AcasăDezvaluiriAnchete DNA i-a deschis dosar penal șefului Jandarmeriei: 69/P/2020!

 DNA i-a deschis dosar penal șefului Jandarmeriei: 69/P/2020!

Se strânge lațul în jurul colonelului Enescu

Este iureș la această oră la Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, acolo unde se cer ”hârtii” din toate părțile cu privire la dezvăluirea ”Național” despre leafa de 35.000 lei pe care colonelul Bogdan Enescu și-a tras-o în luna aprilie prin pontarea cu de la sine putere a nu mai puțin de 360 ore suplimentare!

Astfel, Direcția Generală de Audit Intern a Ministerului Afacerilor Interne a descins deja la sediul IGJR, solicitând toate documentele oficiale care dovedesc că în ultimele trei luni de zile, inspectorul general Bogdan Enescu a pontat sute de ore suplimentare executate mai ales noaptea și în zilele de week end.

Auditul intern a descins la IGJR

Dar, după cum se verifică acum, fără a avea și aprobarea conducerii MAI pentru efectuarea orelor respective, așa cum prevede expres Ordinul de ministru. Este vorba despre 360 de ore în aprilie, 240 pentru mai și 220 pentru iunie. Astfel că Enescu ar fi încasat în aceste trei luni sume de 35.000, 29.000 și 32.000 lei!

Patru infracțiuni

Tot la ora în care Auditul Intern preia documentele oficiale și ”fițele de pontaj” ale colonelului Bogdan Enescu, Direcția Națională Anticorupție s-a autosesizat în urma ”loviturii” din 19 iulie, când titram ” 350 de milioane pe lună, leafă de jandarm”! Și a deschis pe numele acestuia dosarul penal nr.69/P/2020, în care procurorii îl anchetează pe colonelul Bogdan Enescu pentru săvârșirea a patru infracțiuni : delapidare, abuz în serviciu, falsuri în înscrisuri oficiale și uz de fals. Semn clar că disperarea ”Mâțului” Enescu din data de duminică, 20 iulie, când forța semnarea retroactivă a raportului nu a făcut decît să alerteze și mai tare structurile contrainformative. Iar iminenta audiere a colonelului Enescu la DNA nu are cum să nu le dea frisoane tuturor celor care l-au sprijinit în constituirea acestei grupări de la vârful Jandarmeriei. Oricum, iată că și secretarul de stat Bogdan Despescu și ministrul Marcel Vela au reacționat în cele din urmă, trimițând Auditul Intern peste Enescu!

author avatar
Catalin Tache
7.225 afisari

19 COMENTARII

  1. E bine… poate se duc si pe la justitie sa le verifice pontajele.. cine stie ce gasesc:))

  2. Tache zi tot adevarul ca STI foarte bine despre ce este vorba:e cutremur in tot MAI ca Despescu și vela nu au făcut procedurile exact pt igjr și Igpr !!!! Așa ca s vinovați cu toții au făcut special ordin incomplet pt a profita toți șefii!!!si acum vor da vina pe boul asta de Motan îndrăgostit !oricum felicitari pt “finalizare” -dosar .ai făcut un bine întregii Jandarmerii

  3. Sunt o sumedenie de inspectori sefi in tara ce ar trebui anchetati. Atat in politie cat si jandarmerie. Este o realitate ca a fost nevoie de ore suplimentare dar in aceasta perioada n-au mai delegat nimic. Dintr-o data s-au facut indispensabili. Atat la propriu cat si la figurat. Cu semnatura acestor sefi de structuri centrale. O fratie.

  4. Pai dacă e mâna lui domn general Tache la ce te așteptai ? De ce credeai ca i au dat a doua stea?ca a fost in război???

    • Zica lumea ce o vrea eu am clar logica mea!.
      In primul rand poza aia e o mizerie ptr.care eu te-as da in judecata sau as raspunde cu o poza cu tine dl.Tache dupa botez, pe macat sau ceasaf, asa, la dezabieul gol.( stii pozele alea in puta goala de care erau atat de mandrii aia de la tara!)
      In al doi-lea rand nu cred ca astia de pe la comandamente de arma isi dau salarii singuri! Si in cazul asta nu cred ca e singurul, daca e asa.Ce zici secretarul de stat si Vela e posibil sa aiba si ei?
      Din cate imi amintesc, obiceiul prost la romani este ca atata timp cat seful e la birou, la birou trebuie sa fie si ceilalti trepadusi.La americani in bazele militare aia au steag cu gen.1-4 stele pe el.Il inalta cand ala vine la munca si il coboara cand se duce acasa, astfel incat p….a nu trebuie sa stea cu ochii pe gaura cheii.
      Ce ma nedumereste pe mine la ” dezvaluirea” asta?:Cum naiba avut 360 de ore suplimentare în aprilie si a incasat 35.000 lei, 240 pentru mai si a incasat 29000 și 220 pentru iunie si a incasat 32.000 lei.”Nu prea bat sumele”, ca sa zic asa?( expl.in iunie are mai putine ore dar mai multi bani decat in mai!)
      Bine, astea-s amanunte, tu d’ ai ‘nainte cu ” dezvaluirile”!Vezi tot de leusteni ca rechinii au coltii ascutiti, sa!???

  5. Nu l mai plangeti pe nesimtitul asta de enescu, ca nu se mai satura.
    Poate i se infunda ai lui cum i s a infundat lui corcodel.
    Sa vedem cine o s o in….fund…..e pe miti

  6. Si daca tot e control, poate controleaza si cum a adus de la politia de frontiera o lichea (ca daca citesti pe internet, te doare capul, ca asta era de trecut in rezerva), l a imputernicit urgent sef serviciu achizitii si i a dat si solda de merit de 50 % , ca in 3 luni a avut o gramada de lucrari de exceptie.
    Iar el din punct de vedere al achizitiilor, e vai de capul lui.
    Cred ca nici acum nu stie unde lucreaza si pe unde vine la serviciu.
    Domnu tache, fa te rog niste verificari si ai sa vezi ca am dreptate, daca tot vrei sa ne ajuti sa scapam de nenorocitii astia.

  7. Voi astia care ii tineti partea si tot il lingeti in cur ca e mare scula taranoiu, cum v ati simti voi ba, limbicuristilor sa va tot puna asta sa cotizati la toate mesele festive.
    Si la final, in loc sa stea la sprit cu voi, ca doar ati cotizat nu, el incarca in portbagaj ce ramane si pleaca cu ele acasa, la familia lui grea si neajutorata.
    Limbisti prosti, handicapati. D aia va miroase gura a cur, ca nu va mai saturati sa l lingeti.

  8. Verificați orele suplimentare și planificările in serviciu la CJCCCI – uri. Acolo sa vezi cum s au planificat, cine …..și câte ore suplimentare au avut…. Vezi la IJJ uri și la ISU

  9. Bre, amigu, și instituția INTEGRITATII profesionistului in SERVICIUL PATRIEI unde e!?? Nu trebuia sa o aibă instalată!? Sau trebuia să-i spună DGPI/DGA ce e cu integritatea asta!? Indica ca e unde NU TREBUIA SA FIE! Sa plece și sa vina altul(la fel), ca sunt cu toții o apa si-un pământ!

  10. Am auzit ca intr un astfel de carucior de handicapati se afla Iohanus deghizat in kodruta kovesi si cauta si el jandarmii la coaie Kodruta cauta si ea dar numai bodiguarzii

  11. Nu trebuia inchis dosarul 10 august asa usor Trebuia dat ani grei celor care au batut jandarmii ,celor care au furat pist0ale ,celor care au aruncat cu pungi cu rahat in jandarmi ,celor care au organizat debandada Jandarmii au actionat cu manusi Trebuia tras cu tunu cum au facut ei PNLul in 1907

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger