AcasăDezvaluiriAncheteDOCUMENT! Bode, interceptat de șeful de Cabinet!

DOCUMENT! Bode, interceptat de șeful de Cabinet!

De la bun început trebuie precizat că nu folosesc actuala funcție a chestorului de poliție, Marius Florin Mihăilă – cea de împuternicit inspector general al Inspectoratului General pentru Imigrări – pentru că oricum nu va mai sta prea mult pe ea! Aceasta fiind însă oricum ultima grijă a ”milițianului” care a văzut probabil prea multe filme cu spioni pe Netflix, dacă și după numirea sa în fruntea IGI face pe acoperitul pe site-ul oficial… Postând o fotografie ”noir”. La fel ca și adjunctul care speră să revină ”numărul unu”, după ce Mihăilă va fi ”extras” de fostul său coleg de liceu.

Uite ce îi leagă de fapt pe Bode și Mihăilă palinca de Sălaj

Pentru că poate doar fostul său tovarăș de școală, palincă și MAI poate să mai aibă nebunia să se lege la cap cu unul ca Mihăilă. Cel care s-a făcut singur chestor, crezând astfel că a depășit o ”barieră psihologică” și a devenit indestructibil! Mai ales că, după cum bine se știe la nivelul tuturor serviciilor secrete, adevăratul ministru de Interne este Florin Marius Mihăilă, ci nu credulul Lucian Bode! Cel care însă, înainte de a îl lua înapoi pe Mihăilă drept șef de Cabinet, ar face poate bine să parcurgă și nota informativă care sesiza un incident fără precedent și absolut halucinant petrecut la nivelul conducerii Ministerului Afacerilor Interne. Atunci când șeful de Cabinet Mihăilă a refuzat să părăsească biroul pentru montarea tehnicii de securizare a convorbirilor de către experții Direcției de Informații și Protecție Internă, așa cum cer expres regulamentele interne. Ceea ce a făcut să devină și mai ”rezonabile” suspiciunile, dar și mai ”temeinice” indiciile că Bode este mai mult ținut ”captiv informativ”, decât ”protejat informativ” de chiar fostul său șef de Cabinet. După cum tot la fel de bine poate lectura ministrul Lucian Bode, la fel cum o fac și procurorii militari, nu doar nota privind incidentul de securitate provocat de chestorul Mihăilă în biroul său…

A asistat la montarea tehnicii în Cabinetul ministrului de Interne

Dar și Hotărârea Consiliului de Etică și Management Universitar nr. 4 din data de 17.02.2022. Cea care se lasă cu un nou dosar pentru cel care se visa deja noul ”mascul alfa” al sistemului. Și pe care, tocmai pentru că i-a fost ascunsă până acum, i-o punem la dispoziție prin chiar publicarea sa. Să se știe cu ce se ocupă chestorul Mihăilă încă de când tot Bode, aflat pe atunci la Transporturi, îl pusese rectorul Academiei de Poliție!

Încălcările lui Mihăilă

”În cuprinsul memoriului înaintat de către doamna Emilia Mihaela Melnic au fost prezentate potențiale încălcări ale art. 124 alin. (1) lit. c) din Legea educației naționale nr. 1/2011. Doamna Emilia Mihaela Melnic a arătat că a devenit secretarul CEDU începând cu data de 20.12.2019, prin Hotărârea Consiliului de administrație nr. 60/2019, Hotărârea Senatului Universitar nr. 27/2019 și prin Dispoziția zilnică a Rectorului Academiei de Poliție nr. 245/2019. Restul documentelor și lucrărilor REGĂSINDU-SE EXCLUSIV ÎN POSESIA/GESTIUNEA DOMNULUI PREȘEDINTE MARIUS MIHĂILĂ”.

După fabrica de chestori Mihăilă este cercetat disciplinar în scandalul Academiei de Poliție

În petiție se precizează că în perioada decembrie 2019 – iunie 2020, DOMNUL MARIUS MIHĂILĂ AR FI EVITAT COLABORAREA CU SECRETARUL COMISIEI PE CARE O PREZIDA, fapt pentru care nu a putut să își exercite în mod efectiv atribuțiile legale de secretar al comisiei potrivit Legii și Regulamentului. Doamna Melnic Emilia Mihaela mai precizează și că președintele CEDU „ a dispus ca lucrările și documentele repartizate de conducerea Academiei, comisiei, să fie preluate din registratură de un membru al Comisiei, respectiv de doamna comisar șef de poliție Cîrciumaru Andreea Rurela sau mi-a cerut să i le trimit pe e-mail sau prin poșta militară, la IPJ Sălaj, unde lucra la acel moment”.

În plus, se mai arată că începând cu 20.12.2019, comisia a funcționat fără secretar, iar toate documentele elaborate cu acea dată și până la numirea unei noi competențe CEDU

„ au fost redactate (ilegal și abuziv) personal de către domnul MARIUS MIHĂILĂ sau de către doamna Cîrciumaru Andreea, fiind înregistrate și expediate, prin registratura Academiei, fără a-mi fi predate mie în calitate de secretar al Comisiei”.

Prin urmare, CEMU a constatat încălcarea art. 6 din regulamentul Comisiei de Etică și Deontologie Universitară a Academiei de Poliție prin blocarea exercitării activității desfășurate de secretarul CEDU. De asemenea, a fost încălcat art. 10 alin.(2).

În perioada 28.05.2020 – 03.06.2020, domnul Mihăilă Marius Florin a fost împuternicit rector, fapt pentru care și-a pierdut calitatea de membru CEDU. Din acest motiv, la nivelul Academiei de Poliție a fost inițiat un proces de revalidare a domnului Mihăilă în calitate de membru CEDU, care a debutat în data de 01.07.2020 și s-a încheiat cu respingerea validării de căter Senatul Universitar în data de 01.07.2020. În această perioadă, au fost menționate mai multe cazuri de încălcare a reglementărilor interne și legislației naționale de către domnul Mihăilă Marius Florin și doamna Cîrciumaru Andreea”.

Raportul nr. 4321129

” – În data de 28.05.2020, proaspăt împuternicit în funcția de rector, domnul Mihăilă ar fi chemat fosta secretară a Comisiei de etică (care se afla în raport de subordonare cu doamna Melnic Emilia) pentru a opri un număr în registrul de evidență a documentelor unității. Numărul din data de 29.05.2020 ar fi fost oprit pentru o solicitare de autosuspendare din funcția de președinte CEDU.

  • Ulterior finalizării împuternicirii de rector, în data de 24.06.2020, domnul Mihăilă ar fi „elaborat și semnat singur” Raportul nr. 4321129, prin care a pronunțat un verdict de plagiat în situația unui secretar de stat al MAI,dl. (…) , deși, din 01.2020 „nu întreprinsese niciun demers să soluționeze lucrarea ce privea persoana în cauză și nici alte lucrări anterioare acestei sesizări. De asemenea, domnul Mihăilă nu mai deținea funcția de membru CEDU.
  • Publicația (…) ar fi publicat un comunicat fals al Sindicatului (…) prin care ar fi fost dat publicității Raportul de analiză nr. 4321129 din06.2020, semnat de Mihăilă Marius și care viza verificarea tezei de doctorat a domnului secretar de stat (…). Acesta, însă, nu ar fi fost „un document final(nu este aprobat la nivelul Academiei), fiind evidentă intenția de a se crea un subiect de presă în defavoarea secretarului de stat, dl. (…) și de a se pune presiune pe conducerea MAI”.

MAI MULT, DOMNUL MIHĂILĂ MARIUS, ÎMPREUNĂ CU DOAMNA CÂRCIUMARU ANDREEA AR FI FĂCUT PRESIUNI PENTRU A PRIMI TREI E-MAILURI REPREZENTÂND SESIZĂRI LA ADRESA DOAMNEI STOICA VERONICA(RECTOR ÎN ACEL MOMENT), DOAMNEI IOAN MARA(PRORECTOR) ȘI DOMNULUI SERGIU VASILE(DECAN AL FACULTĂȚII POLIȚIEI DE FRONTIERĂ), CARE AR FI FOST TRIMISE ÎN DATA DE 01.12.2019, LA ORELE 20:54, 21:05, RESPECTIV 21:10, DE O PERSOANĂ CU IDENTITATE FALSĂ ȘI CARE A UTILIZAT O ADRESĂ DE E-MAIL INTERMEDIARĂ FAȚĂ DE CEA ADEVĂRATĂ. TOATE CELE TREI SESIZĂRI VIZAU ABATERI GRAVE DE LA ETICA ȘI DEONTOLOGIA UNIVERSITARĂ, ÎNSĂ AU FOST IGNORATE DE PREȘEDINTELE CEDU PÂNĂ ÎN MOMENTUL ÎN CARE A ÎNCETAT DETAȘAREA SA ÎN FUNCȚIA DE RECTOR.

Prin urmare, CEMU a constatat încălcarea art. 7pct. e) și art. 13 alin. (1) din Regulamentul CEDU”.

HOTĂRÂREA Ministerului Educației – CEMU

” Admite sesizarea doamnei Emilia Mihaela Melnic cu privire la nerespectarea cadrului legal în ceea ce privește funcționarea Comisiei de Etică și Deontologie Universitară din cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București de către domnul Florin Marius Mihăilă și de către doamna Andreea Cîrciumaru, vizând încălcarea art. 124 alin. (1) lit. c) din Legea educației naționale nr. 1/2011.

Recomandă Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București să identifice fapta în cazul domnului Florin Marius Mihăilă și a doamnei Andreea Cîrciumaru menționate în prezenta hotărâre, atât sub aspect disciplinar (prin numirea unei comisii de cercetare disciplinară), în sensul art. 312 -317 din Legea educației naționale nr. 1/2011, cât și din punct de vedere al încălcării eticii universitare, în sensul art. 318 din Legea educației naționale nr.1/2011.

Pronunțată în ședința CEMU din data de 17.02.2022, în baza raportului de caz din data de 17.02.2022

Președinte al Consiliului de Etică și Management Universitar, Ciprian Ion Preda”.

Deci, pe 17.02.2022, CEMU hotăra cercetarea disciplinară a chestorului Mihăilă. Pe 26.02.2022 MAI anunța împuternicirea chestorului Mihăilă drept inspector general al IGI. Pe 20.04.2022, acesta încă este inspector general… Dar și cercetat disciplinar…

author avatar
Catalin Tache
14.240 afisari

56 COMENTARII

    • Știi cum treceau anul școlar? Profi le făcea media cam asa…4 Mihăilă, 5 Bode…=4,50 absolvenți.
      Bode copia de la Mihăilă! Erau doi bătuți în cap pe bune. Nu vb din …surse ..ci erau colegii mei cei mai prosti .

  1. Dl…..secretar de stat este Bogdan Despescu???Deci Mihaila l-a turnat pe Despescu???Pai este bine dle chestor???

  2. Ce faci Cretule,iar torni la nentu Tache?Tot sifon ai ramas…degeaba te mai vrei o data IG…vezi ca nu mai e Blonda ministru..si nici sorasa…

    • @Anonim
      Uite….iti explic ca Inginer ce Comunicatii…si iti dau si niste detalii picante…..
      Il stiu pe unul…..am fost colegi de scoala acum vreo 37 ani sa zicem….are o firmulitza si vinde la stat telefonase ip
      Poate reusiti sa va prindeti de ce la voi la stat folositi toti telefoane ip……adica ce rost are sa ai un telefon care sa poata fi adresat ip ca un computer…poate va apucati de gandit…
      Sa iti mai dau niste detalii….nesecretizoare………ce prosteala…se cheama echipamente de criptare…..asadar…..nu mai cautati microfoane in talpa de la pantof ca acum 50 ani….
      Vedeti ca toate telefoanele voastre fixe de a stat au microfoane….adica e normal sa aiba microfon ca la ala vorbesti…..pot fi accesate remote si oricand se poate asculta prin ele zgomotul ambiental,ce se discuta….poate va prindeti totusi….
      Acum……sa nu ai impresia ca inregistrarile ajung la serviciile romanesti……ci la partenerii strategici….vedeti ca nu e vorba doar de sua….din ce stiu si germania italia si mai nou franta..uk by default
      Sigur…te vei intreba cum ajung…si nu pot decat sa te ajut in continuare…..vedeti voi niste conexiuni prin satelit…..sunt mai multe…..din alea care si receptioeaza dar si transmit….adica nu vorbesc de receptoare de emisiuni tv aici….
      Ma gandesc ca ar trebui sa va apucati sa puneti topoarele pe niste antene parabolice
      Sper ca v-am explicat suficient de clar si accesibil
      Vedeti ca sunteti Toti la BIG BROTHER

      • Nimic nou sub soare, mai corectează textul.
        Tot ce este eficient se poartă indiferent de timp, contează momentul operativ tehnica folosita la maxim.

  3. Se fac presiuni uriase la Academie pentru a nu putea lucra comisia de disciplina cazul Mihaila.faptele penale sunt deja identificate,martorii audiati,doar de facut raportul final si de trimis structurii competente de Parchet sesizarea penala

    • Vrăjeală de doi lei cu tot felul de stăpâni,zi ceva la obiect dacă cunoști daca nu lasă pe alți din interior să vorbească gen CC…

    • Vezi cum ai descoperit prostia sau prosteala mai bine zis sunt multi neaveniți cu cunoștințe minime în domeniu pe aici.

  4. Sefu,veniti inapoi la Zalau,astia sunt rai cu Dvs la Capitala..Dar luati-l si pe Alin de mana…si pe domn Lucian…sa vada ei ce se alege de MAI fara Mihaila,Mastan si Bode

  5. MA pisss pe art. 62 (1) din Legea 360 privind statutul politistului:”in perioada cercetarii disciplinare,politistul nu poate fi mutat,delegat,detasat,imputernicit pe o functie de conducere si nici trimis in misiuni internationale”

  6. Sefu maine va tin eu locul?sau tot Cretu…vedeti ca v-a sunat si pe Operativ de la Cabinet 2…cica v-ati inchis mobilul

    • @STEFANIA
      Sa va mai dau niste detalii….va apuca rasul sau plansul…..
      Acum multi ani un fost coleg de Facultate a lui Tata care printre altele ajunsese acum vreo 25 ani directorul tehnic al sri ii povestea cum in tinerete intrau prin case se apucau de zugravit…dat gauri prin pereti…puneau gandaci din astia…adica microfoane…..ii povestea lui Tata ca s-a intamplat intr-o misiune ca a venit ala acasa sau ce era neauntat si s-au pitit aia sau nu mai stiu ce au facut
      Bun asta era cum vreo 40-50 ani…..
      Inca de acum 25-30 ani exista telefoane analogice care au functia de ascultare a zgomotului ambinetal…..adica treaba e veche…poate fi comandat asa ceva printr-o centrala remote….voi posta o jucarie din asta…..Panasonic Easa-Phone KX-T4300 Auto Logic Cordless Phone
      Acum…EU stiu ce telefoane se folosesc pe la voi la stat….pur si simplu rad ca prostul…..adica aia nici nu trebuie sa-i asculte de la cine stie ce console….ce senzor…ce microfoane…..rad ca idiotul….poate le spuneti saltimbacilor,tiriplicilor,mascaririlor,mischifercilor ca pot fi ascultati doar cu ajutorul telefoanelor ip folosite…..iohannis stie…ca l-am vazut si pe aurolacul asta cu asa ceva pe masa…Cisco IP phones…..poate citeste si somnicul de werner …..a fost „pescuit” si el….nu mai vine santa klaus……vine mos gerila…..berila…..
      II PUPA FRATELE
      Seara Buna
      ps.gata,am inteles national.ro…..nu acceptati link-uri….pot avea continut malitios,virusi….doar text…perfect……

  7. Domnule Catalin Tache
    Ca sa fiu credibil voi da doua exemple pe care le cunosc
    Ca sa fiu foarte credibil va pot spune ca i-am cunoscut personal atat pe Mihai Chitac cat si pe Paul Radu Paunescu
    Sincer citesc de acesti tristi si mi se pare mai amuzant ca Elena Ceausescu,rea de musca,se stia asta,punea securitatea sa intercepteze diferite tovarase cum fac dragoste si torc in pat.
    Bine si aici e o explicatie,se pare ca la femei stimulii auditivi ca citirea unei carti erotice spre exemplu sunt mai puternici.
    Si acum exemplele,prin 1987 parca ministrul industriei si comertului parca era Paul Radu Paunescu,face asta o greseala,fluiera in biserica,adica vorbeste ceva de rau de tovarasa nu de nea caisa,bineinteles era ascultat si acasa si la birou si il mazileste partidul prim secretar la Brasov dupa evenimentele din 1987.
    In 1989 Timisoara,Mihai Chitac primeste ordin,de la Ceausescu,instigat de un personaj din anturajul apropiat,ca gogu radulescu de exemplu,presupun,sa rezolve dezordinea din oras dar sa o faca „curat”,adica sa dea cu niste spray de gandaci,adica pe romaneste sa foloseasca gaze toxice de lupta impotriva manifestantilor,poate va mai aduceti aminte scenariul cu 60.000 morti si ce se vorbea pe la europa libera,mai putin vocea americii/bbc si dw….acum lu asta i s-a facut frica,Romania avea asa ceva atunci,repet,gaze toxice de lupta(adica acelea cu efect omorator…..),asadar asta s-a speriat si a luat cu el tehnica de manevra se cheama(adica lacrimogene,iritante….din astea)…..doar ca securitatea i-a ascultat telefoanele si i l-a pus pe coada pe atanasie stanculescu…..cam astea au fost cele doua exemple
    Nu vreau sa apar sau sa acuz pe cineva….doar v-am relatat niste fapte istorice
    Ce sa mai spun…..citesc despre mascaricii astia….amante…palinca….v-am spus…cu Elena Ceausescu era mai amuzant
    Felicitari pentru Articol

  8. Inainte de imputernicire dl chestor a fodt informat de aceasta problema…dar a ras ca…el este din Salaj…si asta e tot

  9. Ce serparie este la Interne…si cu Vels,si cu Bode,aproape ca ne este dor de Carmen Dan😅dar acuzele confirmate de raport si hotarare sunt cu mult peste ce s-a intamplat si in vremea Blondei…dar uite ca,totusi, acest Mihaila care face pe karatistu prin sediul MAI a fost avansat!in plina cercetare disciplinara…dl Bode,chiar nu pricepeti nimic????

  10. Pai amanta lui Ceausescu, e tot la cabinetele MAI. Pensionara, revenita cu tot felul de….. aspecte ce pot fi clarificate de organe competente daca se vrea, dar cu multiple vizite la Moscova, angajata ilegal consiliera personal contractual sef mi pe la IGPR, care nu au drept la cabinet de demnitar, dar de facto la cabinetele conducerii MAI…..Chiar in aceasta perioada cu provocari strategice….filtreaza ce si cum se interpreteaza strategic de demnitarii si functiile de conducere MAI cu buna sa experienta si pregătire internationala la Moscova

  11. Militienii de la moravuri si cu fratii lor de suferinta „profesionala” cronica in forma avansata au auzit de Constitutia tarii, dar de celelalte legi?
    In popor se stie ca militienii sunt . . . . Militieni, dar nici asa, prea pe fata

    Oare cand fac ei documentare informativ operativa(asa cred ei in capul lor, altminteri e un circ de rad curcile strazii) si se fac de ras ca bolovanii pe teren, ieri in bulevardul regie nr 2, bulevardul lacil tei, inclusiv in Manastirea Ghighiu, pentru ca subiectul tinta s-a deplasat ploiesti-bucuresti- ploiesti- prahova, oare ei realizeaza macar cat sunt de penibili si prosti?! Pretentii de la militieni si asistentii lucratori colaboratori sociali NU avem, dar macar sa nu fie atat de prosti si de penibili sa rada de ei in ultimul hal si ala pe care ei il documenteaza 😂 bai prostilor, cand faceti voi operatiube, nu trebuie sa fiti multi cohorte pentru ca singur va expuneti prostilor si singuri va dati de gol, rad si curcile de voi si lucrarea voastra

    O alta intrebare: din interceptarile, in limba romana desigur nu avem pretentii de altceva, pe care le faceti ambiental, voce, date, ILEGAL si Neautorizat, conform Constitutiei tarii, mai ales prin tehnologia Neautorizata Remote Neural Monitoring – adica Terorism de Stat, Voi Prostilor Ce Pricepeti?!

    De ce bai militienilor criminalisti – preventivi- 😅, incalcati Constitutia si dreptul comunitar european si folositi trhnologie ilegala Neautorizata, cu acces si urmarire satelitara, asupra creierului subiectului tinta???? Este ilegal ce faceti si este crima impotriva fiintei umane? Sunteti constienti sau la voi nemernicia calcarii pe cadavre este obiectivul suprem in atingerea misiunii asumate de a demonstra ca sunteti chiar militienii penibili prosti ai planetei????

    De ce implicati colegii de serviciu, rudele, prietenii in aceasta mascarada criminala? Ei stiu ce faceti voi si ca ii folositi ca pe cobai la adresa unui om nevinovat? Nu o mai implicati pe Anca, este o fata minunata, si nici pe Cristina sau pe Ionela. Se stie totul si cu Beatrice, o fata minunata. Lasati oamenii in pace militienilor

    De ce folositi tehnica Ilegala si Neautorizata DEW – directed energy weapons, adica arme cu impulsuri electromagnetice asa mai pe sleau, voi credeti ca nu se stie?! Vai de capul vostru de prosti penibili

    De ce faceti tot acest Terorism de Stat la adresa unui om nevinovat, fiind crima ceea ce faceti voi mai criminalistilor militieni preventivi? Voi sunteti constienti ca o sa vina momentul cabd o sa platiti pentru tot ce facei? Sau va credeti zei cunva?
    Oricat de amarat sau greu incercat este subiectul tinta, in momentul de fata cu tot ceea ce faceti gresiti enorm si sunteti grav in eroare, dar grav, si nu mai faceti documentare infornativ operativa sa rada si curcile de voi, ca oricum nu reusiti nimic, poate doar sa demonstrati singuri, daca mAI era nevoie, ca militienii prosti si rai isi confirma starutul cunoscut de toata lumea

    Incetati cu monitorizarile in timp real asupra creierului uman, tehnologia Remote neural monitoting este Ilegala si este crima si NU veti face nimic, si se stie in timp real tot ce faceti

    Iar folositea armelor ilegale cu energie impotriva unui om ca sa modelati voi nu stiu ce, poate doar imbecilitatea voastra, sau ca sa lucrati coercitiv pentru preventie cititi urmatorul mesaj cu ochii beliti bine: voi singur va condamnati sa primiti ceea ce meritati! O sa decontati TOT!

    • L-ai văzut tu cu stele, vino cu o probă indubitabilă, daca nu lasă bărbile aste de joasa speță gen stea, a făcut pe ei ..

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger