AcasăDezvaluiriCatalin TacheDOCUMENT ȘOC: NE BAGĂ IAR ÎN CARANTINĂ DE COVID!

DOCUMENT ȘOC: NE BAGĂ IAR ÎN CARANTINĂ DE COVID!

Poporul este agitat cu ieftinirile care nu se văd și la raft, ci doar în comunicatele instituționale… Cu reducerea a 200.000 de posturi existente sau nu… Cu drogații care spulberă râzând ”animale mari” pe șoselele care au fost transformate oricum în cimitirele patriei…

 

Iar în tot acest timp, se pregătește deja noua pandemie de COVID… Cu tot cu măsurile medico – birocratice care se iau încă de acum… Și care seamănă al naibi de izbitor cu cele luate și înainte de declararea primei CARANTINE! Una care, ce este drept, a fost instituită mai mult decât în pripă… Numai că acum ”pregătirea” pare a fi una cu mult mai minuțioasă… Și cu atât mai îngrijorătoare, după cum susțin sursele noastre… Pentru că toată această ”escaladare” birocratică poate duce cu atât mai mult la un scenariu apocaliptic, de dinainte de alegeri… Cele care, dacă nu vor putea fi oprite cu dronele ”care urmează” să cadă și pe teritoriul național al României, stat membru al NATO, atunci ar putea fi amânate pe motive de ”surprinzătoare” revenire a pandemiei de COVID… Și dacă nu se va reuși impunerea ”salvatoarei” stări de necesitate, atunci barem o nouă ”carantină” să fie impusă! Da, la această oră este doar un scenariu… Dar documentul șoc intrat în posesia noastră arată că deja se lucrează intens la acesta…

INSP – Actualizare 22.08.2023

Astfel că, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări și a le da  specialiștilor posibilitatea să se pronunțe, punem la dispoziția tuturor acestora, ci nu doar a câtorva inițiați ai sistemului aleși pe sprânceană, următorul document intern…

”Institutul Național de Sănătate Publică România

Metodologia de supraveghere a sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID – 19)

Actualizare 22.08.2023

I.  Denumirea și încadrarea bolii

Sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID – 19) i-au fost atribuite următoarele coduri CIM :

·         U07.1 – COVID -19 cu virus identificat = valabil pentru cazurile CONFIRMATE

·         U07.2 – COVID – 19 cu virus neidentificat = valabil pentru cazurile SUSPECTE

Codificarea  CIM -10 a COVID – 19 în funcție de tabloul clinic a fost comunicată tuturor direcțiilor de sănătate publică județene și a mun. București.

Raportarea cazurilor confirmate în Registrul Unic de Boli Transmisibile (RUBT) și la CNSSP se va face ca ”eveniment neobișnuit/neașteptat”.

II.  Fundamentare

Deși COVID -19 numai reprezintă urgență de sănătate publică de importanță internațională, având în vedere faptul că SARS – CoV – 2 va continua să circule și este posibilă apariția de noi variante/sub-variante ale virusului, de îngrijorare (VOC) sau de interes (VOI), care să genereze transmisibilitate și/sau severitate mai mare, este necesară continuarea supravegherii epidemiologice a Sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID -19) într-o nouă abordare.

III.   Scop

·         Monitorizarea evoluției epidemiologice a Sindromului respirator acut cu noul coronavirus (COVID – 19) în România în vederea documentării recomandărilor de sănătate publică, pentru prevenirea apariției de noi cazuri și focare.

  IV.   Obiective

·         Stabilirea caracteristicilor clinic – epidemiologice ale cazurilor de COVID -19 ( caracteristici de persoană, loc și timp ale cazurilor, condiții fiziologice și medicale pre-existente, reinfecții, antecedente vaccinale);

·         Estimarea severității COVID -19

·         Descrierea caracteristicilor genetice ale SARS-CoV – 2 și estimarea impactului acestora asupra transmisibilității și severității;

·         Realizarea evaluării de risc naționale și luarea deciziilor în cadrul răspunsului, pe baza informațiilor obținute din activitățile de supraveghere epidemiologică.

   V.  Definițiile de caz pentru

Sindromul respirator acut cu noul coronavirus(COVID -19)

Criterii Clinice

Orice persoană care prezintă cel puțin unul din următoarele semne și simptome:

·         Tuse

·         Febră

·         Scurtarea respirației

·         Debut brusc al anosmiei, ageuziei sau disgeuziei

Notă

Pentru copii cu vârsta până la 16 ani care prezintă manifestări gastro – intestinale (vărsături, diaree) neasociate cu alimentația, se poate suspecta infecția cu SARS – CoV – 2

Criterii de diagnostic imagistic

Evidențe radiologice de leziuni compatibile cu COVID -19

Criterii de laborator

Detecția acidului nucleic sau a antigenului SARS -CoV -2 într-o probă biologică

Criterii Epidemiologice

Cel puțin unul dintre următoarele

·         Contact direct cu un caz confirmat cu COVID – 19 în perioada de 7 zile anterioară datei debutului;

Clasificarea cazurilor

A.   Caz posibil

Orice persoană care întrunește criteriile clinice și care are legătură epidemiologică cu un caz confirmat SAU

Orice persoană care întrunește criteriile de diagnostic imagistic

B.   Caz confirmat

Orice persoană care întrunește criteriile de laborator

TESTAREA PENTRU SARS -CoV -2 ESTE RECOMANDATĂ PENTRU TOATE CAZURILE POSIBILE”.

”Orice persoană…”

Documentul oficial intrat în posesia noastră conținând, pe 20 de pagini, nenumărate ”noi prevederi actualizate” – în data de 22 august, atenție! – prin care practic ”orice persoană” care tușește, are febră, diaree, vărsături și tot așa va fi declarată suspectă de COVID – 19!

3 Pages from Metodologia de supraveghere a COVID-19_Actualizare 22.08.2023-2

DOCUMENT INSP din 22 august

Astfel că, în cel mai scurt timp, ”recomandarea” explicită este să se înceapă ”Marea Testare”… După care, în ”Registrul Unic” se pot înregistra din nou sute, mii sau milioane de ”persoane suspecte” de COVID -19…

14.619 afisari

259 COMENTARII

 1. Cioclii vaccinisti, criminalii in halate albe se pregatesc iar sa omoare oamenii cu zile in sectiile ATI.

   • „U07.2 – COVID – 19 cu virus neidentificat = valabil pentru cazurile SUSPECTE”
    Logica Arafat: de ce e Covid – 19 daca e virus NEIDENTIFICAT?
    Ii baga si pe raciti la tratament pentru Covid ?
    S-au mai anulat ordine abuzive in instante…

     • Nu exista anti vaxxeri . Sunt doar cei care se opun inocularii unui ser demonstrat fiind ca produce mai multe probleme de sanatate decat ceva bun . Nu cred ca vacxatii au imunitate mai buna decat un om care a facut covidul in forma grava sau nu dar a scapat . Imunitatea naturala este mai pretioasa decat vaccinul . Antivaxxerii astia cum ii numesti sunt vaccinati contra bolilor curente si au vaccinat si copiii doar ca s destul de inteligenti sa se opuna inocularii unui ser care are alt obiectiv decat sanatatea . Plus ca au facut multe boli ale copilariei si nu au nevoie de vacc ptr asta . Imunitatea dobandita este foarte durabila ! testarile se fac pe igg uri si igm uri . Daca iese imunitate n ai de ce sa faci nici un vaccin . Pe igg pozitiv si igm negativ . Asta trebuie testat..

     • Draga Ana, eu v-am prezentat cu date „excess mortality” si v-am pus o intrebare: cine este de vina ca in timpul COVIDului in 2020-2021 au murit mult mai multi romani decat este normal relativ cu tarile occidentale? Raspunsul e cat se poate de clar: in tarile unde rata de vaccinare era mai ridicata, au murit mai putine persoane (excess mortality). Sa ne multumim ca totusi in Romania, PROSTIA ANTI-VAXXERILOR n-a ucis atata lume cat in Bulgaria. Uitati-va la date sa va lamuriti. Puteti sa adaugati si alte tari.

     • In afara ca esti in marea liga lgbtq, Mămicuța ta știe ce pr oas ta pu la a fost la cu ru ei? Înțelegem ca ai facut toate cele 4 do ze de vax, dar explica ca diferenta dintre spitalele noastre si cele de afara, la noi pacienții erau se da ti ptr a fi omo rati prin oxigenare fortata, iar afara erau tratati. Eu nu am auzit sa moara vreun roman acasă, ci doar in spitalele ucigasilor. Asa ca sa imi bag toata pu la in doamna ma ta, sa iti iau toti mo rti in pu la si sa ma pi s pe tine de gu noi

     • Tu mai crezi in statistici inventate tot de aia care au inventat covid si vax? Serios?? Dar nu ti-ai dat seama ca majoritatea au murit in spitale de tratamentele criminale asa zise protocoale oms ,iar mai tarziu dupa injectie cei care au primit-o au primit tratamente diferite fata de cei neinjectati, restul este ipocrizie si minciuna ,habar n-ai ce ai primit in acea injectie !!!!

     • Depinde la ce grafic te uiti
      http://tiny.cc/wj8avz

      Stim de ce au murit multi romani , mai ales in toamna anului 2021:

      * spitale inchise pentru diverse boli, interventii amanate
      * medici pititi si care nu raspundeau la telefon
      * intepare in plin val desi se stie ca provoaca imunodepresie
      * lipsa medicamente
      * lipsa tratamentului preventiv – mergi acasa, ia paracetamol si cand esti albastru suna la 112
      * protocoale cretine
      * ingrijirea spitaliceasca un dezastru, nosocomiale
      * cenzura si propaganda criminala
      * in plin val Delta, OMS a venit si a cerut reducerea paturilor ATI

      Lista continua. Stim si cum se raporta, multi infectati imediat dupa injectie trecuti ca nevaccinati. Multe decese trecute la cauza covid desi 3 sferturi au ajuns la spital pentru alte cauze etc. Intepati decedati raportati cu cauze pneumonii, tep si altele. Testare PCR frauduloasa, peste 35 de cicluri.

      Sa intepi un om cu ceva care nu opreste infectia, raspandirea virusului si nici nu te fereste de boala grava ori deces, care reprogrameaza sistemul imun sa nu raspunda la diverse infectii si sa-i dai drumul pe strada asigurand-ul ca e protejat si ca protejeaza, asta e curata crima.

      Trebuie sa încetam sa mai folosim termenul „anti-vaxxer” si sa-l tratam in acelasi mod cu utilizarea terminologiei rasiste. Este derogatoriu, dezbina si este folosit de Big Pharma si de oamenii de stiinta inclinati sa se abata de la propria lor frauda si comportament gresit in cercetare. Mai ales acum cand stim ca studiile au fost falsificate.

      Ce fac tarile super intepate? Sunt in plina criza de morti subite si infectii prelungite care dureaza 2 saptamani -2 luni. IgG4.

     • si totusi au scapat nepedepsiti. ce va zice voua asta? ca sunteti intr-un razboi si chit ca va palce sau nu trebuie sa luptati sau veti fi omorati. Ucide sau mori! E simplu!

     • rarahat. sa-tza dau la muuue .tie si alor tai de parte femeiasca, ai furat miliardu de la poporu roman si inca traiesti liber in loc sa fii inchis pe viatza!!

     • Arafat-ule fundasule sa-ti trag vaccinu la popou… Sa nu mai ai parte de barbati si sa le moara la toti la intrarea in momentele voastre intime…
      Statisticile nu au nici cea mai mica relevanta deoarece nu reflecta realitatea… Rezultatul acestor statistici isi propune sa influenteze decizilie oamenilor si sa justifice deciziiile autoritatilor. Cand vrei sa te acoperi cu harti care sa-ti sustina decizia in fata opiniei publice/organelor de ancheta comanzi un studiu „independent” platit care sa scoata in evidenta ceea ce iti doresti tu… In Tg. Mures toti din sistemul medical s-au bucurat cand au scapat de Arafat… Arafat nu prezinta nici o garantie…

     • arafatule, dacă și după trei ani tu susții ca cei care nu s-au vaccinat sunt tâmpiți, ești din altă lume. Și te întreb:cu ce treburi pe aici?! De unde îți iei „lumina” că la bazaconiile pe care le spui, ești din altă realitate.

  • Foarte bine a explicat Ana! In plus, acele igg si igm nu sunt specifice doar virusului Covid-19, ci pot iesi pozitive si la virusuri din aceeasi familie, cum sunt cele care dau raceala si gripa, lucru recunoscut chiar in instructiunile de utilizare ale unora din testele individuale pentru Covid-19.

 2. Dupa cum am citit, astia baga chiar tot la COVID???PAI O SA FIM 1 MILION DE COVIDATI DIN PRIMA ZI CU REGULILE ASTEA!!!

 3. Cu vaccinurile ne-am lamurit, cei care ne-am lamurit, ca mai sunt destui cu capul in nori. Sa gaseasca scheme terapeutice de TRATAMENT, ca au fost numai balbaieli. Sa ne mai lase cu Arafat, Jurma si altii ca ei.

  • Pai asta fac, i au dat lu Tache sa se afle si sa iesiti in strada idiotilor!va omoara astia in casa ca pe muste ca sa nu fie alegeri,sa nu le piarda

   • Pai nu trebuie sa lupte cineva cu rusii dupa ce ucrocii or sa ia in freza si rusnacii or sa se prinda ca putinel cel maruntel ii trage pe cosorel? cine altcineva decat patriotii ce isi apra saracia si nevoile si neamul de invazia barbarilor bolsevici? voi credeti ca doua ciomageala mondiala s-a terminat? Nu baieti si fete, e doar episodul doi. Ce a zis neneaa Mackinder la onor leat 1904? Cine controleaza oiropa di iest controleaza heartlandul si cine controleaza heartlandul , controleaza insulele si cine controleaza lumea insulara contorleaza Pamantul .

 4. Tache , cum suporti pe maimutoiul asta cu o roaba de pseudonime ? Nu ti s-a acrit de idiot ? Mai trimte-l si-n ograda lui Nistorescu pe Cotidianul , s-a aciuat pe National si nu mai pleaca pana nu suge osul zburlit sa-i iasa maduva …

  • Kostilini King Kong ( KKK ) , dam lovitiura pi platoul di filmari de siub pasariela , il luam rigizor pi impigat si ni filmiaza cu tilifonu . Frumoasa si Bestia , sa nu scapi sa-mi zisi Livuska la scinili tandri , biuzatuli , io suntara Ann , Ann Darow . Sa vezi ci casca mufa navitistii di Rabnitu cand o sa cobori fioros pi o franghie ligata di balustriada si o sa ti holbiezi la ei … Cari rezista ghini , firfireii ii luam inainti , aia mai slabi di injer poa s-o tunda … hihihihihihi

 5. Data trecuta, V.Putin a intrat in Satania lui Poponel Zelensky si PANDEMOGOLANIA a disparut in 3 zile. Cel mai mare doctor a vindecat omenirea in trei zile.
  Acum, clonatul Reptila are ordin sa mai omoare niste romani si a inventat el alt ,,virus”.
  Sper ca de data asta V.Putin sa intre in Romania si s-o curete de CRIMINALI Retardati ca ZoiAnus, Arahat, Reptila si toti ceilalti criminali penali din Guvernul Criminal si din Partlamentul Penal Criminal. Macar niste drione sa trimita sa deratizeze Romania.
  Oricum, V.Putin are toate motivele s-o faca, avand in vedere cat rau au facut romanii intregii umanitati ajutand Satania nazista Ucraina.

 6. mwue la mafia carcalac al ter oristilor satanisti psihopati bolnavi psihici adevaratii teroristi sint parazitii din statul mafiot grup infractional organizat mafiot!!

 7. mu ie la mafia carcalac al ter oristilor satanisti psihopati bolnavi psihici adevaratii teroristi sint parazitii din statul mafiot grup infractional organizat mafiot!!

 8. 1. DefenseRomania . ro , 24 aug 2023 , ora 13:10 , articol de Darius Muresan : ” CRISTIAN PARVULESCU : PRIGOJIN E ISTORIE , IAR FARA EL WAGNER NU VA REZISTA …………………………………………………………… ” – Sursa : Digi 24 . 2. DefenseRomania . ro , 24 aug 2023 , ora 14:27 : ” CUM S-A DESFASURAT DEBARCAREA FORTELOR SPECIALE UCRAINENE IN CRIMEEA – ( VIDEO ) . GUR A PUBLICAT UN VIDEO CU RAIDUL UCRAINENILOR „. 3. Dupa Olanda si Danemarca
  : DefenseRomania . ro , 24 aug 2023 , ora 20:02 , articol de S.I.Catalin : ” AL TREILEA DONATOR DE F-16 PENTRU FORTELE AERIENE UCRAINENE : ” NOREVEGIA CONFIRMA OFICIAL LIVRAREA DE AVIOANE DE LUPTA ” – Premierul Norvegiei , Jonas Gahr Store – O Escadrila de 12 avioane F-16 . 4. Universul . net , 24 august 2023 : ” REUTERS : NORVEGIA DEVINE A TRIA TARA CARE DONEAZA AVIOANE F-16 UCRAINEI ” . 5. Universul . net , 24 august 2023 : ” IOHANNIS , SCRISOARE CATRE ZELENSKI : VOM CONTINUA SA FIM ALATURI DE TARA DUMNEAVOASTRA ATAT TIMP CAT VA FI NEVOIE ” – Sursa : Administratia Prezidentiala , potrivit NEWS . RO .

 9. 1. Digi 24 . ro , 24.08.2023 , ora 17:12 , Editor : D.C. : ” GALERIE FOTO / INSOTITOAREA DE ZBOR DIN AVIONUL LUI PRIGOJIN AR FI AVUT O PREMONITIE ……………………………………………………………………….. ” – Sursa : Telegram . 2. Universul . net , 24 august 2023 : ” THE WALL STREET JOURNAL : EVALUARILE PRELIMINARE ALE OFICIALILOR AMERICANI SUGEREAZA CA O BOMBA A FOST PLASATA IN AVIONUL LUI PRIGOJIN ” – The Wall Street Journal , potrivit News . ro .

 10. Universul . net , 24 august 2023 : ” EXODUL RUSILOR . INVAZIA DIN UCRAINA A DUS LA CEL MAI MARE VAL DE EMIGRANTI RUSI , DIN MOTIVE POLITICE , IN ULTIMUL SECOL ” – VIDEO : 25 min . – Analiza THE ECONOMIST .

 11. Ziare . com , 24 august 2023 , ora 21:56 , articol de Alina Toma : ” DOI GENERALI NATO REPUTATI EXPLICA DE CE EXISTA SPERANTA IN OFENSIVA UCRAINEI . CE ESTE TACTICA ” INDURA , INTINDE SI LOVESTE ” ………………………………….. ” – General David Petraeus si Amiral Tony Radakin – Sursa : WASHINGTON TIMES .

 12. au trishat si de data asta,
  au uitat ca sintagma este Sindrom Respirator Acut SEVER,
  SARS- ca pa virus, sars-cov-2….

  reamintim ca doar bombardarea intempestiva a Kievului
  a intrerupt cursul starii de alerta,
  trebuie aprinsa o lumanare mare……

  • bombardarea intempestiva a Kievului mi-a intrerupt partida de 69 cu Constantinescu Valentin – Ionut , noroc ca n-am ramas incarligati …

 13. Se intorc eroii din linia intii, criminalii in halate albe si se activeaza iar tot aparatul de propaganda al cioclilor vaccinisti ca sa scoata niste miliarde din uciderea in chinuri a unor oameni nevinovati.

 14. Iohanuuus,ia comanda navetistule urgent cu banul jos,vreo doua melearde de Doze de vaccin dela pretina Ur Sula.Parandaratul garantat,ca de obicei. Cum ziceai ? E mai bene sa fem pregateti,decat sa nu fem pregateti.

 15. Adevarul . ro , ieri , 24.08.2023 , ora 19:45 , articol de Anca Petrache : ” O BACTERIE AR PUTEA SA NE AJUTE SA INCETINIM INCALZIREA GLOBALA . SE HRANESTE CU METAN ! ” – Sursa : THE GUARDIAN .

 16. Adevarul . ro , astazi , 25.08.2023 , ora 06:43 , articol de Andrei Dragut : ” LIVE TEXT / RAZBOI IN UCRAINA . RUSIA A BOMBARDAT MAI MULTE REGIUNI DIN UCRAINA . CRIMEEA ATACATA CU 42 DE DRONE DE CATRE FORTELE UCRAINENE ” –––- ” UPDATE 23:30 Corpul Voluntarilor Rusi face apel la adresa luptatorilor Wagner sa se alature Ucrainei ( video pe telegram ) „.

 17. Universul . net , 25 august 2023 : ” TRUMP , INCULPAT IN CEL DE – AL PATRULEA DOSAR PENAL . S-A PREZENTAT LA O INCHISOARE DIN ATLANTA PENTRU A FI AMPRENTAT SI FOTOGRAFIAT „.

  • Adevarul . ro , 25.08.2023 , ora 10:54 , articol de Diana Stoica : ” AGRESIVITATE SI OSTILITATE . FOTOGRAFIA DE DETINUT A LUI DONALD TRUMP , EMBLEMATICA PENTRU STAREA POLITICII AMERICANE ” .

 18. ADEVARUL . RO , IERI , 24.08.2023 , ORA 21:11 , ARTICOL DE STEFAN LICA : ” ECUATIE CU TREI NECUNOSCUTE PENTRU UCRAINA LUI ZELENSKI . CAILE PE CARE O POATE LUA TARA DUPA RAZBOI SI ALEGERI ” – Interviu ” Adevarul „cu politilogul Marius Ghincea , profesor la Syracuse University ( SUA ) . Vezi si articolul din POLITICO al lui Jamie Dettmer – 18 Abril 2023 : ” Ucraine could be looking at amother Maidan „.

 19. Adevarul . ro , astazi , 25.08.2023 , ora 09:42 , articol de Andreea Rubica : ” EUROPARLAMENTAR BULGAR : DACA NU SUNTEM ACCEPTATI IN SCHENGEN PANA LA CRACIUN , GRANITELE DINTRE BULGARIA SI ROMANIA TREBUIE SA CADA ” – Surse : Nova News , citat de 24 Chasa si Rador , preluat de G4 Media .

  • Corect! Ideea asta ar trebui sustinuta si de Romania, insa din pacate conducatorii nostri sunt mai aserviti decat ai lor, ultima dovada fiind cea cu Predoiu care s-a facut pres in fata austriecilor.

   • Iar sunt prost , rectific , Predoiu a fost in Austria pentru a indeplini o simpla formalitate , n-avea de ca sa se faca „pres ” , le cunostea pozitia . Am tulburari de comportament , ma pomenesc infulecand polonicul cu k.kat si pe urma nu stiu cum sa il vomit mai repede …

    • UNIVERSUL . NET , 24 AUGUST 2023 : ” CATALIN PREDOIU : VIZITA IN AUSTRIA ERA ABSOLUT NECESARA ” – Sursa : AGERPRES .

 20. SUNT TROLLUL CONSTANTIN MOLDOVEAN TIRASPOL , i-am furat pseudonimul lui Barbu Gh . si priviti ce postez … Cand nu-mi convin comentariile incerc sa discreditez tot si sa-mi bat joc de articolele lui Tache , astea sunt instructiunile de la Raion .

 21. Adevarul . ro , 25.08.2023 , ora 10:40 , articol de Viorica Marin : ” RUSII SIMT CA UCRAINENII VOR SPARGE ” APARAREA SUROVIKIN „.

  • pai daca putin(la minte) l-a omorat pe prigojin si probabil si pe surovikin, la ce sa te astepti? daca n-ai sti ca e presedintele dictator al rusiei ai zice ca putin face taman jocurile occidentului

 22. Interesantă formularea de preambul: „Deși COVID -19 numai reprezintă urgență de sănătate publică de importanță internațională”… Au scris „NUMAI” în loc de „NU MAI”, arătând că ei NUMAI urgență internațională (pre)văd!

     • La colectivizarea din 62 cate pamanturi nu au fost luate cu japca si acum au fost restituite proprietarilor de drept ? Dumnezeu si Istoria nu iarta , adevarul iese in lumina .

     • Aia mai batrani nu au mai apucat sa se bucure de ele in ciuda tuturor reclamatiilor si petitiilor facute , mostenitorii le datoreaza respect .

     • Ce tot dezgropati mortii de acum o jumatate de secol cand noi eram copii si habar n-aveam cu ce se mananca istoria ? Aia de trageau sforile au disparut pe cale naturala , cei ce am mai ramas tragem apa dupa ei , despre morti numai de bine , sa putrezeasca in veci cu pacatele lor ! Nu trebuie sa purtam stigmate inventate de niste Visinesti zombi ordinari , spalati pe creier , accidente ale istoriei , trebuie sa veghem ca istoria sa nu se repete si generatiile viitoare sa aiba dreptul la o viata normala si demna .

     • „Aia de trageau sforile au disparut pe cale naturala”
      Hai sa ne asiguram.
      „trebuie sa veghem ca istoria sa nu se repete”
      Doar ucigandu-le urmasii. Ce naste din securitate, romani mananca.
      „Ce tot dezgropati mortii de acum o jumatate de secol”
      Ti-e frica? Dreptatea nu are timp. Multi sunt inca in viata si la putere ca tine asa.

     • Ucigandu-le urmasii ? Kostyusku iesti sandilau sadic ? Iar vini meletzia garii si-ti umfli carca di piulani , travistituli …

     • Da. Si ei tot asa faceau! Daca erai copilul „dusmanului de clasa” sufereai. Acum trebuie sa sufere copiii lor. Si sa moara, evident! Au beneficiat de pe urma crimelor torturilor si jafurilor comise de parintii lor si trebuie sa plateasca pentru asta. Plus ca trebuie sa impiedicam gena securista sa se mai transmita la urmatoarea generatie.

 23. Universul . net , 23 august 2023 : ” CAT DE RAPID VA FOLOSI UCRAINA AVIOANELE F-16 ? IMPORTANTA LOR IN TIMPUL RAZBOIULUI SI DUPA ” – Sursa : THE ECONOMIST .

 24. Universul . net , 25 august 2023 : ” DE CE ECONOMIA CHINEI NU VA FI REPARATA . UN GUVERN DIN CE IN CE MAI AUTOCRAT IA DECIZII PROASTE ” – Analiza THE ECONOMIST .

 25. Buna idee,colega ,plus ca cenzura merge ca unsa.La National esti publicat cu generozitate de tip Untold daca injuri ,porcai si te dezbaci de orice urma de decenta.Schimbarea apare cand vrei sa publici un punct de vedere civilizat care e contra kurentului neo bolsevic.Te trezesti cu un pumn in gura de nu te vezi adica ras de la postare.

 26. LIBERTATEA . RO , 25 AUGUST 2023 , ORA 21:30 , ARTICOL DE TEODOR BOBEI , SEBASTIAN PRICOP : ” LIVETEXT / RAZBOI IN UCRAINA , ZIUA 548 / ARMATA UCRAINEANA A STRAPUNS APARAREA RUSA , SPUNE SEFUL ARMATEI SUA „.

  • ADEVARUL . RO , 25 AUGUST 2023 , ORA 17:22 , ARTICOL DE VIORICA MARIN : ” ASALT IN FORTA AL UCRAINENILOR , CU 80 DE BLINDATE , IN ZONA ROBOTINE . FORTELE KIEVULUI AU TRECUT PRIMA LINIE DE APARARE A RUSILOR , SPUNE GENERALUL MARK MILLEY „.

 27. Spotmedia . ro , 25.08.2023 , ora 11 : 52 , articol de Toni Dumitru : ” PRIGOJIN A PARASIT SCENA , DAR NU TOATA LUMEA E CONVINSA CA A MURIT : ” EXACT ASA MI-AS FI INSCENAT MOARTEA „.

 28. Europa Libera . org , 04 noiembrie 2021 , articol de Sabina Fati : ” DE CE AVEA NEVOIE SECURITATEA DE COPII ” .

 29. Edupedu .ro . 9 aprilie 2023 : ” CEL PUTIN 12.000 DE ELEVI AU FOST RACOLATI DE …………………………………………………………………………………… „

 30. UNIVERSUL . NET , 26 AUGUST 2023 , ARTICOL DE DAN PERRY : ” SITUATIA DIN ISRAEL ESTE MAI GRAVA DECAT VA IMAGINATI . ESTE TIMPUL SA FACEM CEVA ” – Acest articol a fost publicat initial in NEWSWEEK .

 31. Aktual 24 . ro , 25 August 2023 , articol de Lavinia Popa : ” INVENTII TRASNITE . VALIZA ANTI-FURT CARE IL CAPTURA PE CEL CE INDRAZNEA SA O FURE – VIDEO ” – Sursa : Canal Istoric VIDS .

 32. Se intorc eroii din linia intii, criminalii in halate albe si se activeaza iar tot aparatul de propaganda al cioclilor vaccinisti ca sa scoata niste miliarde din uciderea in chinuri a unor oameni nevinovati.

 33. DefenseRomania.ro , 26 aug 2023 , ora 10:20 , articol de Gheorghita Orjanu : ” SUA CONFIRMA : UCRAINA A RUPT PRIMA LINIE DE APARARE A RUSILOR IN SUD , FORMATA DIN MINE , DINTI DE DRAGON SI TRANSEE ANTITANC „.

 34. Universul . net , 26 august 2023 : ” NOUA ZEELANDA OFERA STATUT DE REZIDENT REFUGIATILOR DIN OCRAINA ” – Sursa : AFP , potrivit NEWS.RO .

 35. Aktual 24 . ro , 26 August 2023 : ” D E Z I N F O R M A R E A , PRIMUL PACAT AL JURNALISMULUI , ANUNTA PAPA . MAI SUNT INCA TREI ” PACATE ” MARI COMISE DE JURNALISTI ” – Sursa : AFP .

 36. Se intorc eroii din linia intii, criminalii in halate albe si se activeaza iar tot aparatul de propaganda al cioclilor vaccinisti ca sa scoata niste miliarde din uciderea in chinuri a unor oameni nevinovati.

 37. Scenariu era altu da China besina biilogica omoara jumate din americani mai raman o mana de viteji. Vine zglobiu Putin si mica lui armata si ocupa Europa in 3 zile din care 1 o zi Ucraina. Saie China la Taiwan dar Sua cu mana de viteji nu bate China si se punea la ceaun de se facea un bolsevism global un Brics un soi de polu puli cum se mai cheama po pu lar in care domnea regula lui Kim Bum Bum ce trage cu un tun si inpusca rațili si le mananca mațili asa ca Gheorghita ne-a salvat pe toti multumim Gheorghiță.

 38. Alaltaieri, in jurul orei 19, la usa apare Marin, culegul meu de la Kaufland, cu un let de bere la 3l in mana si imi spune:
  -Salut colega, stii ca azi e ziua mea, am venit sa te cinstesc! Dupa ce am terminat sticla, ma luase ameteala si o stare de binedispunere.
  Stand langa Marin pe canapea, ii vad puula marindu-se, imi ia mana si mi-o strecoara pe sub treningul lui. Eram „blocat” de reactia sa si am vrut sa-mi retrag mana si imi spune:
  -Freac-o usor, nu te speria, simti cum se intareste? mangaindu-ma la randul lui prin pantalon.
  Eram cam ametit, dar foarte excitat si i-am propus sa se dezbrace complet, s-a conformat si am mers sa facem un dus. De la apa fierbinte ma excitasem puternic si il intreb:
  -Vrei sa o facem?
  -Bineinteles ca vreau, imi placi de mult, stiu ca esti un tip curat si ascultator. Am mers in dormitor si imi spune:
  -Vreau sa fiu legat la ochi fiindca excitarea e mai mare. Ok, il leg la ochi, il asez pe marginea patului si incep sa-i masez puula ce incepea sa creasca, o ating cu varful limbii si gustul incepuse sa-mi placa, o picatura de sperma aparuse si am lins-o de parca as pierde o suta de euro, usor am inceput sa iau capul ce era precum o capsuna gustoasa, Marin gemea si imi impingea usor cate un deget in fundulet iar mie imi placea la nebunie.
  -Vrei sa mi-o pui in cur? l-am intrebat, simteam cum imi zvacnea gaura doritoare de a fi patrunsa, masata de puula lui.
  -Am sa ti-o bag usor, promit! imi raspunde. Ma aseaza in patru labe, isi pune prezervativul si imi da cateva limbi sa-mi stimuleze gaura apoi ma unge cu un gel lubrifiant ce-mi dadea o stare de relaxare. Abia asteptam sa ma patrunda si deodata simt capul puulii cum incerca sa-si faca loc in gaura mea ingusta.
  -Daaa, ce stramt esti! urla Marin de placere.
  -Iti place in mine? il intreb intorcand capul sa-i vad expresia fetei. Marin ma pompa cu putere, simteam cum imi frige curu’, valuri de caldura imi treceau prin tot corpul si gemeam fara intrerupere. Nu mai contenea cu miscari de dute-vino din ce in ce mai rapide, simteam cum cooaiele se loveau de bucile mele.
  -Nu mai rezist mult! ma anunta Marin.
  -Te rog, termina in mine, vreau sa simt cum ejaculezi in curu’ meu!
  -Nu, vreau sa o mai iei odata in gura, scoase puula rapid din mine si imi parea rau, isi scoate esarfa de la ochi, arunca prezervativul si imi trece pe la buze puula ce era de un rosu aprins iar eu cuminte incep sa o sug cat mai repede uitandu-ma in ochii lui ce-i luceau de placere.
  -Ahh, daaa, ohhh, urla Marin si primul val de sperma imi inunda gura, da… avea un gust placut, caldut, acrisor.
  -Vreau sa te sug! imi spune si fara sa ma stea pe ganduri se apleaca si incepe sa-mi suga puula cu o dexteritate rar intalnita, dupa cateva minute ejaculez pe fata lui zambitoare si eu destul de multumit.
  -Poate data viitoare vom inversa rolurile, ce zici? ma intreaba Marin.
  -Asta cu siguranta, ii raspund eu zambind! Se imbraca si se indreapta catre usa zicand:
  -Ne mai vedem! -Ok, mai vb ii raspund eu, amintindu-mi experienta traita.

  • Virgilian , io sunt Barbu Gh. , sunt cu Marinov pi canapea si invirsam rolurili , avinturili noastri pirviers irotice ii plac si lu mamuku , vria sa intri si ia la conga bunga bum -bum ……hihihihihihihihi

   • Se pare Kosteo ca aventura lui Putin vo marcat rau pana in adancul fiinti organice vetile.Mai bine depuneti la sfatu po pu lar referendum ptivind aderarea nerecunoscutei la Onu Transnistria sa adere la Romania, singura voastra sansa sa scapati de despotism si sa nu mai fiti asimilati de Ucraina ca nu o sa mai vorbiti rusa ci doar ucraina. Sau iti faci pașaport dublu ca raposatu ce o sarit fara parasuta si aderi singur la Romania.

 39. Adevarul . ro , astazi , 26.08.2023 , ora 18:38 , articol de Ion Gaidau : ” DE CE MOARTEA LUI PRIGOJIN ESTE O VESTE BUNA PENTRU UCRAINA ” – Maksim Skripcenko , pentru AL JAZEERA .

 40. Mamuku statea la panda , se masturba cu facaletu , intrase in calduri , noroc c-a aparut impegatu s-o domoleasca …

  • Kosteo , ce e ba la voi acolo , futelnita pe sistem grill non-stop ? Impegatu pleaca din timpul serviciului si marfarele circula pe pilot automat ?

 41. CONTRIBUTORS . RO , IERI , 25 / 08 / 2023 , ARTICOL DE CRISTIAN FELEA : ” BRICS , INTRE AMBITIILE RUSIEI SI CHINEI SI SUBTILA OPOZITIE IMPOTRIVA INCERCARILOR DE IDEOLOGIZARE A COOPERARII SI A EXTINDERII ORGANIZATIEI ” – ” a) : BRICS , CA SCENA PE CARE AUTORITARISTII INCEARCA SA O CONFISTE . b) : CE ARE DE SPUS CONTINENTUL AFRICAN ? c) : BRICS CA ALTERNATIVA : IN CE MOD , PENTRU CE ? „

 42. Spotmedia . ro , astazi , 26.08.2023 , ora 07:08 , articol de Emilian Isaila : ” CE A CASTIGAT SI CE A PIERDUT …………………………………………. „.

 43. Center for European Policy Analysis ( CEPA ) : UKRAINE – VICTORY IS CLOSER THAN YOU THINK – By Jan Kallberg , August 23 , 2023 .

 44. Bai prafila, bai fiule de sekurici imputit, vrei un cap in Gura ? Ha ha ha 🙂 Vine razboiul civil, asa ca, vorba aia, scapa numai care poate !! Deja majoritatea sekuricilor cu epoleti si-au transferat toti banii in Occidentul acela decadent, kurkubeist si nazist, stiu ca daca vin niste rusnaci salbatici in ceva vizita ne-oficiala in Bukale, ii ia draku pe toti, asa ca toti o vor sterge din colonia esuata inca din prima zi !!

 45. Ziare . com , 27 August 2023 , ora 03:25 , articol de Veronica Andrei : ” SEFII ARMATEI UCRAINEI , CONSILIU DE RAZBOI CU GENERALI NATO , LA 500 DE KILOMETRI DISTANTA DE KIEV ” – Sursa : THE GUARDIAN .

 46. Azi dimineata m-am accidentat in vestiarul de la Kaufland si acum, sperma mea este rosie, am vrut sa o las pe sare ca sa o afum si s-a băloșit. Credeti ca este o idee buna sa o fierb cu usturoi in zeama de varza? sa nu o mai afum? Si se poate considera accident de munca?

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri