AcasăDezvaluiriAncheteDNA întărește LOTUL CÎȚU cu Mario Oprea!

DNA întărește LOTUL CÎȚU cu Mario Oprea!

Așa că mare atenție cum ”plimbați hârtiile” prin Senat...

”Cîțu urmează să fie arestat de procurorul lui Dragnea” titram ”lovitura” din 8 septembrie. Atunci când avertizam că ”zăngănitul de cătușe” va trezi Direcția Națională Anticorupție din adormirea cvasitotală în care se scufundase în mandatul procurorului Crin Bologa.

Mario Oprea rămâne aproape de Florin Cîțu și după ce a fost preluat de Alina Gorghiu

Iată însă că ”lațul anchetei” coordonate, culmea, de către același procuror anticorupție care a reușit și ”execuția sumară” a fostului ”el lider maximo” Liviu Dragnea nu se strânge doar în jurul fostului premier. Florin Cîțu făcând noi prozeliți, cel puțin în documentarea Structurii Centrale a Direcției Naționale Anticorupție. Din informațiile de ultimă oră intrate în posesia noastră reieșind că un alt ”nume greu” de politician cu care procurorii anticorupție au întărit Lotul Cîțu este cel al chiar actualului secretar general al Senatului României, Mario Ovidiu Oprea. Cel promovat de chiar Florin Cîțu și asumat apoi și de înlocuitoarea acestuia la conducerea Senatului României, Alina Gorghiu…

Se face coadă…

Și uite cum, mult mai curând decât se așteaptă ”echipa câștigătoare” a lui Florin Cîțu, membrii acesteia vor putea depăna din nou amintiri împreună. Dar de această dată la coadă la DNA… Ca pe vremurile bune ale Laurei Codruța Kovesi. Ce este drept, ”Lotul Cîțu”, cel în care tocmai ce a fost ”cooptat” și secretarul general al Senatului României, Mario Ovidiu Oprea nu este format exclusiv din liberali, indiferent de ”aripa” din care fac parte aceștia. ”Foaia de parcurs” a procurorului George Adrian Matei, cel care i-a venit de hac și fostului lider pesedist Liviu Dragnea mai conținând și alte ”halte obligatorii”… Precum fostul vicepremier userist Dan Barna și ex – miniștrii Sănătății, Vlad Voiculescu și Nelu Tătaru.

author avatar
Catalin Tache
3.941 afisari

8 COMENTARII

  1. Oribil, needucat,obraznic nu reacționați FIȚUICĂ, ALO CNA E RECLAMĂ LA PROSTITUȚIE, ORGANELE IN DREPT NU VĂ SESIZAȚI CONFORM CPP.

  2. Tare ! Si corect !
    Greu de crezut ca rezista presiunilor.
    Are bani si cunostinte .
    Asa este la aceasta functie : ” cine te recomanda ? – Familia”

  3. 400.000 TURNATORI SI INFORMATORI INAINTE DE 1989 LA SECURITATE SI MINISTERUL DE INTERNE.
    400.000 COLABORATORI EXTERNI SIFOANE LA SRI SI MAI DUPA 1989.
    A FOST ODATA POPORUL ROMAN.
    A EXISTAT ROMANIA.
    PRINCIPATUL AUTONOM AL TRANSILVANIEI.
    MOLDOVA MARE.
    REGATUL OLTENIEI.
    TERITORIUL DOBOGEI.
    HAHNATUL CUMANO-VALAH AL MUNTENIEI.
    2.043 afisari.
    3 COMENTARII.

  4. Aș vrea să văd penalii PNL făcând coadă la DNA pentru tunurile din pandemie, dar mă îndoiesc. A!, dacă erau din PeeeSeeeDeee până acum erau la beciul domnesc. Vreau să-i văd pe țuicarii Orban, Câțu, Barna și gașca cum deapănă amintiri la Rahova.

  5. ALOOO, DNA ul ?!?!?!
    Ați auzit de VASILE ILIUȚĂ – Preș. la C.J. Călărași ? Daaa? Și ? Ce mai așteptați ??? Să vă dea PNL ul ok ? Să fie ,,de acord” și PSD central, cu Ciolacu & Stanescu, acum, după ce l-au reproțăpit în fruntea obedienților aplaudaci ca pe vremea regretatului, cu 100 % ?
    Are plângeri penale la voi? Areee!
    V-a șpăguit și pe voi, ca și pe cei de la partid? Pardon, partide? Aveți ,,strategii inteligente” și înainte de alegeri, începeți hora?
    ASTA E JUSTIȚIA VOASTRĂ, DOMNI ȘI DOAMNE PLĂTIȚI CU SUTE ȘI SUTE DE MILIOANE ???
    DEPARAZITAȚI JUDEȚUL CĂLĂRAȘI !!!
    Nici nu vă imaginați, cât rău face acest semianalfabet, agramat, parvenit, excroc patentat, libidinos unsuros, bețiv de clasă, curvar pedofil (sunt destule prob, la ferma Aldis…) etc.etc.
    Dacă PSD ul îl menține, pentru sponsorizări și chiolhanuri, VA PLĂTI SCUMP, indiferent când vor ALEGERILE !!!
    Așa că, lăsați ,,calculelele”, vorba unui mare actor, și puneți CĂTUȘELE PE INFRACTORUL NR.1, al JUD. CĂLĂRAȘI !!!
    Ps. POPORUL VA APLAUDA

  6. SoCatzu,acest betivan secatura drogat arestat in SUA,urmarit de recuperatori ca pe ultimul borfas tepar de banci.”A crescut puterea de cumparare „a romanilor, reformele lui liberale;” liberalizarea ” preturilor in special in domeniul energiei ,inveastitiile in tot felul de afaceri cu parandarat,duduie.Iar romanii cica sunt multumiti.Radu Tudor,pupincuristul dela A3,il gadila la buci pe cel mai cocotat plagiator;” a crescut in sondaje PNL-ul,putin,dar a crescut „.Dupa cum mai alaltaieri,Cocotatul dadea din maiini prin America si ii prostea in fata pe cei prezenti si pe cei care l-au vazut la TV,” Romania merge bine,economia creste „.Mai zi ceva,ramai consternat.Prin urmare,credeti ca Cocotatul ( e buna si cacofonia ),o sa le „dea dezlegare ” procurorilor sa aplice Legea si sa-si faca datoria ? Intr-o Romanie mafiota,esuata ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger