil a face parte din vasta rețea informativă pe persoană fizică a chiar șefului Comunității Naționale de Informații. La fel cum după aceeași ”muzică” joacă și colonelul în rezervă Dumitru Voroneanu, de la SSI-ul Serviciului de Protecție și Pază. Și câți alții… Cu toții ”ținuți la aparatele” sistemului de un Constantin Ionescu care uite că degeaba și-a schimbat numele, că tot DUDU rămâne!

Și care se dovedește încă o dată doar un alt ”idiot util” al sistemului, fie și la vârful său! Și oricât s-ar da el ”acoperitul TEVEL” în România! Pentru că nu a fost bun decât să facă bani… Dar nu pentru țară… Sau barem pentru el… Ci pentru cei care au montat turelele de la înțepenitele PIRANHA… Și ne vând dronele ELBIT… Și care își vor lua de îndată ce dinamica operativă o va impune mâna de pe acest nou ”Dan Moldoveanu” al parcă mult prea flexatului sistem românesc.

Ia turele, drone, cum să nu îl lase în fruntea CNI…?

Unul a cărui principală hibă nici măcar nu este că unu ca DUDU se află, de atâta amar de vreme, în fruntea Comunității Naționale de Informații. Ci faptul că nici cu dronele rusești la câțiva metri de teritoriul național nu suntem în stare să avem o celulă de criză cu adevărat interoperativă… Ceea ce se vede pe deplin și în anchetarea drogaților ucigași, unde fiecare structură acționează după strămoșescul principiu instituțional ”ba pe a mă-sii”… Și după cum, ghinion, se va vedea din păcate și la crearea următorului val emoțional menit a schimba din nou destinul României.

Predoiu, între ”ciocanul” DUDU și ”nicovala” anchetei

Așa că, dacă tot se știe că se știe, barem nu mai risipiți inutil ”fumigenele” informative pe cazul Păun… Mai ales că și ”AMR”-ul lui Dudu scade dramatic pentru acesta…

Tragedia din Popești Leordeni, după cea din 2 Mai

 

9.173 afisari

77 COMENTARII

  • Care este procentul de testari fals pozitive ale aparatului Drager Drug Test din dotarea politiei romane??? Oare in occident de ce nu se folesesc detectoare de tipul Drager Drug Test pentru a controla soferii pentru consumul de droguri si se folosesc teste rapide cu reactivi??? Ore cum poate un detector de tipul Drager Drug Test care realizeaza determinarea prin masuratori indirecte (masoara niste curenti care se propaga prin proba de saliva recoltata fara a utiliza nici un fel de reactiv chimic) sa determine 7 tipuri de droguri cu acuratete??? De ce se realizeaza linsaj mediatic la persoanele care au iesit pozitive la Drager Drug Test fara ca rezultatele acestui aparat sa fie confirmate de analizele de laborator de atat timp cat determinarile realizate cu Drager Drug Test nu sunt probe in instanta?? In instanta probe sunt doar analizele de laborator… De fapt ce se urmareste prin mediatizarea asazisului consum de droguri descoperit cu ajutorul unui aparat care nu este proba in instanta??? Oare soldatii care lupta zile in sir in transee fara sa doarma ce substante folosec??? la soldati nu exista riscul de halucinatii atunci cand consuma substante interzise in scopul imbunatatirii performantelor cognitive ???

 1. Oricat or vrea ei sa stea ascunsi Dumnezeu ii scoate la suprafata ca nici el nu ii mai suporta dapoi romanii!!De treizeci de ani de cand se tot invart in cerc s a fisurat legatura!!

 2. PRESShub . ro , 03/09/2023 , articol scris de Ovidiu Nahoi : ” POCAIREA LUI ……………………………………………………………………………. ” . 2. Digi 24 . ro , 05.09.2023 , ora 19:13 , Editor C.L.B. : ” LIVE TEXT ………………………………………………………………………………………………………….. „. 3. DefenseRomania . ro , 05sep 2023 , ora 16:42 , articol de Tudor Curtifan . 4. DefenseRomania . ro , 05 sep 2023 , ora 17:55 , , articol de Ciprian Dumitrache . 4. DefenseRomania . ro , 05 sep 2023 , ora 20:25 , articol de Cristian Soare .

 3. Comisarul . ro , astazi , ora 21:25 : ” CINCI PASI …………………………………………………………………………… „.

 4. UNIVERSUL . NET , 5 SEPTEMBRIE 2023 : ” O SCHIMBARE IN STRATEGIA ……………………………………………………………………………………………. ” – GEORGE FRIEDMAN – GEOPOLITICAL FUTURES .

 5. Cort in Mayfair . Adevarul . ro , 05.09.2023 , ora 16:36 , articol de Diana Stoica : ” POVESTEA NOMAZILOR ROMANI ……………………………………. ” – Sursa : DAILY MAIL .

 6. Domnule Catalin Tache
  Acestui militian i s-a dat arest preventiv pe 30 zile.
  Conform legii,baut,drogat,omor=puscarie.
  Dosarul acum este in apel pentru masura arestarii preventive la judecatoria cornetu,binecunoscuta ca si culoar de scapare pentru gradati.
  Toata Stima!!!
  ps.am urmarit declaratia gunoiului de la antidrog sau cam asa ceva pe tvr1…ca asta nu e consumator…ca e om de treaba…o mizerie…o rusine este statul roman

 7. Spotmedia . ro , 06.09.2023 , ora 06:36 , srticol de Emilian Isaila : ” VIOLAREA SPATIULUI ……………………………………………………………….. ” – VIDEO : 45 sec .

 8. @ Care sunteți de acord ca ziariștii să fie plătiți în funcție de cum sunt notate articolele de către cititori, ?

  • Ti s-a urcat democratia la cap si le dai idei patronilor de publicatii ? Vrei sa se desfiinteze facultatile de jurnalism ?

 9. „accidentul” deja a fost surprins din 2 unghiuri diferite
  de catre camerele de spionaj stradal:
  -cam multi sint in „comunitatea de informatii”,
  sec:
  BLESTEME!

 10. Comisarul . ro , ieri , 05 septembrie 2023 , orele 17:07 , 17:40 , 20:35 , 22:46 . Comisarul . ro , astazi , 06.09.2023 , orele 06:37 , 09:22 .

 11. 1. DefenseRomania . ro , 06 sep 2023 , ora 09:58 , articol de Ciprian Dumitrache : ” ANTHONY BLINKEN A SOSIT ( astazi ) IN UCRAINA PENTRU A TREIA OARA DE LA INCEPUTUL …………………………………………………. ” – Sursa : RBC . 2. Universul . net , 6 septembrie 2023 : ” RAZBUNAREA NEAGRA . ……… ………………………………………………………………. ” – Sursa : THE ECONOMIST .

 12. Libertatea . ro , 06 septembrie 2023 , ora 07:41 , articol de Ena Stanciu , Ciprian Ioana : ” LIVETEXT / RAZBOI IN UCRAINA , ZIUA 560 . PORTUL .. …………………………………………………………………………………………………………………… „.

 13. Universul . net , astazi , 6 septembrie 2023 : ” CUM ARATA , FARA MACHIAJ , …………………. : –––––––––––––––––” – Boris Grozovski – NOVAIA GAZETA EUROPA .

 14. dudul este din cdr , taranist , in acea perioada toata conducerea Romaniei de la sri cu mortu georgescu cu tot a fost inghitita de Soros , de asta se mentine indiferent de guvern

 15. ANTENA 3 . RO , ASTAZI , 06 SEP 2023 , ORA 13:41 , ARTICOL DE CATALINA SMERECA : ” BUCATI DINTR-O DRONA RUSEASCA AU FOST GASITE PE TERITORIUL ROMANIEI ! MINISTRUL APARARII , CONFIRMA ” – VIDEO .

 16. A inceput coana justitie operatiunea de toaletare a cadavrelor de criminali
  Fostul șef al BCCO București nu era drogat când a accidentat mortal o femeie în Popești Leordeni: Ce indică rezultatele testului de sânge ziare.com 6 Septembrie 2023

 17. ASTA NU E PRESA LIBERA , NATIONAL CENZUREAZA ARTICOLE CARE APAR IN PRESA ROMANEASCA SI NU CONVIN ORIENTARII ZIARULUI !

  • Gigele, ce-ai cu oa:menii????? fiecare posteaza ce vrea la el pe pagina…dar injuraturile si ineptiile iti plac, asa-i? ai dreaq, nu va place deloc sa evoluati.
   pentru moderator: cenzurati la greu ca astia s au invatat cu binele si cred ca li se cuvine

     • Ioane , crezi ca toata lumea are timp sa frece menta cum faci tu de zece ani in presa romaneasca ? Oamenii citesc pe fuga , cand au timp , Constantinescu ii tine zilnic in ” Condoleante ” , pe cine supara asta ? Important e ca oamenii sa fie corect informati .

 18. UNIVERSUL . NET , , ASTAZI , 6 SEPTEMBRIE 2023 : ” ARMENIA VA ORGANIZA SAPTAMANA VIITOARE UN EXERCITIU COMUN CU SUA ” – Sursa : REUTERS , citata de NEWS . RO .

  • Lipsesc doua articole , unul din Adevarul . ro si celalalt din Universul . net . Vedeti unde le-ati dosit si scoateti-le la lumina !

 19. 1. CONTRIBUTORS . RO , 04/09/2023 , ARTICOL DE LAURENTIU PLESCA . 2. CONTRIBUTORS . RO , 06/09/2023 , ARTICOL DE DENIS CENUSA „.

 20. ADEVARUL . RO , ASTAZI , 06.09.2023 , ORA 21:19 , ARTICOL DE VALENTIN TRUFASU : ” REACTIA NATO , DESPRE DRONA …………………………. ……………………………………………………………………………………. „.

 21. UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 6 SEPTEMBRIE 2023 : ” DECIZIILE SUMMITULUI INITIATIVEI CELOR TREI MARI ” – SURSA : NEWS . RO .

 22. COTIDIANUL . RO , ASTAZI , 7 SEPTEMBRIE 2023 , ORA 06:00 , ARTICOL DE CORNEL NISTORESCU : ” NECAZUL LUI MIRON MITREA „.

 23. Romania în toate timpurile sale istorice a avut nevoie de OAMENI de STAT cu vocatie, talent si daruire pentru interesul general. Acum mai mult ca oricand trebuie sa fie depuse eforturi concertate, atat din partea OAMENILOR POLITICI care pot dovedi CLAR VIZIUNE, CAPABILITATE si BUNA CREDINTA cat si din partea celor mai iluminati romani apolitici, pentru a concentra energiile pozitive la nivel national si a pune în operă gandirile si proiectele lor valoroase in vederea REDRESARII ROMANIEI care de 34 de ani datorita, TRADARII, SUBMEDIOCRITATII si IMATURITATII din SISTEMUL POLITIC, se află într-o continuă prăbuşire ABISALA.

  UNDE SUNTETI VOI ADEVAR si DREPTATE PODOABE SFINTE ALE EXISTENTEI UMANITATII PENTRU CA OCHII ROMANILOR PLANSI si TRISTI DE VEACURI VOR SA VA VADA…???…

 24. GOGULE , ROMANII NU SUNT NEMURITORI , nu pot sa planga veacuri , pe la 75-80 de ani isi pregatesc coparseul , n-apuca veacul . Nu cumva esti Kostea din Tiraspol si te-ai pus pe jelit ?

 25. @ Nu vă mai convine democrația, care-i treaba, ? Europa apuseană și SUA v-au adus vouă democrația ca să scăpați de dictatura rușilor și a lui Nicolae Ceaușescu, ? Probabil că vă încearcă nostalgii comuniste, ?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Românii trăiesc tot mai greu din cauza scumpirilor. Oamenii stau în frig şi „fac foamea”

Guvernul pretinde că a căutat soluţii prin care să uşureze viaţa românilor, dar societatea o duce tot mai greu. Statistica nu minte, iar cifrele...

Angajaţii români care primesc mai mulţi bani, de la 1 ianuarie 2024. Majorarea intră direct pe card

Tichetele de masă nu reprezintă un beneficiu nou în România, fiind chiar unul cu vechime. Însă valoarea și popularitatea lor au crescut de la...