AcasăDezvaluiriCatalin TacheDOCUMENT: Politia, pusa sa dea pesta porcina inapoi!

DOCUMENT: Politia, pusa sa dea pesta porcina inapoi!

Am intrat in posesia unui document pur si simplu halucinant, care ne dovedeste o data in plus de ce trebuie sa ne rugam ca Romania sa nu se confrunte cu vreo adevarata calamitate sau situatie de urgenta. Pentru ca, la ce ”resurse umane calificate” au fost numite pe posturi guvernamentale de decizie, chiar ca doar in Bunul Dumnezeu ne mai poate fi nadejdea sa nu asistam la o tragedie nationala! Iar documentul pe care il publicam in exclusivitate este unul cat se poate de oficial, purtand antetul Ministerului Afacerilor Interne, Institutia Prefectului – Judetul Giurgiu si stampila si semnatura prefectului  Adriana Putaru . Cea care, prin adresa nr. 18217 din data de 17.12.2018 transmite Inspectoratului Judetean de Politie Giurgiu ordinul de prefect ca,nici mai mult nici mai putin decat sa le dea inapoi proprietarilor de la care i-au confiscat porcii morti infestati cu pesta porcina, sa faca acestia ce stiu cu carnea putrezita!

Si trecand peste misiunea imposibil de indeplinit data politistilor, situatia este cu atat mai grava cu cat, chiar cu cateva ore inainte de aparitia acestei dezvaluiri, in judetul  Giurgiu tocmai ce a fost descoperit un nou focar de pesta porcina! Ceea ce i-a facut chiar pe subalternii Adrianei Putaru, care se tem ca astfel tot pe ei vor cadea eventualele complicatii penale daca ordinul socant al prefectului chiar va fi pus in practica sa ne puna la dispozitie documentul prin care politistii sunt obligati sa ”incheie un proces verbal de constatare, dispunand returnarea carnii la proprietar , asa cum s-a procedat si in situatia din localitatea Hulubesti. Ce-i drept, multora le este poate deja clar ca numirea politica a actualului prefect de Giurgiu s-ar putea datora in mare parte si ”liniei calauzitoare” transmisa de liderul pesedist Nicolae Badalau ca in judet sa fie numit prefect cine respecta omerta, dupa cum reiese din caseta audio soc dezvaluita de noi inca din data de 20 septembrie:”prefectul trebuie sa fie extrem de loial si de incredere ca sa poti discuta si lucruri sensibile, lucruri care sa fii convins ca a doua zi nu sunt pe presa sau in momentul cand, Doamne Fereste, asa cum procedeaza azi, il cheama la DNA sa spuna ca domnul presedinte de Consiliu sau domnul deputat mi-a spus sa fac lucrul asta, pentru ca asta se numeste trafic de influenta, oameni buni si se pedepseste”.  Cu toate acestea,  poate ca, totusi, Carmen Dan ar trebui sa o ia la intrebari pe prefecta Putaru. Nu de alta, dar ”oalele” pestei porcine s-ar putea astfel sparge tot in capetele bietilor politisti pusi sa restitute, poate doar prefectul stie cum,  animalele moarte proprietarilor! Mai ales ca  la conducerea MAI ar trebui sa se stie de notele informative privind suspiciunile ca, in ciuda filtrelor rutiere instalate  de politisti, pesta porcina ar fi putut fi imprastiata si in judetul Giurgiu tocmai de vanzoleala ”oamenilor in alb” ai Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Animalelor, condusa de chiar apropiatul colaborator al  Adrianei Putaru, Liviu Florescu…

Halucinanta Adresa nr. 18217…

”Ministerul Afacerilor Interne, Institutia Prefectului – Judetul Giurgiu, nr. 18217, data 17.12.2018, catre Inspectoratul de Politie Judetean Giurgiu. Cu privire la aspectele sesizate de dumneavoastra prin adresa nr. 144120/06.12.2018 si inregistrata la institutia noastra cu nr. 17641/07.12.2018 va comunicam urmatoarele : reprezentantii Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Giurgiu, se afla in imposibilitatea de a confisca carne de porc transportata fara documentele prevazute de legislatia sanitar veterinara in vigoare, deoarece procesul de confiscare nu ar avea finalitate, in sensul neutralizarii acesteia, intrucat primariile din judet sau Consiliul Judetean Giurgiu, nu au incheiate contracte cu o unitate de ecarisare autorizata; reprezentantii Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Giurgiu, incheie un proces verbal de constatare, dispunand returnarea carnii la proprietar, asa cum s-a procedat si in situatia din localitatea Hulubesti. Prefect, Putaru Adriana, Sef Serviciu, Stancuna Constanta”.

Confiscare fara … finalitate

Deci, politistii giurgiuveni sunt instruiti prin aceasta adresa in primul rand ca inspectorii DSVSA Giurgiu care le cer sprijinul nu mai au voie sa confiste carnea de porc gasita la filtrele rutiere instalate de cei de la IPJ, cu toate ca aceasta este transportata fara documente legale! Iar motivul este ca nu ar exista ”finalitate”, pentru ca nu sunt contracte semnate cu ”unitati de ecarisare autorizata”. Astfel ca prefectul Adriana Putaru, care indeplneste totodata prin lege si atributiile de coordonator al Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta nu gaseste alta solutie decat ca sa fie carnea infestata returnata proprietarilor, eventual ca sa o vanda din nou! Si uite cum din cauza lipsei de” finalitate” politistii ar trebui  sa bata din nou la portile oamenilor carora le-a confiscat carnea sau sa-i opreasca iarasi in trafic ca sa-i oblige sa semneze procesul verbal prin care inspectorii DSVSA le predau porcii sacrificati si probabil infestati cu pesta porcina !!! Si dincolo de ”dilema” in care azvarle aceasta adresa Politia, la un anumit nivel se susoteste ca astfel s-ar incerca doar o diversiune, fie ea cat de socanta, pentru ca ”porcii” morti de pesta porcina sa fie aruncati in ”ograda” Politiei Romane, pentru a scapa astfel DGSVSA Giurgiu de ”tinicheaua” raspandirii bolii, prietenii stiu foarte bine de ce….

author avatar
Catalin Tache
4.262 afisari

24 COMENTARII

 1. La ce va asteptatii de la asemenea specimene de oameni?! Cand ai minoritarii in fruntea tarii si nu mai ai pic de mandrie si constiinta ajungi sa-si mananci porcii infestati.

 2. Astia sunt ”specialistii” PSD-ului si, in particular, ai lui Badalau la Giurgiu… si asa sunt cam toti, dar ce sa ne mai mire, daca sus, la Guvern, se intampla ce se intampla? Ce pretentii sa ai de la niste marionete puse pe scaune doar ca sa execute niste comenzi politice?Cat despre oamenii lui Badalau de la Giurgiu, sunt deja de notorietate – ca si ”mentorul” lor, de altfel!

 3. Si prefecta si acest director de la dsv ar trebui destituiti pentru modul cum au gestionat pesta porcina in judetul giurgiu. Acestia au tot deschis si inchis targul de la Calugareni de cel putin 4 ori. Guvernul ar trebui sa trimita corpul de control la prefectura giurgiu.

 4. Directorul dsv de giurgiu este cercetat de dna in mai multe dosare…. si acum apare cu o masina noua de peste 40 mii de euro??? Sau se castiga bine din pesta porcina???

 5. Dar de ce sa i fie frica d-lui director dsv ??? doar este sustinut de d-l min.al economiei badalau.. asa ca el si d-.na prefect isi vad impreuna de treaba si numai au ei timp de treburile din judet,sa nu mai vorbim pe pesta porcina

 6. Bădălău – Puțaru = Dragnea-Carmen Dan, la o scară mai mică! Infractorul dovedit, adică condamnat definitiv, ajuns în fruntea județului/țării, își pune omul (oama) să conducă după bunul plac și cum dictează interesele personale!!!

 7. carmen dan trimite corpul de control! la fel si viorrica dancila! altfel sunteti complici! dar nu la prostie, ca Putaru și penal daca se intampla vreo tragedie! daca nu era documentul nu as fi crezut sub nicio forma ca se poate intampla asa ceva! dar acum ca exista si dovada ce mai asteptati??? sa-si mai ia amantul liviu alte limuzine de zeci de mii de euro???? Sau va e frica sa nu va dea vreun cap in gura Naica badalau cum i-a dat lui Anton?

 8. adresa este din puțul gândirii d-nei Puțaru, omul de casă al fostei prefecte Nina Crișu, în prezent secretar general in ministerul păstorit de Bădălău.

 9. Alta capodoperă a geniilor puse să conduca judetul de „Padrino” BADALAU. Dacă stiai ca nu poti distruge carnea, de ce ai mai procedat la confiscarea ei? Da` la ce sa te astepti de la geniile PUTARU si FLORESCU ale caror unice merite sunt acele de a fi oamenii de incredere ai lui Balalau si executanti fideli ai indicatiilor de partid

 10. PUȚARU și FLORESCU 2 incompetenți și pupîncuriști notorii, oamenii lui Jupân BĂDĂLĂU bulibaşă de judeţ.

 11. Dacă-l punem la socoteală şi pe finu Marian Mina, preşedinte de CJ, mare profesor de tumbe, ne dăm seama de ce Giurgiu e mai tot timpul pe ultimul loc în statisticile oficiale. În cele neofociale, ciordit din banii publici, suntem in primele 3 judeţe. BĂDĂLĂU fii mândru de PUŢARU, FLORESCU, MINA etc.

 12. Nicule, poate o punem d-un crematoriu pentru porcii morţi! Pe bani europeni, sau mai bine de la guvern că d-acolo mai ciordim şi noi fără să ne ia la ochi OLAF-ul. Ce zici, te bagi?

 13. MAI ar trebui sa trimita corpul de control la prefectura giurgiu,dar de data asta sa numai musamalizeze controlul ca data trecuta cu fost prefecta carmen crisu alta protejata a lui badalau.,care a plecat in anul 2017 in israel in vacanta fara acordul min.de interne luandu si concediu medical si plecand cu mai multe persoane intr o vacanta in israel.

 14. prin plecarea ei a lasat prefectura fara conducere o luna de zile,iar min.de interne a numit o pe putaru sa semneze documnetele la acel moment fiind sef serviciu in prefectura,acum este actuala prefecta.

 15. corpul de control a musamalizat totul,spunand ca nu este adevarat,dar pe presa locala au aparut poze si diverse probe care arata ca a fost plecata in israel,asa cum reise si din stampila de pe pasaport,fiind tara non ue.
  in curand vor aparea si documnetele ce vor arata cardasia nina carmen crisu – putaru adriana-corpul de control min.de interne.

 16. D,le Tache de la ziarul national,poate investigati si cum putaru adriana si florescu dir.dsv giurgiu au autorizat targul de la calugreni,targ ce nu respecta normele sanitar veterinar si normele de mediu?? acest targ nu a putut fii autorizat de 30 de ani pt ca nu respecta normele de mai sus,si ei il autorizeaza imediat..cum se poate??? fara sa se schimbe ceva l-au autorizat brusc.
  cei doi in cauza ce au autorizat brusc acest targ si dupa pesta porcina si-au achizitionat imediat cate o masina suv noua…cum explicati acest lucru???

 17. si ne mai miram de ce e Giurgiu mereu ultimul din tara… pai cu asa oameni, ”marca” Badalau, unde sa fie? in frunte? niciodata!

 18. Poate ne spune d-na Puţaru şi dl. Florescu cum e cu certificatele sanitar veterinare pentru sacrificarea animalelor semnate în alb de cel din urmă. A fost pusă în pericol sau nu sănătatea populaţiei prin acordarea acestor certificate fără ca animalele sacrificate să fie controlate sanitar veterinar?
  Dacă cei doi nu pot răspunde, sau nu vor să răspundă, poate de spun organele de control abilitate!!!

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri

Ce scandează fermierii din Polonia: „Putin, fă ordine în Ucraina, la Bruxelles şi în guvernul nostru!”

Protestele fermierilor din Polonia mai au puţin şi scapă de sub control. S-a ajuns deja ca autorităţile să-l acuze pe unul dintre manifestanţi de...

Tânăr oprit în trafic, pentru un control. Drogat, fără permis și cu numere false la mașină/Ce a urmat

Un bărbat de 21 de ani a intrat în vizorul polițiștilor din Alba. Totul, după ce mașina pe care o conducea tânărul a fost...