AcasăDezvaluiriAnchete”Doi ș’un sfert”, ȘPRIȚUL SECOLULUI la U.M. 0445 Grădiștea!

”Doi ș’un sfert”, ȘPRIȚUL SECOLULUI la U.M. 0445 Grădiștea!

”Intrare: vineri, 6 mai. Ieșire: duminică, 8 mai. Centrul de Pregătire al SRI – Grădiștea”. Aceasta este laconica invitație transmisă pe grupurile interne de WhatsApp, Telegram și Signal către zeci de ofițeri superiori ai serviciului secret al… Ministerului Afacerilor Interne! Și la care au răspuns deja toți cei invitați, în frunte cu chiar fostul șef al DIPI, chestorul Gelu Oltean!

După ritualul mafiot de la sediul IGPFR și orgiile din Bârlog au schimbat locația

Prezența insolită a acestuia, după arestarea sa în Dosarul ”Ayahuasca” fiind intens folosită pentru mobilizarea ”vechii gărzi” din ”Doi ș’un sfert”, de către unul dintre principalii amfitrioni a ceea ce se vrea a fi cea mai tare ”băiețească” din ultimii ani. Fostul director al DIPI, Dorin Popa promițând o ”paranghelie” mai ceva ca în ”Bârlogul” unde a fost prins că, alături de alți oameni de încredere ai chestorului Gelu Oltean, făcea ”contra-filaj” la filajul ofițerilor Direcției Naționale Anticorupție. Sau ca la etajul 6 al sediul Poliției de Frontieră de pe Răzoare, ”popota” unde aveau loc ”orgiile bahice” ale ”Găștii nebune” din servicii… Ce este drept, doar până ce am publicat șocantele fotografii cu ”ritualul mafiot” în care, căzut în genunchi în fața chestorilor Gelu Oltean și Ioan Buda, șeful Corupului de Control al IPFR implora iertare!

Avem lista!

Acum, drept vorbind, nu există instituție de forță sau structură informativă care să nu fi fost atinsă de ”blestemul rezerviștilor”. Astfel că și foștii șefi ai serviciului secret al Ministerului Afacerilor Interne au tot dreptul să se vadă la un șpriț și să mai depene amintiri. Numai că, în cazul întâlnirii prelungite din acest weekend, lucrurile stau puțin diferit. În primul rând pentru că, la ce pensii speciale au, absolut fiecare din cei care au confirmat prezența putea scoate din buzunar câteva sute de lei, pentru a închiria și a se simți bine într-un hotel privat.

Noi știam că la Grădiștea se antrenează luptătorii altui serviciu nu că beau rezerviștii DIPI

După cum lista invitaților care au confirmat prezența ridică la rândul său alte serioase semne de întrebare. Unele pe care și le-ar pune imediat toți inițiații sistemului, dacă am publica astăzi lista intrată în posesia noastră. Pentru că sunt parcă prea multe nume grele de ofițeri superiori de informații, foști și actuali, adunați laolaltă cu sponsorii, informatorii și protejații lor! Cum însă unii dintre aceștia ar putea fructifica șansa astfel oferită astăzi și să găsească diverse pretexte pentru a nu se mai prezenta la ”intrarea de vineri”, mai păstrăm suspansul câteva zile. Nu de alta, dar printre cei care au acceptat invitația sunt și ofițeri de informații care poate nu au conștientizat vulnerabilitatea acestui ”șpriț porcesc” care se anunță la Grădiștea! Pentru că deja organizatorii ”subterani” au promis că vor muta toată băutura din ”Bârlog”, la baza militară de la Grădiștea! Astfel că există ”suspiciuni rezonabile” ca acest ”șpriț al secolului” să se transforme într-un adevărat ”puci” la adresa actualei conduceri a MAI. Mai ales că absolut niciunul dintre actualii conducători ai Ministerului Afacerilor Interne și ai structurilor subordonate nu a fost invitat și oficial la ”Băiețeasca de la Grădiștea”, cum ar fi fost poate colegial. În plus, nu trebuie uitat că evenimentul bahic organizat în mare secret, prin mesaje transmise strict prin intermediul aplicațiilor criptate va începe vineri după masă… După ce vor pleca toate celelalte cadre militare aflate în centru la pregătire… Astfel că, până duminică la prânz, U.M. 0445, cum este cunoscută baza de la Grădiștea tuturor celor care au trecut ”la perfecționare” pe aici – și nu sunt deloc puțini! –va fi transformată într-un adevărat ”Bârlog al lupilor”! Prietenii știu de ce!

Vine și Rareș?

Acum, normal că organizarea unui asemenea eveniment strict privat în cadrul unei ”baze de cazare” cu statut de unitate militară poate constitui destule ”indicii temeinice” pentru monitorizarea unei astfel de reuniuni.

Rareș Văduva în ce calitate o veni

Dar nici măcar nu este nevoie de luarea de măsuri suplimentare, din moment ce, vorbind de o unitate cu un astfel de statut oricum special, toată baza de la Grădiștea este împânzită de camere de filmat. Astfel că ai și putea crede că rezerviștii DIPI chiar sunt masochiști! Din moment ce, după ce am publicat fotografiile de la etajul șase al ”popotei” protejate informativ de la sediul IGPFR, se duc acum direct în ”gura lupului”, în baza unui serviciu secret rival! Sau, cine știe, poate la eveniment participă ”în dublă calitate” și Rareș Văduva, că doar și el a fost șef al DIPI…

Prea mulți epoleți pe metru pătrat Miroase a puci

Și atunci poate s-ar mai risipi din misterul organizării ”șprițului secolului” cu zeci de chestori și ofițeri superiori ai DIPI tocmai la… Baza SRI de la Grădiștea! Oricum ar fi însă, cei care aleg să se prezinte totuși la convocarea de vineri trebuie să se îmbrace frumos și să se comporte ireproșabil, ținând cont că vor fi ”live”. Ci nu doar ofițerii de contrainformații vor putea avea acces la ”planșele foto”, dar poate chiar și familiile lor! Așa că distracție plăcută și fiți generoși barem la bacșiș… Dacă tot ați fost atât de ”chietroși” încât să apelați la o bază din sistem, cu prețuri de popotă, în loc să vă duceți, ca ditamai chestorii ce sunteți, și voi la un hotel la munte…

Gelu Oltean Ce era și ce a ajuns

Chiar dacă vă împăunați că a primit și DIPI pe ”autogestiune”, de la ”frații mai mari” și sub ”steagul fals” al IGSU, un ”colț” din baza Centrului de pregătire. Și mare atenție și la genunchi, să nu mai cădeți cumva ”secerați” ca Miu de la Frontieră… Că pe urmă iar vă plângeți că v-au filat ”agenturili străini”… Că doar de aia nu v-ați mai strâns la Zaitoone, cum a vrut ”Geluțu”…

author avatar
Catalin Tache
23.614 afisari

79 COMENTARII

  1. TACHE,ESTI IDOLUL NEVESTELOR!PU LA MEA SE MAI DUCE VINERI🤣OR SA STEA TOTI CUMINTI ACASA

  2. Deci toti drogatii si inculpatii pentru coruptie beau in sediul SRI????Conducerea stie??? Si a SRI,si a DIPI???

  3. WhatsApp, signal si telegram 😂 probabil in grupurile ales isi stabilesc si prerogativele. Brese grave de securitate, dar la ce nivel este si la unii si la altii nu ne mai mira mimic. Astia apara Romania 😂 Vai de capul nostru, unde e ala care se impauna pe LA TV

    • Unde e ala, General, care se impauna la TV cu numarul 4 in furnizarea de informatii in Nato. Astia?! 😂

  4. Cine vine și cu ce vine, amintiri spune autorul au toți de peste tot, puci spus neacademic canci.
    Ingenuchiat, substanțe interzise și alte fapte sunt cercetate cu celeritate de organele în drept cu sprijinul sistemului, care, știu iei.
    Celeritatea lor e discutabilă in multe situații instanta s-a pronunțat deja și nu le face cinste nicicum unora dintre iei, halpavi și-au dat prime și sporuri de excelență și iau pensii de 4000 E, rușine, zise autorul nu au cate 2500 Ron să facă la hotel.
    Aceștia așa au fost învățați, alții furau și iei stau și mâncau.
    Ce zice subofițerul cu 700 E când știa ce fac, nu au șapte vieți și nu mănâncă cu șapte guri.
    Trageți și voi concluzia, lăsai bă că au fost băieți buni, am mâncat și noi și iei zic cei ascunși sau sub acoperire, aceștia ies din sistem cu picioarele înainte.
    Tot înainte….

  5. TACHE, DORIN POPA A FOST PUS DE GELU OLTEAN SEFUL ACOPERITILOR DIPI!!!ESTE INCA ACTIV!!ESTE Foarteee GRAV

  6. Sponsorul e din Sectorul 6,are imobiliare si spala banii lui Coldea!!!!!Edi stie,dar se teme!!!

  7. IN CRE DI BIL!!!!BAZA DE LA GRADISTEA E CEA MAI MODERNA DIN ROMANIA!S-A BAGAT SUTA DE MILIOANE DE EURO ACOLO, PENTRU CE?????

  8. Dar de ce la Gradistea cand au si ei o bază la Snagov,frumos si acolo,pe malul lacului, plimbari cu barca.Probabil au si alte intentii milițienii,clocesc ei ceva.

  9. Gelu sa ne papi mielu.
    L-ai chemat si pe colegul tău,tantălăul de Crețu Gabriel?
    Și-a rupt pu la de voi Lucică-Ghiul,v-a lucrat pe amîndoi la Răcari.Sunteți doi drogați.
    Paho e nr 1.

  10. Aoleu Gelule,ce ai făcut de l ai suparat iar pe Take? MA GELULE,MA BAIATULE LA STRANDUL MILITAR IN TEI NU TE DUCEAI,nebunule.

  11. MOBILIZAREA SI PE FRONT CU EI! DE AIA I-A SCOS LA PENSIE LA 40 SI CEVA DE ANI…PE FRONT, ACOLO E LOCUL LOR!
    SLAVA PARTENERULUI STRATEGIC CA V-ATI FACUT CUIB DE RAME IN CIMENT SA II FITI PE PLAC!

  12. Eu mă bucur că nu te bagă nimeni în seama și scrii vrute și nevrute fără să fi dat în judecată (mai aflăm și noi ceva, gen radio șanț)… Tache ești ca scabia la terminare, nu există cineva fără să-l pictezi.. Eu cred că nu ai ce mânca și inventezi POVEȘTI… Pârnăiașul de Gelu Olteanu s-a pensionat de 6 ani, tu crezi că mai are ăsta putere în MAI?

      • Și eu cred că el este… Vrea să ne spună că nu a fost Ritual însă Tache are dreptate…

      • Eu cred că toate sunt scrise de el, are timp e pensionar, cu pensie babană. Dacă nu e el atunci sigur e Gelu că a tras ceva pe nas 🙂

  13. Summitul mafiotilor cu ”stelute”? Doar ca lipsesc multi altii ca sa fie summit complet. Sa fie asta blestemul Romaniei: cei mai multi securisti si in halul asta de …? Militienii cand fac ei cate o lucrare esti in cumpana daca sa razi sau sa plangi de prostia lor, dar te uiti totusi cu stupoare pe cesunt cheltuiti banii romanilor – pe mafieee, aia din padure nici acum nu s-au impacat cu limba latina – tot certati sunt, tot ‘a priori”, ce sa face si ei cu totii – niste militieni, niste securisti cu totii
    Hai cu lucrarea profesionistilor 😅

  14. Deci,a verificat SRI cine a permis sa se tina spritul in Centrul lor???si va permite sa se mai tina si acum????

  15. Camarazi,l‐ați invitat și pe d-l general ZISU?Are o vișinată,mamă,mamă,e bună rău.
    Îi place să caște gura și lui pe la sindrofiile ieftine,alt atarnator.

  16. GELU E SIFONUL SRI!!!I-A CHEMAT PE TOTI ACOLO LA SPRIT CA SA-I INREGISTREZE,SA-I PREDEA DIRECT LA SRI!IN SCHIMBUL LIBERTATII CA NU A MAI FOST ARESTAT SI VANESSA NU A FOST BAGATA JOS!DECI GELU TOARNA TOT LA SRI CA SA SCAPE EL!AVETI GRIJA CARE VA MAI DUCETI VINERI!NU ERAU ASA IDIOTI CEI DE LA SRI SA LASE DIOI SA FACA SPRITUL IN BAZA LOR

    • Tache, mai bine-i lasai sa vada si familiile lor pe urma cum apara ei tara…sa fi dat imaginile pe urma, cu betivanii,lautarii si curvele care si-o trag unii altora de vineri pana duminica,ib cea mai moderna baza SRI

  17. Gelule,chiar asa ai ajuns?iti chemi oamenii ca sa-i legi???stiu ca esti disperat ca vine termenul cu condamnarea, dar chiar asa sluga…?

  18. Tache astea beau și fut ca mașina de cusut Ileana, numai în ritualuri și chefuri o țin, au bani din pensii colosale câte 3.000 euro și noi suntem pe labă… 🙂 Dă cu ei de pământ măcar să le faci în ciudă…

    • Și eu mor de ciudă, Geluțu a ieșit di pârnaie și e bine mersi. Să-i confiște pensia!

  19. Sa lase nevestele acasa sa aiba ce f*u*t*e golanii prin cluburi😂😂😂😂
    Niste terminati, nu fac doi bani, burti pline cu rahat…

  20. Tara arde, babele se piaptană. Este și asta o strategie, mutăm atenția pe niște pensionari care nu mai reprezintă nimic în MAI, iar cei de la butoane sunt lăsați ca și ucraineni în război cu Rusia.

    • Nu are sifoane, totul se bazează pe povești inventate! 2,15 se ocupă doar cu cei din MAI. Însă Tache scrie minciuni de MapN, MAE, SIE, DIE, PREȘEDINTE, SPP, GUVERN, MAI etc.., trebuie să mănânce și gura lui ceva! Este plin Naționalul de cancanuri, cu titluri, BOMBĂ, DINAMITĂ, EXPLOZIBIL=OTV

      • @CNA
        parca v-am scris si EU……niste scrisorele electronice…si v-at dat loviti ca nu aveti competente…ca www-ul nu e „treaba” voastra
        daca vreti Trec si pe la voi……dar stiti ca sunt Ghinionist….hai sanatate ca-i mai buna decat toate si executati o disparuta
        EXECUTAREA

  21. Vezi acum cum e sa schimbi doar nume…se vede imediat…ai priceput,laba trista de pensionar ce esti???😂

    • Ești și tu sub acoperire de s-a terminat jucăria.. Îi zici să schimbe ID-ul iar tu cu NUMELE ASTĂ MAI SPART 🙂

  22. BRAVOOOOO TAKEEEEE!!!
    Fa curățenie in sistem frateee!
    E clar ca acolo vroia Gelu drogatu sa le faca o cheie foștilor subordonați ca sa scape el.

  23. O ști Gelu Oltean ce nebunii facea cu Boc sud americanca.Cum dreac o fi sa dai….după Piticul de la Cluj.Piticu i tare n cric.

  24. puneti macar si o captura cu limbricii plin de rictus la auzul cuvintelor papusei nemasculine raed arahat, scarboase maimute in frunte cu seful pompierilor teledependenti

  25. Ăștia trebuie terminați toți! Ăștia sunt gunoaiele serviciilor. Bețivani notorii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger