AcasăDezvaluiriAncheteDragnea, îngenuncheat! Încă un denunț!

Dragnea, îngenuncheat! Încă un denunț!

Liviu Dragnea, pe urmele lui Nicușor Constantinescu

Fostul președinte al Consiliului Județean Constanța a primit o nouă condamnare : 8 ani de închisoare cu executare pentru finanțarea ilegală a fundațiilor Fantasio și Thalia. Curtea de Apel Galați a dat sentința pe 18 martie, într-un dosar cu un prejudiciu de opt milioane euro, în care a fost judecat atât fostul lider PSD-ist, cât și alți angajați ai Consiliului Județean Constanța. Doar Nicușor Constantinescu fiind condamnat cu executare, din întreg lotul judecat, prin sentința definitivă a Curții de Apel Galați. Iar cum noua condamnare se adaugă la cele pentru care deja Nicușor Constantinescu își execută pedeapsa, șansele ca acesta să mai beneficieze de formula unei eliberări condiționate au devenit ca și inexistente.

Liviu Dragnea pe urmele lui Nicușor Constantinescu

Iar de la Penitenciarul Rahova, acolo de unde încă se luptă în justiție pentru a fi lăsat să muncească în Atelierul Auto, Liviu Dragnea nu are cum să nu fi aflat de noua condamnare a lui Nicușor Constantinescu. Mai ales că fostul președinte deja se temea că ”rețeta Nicușor” va fi aplicată și în cazul său. Un prim pas fiind deja făcut prin începerea urmăririi penale împotriva sa de către procurorii Direcției Naționale Anticorupție, chiar la începutul acestui an. Într-un nou dosar în care este acuzat de trafic de influență și folosire a influenței sau autorității. Uite însă cum de câteva zile deja se adeveresc cele mai negre temeri ale lui Liviu Dragnea… Din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră reieșind că împotriva acestuia tocmai ce a mai fost depus un nou denunț penal.

Masa lui Trump!

Astfel că, în actualul context în care emisarii noii Administrații Biden dau semnale că vor ”sânge pe pereți” în toate spețele care îl privesc pe predecesorul Donald Trump, indiferent de ”coclaurile” lumii unde s-ar fi petrecut, soarta lui Liviu Dragnea pare deja pecetluită în Justiție. Mai ales că dosarul ”Masa lui Trump”, cel în care DNA a început urmărirea penală împotriva lui Dragnea la începutul lunii ianuarie, pare unul făcut ”la pont”.

Cristian Burci a scăpat de Masa lui Trump

Cel puțin așa reieșind din rechizitoriul procurorilor anticorupție : ” În sarcina suspectului Dragnea Nicolae Liviu, la data faptelor președinte al Camerei Deputaților și președinte al unui partid s-au reținut două infracțiuni de trafic de influență și folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite (art. 13 din legea 78/2000). Iar în același rechizitoriu în care fostul consilier parlamentar Gheorghe Dimitrescu este suspectat de cumpărare de influență s-au mai reținut următoarele :

”- asigurarea accesului la evenimentele din cadrul Ceremoniei de învestire a președintelui SUA, din perioada 17-21 ianuarie 2017, desfășurate la Washington D.C. (SUA), în baza unui pachet de beneficii în valoare de 250.000 dolari, acces obținut prin intermediul unui om politic și de afaceri american, vicepreședinte al Comitetului Prezidențial de Inaugurare.

–  asigurarea unor servicii de lobby și consultanță politică în valoare de 30.000 USD, în favoarea partidului din care făcea parte. Banii respectivi ar fi fost plătiți, în luna mai 2017, de o societate offshore cu sediul în Insulele Virgine Britanice și conturi bancare în Cipru, controlată de omul de afaceri român cu ajutorul altor două persoane, suspecte în cauză.

În acest context, Dragnea Nicolae Liviu ar fi traficat, în favoarea omului de afaceri român, suspect în cauză, influența reală pe care o avea față de prim-ministrul și alți membri ai Guvernului României, promițându-i că îi va determina pe aceștia să îi asigure interesele de afaceri, în special din domeniul militar și de intelligence, pe care omul de afaceri român le avea în România”.

Fără eliberare condiționată!

Însă, pe lângă dosarul ”detonat” în ianuarie și din care Sorin Grindeanu, dar mai ales Cristian Burci par să fi scăpat ”la mustață”, procurorii mai au acum la dispoziție încă un denunț penal! Unul despre care deja inițiații sistemului pronostichează că va merge ”ca uns”, vorbindu-se inclusiv de un acord de recunoaștere a vinovăției care îl va ”îngropa” definitiv pe Dragnea. Dosar de asemenea cu implicații internaționale din ”domeniul militar și de intelligence” și care se anunță încă de acum lovitura decisivă pe care o va încasa Liviu Dragnea. Cel care, pe lângă faptul că nu va beneficia de eliberarea condiționată insistent solicitată, va trebui să confrunte și ”tsunami”-ul celorlalte dosare care îl ajung din urmă…

author avatar
Catalin Tache
5.081 afisari

32 COMENTARII

  1. Dar pt. ascunderea scutirii de datoria de 80 mil.euro a bancilor raiffaise si brd in sertar (la senat) de Dragu USR,sefa senat ,pina la adoptare tacita,si iertarea de aceste datorii catre statul roman, nu e caz de puscarie/tradare ? Pe Dragnia vor sa-l bage pe viata pt. un prejudiciu inventat ,achitat/retinut? Ce justite e asta ba tache? Pe Trump l-au bagat americanii la inchisoare ca a pierdut alegerile? NU? Pe Dragnia de ce vreti sa-l lichidatzi? Ca a marit salariul minim?

    • pentru ca a spoliat statul si cetatenii tarii. Zeci de mil de euro a furat de la stat si a echipat cu masini de ultimageneratie Tel Drum, a construit hotel vile personale cu bani de la Ue, pe vremea mitomanului si pentru a nu face puscarie mitomanul i-a restituit Ue din bugetul tarii. A marit contributia statului la bugetul partidului la carteva zeci de mil de euro. A luat in folows personal insula belina, desi avea zeci de case si ap. a stat in palatul regal fara toate cheltuielile fiind suportate de romani, lista este LUNGAAAA, sute de mil de euro matrasiti de marafet

      • Corect, să plătească! Dar pe când și guvernarea Orbannis-Câțu va ajunge în instanță pentru devalizarea Bugetului de Stat? Cum de Câțu, în loc să ajungă la pușcărie pentru atacul speculativ la moneda națională de acum câțiva ani (prin care România a pierdut câteva miliarde de euro) și pentru împrumuturile masive făcute în numele țării și doar în beneficiul băncilor și comisioanelor pentru el și acoliți, este numit prim-ministru? Și exemplele pot continua pe pagini întregi… Sau legea este valabilă numai pentru cei cu carnet de partid PSD? Dublă justiție?

  2. Pentru Dragnea funcționează justitia, pentru altii care sunt in functie si au hotarare JUDECĂTOREASCĂ DEFINITIVĂ ca au intrat in posesia unei locuinte cu acte false…

  3. Starea Natiei , 4 octombrie 2017 , facebook : ” Belina , Belina , Belina ” este noul nostru # hit ! „. Sa vedem cum scoate camasa cu alea 21 milioane de euro ciordite din fonduri europene , Ziaristii.com , 16 februarie 2019 : ” Lui Dragnea chiar ii e frica de Kovesi si de unchiul ei european pe nume Olaf ” . Lui Dragnea nu-i sade bine cu TelDrumu ….

  4. Belina,felina e fix pix tradatorule de neam si țară,daca era sa fie ceva concret nu l iertau si nu l condamnau pt ca ,chipurile a incadrat două secretare.Nu i proasta lumea,stai linistit tradatorule.

    • L-au agatat cu secretarele ca sa-l purice cu cascavalul gros , acu sa vedem pe unde scoate camasa …

    • @ 22: 58:54 – Kostea , talambule , unii fura si cititorii sunt tradatori ca nu-i aplauda ? Ba , sifiliticule , tu esti sanatos la bostan ?

  5. Urmeaza inca un dosar bomba cu implicatii din ” domeniul militar si de intelligence ” in afara de alea cunoscute care vin din urma ?

    • AK-24 , ieri , 22 Martie 2021 : ” DE CE SE AGITA TOT MAI MULT SOSOACA SI RTV . DOAR 10 % DINTRE ROMANI VOR ALIANTE CU RUSIA SI CHINA ” . 77,5 % dintre romani sunt de parere ca Uniunea Europeana NU trebuie sa se destrame , 61,4 % sunt de parere ca aderarea Romaniei la UE a adus avantaje , 71,3 sunt de parere ca SUA are o influenta pozitiva asupra Romaniei , 66 % cred ca NATO va apara Romania in cazul unei agresiuni .

      • AK-24 , PRAVDA USRPLUS ieri , 22 Martie 2021 : PUBLICA UN SONDAJ EFECTUAT PRINTRE MEMBRII USRPLUS
        DE CE SE AGITA TOT MAI MULT SOSOACA SI RTV . DOAR 10 % DINTRE ROMANI MEMBRII USRPLUS, VOR ALIANTE CU RUSIA SI CHINA ” . 77,5 % dintre romani MEMBRII USRPLUS, sunt de parere ca Uniunea Europeana NU trebuie sa se destrame , 61,4 % MEMBRII USRPLUS, sunt de parere ca aderarea Romaniei la UE a adus avantaje , 71,3 din MEMBRII USRPLUS, sunt de parere ca SUA are o influenta pozitiva asupra Romaniei , 66 % din MEMBRII USRPLUS, cred ca NATO va apara Romania in cazul unei agresiuni .

        0% din MEMBRII USRPLUS cunosc istoria Romaniei. Cine dintre voi poate sa precizeze pana in ce an au asteptat luptatorii anticomunosti din munti ajutorul fortelor aliate?

        Sunt sigur ca nu aveti curaj sa publicati mesajul, democraților

  6. Inseamna ca reprezinta un pericol pentru sistem daca vor sa-l tina in puscarie pe termen nelimitat, ca si Constantinescu de altfel. Sau sa fie razbunare la mijloc?

    • Sunt CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL ZIS KOSTEA SUGIUK , troll stalinist pus de Raion sa halesc galeti cu borhot uman in National , eu am postat la 23:18 si 7:36 , mi s-a promis un portbagaj de stevie daca postez ca puscariile sunt o razbunare pentru coruptii cu gulere albe , astia trebuiesc lasati in libertate si ajutati de tot poporul sa fure , numai asa ajunge Romania o tara prospera pe culmile falimentului , Se aude sirena ambulantei , precis vin la mine , ma reinterneaza la dilibau pentru reparatii la mansarda , sunt olog si nu mai pot sa o tulesc ca-n tinerete ,,,,,,,

  7. Gasca lui Dragnea e pe tobogan
    Iar randul i asteapta pe toti,va spun eu
    Buzatu ,Arsene,Marean OPRISAN
    Si pe alunecosul NEculai Badalau

    Vor da socoteala cu totii va spun
    TREbue s avem rabdare ,tutun
    O sa le iasa pe nas ingamfarea
    Solutia ultima e doar inchisoarea

    Chirica ,a dat o intoarsa pe loc
    A fugit de justitie ca dracul de foc
    S-a ascuns la partid gasind alinarea
    Va spun iar ,solutia e doar inchisoarea

  8. E foar facatura bai oligofrenule pentru ca asa va cer stapanii vostrii,slugi ordinare de sunteti.

    • Miorlai si io p-aci , primesc numai suturi in cur cand vreau sa bag botu in oala cu smantana .

      • AK-24 , ieri , 22 Martie 2021 , articol de Ioana Hurdea : ” Patrioata ” Sosoaca , trompeta Rusiei : De ce nu au negociat cu rusii Sputnik V ? Ce au cu rusii ? ” ” DESI SE DECLARA O ADVERSARA A VACCINARII IMPOTRIVA COVID-19 , Sosoaca a promovat vaccinul rusesc Sputnik V in timpul mitingului de sambata din Piata Victoriei ” ” Sosoaca este invitata aproape zilnic la Romania TV , post controlat de Sebastian Ghita , afaceristul continuand sa se ascunda la Belgrad . Numerosi analisti considera ca Ghita a primit azil politic in Serbia cu ajutorul serviciilor secrete din Rusia , Ghita cunoscand multe din culisele serviciilor de informatii din Romania ” ” Diana Sosoaca face parte din Partidul Neamul Romanesc , ale carui drapele au fost prezente in Piata Victoriei in timpul manifestatiei de sambata . Acest partid este condus de Ninel Peia , fost deputat PSD , care in timpul starii de urgenta s-a remarcat prin promovarea a numeroase fake news identice cu cele lansate de propaganda de la Moscova „.

        • AK-24 , PRAVDA USRPLUS, ieri , 22 Martie 2021 , articol de Ioana Hurdea : ” Patrioata ” Sosoaca , trompeta Rusiei : De ce nu au negociat cu rusii Sputnik V ? Ce au cu rusii ? ” ” DESI SE DECLARA O ADVERSARA A VACCINARII IMPOTRIVA COVID-19 , Sosoaca a promovat vaccinul rusesc Sputnik V in timpul mitingului de sambata din Piata Victoriei ”

          BAI tehnocratilor, aveti vreo idee de diferenta dintre vaccinul Sputnik V si vaccinurile cu care incompetentii astia vor să se amuze sa se joace ruleta ruseasca cu noi?

          Sunt sigur ca nu aveti curaj sa publicati mesajul, democraților

  9. Cotidianul . ro , azi , 23 Martie 2021 , articol de Cornel Nistorescu : ” FOAMEA DE VEDETE SI VINDECATORI „.

  10. Dati-i drumul din puscarie lui LDragnea, a facut cel mai bun lucru pentru refacerea infrastructurii locale a tarii noastre. terminati nu a furat nimic. Din proiectul TELDRUM nu a furat nimic , nu are cum sa fure, intelegeti , nu are cum sa fure. Beneficiarul investeste el insusi banii in proiect, el da banii constructorului, apoi cu facturile, OP-urile, extrasele de cont si alte documente ce tin de eligibilitate depune cerere de plata pentru recuperarea fondului nerambursabil. Pentru proiectele aflate in evaluare, daca mi este indeplinit un criteriu de eligibilitate, proiectul este respins, nu mai ajunge in plata. pentru celelalte invinuiri cu traficul de influenta la TRUMP mi se pare anomalie. daca mai era TRUMP pe felie ce se intampla acu, ?. aCOLO A FOST INVITAT.

  11. Javrele Pnl iste au praduit tara in pandemie,licitatii trucate si contracte catre gasca lor de incompetenti.

  12. justitia e aservita in romania si daca asa cum spun ei ca tot ce era cu trump trebuie pedespsit arata ca deja de acolo toti asteapta lumina si ea inca nu e clara de la cine se aprinde!!!!!!!!!!!vin timpuri mari peste toti sa fie pregatiti!!!!!!

    • Cine credeti ca a postat cu pseudonimele ” OANA ” , ” Rezist ” si ” Anonim ” ? Ati ghicit ? Da , eu sunt , Kostea Sugiuk Tiraspol , am primit instructiunile in plic de la Raion , m-am invartit de supa de stevie gratis la masa de pranz….. !

    • Comisarul.ro , astazi , 23 martie 2021 , ora 16:26 : ” MOSTENIREA ” DRAGNEA , INGROPATA / CAMERA DEPUTATILOR A RESPINS DEFINITIV PROIECTELE DE MODIFICARE A CODURILOR PENALE INITIATE IN TIMPUL GUVERNARII PSD „.

  13. Au iesit la atac leprele sorosiste
    Si au tabarat holbati sa l sugrume
    Pe Dragnea social-democrat de renume
    Caci vor sa l distruga sa nu mai existe

    I au inventat acuzari dinainte
    De ei nascocite,minciuni pan’la cer
    Sa nu cumva sa se vrea presedinte
    Sa nu cumva sa se vrea premier

    Si astfel zurbaua marxista vanduta
    Ne conduce spre haos cu alegeri de pluta
    Cu cinspe la suta ,douascinci de procente
    Adunate cu cinci ,trei partide perdante

    Acum ei se cearta isi zgarae chipul
    Nu stiu cum sa ‘mparta intre ei cascavalul
    Se tem sa nu i mature furtuna si valul
    Mai inainte sa termine cu burdusitul

    Au de primit niste bani de la UE
    Si vor sa i imparta pe ministere
    Ca i mai usor sa i topeasca sa i sue
    Si sa i ascunda in banci si ofshore

    Fereasca va Sfantul jigodii perdante
    Sa nu va chemam sa dam la iveala
    Chiar de va ti v’ascunde in gauri si fante
    Va vom trage afara sa dati socoteala

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger