AcasăDezvaluiriAncheteDosar DNA Militar: Procurorul 10 August, deconturi șocante!

Dosar DNA Militar: Procurorul 10 August, deconturi șocante!

Iată că ”minunea” de la DGIA ține mai mult de trei zile! Și după ce generalul Cristian Gherghe a fost arestat pentru deconturi fictive de 180.000 euro, un nou raport parvine procurorilor de la DNA Militar. Unul cu privire la decontarea unor ”misiuni” care rămâne de stabilit cât de reale au fost. Și mai ales dacă au fost exercitate în interesul de serviciu al Justiției Militare!

Procurorul militar Bogdan Pîrlog

Este vorba despre procurorul militar Bogdan Pîrlog. Cel care s-a autosesizat în noaptea de 10 august, care a solicitat desființarea prorpiei structuri și care este considerat noul simbol al luptei anticorupție pentru nucleu dur ”#rezist” din sistem. Și care urma să fie numit la ”butoanele operative” ale Ministerului Justiției. Numai că, alertat de ”lovitura” din ”NAȚIONAL”, useristul Stelian Ion a renunțat în ultima clipă să îl mai ia consilier pe Bogdan Pîrlog, în ciuda sprijinului influentului membru al CSM, Cristian Ban. Iar ministrul Justiției s-a dezis cu totul de cel mai ”radicalizat” procuror din sistem de-abia după ce a fost informat cu privire la existența acestui raport, pe care îl prezentăm în exclusivitate astăzi. Cu tot cu documentele oficiale de la dosar. Și care probează cum, acoperit de ”ierarhi superiori” precum generalul Gheorghe Coșneanu, adjunctul Secției Parchetelor Militare, colonelul Marian Tudor și eminența cenușie a MApN, generalul Cătălin Ștefăniță Zisu, procurorul militar Bogdan Pîrlog a băgat ”pe gâtul” PMB deconturi șocante. Unele pentru a participa la diverse conferințe internaționale în calitate de copreședinte al Asociației ”Inițiativa pentru Justiție”. Chiar cea care solicită desființarea Justiției Militare! Iar altele pentru a justifica perioade și de câte două-trei luni petrecute la malul mării, ”moca”, alături de familie și polițiștii ”de suflet” Ivan Adruț și Catană Adrian. Ca și descinderile la camera 108 a Căminul Marinei Militare C2 din Mamaia alături de cealaltă polițistă de suflet, Lili Marcu.

”Retardați că nu beau Coca – Cola zero”!

Iar pentru a înțelege mai bine cine este  idolul magistraților haștagieni este suficient de amintit interviul acestuia, după ce a venit la Parchetul Militar. ”Am suferit un șoc cultural pentru că aici nimeni nu vine la serviciu în trening sau pantaloni scurți, iar unii dintre ei se mai și bărbieresc. Ăștia au rămas la nivelul anilor 90.Ce retardați! Ca să nu mai zic că nu bea nimeni Coca Cola Zero și nu merge la proteste. Nici măcar nu știu să supravegheze organele poliției. Eu o supraveghez pe Lili și când merge la toaletă”. Același Bogdan Pîrlog trimis acasă de către americani din Afganistan susținând că Parchetele Militare ar trebui să ancheteze polițiști și chiar civili! Pentru că”și polițiștii au fost militari pe vremuri, iar civilii pot deveni militari oricând. Ca să nu mai zic că orice civil poate fi ofițer acoperit”! Logică prin care Parchetele Militare ar putea ancheta și copii, că doar și ei vor crește…

Deconturi Bruxelles și Roma

”A. 29.10.2019. Invitație în calitate de copreședinte al Asociației ”Inițiativa pentru Justiție” de a participa la Conferința „Universite Libre de Bruxelles„. Locotenent colonelul B.P. a întocmit un raport către generalul Gheorghe Coșneanu, prin care i-a solicitat să fie de acord a aproba deplasarea ca și misiune, deși nu avea nicio legătură cu specificul magistraturii militare ori a Ministerului Public. În virtutea relației de prietenie, șeful SPM, gen. Coșneanu a aprobat raportul atașat, iar prin intermediul col. Tudor Marian, fost șef al Resurse Umane și Financiar, actual adjunct al SPM, respectivul raport a fost transmis la Ministerul Apărării Naționale. Unde, conform fișei cu avize atașată, raportul aprobat de gen.

Generalul Coșneanu

Coșneanu a fost aprobat atât de ofițerii din cadrul Direcției Generale Financiar – Contabile, precum și de generalul Cătălin Ștefăniță Zisu, șeful CLI, de maior Geanina Moldoveanu, din cadrul Direcției Juridice, precum și de colonelul magistrat Tudor Marian – SPM. În condițiile în care, fără drept, procurorul militar B.P. a încasat, fără nicio legitimitate, contravaloarea diurnei, a indemnizației de deplasare și transport dus-întors cu avionul, plus cazare la hotel de 5 stele, prejudiciind astfel bugetul consolidat de stat cu suma de  aproximativ 2.500 euro. Menționăm că respectivul raport nu a trecut și pe la Serviciul de Cooperare Internațională, Relații Internaționale și Programe. Deplasarea s-a efectuat fără avizul PG al PÎCCJ, Licu Bogdan, nefiind emis niciun ordin în acest sens de către Procurorul General. Se încadrează la abuz îns erviciu cu obținerea unor foloas epentru sine ( diurnă, tarnsport, cazare) prin folosirea sintagmei „în misiune„.

B. Prin raportul nr. 6784/VII/1/2019 din 07.11.2019, lt.col. B.P. a participat în regim de „misiune„ la o conferință organizată de aceeași ULB, în perioada 21-22.11.2019, tot pe baza unei invitații în calitate de copreședinte al AIJ„. În mod similar,prin complicitatea gen.Coșneanu, B.P. a beneficiat în mod nedrept de contravaloarea diurnei, indemnizației de deplasare, de transport și cazare, în cuantum de aproximativ 3.000 euro. Fără nicio justificare care să țină cont de calitatea sa de magistrat militar. Activitatea propriu-zisă la această manifestare a constituit-o de fapt protestul cu privire la modificarea Legilor Justiției, solicitând desființarea SIIJ și a Inspecției Judiciare.

În mod similar a mai participat în perioada 23-25.10.2019 la Roma, la Conferința ”Inteligența Artificială”, cheltuielile efectuate de acesta fără temei fiind de 2.000 euro”.

10.000 USD, decont Constanța – C2

”În perioada 27-29 ianuarie 2019, B.P. s-a deplasat în localitatea Constanța, împreună cu polițista Marcu Lili, unde s-au cazat la Căminul Marinei Militare C2, camera 108. Cei doi au încasat diurnă iar B.P. și banii pe transport, în cuantum de 7,5 l pe 100 km, dus-întors, decont pe mașină proprietate personală.

În perioada 05.07. – sfârșitul lunii septembrie 2019 a figurat plecat „în misiune„ sub propria semnătură și fără aprobarea șefului ierarhic, la Constanța- Mamaia. Motivarea fiind ancheta într-o cauză penală în care pretinșii făptuitori se aflau la o Unitate Militară din Tulcea. Aceștia fiind chemați însă la Constanța  pentru audieri. În scopul premeditat al activității ce îmbracă cel puțin forma unei abateri disicplinare, dacă nu infracțiune, B.P. i-a luat cu sine, prin rotație, pe polițiștii Ivan Andruț și Catană Adrian, asigurându-le cazare și masă la Căminul Marinei Militare C2. Acolo unde atât procurorul B.P. cât și cei doi polițiști și-au adus și familiile. S-a reținut că în toată această perioadă au fost blocate două apartamente în C2, unul pentru familia procurorului B.P. și celălalt, în sistem rotație, pentru cei doi polițiști de la Poliția Sector 6, inclusiv pentru finul său, procuror DIICOT. Se impune a fi menționat că pentru cele două apartamente nu s-a achitat nimic, dat fiind că B.P. a prezentat ”ordinul de misiune” semnat de el însuși iar la întoarcere acesta și-a aprobat singur rapoartele și notele de justificare ale deplasării, care au fost acceptate, în virtutea relației de prietenie, de către generalul Gheorghe Coșneanu.

Documentele aflate în cercetarea procurorilor militari anticorupție

De menționat incidentul raportat de adjunctul Căminului C2 provocat de cele două locuri de parcare de autoturismele BMW ale B.P., între timp acesta achiziționând un alt autoturism BMW sport, negru, decapotabil, două uși, 275CP,la 0 km, cu nr. B-(…) – (…). S-a constatat că în toată acea perioadă estivală ancheta era efectuată de către unul dintre cei doi polițiști aduși de la București, în sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, unde erau chemați militarii din Tulcea. B.P. trecea doar o dată pe zi, pentru a semna declarațiile, fără a participa însă la audieri, în rest fiind o prezență constantă la magazinul PX din cadrul Bazei Militare Americane de la Mihail Kogălniceanu. Pe parcursul perioadei estivale, B.P. a solicitat și primit contravaloarea de 600 lei/zi-diurnă, inclusiv contravaloarea combustibilului dus – întors pe ruta București – Constanța, aspect confirmat de evidențele financiare ale SPM. B.P. decontând pentru perioada iulie – septembrie petrecută la Mamaia contravaloarea sumei de 10.000 USD. Ancheta nu s-a finalizat însă cu întocmirea unui rechizitoiu, lt.col. B.P. dispunând clasarea militarilor cercetați, după ce aceștia au acceptat să acopere contravaloarea presupusului prejudiciu. Implicații –art.13 indice 2 din Legea 78/2000 și art.297/Cp.”

author avatar
Catalin Tache
13.850 afisari

78 COMENTARII

  1. Pe bune,asta chiar a trecut vreun test psihologic????asta baga oamenii la puscarie????bai,sunteti sanatosi la cap???la propriu???

    • Tache, iarasi te alimenteaza masonii Licu Bogdan si Pahontu Silvan Lucian, zis Ghiul?

      • Tache , Cristian Ban de la CSM a incercat sa-i ofere un mar otravit actualului ministru al Justitiei , Stelian Ion , cel care s-a dezis de Pirlog nu neaparat in baza raportului structurilor clasificate pe care il prezinti . Pirlog nu este nicidecum ” idolul magistratilor hastagieni „, ministrul Justitiei era informat si cu ceea ce a declarat la toate televiziunile Doru Maries , presedintele Asociatiei 21 decembrie : ” Pe 10 august 2018 , au incercat sa implice un procuror militar PENTRU A CREA UN CONFLICT INSTITUTIONAL INTRE PARCHET SI JANDARMERIE . Au avut nevoie de un om al legii , la fel ca si Ceausescu in 1989 , cand procurorul Popovici a fost trimis la Timisoara pentru A LEGALIZA ATROCITATILE DE ACOLO, la fel ca Iliescu in 12 iunie noaptea , cand l-a trimis pe procurorul Cochinescu cu un comunicat catre TVR pentru eliberarea Pietei Universitatii . ASA A FOST SI ACUM . Dar legea nu mai prevede de 14 ani asa ceva , AU AVUT NEVOIE DE UN PROCUROR LANGA EI SI AU INSISTAT . In prima faza , joi , l-au contactat pe generalul Alexandru CA SA LE DEA UN OM DE ACTIUNE , dar generalul a refuzat . Generalul Alexandru este actualul adjunct al sectiei Parchetelor Militare . Dupa masa au incercat la Curtea Militara de Apel Bucuresti . Au refuzat si aceia . DUPA CARE L-AU PRINS PE ACEST BAIAT , PIRLOG , CARE ERA CU BICICLETA IN PIATA , L-AU ADEMENIT , L-AU MENTINUT ACOLO . PROBABIL CA SI LUI I-A MIROSIT UN PIC A FUNCTIE , I-A PLACUT SA RAMANA . NU AVEA CE SA CAUTE ACOLO . El la ora 22:45 a plecat din Piata , i s-a parut ca s-au cam terminat incidentele si a plecat . DUPA PLECAREA LUI S-A DAT ORDINUL DE INTERVENTIE ” . Pirlog a fost o rotita intr-un angrenaj extrem de toxic si periculos .

  2. Uite de asta are Tache doua stele d alea mari…ca are cojones…restul din sistem l au lasat pe asta sa se pise pe ei de ani de zile.incredibil.sa iei 10.000 de dolari ca sa stai la mare cu familia toata vara

  3. Tache hai inapoi la DGIA.avem nevoje de tine ss curatam mizeria.sangele apa nu se face.respect esti binevenit inapoi

  4. Deci Batman asta in uniforma a stat cu politista din dotare in aceeasi camera ca sa dea moca la buci si Parchetul Mitar i a mai platit si diurna????DNA sa vina sa va ia!!!!!

  5. Plm asta nu e divulgare de informatii nedestinate publicitatii? DNA ca de obiecei doarme in papuci si mangaie pe crestet pe toata lumea interesata. Da luati ba in plm tot bugetul mapn si decontati de la curve pana la mesele alea ale lu nea catalinutzu.PS Dosarul ala de la DNA a lu Spusu abia acum se vede de ce sta in nelucrare pana la clasare…si mai miauna unii cu lupta anticorupțe …hai pa

    • Mai usor cu santajul pai preput….uite ca au fost date publicitatii.sa se stie.va arde?normal…va pisati pe voi doar cand auziti de Tache

      • Minte de gaina! E vb de dubla masura a DNA decat! Minti bolnave de apvisti pot vedea pe undeva santaje si alte bazaconii. Cat despre pisat despre implicarea unora sau altora prin razboaie intestine interesate mai citeste sau mai invata

      • MAPN e sat fara caini daca acte cu semnaturi si stampile ies aiurea din mnister si se publica prin presa. Si se mai mira unii prosti cum gherghe a luat cicatalea banii din fonduri operative. Pai daca DGIA doarme in papuci dimpreuna cu DNA cum sa nu se intample chestii aiuristice? In ce tara NATO un director similar DGIA a mai fost prins facandu-si vila din fonduri operative??? In ce tara NATO un procuror militar isi deconteaza diverse chestii in afara normativelor? Raspuns corect: in românica

        • Bai zdreanta asta te fte pe tine grija?cum au ajuns probele la Tache?nu fum fura astia?sau esti si tu pe lista astora cu deconturi de zeci de mii si arunci fumigena?

  6. Sunt unii procurori militari care dau de gandit mult dacă sunt compatibili cu profesia pe care o desfășoară…le place viata…cam mult…

  7. Cum sa ancheteze Parchetul Militar civili?????pai sa faca USR atunci direct Inchizitie si sa il puna pe dezaxatul asta Mare Preot!daca documentele sunt reale si asa vad atuni dimineata deja trebuie anuntata inceperea urmaririi penale

  8. Doamne Fereste!e strigator la cer!!!si de data asta e cu documente ,nu doar pe vorbe!!!oameni buni,uiye cine anchetesza ofiterii din sistem!uite pe cine vroia Stelian sa l propuna seful procurorilor militari!se poate traduce in engleza si trimite la toate ambasadele?Doamne,ce mizerie

  9. Zisule.probleme ma? Cica Gherghe e deja cu un picior in libertate..ai idee de ce?.a ajuns Tache sa primeasca hartiile de la oamenii vostri??? Tic-tac….

  10. Hal de procuror militar acest Bogdan Parlog,dar oare organele abilitate ale statului vor scoate la iveală adevarul si vor aplica legea exact cum prevede ea?

  11. M-am inecat cu govno chiar de ziua pacalelilor , din 17 postari , 14 imi apartin , sunt hulpav si nu razist ispitei cand vad galeata cu ka kat –

  12. Poate ne spune si nouă Gigi Stanciu ce făcea la masă cu interlopi, traficanți de droguri sau oameni de afaceri condamnați.
    Poate se verifică câte șpăgi, haine, arme, curve, mese și cadouri a primit în ultimii 10 ani!!!
    Ce fac băieții de la protecția internă, dorm?!?
    La fel ca și în cazul polițiștilor bătăuși de la secția 16, tot vina celor de la DGIPI este!!!
    Ei aveau obligația să știe ce se întâmplă, nu să frece „menta” pe la cafenele si restaurante…
    Cei de la DGIPI au fonduri operative pentru informații și informatori, doar că nu știu să plătească sursele…
    Mulți cred că mai merge ca în trecut, să ia informații pe șantaj sau de frică.
    Cei care au sau pot da informații bune, o fac doar pentru bani sau pentru avantaje.
    Mai multă activitate pe supraveghere operativă și rămânem fără 40% din așa zișii sefi sau ofițeri „buni”….

  13. Ce personaj jalnic acest domn ,sa stai la masă cu cei care încalcă legea,e grav chiar foarte grav.

  14. Cred ca l-a luat drept model pe ala care l-a „autosesizat” sa investigheze 10 august. Altii, care nu fac asta – e doar „ghinion”.
    Iar „investigatia lui pe tema 10 mai e ca si cum l-ai pune pe MM sa arbitreze FCSB- Dinamo!

  15. Daca se zdruncina in halul asta sandramaua DGIA de au ajuns acoperitii lui Hapau sa se predeA neconditionat altor structuri.prin Tache,atunci chiar ca se va darama cu totul.si multi vor ramane prinsi sub ea pt a fi storsi informativ de rivalii de pana ieri.se va termina urat de tot.dar e numai vina lui Hapau.cel care s a bazat pe astfel de panarame de procurori militari pentru a baga groaza in ofiterii corecti.cei care acum vor vorbi.si va fi jaleeeee.va fi Lotul DGIA.si lotul Parchetelor Militare.si lotul CSM

  16. Tache nu uita de MAI!
    Tibi Crivoi, fostul maxi împuternicit de la AUDIT, se învârte prin Buc. și miaună pe la uși. Oameni valoroși din audit pleacă, nu înainte de a adresa un MEMORIU lui Bode, oglindă a unei triste realități. Tăcere și mizerie la nivel central. Tăcere la conducere, MIZERIE LA CORPUL DE CONTROL coordonat de quatro instellati, alias plagiatorul (vezi dosarul înțocmit profesionist dè Emilia Șercan). Probabil, dacă nimic nu se va întâmpla, memoriul să ajungă la Tache, spre disperarea mafioților. SĂ SE ȘTIE!

  17. Parlog si cu ala care a stat la masa cu interlopii nu mai au ce cauta în magistratură, exemplare d astea corupte nu ne trebuiesc,sa ne lase si sa se duca oameni buni.

  18. caliatea lor umana nu ii recomanda pt posturile astea de conducere si decizie ce sa mai vorbim de pregatire!!!!!!astia au cladit si vor sa ne ghideze virtile dar gata , it’s the final count down !!!!

    • Io sunt Anonim Dinu Dragnea , m-a scarbit o stire din Comisarul .ro , astazi , ora 13:42 : ” VIDEO / DETALIILE SUNT SCANDALOASE / UN FOST DEPUTAT AR FI FOST VIOLAT DE SASE OAMENI DE AFACERI , IN REPUBLICA MOLDOVA ” . Ce nesimtire , am pierdut fofonei , erau oameni de afaceri , cu dare de mana , nu puteau sa dea o fuguta pana la pasarela garii Tiraspol sa-i rezolv cu programare ad-hoc ?

        • Sunt Constantin Moldovean , asa e , m-ai ghicit , sunt un bou , un cretin si un lingau la Raion , acir la supa de stevie . STF ! Pupici !

  19. Comisarul.ro, astazi , 02 aprilie 2021 : ” VIDEO / PRIVITI , 700 UTILAJE SI 1.400 MUNCITORI SUNT LA LUCRU / NOI IMAGINI , SPECTACULOSE , CU PRIMA ASFALTARE PE DRUMUL EXPRES CRAIOVA – PITESTI ” .

  20. Romania , locul 1 in Uniunea Europeana in ceea ce priveste suprafata cultivata si productia de de PORUMB BOABE , locul 2 ( dupa Franta ) la productie . Peste 2640 milioane de hectare cultivate si 10.844 milioane de tone PORUMB BOABE obtinute , din care 5,71 de tone la export .

    • Pentru PIB-ul Romaniei , de moment e bine . ” PORUMBUL si soia au crescut cu limita maxima permisa fata de sesiunea anterioara pe bursele americane ( salt de 4,6 % pentru PORUMB si 5,1 % pentru soia . ) Graul a fost impulsionat cu 2,9 % . In Europa , PORUMBUL este cu 38 % mai scump fata de finele lunii martie de acum un an , iar graul cu 22 % . Cuprul a avansat cu 77 % , posibil sa creasca inflatia ?

    • Nu si-a pus in cap nimic , Tache a prezentat un raport , daca raportul e adevarat , n-are greturi , sa raspunda vinovatii !

  21. ” Podul peste Dunare de la Brailita – Jijila a intrat intr-o noua etapa a santierului . Japonezii au fixat prima piesa pe piloni , pentru calea de rulare ” .

  22. 1. Contributors .ro , 31 martie 2021 , articol de Valentin Naumescu : ” RAZBOIUL SI REVOLUTIA . DE LA IDEOLOGIE LA IDIOTI ( UTILI ) . 2. Contributors . ro , ieri , 1 aprilie 2021 , articol de Silviu Nate : ” DE CE MAREA NEAGRA A DEVENIT O VARIABILA INDISPENSABILA IN CALCULUL GEOPOLITIC GLOBAL ? ” .

  23. Universul . net , ieri , 1 aprilie 2021 , articol de Bogdan Veca : ” CHINA ESTE IREZISTIBILA ? SAU E DOAR O CHESTIUNE DE LACOMIE POLITICA EUROPEANA ? ” . 2. Adevarul .ro , astazi , 2 aprilie , ora 07:47 , articol de Iulian Chifu : ” CU CHINA IN MINTE , 24 DE SEMNATARI GLOBALI VOR UN TRATAT DE COMATERE A PANDEMIILOR GLOBALE ” .

  24. Este interesant cine le da acestor domni procurori militari avizul pt accces la informații clasificate…Dacă le retrage avizul,ce s ar putea ntimpla?Parlog,ce zici?Esti vulnerabil, prezinți un risc ridicat,dacă doamna cu care te babardeai lucra la mai multe capete, ia zi Bogdanele?

  25. 1 . Sputnik.md , 27 iunie 2019 , ora 07:03 : ” ASTEROIDUL DE AUR ( 16 Psyche ) CARE I-AR PUTEA FACE PE TOTI OAMENII DE PE PAMANT MILIARDARI ” . 2 . Comisarul .ro , astazi , 2 aprilie , ora 14:47 : ” VIDEO / NASA CONSTRUIESTE NAVA SPATIALA CARE VA EXPLORA ASTEROIDUL ( 16 Psyche ) EVALUAT LA 10 CVINTILIOANE DE DOLARI , DE 10.000 DE ORI MAI MULT DECAT ECONOMIA PAMANTULUI „.

  26. Tu,ia o în gură sconcs ordinar,adica tu Sugiuk si cu ala care ti da ordin sa postezi aici.

  27. Asa e , o iau si-n falci . si-n rozeta , Raionu imi da ordin sa postez aici .

  28. Spotmedia .ro , astazi , 2 aprilie 2021 , ora 10:48 , articol de Magda Gradinaru : ” CUM VOR CLEPTOCRATII DE LA CHISINAU SA RAMANA CU BANI IN BUZUNAR , CINE TINE IN VIATA CONTRABANDA SI DE CE RUSIA NU ARE VACCIN DECAT PENTRU PROPAGANDA -INTERVIU VIDEO „

  29. Kostea rezistu globalist nebun
    Haraie si latra pe saituri alese
    De stapanul pe care l linge ‘ntre fese
    Pentru trei arginti si un pachet de tutun

    Ia sa l vezi cum apare indata hoitaru
    Chiar el recunoaste ca nu i sanatos
    Imprastie bale s apuce vre un os
    De la stapani sorosisti.Balegarul!

    Gandac de gunoi

  30. Frumoase si inaltatoare versuri , sunt un stalinist nebun de amor , la 13:22:59 trecute fix , le-am postat cu osul zburlit intre bale si niste harsuri diafane trase intre fese unui musteriu pretentios din Rabnita pentru 3 arginti si un pachet de mahoarca . Nu-mi iese si de samagon , poate recuperez pana diseara daca am clientela in boschetii din spatele garii Tiraspol . Nenorocirea e ca m-am cam hodorogit , nu mai sunt la fel de zburdalnica in pantofiorii cu toc si fustita mini , a scazut bacsisul , am ajuns sa molfai balonasele durex de foame , de multe ori imi rod peruca violet . Sunt un gandac de gunoi ce ma ascund in balegarul depravarii patronate de steguletul curcubeu , asa imi duc zilele pana la teleportare si intalnirea tovaraseasca cu tavarisci Iosif . Poate se indura Raionul sa ma reinterneze la ospiciul din Gvardinskaya nr,9 , le recit din poeziile mele si ei ma recompenseaza cu laptisor de matca in falci si cu domolirea hemoroizilor razvratiti prin prelucrari prin aschiere la rozeta . Asa s-a calit otelul ! Pupici !

  31. Aktual 24 , azi , 03 aprilie 2021 – Presedintele Argentinei s-a infectat cu COVID desi fusese vaccinat de doua ori .

  32. Gianlucaaaa,corb la corb nu-și scoate ochii…
    SIIJ,gata numai e…o fi bine…n o fi bine…

    • Trebuie facuta o justitie pe placul interlopilor , al mafiotilor si celor ce devalizeaza statul roman . Daddy trebuie scos din puscarie , pus cappo del tutti capo si lasat sa legifereze coruptia , sa mananca si gura noastra , manca-ti-as !

  33. Cel mai bine aduci un procuror strain ca la fotbal. Sa ne imaginam un Capelo sau un Lucescu la National a. Numai ca cu 250000 nu vine nici Mutu… Cum ar fi sa avem procuror sef pe Giuliani cel mai tare procuror? Luluta, Portocala, Bica, Nuti, Petrov si gasca de mult erau la Guantanamo sau la Sing Sing.

  34. Manca ne ai daca zici tu USR ist satanist ieftin de doi bani ce esti.Ia mergi si informeaza te despre Barna al tau,vezi cum e cu banii din fondurile europene,s ar parea ca avem un corupt care ne conduce si s ar mai parea ca avem si un primar general sustinut de clanurile de interlopi.

    • Ador sa halesc ka kat , io ma ghidez dupa carticica propagandistului stalinist , facem justitie gen Beria , nu ma intereseaza daca sunt probe impotriva lui Barna si n-am nevoie de nici un proces , il scot dusman al poporului prin ordin de la Raion , cu o postare l-am terminat pe oricine nu-mi convine si are Raionu baca pe el . Banii din fondurile europene furati de Dragnea nu se pun , dau ordin ca OLAF sa inchida ochii , nici un pizidist nu trebuie atins nici cu o floare , focu pa ei , aruncam magareata in curtea altora , ai nostri trebuie ocrotiti si sa cotizeze la Raion .

  35. Giuliani are toate sansele sa ajunga la Guantanamo la cat de corupt e , facea echipa buna cu Dragnea .

  36. E o alternativa buna la ce zice domnul Pacepa.
    Bine Antifa si BLM si marxisti au ponegrit pana si pe cel mai tare procu. Uite de ce au zis toti ca negru ala a murit in strada sufocat? Sa atarne de Donald… Ala a murit la sectie a intrat nevatamat in masina politiei americane… De obicei cand nu le convine ceva intra cu capul in zid negru. Iti face cel mai rau posibil.

    • Tu nu ii cunosti. Eu am avut de aface si stiu cat de rau iti pot face. De exemplu isi fac rani sa dovedeasca ca esti vinovat de agresiuni rasiste… Asa ca nu te mai baga ca musca in churu calului.
      Politia nu cred are vina.

      • Marcel , io te criez , ma bag ca musca in churu iepii si-mi arde cate o copita in frieza di vaz stieli verzi . N-o bag la agrisuni rasiti di momient , ii dau un sujuk sub codirisca si meletia Tiraspul NU CRED ARI VINA , nu mi-o tras nici o palitura di amenda pientru rasism . Sa nu uit : iapa i niagra !

  37. Tiraspolezule tu auzi voci,nu de acum,asa te o fatat muma ta,cu voci in cap, oligofrenule,jerpelitule,slugoi al lui Timmermans asta esti.

    • Asa e , cand a venit tovarashul Timmermans in Romania , am trecut fraudulos frontiera din Transnistria si l-am abordat cu o interpretare mollto vivacce la slitul pantalonilor , avea un cimpoi ciufulit de rit scotian tare profesionist , abia reuseam sa miorlai cand apasam burduful zburlit . Mi-a multumit , a ramas surprins ca un mancurt oligofren , jerpelit si slugoi are asemenea porniri erotice . La despartire , in semn de calda prietenie , i-am altoit si un pupic tandru intre fese , s-a gadilat si mi-a reprosat ca am mers prea departe cu sentimentele , n-a fost deloc flatat si nu mi-a cerut adresa definitiva din boschetii situati in spatele garii Tiraspol . A ramas sa tinem legatura , io ii scriu si Raionu imi returneaza scrisorile cenzurate , ma bombardeaza cu suturi in cur sa termin pretenia cu Timmy ……Am postat cu pseudonimul „M Macovei „sa pacalesc Raionu , tot reusesc io sa o tulesc din zooparc …

  38. Nici mie nu-mi vine sa cred de ce sunt in stare , kamasutra e joaca de copii , intre 0:40 si 04 am facut amor pe locomotiva marfarului cu fochistu , creste adrenalina ….

  39. Sunt vedeta Kostyuska , spaima flautelor zburlite cu gusa , ador babardeala cu bucluc si porno balamuc , sunt capricioasa si instabila psihic , ma domolesc prin autoflagerale si altoita cu biciul .

  40. Tache, documentele alea, chiar daca scrie neclasificat, pe ele, sunt … clasificate!!! atata timp cat nu scrie ca pot fi vazute de toata lumea, si asta se intampla dupa declasificare… Si judecand dupa data, nu au trecut 3 ani ca sa se declasifice automat. Publicarea lor poate sa iti aduca cazare gratuita in caminele din subsolul Politiei, daca esti civil. E o cutuma in lege, de pe vremea dreptului roman, care spune ca necunoasterea legilor nu te absolva de vina. Apreciez eforturile de deconspirare a furtisagurilor si nepotismelor, dar, pazeste-ti pielea, macar acopera clasificarea documentului, ca dupa aia o sa iti cam fie dor de lumina zilei…

  41. Cainele moare de drum lung si RAZORBLADE(7.38) de grija lui Tache…
    Lasa l pe Tache,ia te de Parlog daca te tine …
    Tache,pune ti chiloti de tabla pt fraierii care te musca de fund,sa si rupa dintii !

  42. Ba , Vasilii Sugiuk din Rabnita , ce-are The Strokes cu grupul Razorblade earrings ? Iar ti-ai tras bikinii de tabla pe botox , sa nu-ti rupa proteza dusmanii ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger