AcasăDezvaluiriAncheteDNA face naveta la Jandarmerie!

DNA face naveta la Jandarmerie!

Iată că avertizarea privind perpetuarea ”grelei moșteniri” a colonelului Bogdan Enescu la conducerea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române va fi probabil luată ceva mai în serios. Pentru că perchezițiile DNA, de marți, 13, nu sunt și ultimele…

Dosarele Jandarmeriei au luat calea DNA

Întrucât așa cum vom dezvălui mai curând decât se așteaptă unii, procurorii militari au primit deja ”muniția” informativă necesară pentru a declanșa ”foc de voie” împotriva celor care se încăpățânează să rămână la conducerea operativă a unor structuri cheie din cadrul Jandarmeriei Române. Cu toate că aceștia sunt deja vizați de mai multe anchete interne, după cum reiese din rapoartele informative intrate nu doar în posesia noastră, dar și a beneficiarilor legali.

Concursuri aranjate. Next level?

”Confirmăm efectuarea unor acte procedurale, sub coordonarea procurorului de caz, la mai multe sedii ale unităților de Jandarmerie. Instituția noastră este prima interesată în clarificarea tuturor suspiciunilor legate de organizarea unui concurs de trecere în corpul ofițerilor și va pune la dispoziția organelor abilitate toate datele și documentele solicitate”. Acesta este comunicatul oficial prin care conducerea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a confirmat ancheta procurorilor Direcției Naționale Anticorupție cu privire la ”trucarea” unor astfel de concursuri în cadrul Inspectoratelor Județene Iași și Vaslui. Iar laconismul comunicatului este pe deplin justificat, întrucât ”greul” anchetelor de-abia de acum urmează. Odată cu dezvăluirile pe care le vom publica zilele viitoare, procurorii militari urmând a face practic naveta la anumite structuri ale Jandarmeriei. Astfel că ”nisipul” din clepsidra anchetatorilor deja a început să curgă…

author avatar
Catalin Tache
3.444 afisari

7 COMENTARII

  1. asteptam sa intre si in „dinozaurii” care au mai ramas la conducerea unor unitati, si fura inca ca pe timpul MT-ilor

  2. Foarte interesant… articolul dlui. Valentin Boeru nu are posibilitatea de a fi comentat… oare de ce?!

  3. “Ne-am asigurat drumul spre niciunde – articol de Valentin Boeru”
    Aleg sa scriu aici, fara nicio legatura cu subiectul dlui. Tache, pentru ca pe pagina articolului mentionat nu se poate comenta.. curios, nu?!… sau deliberat?
    Asa-zisul Prim-Ministru (unii spun ca l-ar chema Citu) ne-a explicat cum ca ordinul se executa, nu se discuta… recunoscand, astfel, ca sta in pixul lui demiterea hahalerelor din Guvernul Romaniei: Voiculescu si Arafat.
    Daca cel din urma este doar un mic manglitor – tiruri, elicoptere, ambulante etc. – primul este cu adevarat o piesa de rezistenta al “deep state” (nu “stat paralel”, cum le place unora de pe la EvZ sa minta). Citu nu are nici curaj si nici putere si, in ultima instanta, motive sa se ia la harta cu Voiculescu… pentru ca, in fond, amandoi sunt doi escroci! Niciunul, dintre ei, nu are studii, crescuti de “mume” diferite, insa servind acelorasi interese: unul la “Big Finance”, celalalt la “Big Pharma”!
    De ce nu se mobilizeaza institutiile statului?!
    Motivul este foarte simplu: s-ar face de rusine!
    Fie au tolerat actiuni ale unor interese/state straine, fie nu au stiut! Oricare dintre cele doua ipoteze le-ar fi fatale!
    Ca Voiculescu este un impostor – intr-un final o simt romanii, cu totii, pe pielea lor; ca Citu (cacofonie intenionata) e un diletant, servant… ne-am lamurit!
    Intrebarea este insa una singura: mai e sau nu valabila expresia “Coruptia ucide”?!… iar aici, raspunsul nu ni-l poate da nimeni altcineva decat al nostru Presedinte…

  4. Peste toto e asa dar nu are DNA-ul probe …toate posturile de ofiter scoase la concurs din randul agentilor sau subofiterilor sunt praduite de mai marii sefilor de sectii..inspectorate sau directii .Daca s-ar face o ancheta secreta cu cei care au sustinut examenele si nu au luat dar stiau ca sint carne de tun pentru anumiti agenti….iubiti de sefii lor ar iesi multe la iveala…nu mai spun ca acel INTERVIU dupa examenul scris este o marsavie a celor de la cadre care nu piate fi contestat si cel ce trebuie sa ia examenul va lua 10 cu felicitari.Domnilor de la DNA ia trimite-ti dvs niste citatii la cei ce au dat examene fara sa stie sefii lor sa vedeti ce informatii veti culege despre desfasurarea respectivelor examene indiferent de arma.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger