AcasăDezvaluiriAncheteDosarul lui Băsescu, ascuns de Maior!

Dosarul lui Băsescu, ascuns de Maior!

A recunoscut Traian Băsescu faptul că el e "Petrov"? Mutare suprinzătoare la Curtea de Apel

Gata, s-a rupt definitiv și lanțul de iubire cu care Traian Băsescu a tot sperat că a ferecat pe vecie sistemul ticăloșit. Cel pe care fostul președinte jucător chiar nu are cum să uite că doar el l-a creat.

Maior l a scăpat pe Băsescu de dosarul de turnător

Mai ales acum, când Traian Băsescu va păta paginile de istorie doar cu apelativul de turnător, cel de ”Petrov”. De acum înainte, lucrurile fiind cât se poate de clare… Sistemul l-a protejat, sistemul l-a făcut… Însă, în mod firesc, ar trebui mers până la capăt cu aflarea adevărului. Până ce se va găsi răspunsul și la marea întrebare despre cine a ascuns atâta amar de vreme dosarul de informator al Securității ceaușiste a ”sifonului” Traian Băsescu. Însă cum știm că sistemul chiar nu are niciun interes să treacă și la ”next level” al dezvăluirilor, o facem noi: George Maior!

Secretar de stat la Apărare…

Percepția generală este că, până ce să își dea demisia de onoare, primind în schimb recompensa Ambasadei din Statele Unite ale Americii, George Maior a fost ”dintotdeauna” șeful Serviciului Român de Informații. Dar lucrurile nu stau chiar așa… Inițiații sistemului știind bine cum a ajuns de fapt George Maior în fruntea celui mai important serviciu secret al țării. Și încă la un moment în care ”puiul de pesedist” Maior intrase în Opoziție, odată cu victoria ”dușmanului de moarte” Traian Băsescu la prezidențiale. Numai că, la acel moment Băsescu a surprins pe toată lumea – și mai ales pe cei mai apropiați colaboratori ai săi ! – prin halucinanta nominalizare făcută pentru conducerea Serviciului Român de Informații. Și când, călcând în picioare orice cutumă politică de până atunci, l-a desemnat în fruntea serviciului secret pe un reprezentant al Opoziției! De ce a făcut-o? Simplu… Pentru că, la momentul priopulsării sale în fruntea SRI, deja George Maior făcuse plata în avans… Prin achitarea de ”micul favor” solicitat personal de Traian Băsescu. Astfel că de dosarul său de colaborator al fostelor Informații Militare au mai rămas doar coperțile. Maior ascunzând restul… Pe când era secretar de stat la Ministerul Apărării Naționale și a supervizat transferarea arhivei actualei DGIA către ”civilul” CNSAS…

A apărut Național – Italia, ziarul românilor din Italia. Se găsește la chioșcurile de ziare și  în aeroporturi.

Accesați www.nationalro.it sau https://www.facebook.com/nationalitalia și veți fi la curent cu toate informațiile de ultimă oră despre comunitatea românească din Italia

author avatar
Catalin Tache
6.233 afisari

18 COMENTARII

  1. sint asa imbarligati toti intre ei , incat nimeni nu mai poate face ceva . ne mai ramane noua cat va mai fi , sa mai trancanim pe site

  2. acu sa vedem de ce e in stare nea traian, spune lumea ca inregistra si musca bazaind, ospatar hai cu ma-ta

  3. TATICU LUI GEORGE MAIOR, LIVIU MAIOR SENATOR, ERA PESTE TOATE COMITIILE SERVICIILOR SECRETE DUPA 1990. ISI FACUSE VEACUL PRIN AMERICA SI CICA ERA OMUL C.I.A. INCA DINAINTE DE 90. DE CUM S-A PORNIT GOANA DUPA AVEREA LUI CEAUSESCU..ADICA PENTRU CONTURILE SECURITATII DIN STRAINATATE EL S-A FACUT AMBASADOR DE CANADA. SI DA-I SI CAUTA CONTURILE CU CASE DE AVOCATURA CELEBRE..NU JUCARIE. ATATA A CAUTAT PANA S-A EPUIZAT. VIRGIL MAGUREANU AVEA UN COMPORTAMENT DE SUPUNERE FATA DE LIVIU MAIOR, CEEA CE POATE ATRAGE ATENTIA CA MAI MARE ERA MAIOR DECAT MAGUREANU. CU TOATE CA MAGUREANU A LUAT PARTE LA EXECUTIA CEAUSESTILOR. GEORGE MAIOR ESTE FUNIA IMPINSA DE TATA CA SA FACA DIN EL BICI. FUNCTII MARI, SCOLIRE PRIN TARI STRAINE, SANTAJUL SI ETAJUL..
    SA AMINTIM CA LIVIU MAIOR A FACUT PARTE DE COMISIA DE CERCETARE A PRADUIRII FLOTEI DE BASESCU SI COMPANIA? SI ATUNCI ..CU MANUTELE ALEA 2 SI-AU IMPARTIT PRADUIALA AMBELE FAMILII…MARE MIRARE ERA SA NU SE FI SI INCUSCRIT INTRE EI…

    • Ai uitat o alta famiglie draga lui Basescu , generalii Vasile Ionel (socru) + Sergiu Medar (ginere) , conectati cu familia generalului Urdareanu (UTI).. .

    • Stimate Autor al Articolului si Ion Romanul
      Nu doar asta era,ce nu se spune nici macar azi e ca o parte a securitatii a jucat-o cu vestul inca dupa vremea lui Ceausescu,poate va mai aduceti aminte de funeriu,adica el „fuge” in Franta parca la 17-18 ani si tac-su profesor universitar nu pateste nimic….prea cusuta cu ata alba….azi va spun si asta….”serviciile” romanesti o joacca la trei capete adica unii cu anglo-saxonii altii cu europenii iar altii cu euro-asiaticii,cam asa se va imparti „lumea”.Ce va mai pot spune ca si informatie utila,subiectul articolului,arhiva dgia,acolo sunt doar delatiuni,turnatorii,contrainformatii,dosarul de cadre cum era pe vremuri,din punctul Meu de vedere se poate desecretiza toata si cea de la Pitesti,e doar o otrava ce intoxica acest popor.
      Vis a vis de Informatii,analiza operationala,asa cum Vad acum lucrurile…..ue se sparge….s-a spart si grupul de la visegrad,probabil ne vom intoarce la o Europa a anilor ’80-’90 adica tarile nordice…by the way parca Norvegia nu e in ue…..pigs-Portugalia,Italia,Grecia,Spania adica mediteraneenii…UK deja si-a luat zborul….Profesorul Petrisor Peiu a intuit fenomenul si a scris un articol”europa cu trei viteze”…Felicitari….amaratii din Est vor ramane la fel de amarati,poate nu ati vazut rezultatele alegerilor din Serbia si Ungaria…..sa nu se sparga si Germania ca tot e o federatia de landuri ca si confederatia helvetica….

      • Iar te spargi in figuri ? D-aia te scoli la 4 dimineata , sa ne anunti ca ai visat ca se sparge si Germania ? Vezi ce mai visezi si-n noaptea asta , maine stam adiba sa interpretam visele profetului …

        • @Culca-te !
          Nu aveti simtul istoriei si nu va spun asta cu rautate.
          germanii dupa ce ca sunt nu stiu cate land-uri federale mai au o problema.la mai mult de 30 ani de la reunificare exista in continuare un decalaj economic semnificatif intre fostele rfg si rdg.cat despre confederatia helvetica,aceasta dupa ce ca e pusculita unora mai e si multietnica.
          ps.”nu dormi ca dusmanul vegheaza”.

  4. daca stie ion romanul si altii inseamna ca stiu cam toti din politica , adica caracatita a cuprins tot . mult spor la vorbit !

  5. dar dosarul lui flutur gheorghe, cine-l ascunde?
    a aparut acest basist, flutur gheorghe din neant? parcurs fulminant, trecut ultrasecret.
    ajuns presedinte, interimar desigur, la pnl. dar pana aici…parcursul lui…haoleuu port-moneuu.

  6. De ce tv si ziare ne baga sub nas zilnic acest ticalos turnator? Au datorii fata de cetateni sau fata de infractori?
    De 30 de ani ziarele si televiziunile au adus la ciolan aceste mizerii ptr ca cei care le conduc redactiile ,multi dintre ei, au familii si prieteni cu aceleasi origini sanatoase. Vreti nume?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger