AcasăDezvaluiriCatalin TacheDosarul 10/81: CÂTE ORE SUPLIMENTARE ȘI-AU PLĂTIT ȘEFII JANDARMERIEI!

Dosarul 10/81: CÂTE ORE SUPLIMENTARE ȘI-AU PLĂTIT ȘEFII JANDARMERIEI!

10 August 2018… 10 August 2023… Au trecut cinci ani! Și ce specimene au fost și încă sunt la conducerea Jandarmeriei Române se va vedea cel mai bine pe data de 06.09.2023!

Atunci când, la Curtea Militară de Apel București se va judeca un nou termen din ”dosarul nr. Unic (nr. Format vechi) 10/81.2023; Data înregistrării – 17.05.2023; data ultimei modificări – 11.07.2023; Materie – Penal; Obiect – plângere soluții de neurmărire/netrimitere judecată (art.340 NCPP) plângerea împ. Ordonanței 69/P/2020 din 28.II.2023, a Parch. – ÎCCJ, Direcția Naț. Anticorupție, Serviciul pt. efectuarea urm.pen. în cauzele privind infracț. de corupție săvârșite de militari; Stadiu procesual – Fond; Părți : g-ral bg.rez. Florea Constantin – petent; col. Enescu Bogdan – intimat intimat; col.(r) Sindile Ionuț – Cătălin – intimat intimat”.

Mastane, tot pe tine cade ”măgăreața”!

Tranșarea chichițelor juridice este strict apanajul magistraților, în acest caz al celor militari de la Curtea Militară de Apel București. Așa că… spor la dreapta judecată! Însă ceea ce trebuie remarcat de la bun început este că generalul de brigadă Constantin Florea este deja în rezervă… La fel și colonelul Ionuț Cătălin Sindile… Mai mult chiar, ghinion, până și ”Motanul” de Bogdan Enescu a ales ”să toarcă” la pensie…

Așa că deschiderea ”Cutiei Pandorei” în anchetele privind orele suplimentare ”băgate la pontaj” pentru sporurile de weekend de către șefii Inspectoratului General al Jandarmeriei Române sau a deja prea multe inspectorate județene îl va prinde ”cu chiloții în vine” tot pe Alin Mastan. Pentru că acesta este încă inspectorul general al Jandarmeriei Române, deci singurul în activitate! Și oricât de bazat pe Bode s-ar crede, ar fi bine totuși să nu riște prea mult cu prelungirea concediului și săptămâna viitoare… Pentru că victimele – mai multe doamne și domnișoare, nu doar una! – hărțuirii sexuale de la concertul Depeche Mode oricum au depus deja mărturie! Plus că are oricum și Predoiu limitele sale, chiar dacă își pierde vremea mai mult pe la Cabinetul de vicepremier decât pe la biroul de ministru de Interne, după cum ar fi fost deja documentat de către ”Gruparea Zalău”.

Spor de 11.000 lei lunar!

Și încă șeful Inspectoratului General al Jandarmeriei Române chiar că are de ce să tremure de frica noului dosar… Cel al orelor suplimentare fictive de sâmbătă și duminică… Și a halucinantelor sporuri financiare aferente, bineînțeles… Desigur, același ”lover boy cu ruptură inghinală” s-ar putea închipui deja un fel de ”greu de ucis”… După ce i-a susurat pe sub caschetă ancheta ”șmenului cu motociclete” cu Chesaru de la Iași… Sau cea a pachetelor cu afumătură și carne de vin de la Jidvei… Plus hărțuirea subalternei Alexandra… Urmată acum de dizgrațiosul scandal bahico – sexual de pe Național Arena, în dreptul Lojei 104…

Numai că, ghinion, spre deosebire de toate acestea, noul dosar trântit pe masa de lucru a procurorilor militari este pe acte… Pe fișe de pontaj… Pe ”tone” de documente care arată că inspectorul general Alin Mastan și-a băgat la plată ore suplimentare în zilele de sâmbătă și duminică de a ajuns să își avizeze singur primirea unor sporuri de până la 11.000 lei lunar!

O fi mult…? O fi puțin…? O fi meritat…? În afara procurorilor de caz, cel mai bine putându-și da cu părerea miile de jandarmi ținuți ”carne de tun” pe străzi, de atâta amar de vreme, fără a primi și ei sporurile șefilor…

Și eventuala justificare că la acele ore târzii din noapte Mastan suferea de unul singur în birou după ”nerecunoscătoarea Alexandra” chiar nu ar avea de ce să îi impresioneze pe subalterni…Și cu atât mai puțin pe procurori…

5.277 afisari

81 COMENTARII

  • si Ioan Aurel Pop tinea de Departamentul Securitatii Statului, acu’ e doar traditional romanesc si patriot, e cu noi, cu tara. Multumim Sebi si Florian, fara voi nu am fi reusit !

   • Gerge Zelea Simion ? Stai p-aci , e-n galerie pentru meciul de la 20:30 , sparge seminte si se injura amical la telefon cu Sosoaca . Daca bate FCSB , Becali ii mai da 100 de kile de branza ….

 1. La Majoritatea inspectoratelor de jandarmi, din țară, a fost la fel, mai ales în perioada 2020 – 2021, exemplu IJJ Constanța, prim adjunct și doi ofițeri din statul major, de la ordine publică.

  • Daca spui majoritatea înseamnă ca esti in măsură sa ne spui si putinele exceptii, nu?!
   Dă aici nume de comandanti care și-au tras ore de weekend ca sa isi faca pensii de mii de euro….

   • Păi ce de ore suplimentare si alte beneficii(transport in interes personal cu masinile unitatii, chefuri la popota,etc) a făcut Clitan cu acoliții săi la Cluj doar Bode care l-a scapat pana acum stie, Acum ca Bode s-a dus, poate se scot din sertar dosarele si se porneste treaba serioasa. Ne vom da seama ca a inceput dacă Clitan si Baciu se vor pensiona brusc,.A amendat Gheboasa sa para baiat salon, dar na, pe baietii care l-au documentat nu-i intereseaza asta. Follow the money va fi sfasietor. Mai ales că e vorba si de reabilitarea unitatii cu bani grei.

 2. Ar trebui ca DNA să efectueze verificări la toate inspectoratele de jandarmi din țară, mai ales în perioada 2020 -2021. Se vor cruci mulți de câte se vor afla despre ofițerii din statul major al unităților !

  • Când era pandemie, adicătelea? Da coae, au fost făcute ore suplimentare, când oamenii trebuiau să meargă la munca, nu cu familiile fmm

 3. Șezi bre liniștit ca e cu finalizare zero precum la șefimea de la anp. Să le facă cine ce? Anticorupția? 🤣🤣🤣

 4. Cu sporuri si premii date isi umfla pensiile speciale ei si alte categorii de speciali. Sunt unii care „fura” in fiecare luna, iar altii, mai sfiosi, numai in perioada necesara la calculul pensiei speciale, de zici ca i-a apucat dorul de munca tocmai in ultimele luni de munca. Asta se cheama inselatorie, foloase necuvenite, si pt ca actioneaza in haita, formare de grup criminal organizat

 5. 1. DefenseRomania . ro , 10 aug 2023 , ora 15:14 , articol de S.I.Catalin : ” PAK DA DE GENERATIA A V-A , LOVIT . UZINA …………………………… ” – Sursa : Defense Express . 2. DefenseRomania . ro , 11 aug 2023 , ora 08: 20 , articol de Darius Muresan : ” JOE BIDEN : CHINA ESTE O BOMBA CU CEAS ” – Sursa : AFP , citata de AGERPRES . Universul . net , 10 august 2023 : ” THE GUARDIAN : UN MIC CARTEL . CRIMA ORGANIZATA DE LA CONSTANTA SI CORUPTIA DIN ROMANIA REPREZINTA FACTORI CARE IMPIEDICA FACILITATEA EXPORTURILOR UCRAINENE ” – Sursa : THE GUARDIAN , citata de NEWS . RO . 4. Universul . net , 10 august 2023 : ” STUDIU : 85 % DIN CETATENII DIN UE CER ACTIUNE DIN PARTEA STATULUI CONTRA DEZINFORMARII PE INTERNET ” – Sursa : EFE , citata de AGERPRES . RO . 5 . Spotmedia . ro , 11.08. 2023 , ora 00:11 , articol de Emilian Isaila : ” DE CE NU ………………………………………. …………………………………….. „.

 6. 1. Comisarul . ro , astazi , ora 06:20 : ” VIDEO / NOI IMAGINI DE NOAPTE …………………………. „. 2. Aktual 24.ro , 11 August 2023 , articol de Gabriel Tudor : ” UN DEPOZIT …………………………………………………… VIDEO „. 3. Aktual 24 . ro , 11 August 2023 , articol de Gabriel Tudor : ” RUSIA SE CONFRUNTA ………………………………………………………………………………. VIDEO „. 4. Digi 24 . ro , 11.08.2023 , ora 07:25 , Editor : M.B. : ” REPREZENTANTI AI SUA , UE , REPUBLICII MOLDOVA SI ROMANIEI DISCUTA , LA GALATI , DESPRE RUTELE PENTRU TRANSPORTUL CEREALELOR UCRAINENE „. 5. Digi 24 . ro , 11.08.2023 , ora 08:00 , Editor : Raul Netoiu : ” CE PRESUPUNE MARELE ACORD DINTRE ISRAEL SI ARABIA SAUDITA PRIN CARE JOE BIDEN VREA SA TRANSFORME ORIENTUL MIJLOCIU ” – Sursa : FINANCIAL TIMES .

 7. RomaniaMilitary . ro , ieri , 10 august 2023 , ora 6 : 00 , articol de George GMT : ” PRIMUL PAS SPRE F 35 A ” – Total = 48 unitati ( 3 escadrile ) . Costul total al programului = 6,5 miliarde de dolari ( include motoare , suport logistic , servicii de instruire , simulatoare de zbor , munitii aer-aer si munitii aer-sol ).

 8. Ortacii au fost adusi de Iliescu
  Ca SA apere democratia
  De hoardele care pe 10 august
  Au incercat marea cu sarea

  Care este diferenta dintre mineri
  Care nu au facut rau la nimeni
  Si mamutele lui Iohanus
  Care au aruncat cu garduri si rahat

  Care au batut mosnegi cu boxuri
  Si au tras jandarmerite de par
  Care au batut cetateni nevinovati
  Tragandu-i afara din TAXI?

  Continuati asa lepre parsive
  Cu tiranie si teroare
  Continuati asa mizerabili gretosi
  Si ve-ti ajunge ca colegii lui RRRatiu!

  Lume vede ca sunteti doar ciocoi
  Care sunteti sustinuti de Soros
  Si orice crime ati face voi
  Veti fi aparati de aceleasi putori

  Lasati tara in pce bai javre
  Lasati-o sa mearga inainte
  C a de nu va vom fugari cu petarde
  Cu tot cu dihania voastra de presedinte!

  • Poiezia asta am compus-o intre hulubele lui Livia , imi venea un damf si o putoare de la cuibul de pupaza de am avut greturi , preferam sa fiu fugarit cu petarde …hihihihihihihihihi….

   • Kostyusku , dihoriuli poiet ratat , mai pupi tu cu nasucu in cosuletu cu lavanda ? Sa compui marea cu sarea pan ti-o veni rau in brusturii di sub pasariela , cu mini ai terminatara , iputentiule sugaci !

 9. Baiiii!care voi doi ?ESTE o singura hiena atinsa la creierr ,o singura basina rasuflata si nebuna Ai famiie tu cotoarba ca.ca.ta?Ai grija pe tine te urmaresc de 1 saptamana!

  • Io sunt Anonim , hiena atina la creieRR , basina rasuflata si nebuna , sunt urmarit din 2014 ca trolez in National , nu ma las pana nu pun ROMANII gajba pe mine , prea latru la luna ca o catea dementa mancurta .

 10. De aceea sintem in faliment ca tradatorii teroristi securisti cumpara armament de la teroristii USA NATO pe banii romanilor ca sa isi traga spagi si „protectie” la
  Poarta satanista de teroristi USA care vind armament in coloniile lor inventind razboaie si amenitindu-ne cu razboi daca nu le cumparam fiarele vechi pe care ei le arunca la casare!!!
  România cumpără avioane de 6.5 mld $ de la americani, 11 august 2023
  https://www.cotidianul.ro/romania-cumpara-avioane-de-6-5-mld-de-la-americani/

 11. Jandarmeria si Politia Locala= floci degeaba la gaoz. Mananca o gramada de bani din bugetul tarii fara sa faca absolut nimic.

 12. M-au depistat ROMANII , recunosc , NU SUNT ROMAN , sunt CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , un pervers provocator de profesie TROLL . Activez din 2014 in presa romaneasca , am fost activ si pe facebook si youtube , astept din zi in zi ca autoritatile romane sa-mi blocheze accesul pentru activitatea dusmanoasa asupra ordinii de drept , a institutiilor statului roman si conducerii acestuia .

  • Adevarul . ro , 10.05.2023 , ora 11:35 , doctorand si cercetator : Radu Cupcea – LARICS : ” TROLII MOLDOVENI SI RAZBOIUL LOR ABSURD IMPOTRIVA ROMANIEI ” – ” Printre fanii lui ” Ion Zbucium ” se numara alti troli moldoveni precum Ivan Purchel , CONSTANTIN MOLDOVEAN ( Tiraspol ) , Gocea Nicolae , Vasilica Stroe , Trak , Alex Bun si altii „.

 13. ALOOOO……. CONTROLUL FINANCIAR INTERN, DGPI , DGA, AVERTIZOLRUL PUBLIC DE INTEGRITATE DIN M.A.I CE FAC ?????????? IMPART FURACIUNEA CU INFRACTORII……..????

 14. Daca te prind iti scot ochii starpitura ce esti Cum te suporta familia ta bai greata colosala cum de nu te-au oparit pana acum hiena globalista si dementa

  • Ie grieu sa ma prinzi , am AVERTIZORLI sub pasariela , la un fluierat sicret am tuns-o … Nu ma mai ameninta , nu si stie niciodata daca ramai far di filinari si ti duc di mana la hazna ….hihihihihihihi

    • @ 17:06 : Io n-am familie , sunt in clanu boschietarilor , oparit la cur di atatea fricusuri , am ajuns o hiena mancurta dimienta , sa-mi pise ochii di ti mint …

 15. Universul . net , astazi , 11 august 2023 , articol de Dan Perry : ” SLABICIUNEA LINISTITOARE A DEMOCRATIILOR PARLAMENTARE „.

 16. Din Scrisoarea Comisiei Europene:
  „În ceea ce privește pensiile speciale, este important de reiterat că pensiile speciale nu cuprind doar cele 6 categorii de pensii de serviciu existente în România și enumerate în prezent în memorandumul Ministerului Muncii, punctul b). Este important de menționat că pensiile speciale includ și pensiile pentru forțele de securitate și apărare (armată, poliție) și ar trebui să fie și ele acoperite de reformă”.

  https://economedia.ro/exclusiv-scrisoarea-comisiei-europene-care-recomanda-includerea-pensiilor-militare-in-reforma-pensiilor.html#.Ys8JG6BByM8

  Jandarmeria trebuie desființată și terminat bîlciul, și toate pensiile speciale militare să nu mai existe, și din cauza existenței pensiilor speciale oamenii părăsesc țara.

 17. COMISARUL . RO , ASTAZI , ORA 08:23 : ” GEORGE FRIEDMAN , DESPRE ROLUL ROMANIEI IN NEGOCIERILE UNEI PACI IN UCRAINA ” – GEOPOLITICAL FUTURES .

 18. Aktual 24 . ro , 12 August 2023 , articol de Gabriel Tudor : ” NAVALNII II CRITICA PE ” CEI CARE AU PIERDUT SANSA ISTORICA ……………………………… …….. ” : ……………………………………….. „

 19. 1. DefenseRomania . ro , 11 aug 2023 , ora 13:15 , articol de Darius Muresan : ” UCRAINA PREVESTESTE CA EXPLOZIILE …………………………………………” – Sursa : Mihailo Podoliak – 24 Kanal , potrivit Rador . 2. DefenseRomania . ro , 11 aug 2023 , ora 17:42 , articol de Cristian Soare : ” NOUL TERMEN LIMITA PENTRU FINALIZAREA PREGATIRII PRIMULUI GRUP DE PILOTI UCRAINENI DE F-16 …………………………………………………………. ” – Sursa : The Washington Post . 3. DefenseRomania . ro , 11 aug 2023 , ora 19:39 , articol de S.I.Catalin : ” AUSTRALIA AR PUTEA DEVENI UN LOC DE TESTARE PENTRU RACHETELE SUPERSONICE ALE SUA ” – Rachetele AGM-183 A ARRW , HCSW si Planorul Hipersonic – Christina Wormuth , Secretarul Armatei Americane . 4. DefenseRomania . ro , 11 aug 2023 , ora 20:51 , articol de S.I.Catalin : ” UCRAINA OFERA GARANTII CA RACHETELE TAURUS SI ATACMS VOR FI FOLOSITE ……………………………………………………………………. ” – Dmitro Kuleba – Twitter . 5. DefenseRomania . ro , astazi , 12 aug 2023 , ora 09:34 , articol de Cristian Soare : ” ATAC MASIV CU DRONE ………………………………………………………………… „.

 20. Europa Libera Romania , 11 august 2023 , articol de Dora Vulcan : ” MINISTRUL GRINDEANU : AM CONVENIT CU REPREZENTANTII SUA SA ACCELERAM EXPORTURILE DE CEREALE UCRAINENE „.

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Imagini spectaculoase, de Ziua Națională. Fenomenul surprins pe cer, la Alba Iulia – VIDEO

Fenomen optic spectaculos pe cerul României, chiar de Ziua Națională! Imaginile au fost surprinse la Alba Iulia.Un curcubeu a apărut pe cerul orașului Alba...

Șofer ucrainean, prins când încerca să intre în România pe la Giurgiu, conducând băut. Cât arăta etilotestul

Un șofer ucrainean a intrat în atenția polițiștilor giurgiuveni. S-a întâmplat la primele ore ale zilei de vineri, 1 decembrie.Un cetăţean ucrainean de 46...