AcasăDezvaluiriDocument exploziv. Cum i-a obligat Piedone pe angajații primăriei să se vaccineze...

Document exploziv. Cum i-a obligat Piedone pe angajații primăriei să se vaccineze anti-Covid

Cristian Popescu Piedone a băgat spaima în angajații Primăriei Sector 5

În data de 25 octombrie 2021, Cristian Piedone, aflat atunci în funcția de primar al Sectorului 5, a trimis o notă internă către toți angajații instituției, prin care, efectiv, îi forța să se vaccineze. Nota internă era absolut ilegală, având în vedere că, la acea vreme, doar se dezbătea un proiect de lege prin care se dorea introducerea vaccinării obligatorii la locul de muncă. De frică să nu fie dați afară, majoritatea salariaților primăriei Sector 5 s-au vaccinat. 

În toamna anului trecut, speriat și el, ca mulți alții, că ar putea ajunge în sacii negri, dați obsesiv pe posturile TV, Cristian Popescu Piedone a comis o ilegalitate flagrantă. În calitate de primar al Sectorului 5, a trimis o notă internă semnată, în care le cerea angajaților instituției să se vaccineze. Nota internă a venit și cu informații lansate pe culoarele primăriei, conform cărora cei care nu se vaccinau urmau să fie dați afară, cu suspendarea contractelor de muncă. Cu mici excepții, ale unor oameni care au preferat să demisioneze, marea majoritate a angajaților s-au vaccinat.

”În atenția tuturor salariaților din cadrul aparatului de specialitate. Vă solicităm ca, în termen de 24 de ore de la primirea prezentei, să prezentați certificatul verde emis în baza vaccinării Covid, a trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau în baza testării, la Direcția de Resurse umane din cadrul aparatului de specialitate al primarului Sectorului 5. Situația se va întocmi la nivel de direcție/serviciu și va cuprinde și persoanele nevaccinate”, se arăta în nota internă. Surse din interiorul Primăriei Sector 5 ne spun că, printre angajați, circula informația că următoarea etapă pentru cei care nu se vor conforma notei interne va fi suspendarea contractului de muncă. ”La vremea aceea se tot spunea pe la posturile de televiziune că o să intre în vigoare certificatul verde la locul de muncă, că se dezbătea la Camera Deputaților, dar nu exista nicio bază legală pentru astfel de măsuri”, ne-au spus salariații Primăriei Sectorului 5.

Resemnați, au ales vaccinul cu o singură doză

nota interna

Îngroziți că își vor pierde locurile de muncă, salariații primăriei au ales, în opinia lor, răul cel mai mic, optând pentru vaccinul Johnson, care avea o singură doză. În naivitatea lor, oamenii credeau că, dacă fac o singură doză, riscă mai puține efecte adverse, fără să se gândească la faptul că o singură doză în loc de două însemna o cantitate mai mare din substanța activă a produsului. Cu toate acestea, nota internă era, clar, în afara legii, dat fiind că, în instituțiile publice, doar cei care veneau din afară erau obligați să prezinte certificatul verde, bugetarii angajați în aceste instituții fiind scutiți de această măsură. Singurii care au fost supuși obligativității vaccinării sau testării zilnice erau angajații căminelor de bătrâni, pe motiv că puneau în pericol viața rezidenților. În fapt, amenințări și presiuni la adresa angajaților din sistemul bugetar au avut loc peste tot în România, însă nimeni nu a îndrăznit să emită și să semneze o notă internă în acest sens.

Proiectul de lege, desființat

Atacurile din toate părțile la adresa proiectului de lege care impunea vaccinarea obligatorie la locul de muncă, precum și protestele din stradă, i-au determinat pe parlamentari să renunțe la actul normativ. Federația Națională Sindicală Meridian atrăgea atenția, în noiembrie 2021, că proiectul de lege este neconstituțional, deoarece îngrădește dreptul la muncă. ”Proiectul de lege nu este motivat temeinic sau cuprinde informații nereale, iar realitatea a demonstrat faptul că și cei vaccinați se pot îmbolnăvi și pot transmite virusul. Totodată, vaccinarea nu este singura formă de protecție și vindecare, existând și medicamente antivirale”, se preciza într-un comunicat al Federației Naționale Sindicale Meridian.

author avatar
Claudia Marcu Jurnalist
Este jurnalistă din anul 1994, absolventă a Facultății de Filosofie și Jurnalism, și a profesat la ziarele Monitorul de București, Gardianul, Cotidianul, Gândul, Ring etc., iar din 2019 până în prezent, la ziarul Național.
6.034 afisari

41 COMENTARII

  1. Toata aceasta campanie de “vaccinare” = inoculare cu seruri experimentale de terapie genica este o crima.

    • Numai piedeone credeți ca ia constrâns pe angajați, toți primari din tara au făcut asta, amintiți, va la Cluj, cum dl Boc dădea exemplu de vaccinat mediatizand acea întrare la teatru pe baza de ceartificat, ar trebuii ca cei lezați de aceste serururi experimentale sa dea primari în judecata, pt încălcarea dreptului consfințit de constituție,

      • Daca nu voiai nu te vaccinai. Iti dadeai demisia. Dar viata ptr unii valoreaza mai putin de 3000 lei.

      • In primaria din Cluj boc a exercitat presiuni constante pentru vaccinare. In fiecare luni dimineata, la sedinta cu sefii, cateva saptamani la rand primul punct era stadiul de vaccinare, pe procente de birouri. Unde era sub 50% se intensificau presiunile. Pana la urma 80% s-au vaccinat, jumatate cu 2 si 3 doze. Intr-una din sedinte se lamenta ca ,,pacat ca nu avem inca o lege a vaccinarii, dar sper sa se impuna cat mai repede”! Am auzit cu urechile mele! Boc este un demagog care se crede vizionar, obsedat de digitalizare si ,,verde”, un alt om al sistemului!

      • ZIARE.COM SITE-UL NAZISTILOR SI PROPAGANDEI CRIMINALILOR CE JEFUIESC ROMANIA SUNTETI AMENINTATI CENZURATI SI INSULTATI GRAV DACA NU LINGETI IN COUR CLASA POLITICA SI TURISTUL CU PLAGIATORUL IMBECIL

        EU CITESC NUMAI ZIARE.COM . SITE-UL EXCREMENTELOR DIN PRESA ROMANEASCA

        ZIARE.COM CENZUREAZA , INSULTA SI AMENINTA CITITORII , FALSSII JURNALISTI. AU SUTE DE CONTURI FALSE, SI FAC COMENTARII INJURIOASE LA ADRESA CITITORILOR CE NU SUNT DE ACORD CU EI !

        UN PERICOL PENTRU PRESA SI MASS MEDIA ROMANEASCA -ZIARE.COM UN SITE DE DEJECTII SI KAKATI CE SE DAU JURNALISTI , JEGURI ACERTATE SI IMPOSTORI CE ZILNIC LAUDA SI PREASLAVESC POLITICA PRESEDINTELUI SI A PRIMULUI MINISTRU PLAGIATOR LEGALIZAT , LOBOTOMIZAT DE KALUS IOHA

        ZIARE.COM UN SITE DE COPIATORI MUISTI , ANALFABETI CE AU INFECTAT INTERNETUL

        LINGAII IN COOR DE PE ZIARE.COM AU INFESTAT SITE-URILE SI PROPAGA MIZERIA SI INSULTELE PRIN INTERMEDIUL JEGOSILOR COMENTATORI ACIUATI PESTE TOT

        ZIARE.COM ZIS SI ZOAIE.COM JEGUL PRESEI ROMANESTI SI DEJECTIEI CANAULUI WC

  2. Acum sa fie dat Piedone in judecata si sa plateasca despagubiri de cateva sute de mii de lei chiar daca este in puscarie ptr 6 ani. Sa-i fie executate toate bunurile iar la iesire din puscarie sa se cazeze pe banci in parc.

    • Eu unul am sa-i donez totusi un sac de dormit, bancile sunt prea tari.
      Toate averile celor care au fortat ilegal lumea la vaccinare ar trebui sa fie confiscate pentru a se crea un fond de despagubiri pentru cei ce au fost prejudiciati de acesti criminali ai vaccinismului.

  3. Hai că se poate , mai scoatem niște afișe să punem de un muzeu al torționarilor vremurilor stupide , că au intrat ca musca în rahhhat unii , cu obediența și slugărnicia subscrisă sistemului , care nu dă doi bani pe drepturile și constituția propriului popor . Doar pentru asta merita individul încă 25 de primăveri la pârnaie , dar nu să ne consume curentul și arpacașul , ceva arheologie la canal taică

  4. sa întrebați si la SIE, ce ordine au dat in perioada pandemiei si cum nu i-au mai primit pe angajatii nevaccinati la munca fara teste PCR din banii proprii

  5. Foarte bine că s-au injectat. Poate îi va mai rări waxul… Doar așa vom mai scăpa de aceste lighioane parazite ale societății.

    • Tu ce poo8la mea ești? Vierme nef8t8t, vorba țigăncii să trăiești tri zâle cu cele de alataieri, vierme!

      • Vierme vieru, ăștia ca tine trebuie injectați direct în tîmplă. Pentru binele planetei.

  6. Doamne Doamne nu bate cu bota. piedone primeste ceea ce merita, din primarul piedone a ajuns soricelul piedone care chitaie prin colturile celulei.
    atunci Constituia Romaniei, si Codul Muncii si alte normative de bun simt, nu erau in vigoare??
    apucaturi infractionale ale unora care se cred dumnezei, doar pt. ca stapanii lor le-au lasat lantul mai lung.
    la consiliul judetean suceava, dar si in structurile subordonate cj s-a procedat la fel.
    flutur georgel, altul care se crede loctiitorul lui Dumnezeu intre oameni, tuna si fulgera ca toti care nu se vaccineaza sa fie indeparatati din institutie.
    asta in conditiile in care aceste institutii au departament juridic, nuu?
    ce merita acesti „caini” cu comportament de tortionari?

  7. Sa le fie de bine. Cand cer spagi si fac una alta, ce, credeau ca nu se intoarce roata?
    Insa trebuie sa il dea in judecata, pe el pe persoana fizica, nu sa plateasca tot primaria, ci sa il jupoaie de tot! El a facut un mare abuz si asa au facut si altii.

  8. Vai tu crestino,Piedone e un criminal!
    Vasilica , maimutza nu are nicio vina
    Tu soro ,Piedone a adus cu parandarat
    O suta douazeci de milioane de vaccinuri

    El a furat in pandemie tu, nu maimutza
    El ameninta lumea sa se injecteze ,la tv
    Nu scarbele PNListe ,
    Trebue inchis tu ca e social democrat

    A amenintat angajatii ca-i omoara
    Daca nu se vaccineaza tu soro
    Dar maimutza e curata curata
    Nu ea ameninta lumea ca-i da de la slujba afara

    Plavanul nostru tu e un inger
    Nu merita puscaria deloc
    Doar nu el a dat banetul tarii
    Pe gunoaie ruginite si o sapca

    Vai tu ce bucuroasa sunt
    Avem sapca ,avem hiene pnliste
    Avem scursuri ,,da driapta” criminali
    Piedone a distrus tara tu,merita inchis
    Si sa i se ia averea tu

    Piedone tu ,a esuat tara
    El si cu Putin si cu Peeseedeeul
    Tu Piedone a vandut copii pentru organe
    Din cauza lui avem benzina la pret triplu

    Hienele tu n-au nicio vina
    Vergiliu si-a dublat averea in pandemie
    Alinuta si ea a furat ca-n codru si are averea triplata
    De vina e Piedone tu ,nu hienele ,
    Nu noi ca suntem negri in cerul gurii

    Ca suntem descendentii lui Brateanu
    Criminalul nejudecat pentru genocid
    Tu am sa-i spun plavanului
    Sa-i faca statue!

  9. ii place sa se semneze!
    (eventual va semna „acord de recunoasterea vinovatiei”,
    nu stim cati judecatori s-au injectat
    in conditii aproximativ comparabile)

  10. Saracu ,a semnat ,,ca primaru”Nu stia ca Plavanul voia guwerner propriu Nu stia ca acest individ ficus, va pune securistii sa-i indeplineasca vointa prin acea diversiune care a bagat in pamant tineri nevinovati Nu vedem padurea din cauza uscaturilor Comentam aici comenturi de prosti cu judecatori vaccinati de Piedone Siktir !

  11. da,da:
    -trebuie o intrebare la CSM:
    cum si-au protejat invitatii?????
    (o statistica etansh anonimizata e sufficienta)

  12. Dacā tot erau mai multi (era de ajuns si unul) de ce nu s-au unit, în protest? De frica pierderii locului de muncā sau din fricā si ignorantā, unii si-au pierdut si viata ori au rāmas ologi. Ceea ce nu exonereazā ” autoritātile ” – de fapt, slujbasi publici, trāitori din bani publici – de aceste crime imprescriptible. Concluzia? Românii acceptā, de 33 de ani, batjocura si moartea, dezbinarea, luându-si, ca scuzā, frica si tot felul de pretexte, în loc sā se uneascā, sā si-L ia pe Hristos ca aliat, si sā dea de pāmânt cu javrele.

  13. Prostii ,cine v-a spus ?Capusa aia care sugea la primarie iar Piedone l-a intarcat?Poate jigodia aia de consilier care a fost depistat ca fiind corupt si care a fost scuipat de la primarie,sau poate putoarea aia care croseta la serviciu si care a primit sanctiune .L-ati inchis degeaba pe omul acesta Nu este el de vina,de vina sunt leprele PNListe care nu si-au facut datoria din rautate

  14. PIEDONE POPESCU VICTOR CRISTIAN…O SLUGA IMBECILA CA ATATIA ALTII! INFORMATOR CARE SI-A FACUT NUMAI DATORIA. FIUL I-A FOST FACUT DEPUTAT CU AJUTORUL MAFIOTULUI GHE FLUTUR…EHEEE…CINE IMI E PIEDONE POPESCU?! DIN INIMA TOATA LUA CU AMANDOUA MAINILE DE PESTE TOT! CEL MAI BINE PERCUTA LA COMENZILE S.P.P. INCLUSIV DE LA POPA IRINEU AL COTROCENILOR…CE BANUTI AU IMPARTIT EI PE SEAMA BISERICII SF. NICOLAE -BROSTENI, CAND PIEDONE ERA PRIMAR LA SECTOR 4!!!!! SA NU CREZI CE VEZI SI NICI CE ZICE PIEDONE….EL E ACOLO PENTRU CA A LUPTAT SA AJUNGA ACOLO…SA ZICA MERCI DACA NU MAI SAPA UNII …

  15. Esti sugativa -capusa data afara de Piedone asa-i leproidule!Stalinskaia ti-a distrus judecata Siktir mincinos notoriu Siktir !

  16. Un nesimtit care si a vazut interesul si lingusesla pe unde credea el ca da bine.acum are timp de gandire!!

    • Da Clotilda ta cum e ,e mai buna ,dar plicusorul cel rapanos care-si mananca mucii e bun ?Dar Fluturu nu e un lingau care scria cu oi si capre numele chiorului ,el nu-i lingau ,dar Raresul tau care-l pupa si-l linge in c..r pe plavan si e un hot comunist

  17. Da Clotilda ta cum e ,e mai buna ,dar plicusorul cel rapanos care-si mananca mucii e bun ?Dar Fluturu nu e un lingau care scria cu oi si capre numele chiorului ,el nu-i lingau ,dar Raresul tau care-l pupa si-l linge in c..r pe plavan si e un hot comunistAm vrut sa scriu guru scuze

  18. & ,, Se soală de dimineață,
    Să vândă verdeață-n piață” , ?
    ,,Creșterea și descreșterea” liderului politic ,,Pie_done” , „luptător” cu ,,furia babelor”, ?

    • Deci, ..babele se (soală) (corectare) scoală de dimineață, să vândă verdeața-n piață” ,, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger