AcasăDezvaluiriAncheteDNA: ALEZZI, aici și-a FĂCUT ZIUA, MOCA, ȘEFUL GĂRZII DE COASTĂ!

DNA: ALEZZI, aici și-a FĂCUT ZIUA, MOCA, ȘEFUL GĂRZII DE COASTĂ!

Gata, conducerea Gărzii de Coastă a fost ”disponibilizată” pe repede înainte, odată cu procedurizarea cu celeritate a anchetelor Direcției Naționale Anticorupție privindu-i pe capii structurii.

Astfel că directorul Gărzii de Coastă, comisarul șef Laurențiu Cristian Cicu este deja suspendat din funcție și singura dilemă în ceea ce îl privește este doar dacă mai apucă să se pensioneze înainte de a fi trimis în judecată sau nu…

În timp ce mâna sa dreaptă, comisarul – șef Petrică Bacaim, cel declarat polițistul anului 2021 parcurge deja în marș forțat drumul de la suspect la inculpat.

Bode ghiocel în fața lui Bacaim

Astfel că, la acest moment, Garda de Coastă este pur și simplu decapitată! Procurorii Direcției Naționale Anticorupție care au coordonat cele două anchete separate spulberând astfel, în doar două săptămâni, mitul intangibilității ”Frăției Frontieriștilor”! Semn că nu mai este nici Buda ce a fost odată…

Cicu a băut… A mâncat… A … Dar nu a plătit!

”Aere de gabor” ca la directorul Gărzii de Coastă mai rar de întâlnit în aceste vremuri tulburi, din moment ce oameni oricum obișnuiți cu astfel de ”atârnători” din sistem au ajuns să ceară – și bine au făcut! – sprijinul legal. Pentru că altfel riscau, ca atâția alții, să fie ”încălecați” de niște comisari – șefi care chiar nu au înțeles nimic din ”listele rușinii” dezvăluite în ultimele ”lovituri”.

Serviciu paralel de filaj la Garda de Coastă

Astfel că documentarea dosarului penal deschis de către Direcția Națională Anticorupție după denunțul depus împotriva  comisarului șef Laurențiu Cristian Cicu a dus la un rechizitoriu ”beton”.

Și fără a știrbi din munca tuturor celor care au contribuit la acest semnificativ efort de curățire a sistemului, trebuie să recunoaștem totuși că până și un student la Academia de Poliție nu ar fi avut dificultăți în instrumentarea anchetei. Din moment ce directorul Gărzii de Coastă a dat sfoară în Poliția de Frontieră, MAI și toată ”lumea bună” a sistemului că își face ziua de naștere în cea mai la modă locație de lux a Litoralului, pe Alezzi Yacht. Acolo unde invitații au fost desfătați cu cele mai rafinate băuturi și bucate… Ieșind cu adevărat o petrecere de excepție… Dar pe care cel care a comandat-o, comisarul șef Laurențiu Cristian Cicu, nu a mai plătit-o! De ce…? Pentru că așa au ”vrut mușchii lui” de director al Gărzii de Coastă!

În plus, existând și temeri că ”beneficiarul” s-ar fi putut simți destul de ofensat de ”obrăznicia” de a i se cere să achite ceea ce a consumat și astfel să facă ”una pe dos”, au fost dispuse măsurile legale care se impuneau. Prima fiind suspendarea din funcția de director al Gărzii de Coastă a comisarului – șef Laurențiu Cristian Cicu. Iar faptul că până și ceilalți membri ai ”Frăției Frontieriștilor” nu îi mai răspund la mesajele ”integral criptate” pentru a îl pensiona barem de îndată este cea mai bună dovadă că soarta acestuia este ca și pecetluită.

Bacaim, de la polițistul anului la inculpat

”Cu ocazia evenimentelor prilejuite de ziua Poliției de Frontieră Române, joi, 22 iulie, comisar șef de poliție Bacaim Petrică, din cadrul Gărzii de Coastă a primit distincția „Polițistul de frontieră al anului 2021”.

Ofițerul a coordonat activitățile specifice privind traficul ilegal de deșeuri, în care au fost descoperite 85 de containere încărcate cu deșeuri ce urmau să intre în țară. De asemenea, acesta a coordonat echipele operative în cazuri de contrabandă cu țigări, migrație ilegală, dar și a altor infracțiuni transfrontaliere.

Pe această cale, îi urăm felicitări și îi mulțumim pentru implicare și devotament”.

Comunicatul actualului său coleg de ”lot”, directorul suspendat al Gărzii de Coastă, Laurențiu Cristian Cicu nefăcând decât să legendeze și mai mult statutul de ”greu de ucis” al celui considerat ”cordonul ombilical” al … se știe cui! Statut întărit și de poziția ghiocel a ministrului Lucian Bode – la fel ca și a predecesorului său, Marcel Vela, de altfel –în fața lui Petrică Bacaim, la înmânarea distincției.

Așa că, atunci când a bușit mașina de serviciu doldora de tehnică pe drumul de întoarcere de la Timișoara părea că nimeni nu îndrăznea să îl întrebe pe Bacaim și altceva în afară decât de sănătate… Cum ar fi de ce se afla singur în autoturismul ”tunat” cu tehnică, într-o misiune operativă de filaj, atunci când trebuia să fie neapărat însoțit! Pentru a se elimina astfel din start eventualele suspiciuni cu privire la ”alterarea” probelor  obținute în acest mod. Sau cine plătește paguba deloc de neglijat…

Serviciu paralel de filaj!

Ce este drept, mult legendatul comisar șef Petrică Bacaim nefiind implicat în primul scandal de acest fel. Cu diferența că, pe atunci, ”Frăția Frontieriștilor” chiar că deținea controlul asupra întregului Minister al Afacerilor Interne.

Perchezițiile informatice trimit în instanță un dosar beton

Astfel că, în urma ”loviturilor”, anchetele interne privind halucinantele informări din interiorul Gărzii de Coastă se clasau în același ritm amețitor în care și erau deschise, indiferent de numele ”jucăriilor politice” de la fruntea MAI.

Cel mai sus ajungând, totuși, ancheta cu privire la ”serviciul paralel de filaj” descoperit a funcționa la nivelul Gărzii de Coastă, astfel documentat:

”s-a achiziționat din fonduri proprii o gamă largă de tehnică de filaj, interceptare, GPS, camere video, DVR-uri, monitoare, baterii de TIR cu care au fost dotate mașinile, tehnică folosită ilegal, fără avizele și autorizațiile care se impun (…) autoturisme folosite: Dacii Logan de culoare albă, Dacii Duster de culoare albă și albastră, Opel Astra, VW Transporter – fostă termoviziune – complet dezechipată și dotată cu tehnică proprie de filaj, filmare și monitorizare GPS, tehnică instalată pe timpul nopții în portbagaj (…) autoturismele sunt lăsate pe timpul nopții în diverse zone ale Municipiului Constanța, pentru a filma diverse activități, aspect ce nu se regăsește în foile de parcurs ale autospecialelor (…) în luna(…) anul (…) autospeciala Opel a fost spartă și tehnica furată (…) foile de parcurs nu sunt conforme cu realitatea, ca și notele de raport de la planurile de acțiune întocmite (…) achiziția a 12 sisteme GPS de monitorizare a autovehiculelor și 12 cartele SIM aferente încărcate lunar (…) folosirea tehnicii ridicate cu ocazia perchezițiilor – DVR, camere video – care nu sunt introduse fizic în Camera de Corpuri Delicte (…) tehnica constă în baterie TIR, redresor, cabluri de conexiune, camere video rotative, DVR cu Hard Disk încorporat, toate urmărite online cu ajutorul aplicațiilor de pe telefoanele mobile(…) în afara plăcuțelor de înmatriculare de acoperire avizate se folosesc și plăcuțe de înmatriculare false, străine”.

Și atunci normal că marea întrebare rămâne la ce folosea tot acest sistem minuțios privat de filaj paralel din cadrul Gărzii de Coastă… Mai ales că  informațiile astfel obținute nu au dus la deschiderea niciunui dosar penal? Și nici structurile ierarhice superioare nu au fost informate oficial? Dar, puțintică răbdare, că în urma ”suveicii” de percheziții din ultimele zile, au fost ridicate inclusiv computerele comisarilor șefi Laurențiu Cristian Cicu și Petrică Bacaim! Așa că iminentele percheziții informatice pot lămuri multe din ”misterioasele dispariții” din Camera de Corpuri Delicte… Dar și de ce se temeau atât de tare, atâția potentați ai Constanței sau demnitari care făceau greșeala să își ”aranjeze” vacanțele pe Litoral, de ”serviciul privat paralel de filaj” de la Garda de Coastă…

author avatar
Catalin Tache
16.369 afisari

181 COMENTARII

  1. Bravo Tache…uite ai scris ceva foarte corect.Se fac abuzuri ingrozitorare cu chestiile astea si se pune atata logistica in mana unor nebuni MosTeaca care nu produc nimic decat foloase necuvenite si afaceri personale.Ina odata BRAVO..100%CORECT!!!

    • Inca de pe vremea lui Mazare toate magariile din Delta Dunarii se faceau impreuna…politicienii si cu sefii din institutiile de forta.Deci asa ca fapt divers Mazare era doar un capac la borcanul cu viermi….degeaba a plecat de la primarie ca nu s-a stricat sistemul.ceea ce s-a observat era faptul ca partidele erau impreuna la „afaceri” si se certau doar la televizor pentru voturi.(sper sa nu fiu iarasi cenzurat)

    • Toata Delta plina de colete cu cocaina-nimeni nu raspunde.Si cand se intampla cate o magarie de tipul „CHARLIE HEBDO” sau alte porcarii teroriste „ei” stiu chestiile cu saptamani in avans.De unde le stiu si de ce nu sunt intrebati de sanatate?Asta te face sa tragi concluzia ca exista un grup in interiorul serviciilor de forta coagulat in jurul lui GHITA SEBASTIAN care nu numai ca stie dar pune si umarul la magariile respective

      • De prafuri ptr partid ce spui? O apucase tenisul de masa pe Dancila de a mers sa joace tenis cu seful de la frontiera din Isaccea imediat ce se rasturnase ala cu barca plina de prafuri la Sf Gheorghe. Parca suntem in America de Sud.

        • Pai la fel am spus si eu…politicienii cu sefii de institutii de forta sunt mana in mana…dar nu un anume partid…se imparte cascavalul la toti
          Adica sistemul e la fel ca in vremea lui Ceausescu „partidul” PCR acum e compus din cele trei gasti.Mai ales acum sunt impreuna pe fata nu se mai ascund prin tot felul de locuri

        • In SfGheorghe sunt bara-bara la afaceri oamenii lui Patriciu cu grupul Petrov-Udrea

  2. Bravo Tache, ai uitat sa mentionezi ceva extrem de important când a bușit mașina de serviciu doldora de tehnică pe drumul de întoarcere de la Timișoara, accidentul a avut ca urmare decesul pe loc al celuilalt autoturism implicat in accident. Dosar penal care inca sa chinuie sa nu ramana ascuns si uitat prin vre-un sertar

    • Tache , nimic de Costica Zelca ? Constanta 100 . ro , 15.06.2021 , articol de Cristian Hagi : ” APMC a vrut sa tina iahtul ALEZZI la cheu , ANR spune ca poate opera in deplina siguranta „.

    • Autoturismul celalalt nu decedează ci se avariază. Și cheferistul conductor de tren avariază autoturisme și ucide oameni daca traversează calea ferată fara să oprească la indicatorul STOP. Acum sa nu mai circule trenurile sa să meargă toți la pușcărie in opinia ta.

  3. Cicule, nu esti decat un taran bassit!sa te vedem acum civil,dezbracat de uniforma, unde iti mai faci ziua…pe buda ,ca nici din casa nu mai ai curaj sa iesi

  4. Constanța e pistol cu apa !
    Timisoara e regina corupției , nestinsa de 5 ani . Giurea e jupânul !

  5. Mai esti tare in gura ,Cicule???te visai s3f la Frontiera!si uite ca, ghinion,nici sef de camera nu ajungi!ca o sa fie Bacaim…

  6. Astia isi faceau reclama platita cu gunoaie,cand ei erau cele mai mari GUNOAIE din toata Garda de Coasta

  7. De ce zici Tache ca nu am facut nimic la MAI?uite ca l-am facut POLITISTUL ANULUI PE MAFIOTUL BACAIM

  8. Numai abuzuri a făcut bacaim. Mi-a oprit ilegal un export de 15 de containere de bușteni în China doar pentru ca i se părea lui ca nu sunt prelucrati.

  9. Opreau gunoaiele,ca sa treaca tigarile…stiu si eu, dar nu ma bag, ca mereu am plecat cu portbagajul plin de acolo…

  10. La cate dosare are DNA cu achitare doar ca sa denigreze anumite persoane incomode sa nu ne mire că la final se da achitare. Apropo, unul este cercetat pentru accident rutier, daca nu era băut nu are nicio vina. Accidentul prin definiție este întâmplător și orcine poate fi implicat . Deci articol de doi lei pentru denigrare.

  11. Inecati-l ba … daca puteti !!! Ce figura de hot are ! Si pare a fi si citit ! Nuca tare, dar prea pofticios, pica repede !Hahalera !

  12. Cicutzule sa nu te superi dar eu am sa fiu sef de celula la penitenciar.

  13. CONTRIBUTORS . RO , ASTAZI , 07/03/2023 , ARTICOL DE CRISTIAN FELEA : ” DE CATE ORI SE INFURIE ………………………………………………………… „.

    • Kosteo , bolovanule , nu te mai repezi ca gaina -n c.cat , citeste articolul , tot o arzi cu lifuroi cand imi smotruiesti un c.oi ….

  14. Și uite asa scăpa Zelca de pușcărie. I a băgat el pe mazăre și strutinski cu care a făcut milioane …

  15. Un articol jalnic, nefondat cu vizualizări și comentarii lăsate doar de infractorii ,,faultați,, de Cicu și Bacaim.
    Doar așa putea fi data jos o echipa care și a făcut treaba pe județul Constanta, unde s a stârpit migrația ilegală, contrabanda cu țigări si deșeurile.
    Un dosar ,,fabricat,, pentru ca acțiunile lui Bacaim si Cicu au deranjat multă lume importantă prin Portul Constanta.
    Un dosar care se va lasă cu achitare si cu repunerea lor in funcție.
    Rușine Tache

    • Usor cu pianul pe scari Sandule,doare cand Take va spune ca deraiati si o luati razna sau va lasa in ofsaid.

  16. Articol de 2 parale..scris la coltul strazii, cu un limbaj neprofesionist. Sfatul meu pentru autor: invata sa scrii corect gramatical inainte sa expui o idee pe care ai facut-o praf in cele din urma.
    Sa iei din zbor o barfa..si s-o expui pe hartie…mi se pare cel mai neprofesionist mod de a-ti face treaba.
    Spre deosebire de tine, oamenii astia despre care scrii tu, si-au facut datoria si atributiile din fisa postului.

      • Kostyusku , dihoriuli scopit , acu iesti TUTU ? Iar ti-au alirgat navitistii di Rabnitu ca li-ai ciorditara portiofielili cand iti balanganeai friuntia la buric si mana cotrobaia la buzunaru di la spati ? Ai prestat jalnic si la articolu aista , astruca-te intre hulubele mieli diafani si sforaie cu nasucu in cuibu di piupaza , ie ultima oara cand ti mai scap di sodomizari , rapanosuli …..

  17. Crist Cicu nu cred ca este implicat,gunoiul de bacaim cu ultra complicele lui la atras in asta. Organele competente sa nu uite de drogatul cu barba

    • Atunci sa il dea afara pentru prostie pe Cicu…e SLUGA LUI BACAIM,ASA SE LAUDA PETRICA

  18. 1. Universul . net , 7 martie 2023 : ” PARTENERIATUL STRATEGIC JAPONIA – ROMANIA : IMPREUNA CONSTRUIM PUNTI SI NE APARAM VALORILE ” – Hirosi Ueda, Ambasadorul Japoniei la Bucuresti „. 2. Universul . net , 7 martie 2023 : ” CUM E PREGATITA OFENSIVA UCRAINEI . DECIZII CRUCIALE LUATE IN IANUARIE SI CIFRE CARE ACUM VORBESC DE LA SINE . LIVRARILE ALIATE DE ARMAMENT AU EXPLODAT ” – Analiza THE ECONOMIST . 3. Universul . net , 7 martie 2023 : ” VIDEO / TANCURI ABRAMS , SUBMARINE , AVIOANE FARA PILOT SI ” DRONE DE BUZUNAR ” – CUM ARATA AGENDA DE ACHIZITII MILITARE A ROMANIEI ” – NEWS. RO . 4. Universul . net , 7 martie 2023 : ” TAIWAN – O INSULA VITALA , AFLATA SUB O AMENINTARE SERIOASA ” – THE ECONOMIST .

  19. Nevertebrate sunteți! Cat a avut funcție de comanda roiati în jurul lui precum țânțarii în Delta și acum aruncați cu noroi în el! Dacă nu v-a crăpat căpățânile ca la șerpi.. de-aia a ajuns aici! O vorba spune: ” schimbarea șefilor, bucuria nebunilor”. Va doresc un șef care sa va transforme în păpuși gonflabile! Cu placere, meduzelor!

  20. Bacaimeeee,te credeam mai smardoi!vezi ca sclavu de Cicu e la Capitala sa isi salveze pielea cu orice pret!te leaga cu tot cu procurorul tau ca sa fie lasat sa iasa linistit la pensie…verifica si tu la cine a fost acasa aseara Cicu…nu te culca pe urechea ca a mancat de la voi si o sa isi ia fapta…

  21. 1 . Adevarul . ro , 07.03.2023 , ora 12:29 , articol de Floriana Ilicea : ” POVESTEA ENCLAVEI MOLDOVENESTI ………………………………. ” – Molovata Noua – Sursa : BBC News . 2. DefenseRomania . ro , 07 Martie 2023 , ora 14:54 , articol de S.I.Catalin : ” BOMBELE GHIDATE JDAM-ER AU AJUNS IN UCRAINA …………………………………… ” – Sursa : The War Zone . 3. DefenseRomania . ro , 07 Martie 2023 , ora 16:38 , articol de Catalin Costea : ” SOLUTIA UCRAINEANA PENTRU LIPSA TANCURILOR AR PUTEA FI UTILIZAREA INTENSIVA A VEHICULELOR DE LUPTA ECHIPATE CU SISTEME ANTITANC , PRECUM M2 BRADLEY „. 4. DefenseRomania . ro , 07 Martie 2023 , ora 17:59 , articol de S.I.Catalin : ” UNITATEA ” ALPHA GROUP ” A FORTELOR UCRAINENE PENTRU OPERATII SPECIALE …………………………………………….. „.

    • Nu mint , am spus adevarul , toti navetistii de Rabnitu ma poreclesc ” Amanta isterica ” cand dau ochii peste cap cu peruca despletita si ii agresez la slituri …..hihihihihihi

  22. Așteptăm cu interes materialul Recorder despre abuzurile împotriva celor doi ofițeri.

  23. 1. Revista 22. ro , 07.03.2023 , articol de Rodica Culcer : ” MANI ……. BISTROE SI REVOLUTIA NOASTRA UITATA „. 2. Revista 22. ro , 07.03.2023 , articol de Mihai Maci :
    ” CE POATE SA OFERE RUSIA ? ” . 3. Revista 22.ro , articol de Ciprian Cucu : ” AR TREBUI INTERZISA ROMANIA TV ? „.

  24. Deci nu se mai fac blocuri acolo unde are parcat Aleziii? Bacaime filmai bucuros cu drona gunoaiele la Năvodari unde trebuia sa facă blocuri Zelcu. Cine mai e bucuros acum fraiere. Ți am zis sa sa ți vezi de treaba ca ți rupi gatul…

    • Nu tine….are dosare Bacaim de il leaga de 10 ori daca nu le claseaza constanta

  25. 1. Digi 24.ro , astazi , 08.03.2023 , ora 08:10 , Editor : G.M : ” BIDEN SI MACRON VOR CONTINUA AJUTORUL PENTRU UCRAINA ……………………………………. ” – Au discutat telefonic marti (ieri) . Sursa : AGERPRES . 2. Spotmedia . ro , astazi , 08.03.2023 , ora 09:15 , articol de Magda Gradinaru : ” ADMIRABILUL PSD „. 3. Spotmedia . ro , astazi , 08.03.2023 , ora 09:42 , articol de Ioana Ene-Dogioiu : ” CUM LUPTI CU SOSOACA , AUR SI ROMANIA TV ? ” .

  26. dar de ANTIP nu ziceti nimic?de ziua lui antip de la scoala facuta impreuna cu bacaim si in cadrul sediului garzii de coasta nu auzim nimic…ANTIP NU E STRAIN DE ASA CEVA

    • Cine se aseamănă se adună. Toți sunt mânjiți. Si fac asta pentru că sunt multe oi pe acolo și și-au permis, până acum.

  27. Era de asteptat,uitati.va atent la Tarna ala,daca si ala mai este politist,inseamna ca trebuue sa ne lasam toti de uniforme,cel mai simplu ar fi un control antidrog sa vedeti acolo surprize,trage maxim prin cluburi,de aici si fondurile fff cuvenite ale lui bacaim…niste țigani infecți cu aere de sefi

  28. Accidentul asta genetic care se drogheaza la greu,ar trebui interzis un curtea instituției. Ne este rusine sa mai iesim pe strada sa fim asociati cu acest Tarna care pute de nu poti sta langa el. Mai aveau putin si erau declarati politistii mileniului,intergalactici,etc. RUSINE SA VA FIE!

    • Io sunt ala cu tarna filetata la roziet , musai sa ciordiesc niste pampasuri ….hihihihihihi

  29. L-ați pupat in … pe Cicu și acum aruncați cu vorbe rele in el ? De ce vorbiți fără să aflați adevăratul ? Citiți articolul și vedeți ce vocabular adecvat pentru o informare al presei are acest om ! Pacat ca știm doar să spunem ce a greșit , dar ce a făcut bine , nu ! Suntem încă o țara de dezinformați și așa o sa rămânem !!!

    • Bacaime noi pe tine te iubim
      Te asteptam la Poarta Alba sa facem amor
      Sa il iei si pe Tarna sa il spovedim
      Cu aghiasma gura sa i o slobozim
      La dusuri sa ne iubim, in cur sa vi o invartim
      Cicule tu pari nevinovat dar tu cu astia ai defilat
      Soarta iti va fi crunta
      O vei simti direct in cur si nu va fi strampta
      Si uite asa direct de sus vei ajunge jos
      Jos, jos de tot
      Sper sa ai buzele calde
      Sa ne sugi pulile calde
      Va pup jos si va astept
      Cu nerabdare si cu respect o sa va umplu in cur direct

      long live the king, long live the king Albano

      • Ce long live the king , mi-au umflat navitistii falsili si mi-au zdrentuitara rozietu pi muzika de kazaciok , criezi ca mai imi ardi di poizii ?

  30. Eheee! După ce citești câteva articole din presa îți dai seama că Cicu și Bacaum au închis multe robinete prin care curgeau bani negri și era normal să deranjeze pe mulți Au închis traficul de țigări, traficul de migranți, trafic de deșeuri, trafic de mașini cu dauna totala , trafic de bunuri contrafăcute , trafic de mașini furate de 500 mii euro…. Deci au deranjat multi „jmekeri” că au rămas cu buzunare goale.

  31. UNIVERSUL . NET , ASTAZI , 8 MARTIE 2023 : ” CINE ESTE QIN GANG , NOUL MINISTRU DE EXTERNE AL CHINEI CARE AMENINTA SUA CA VOR INTRA INTR-UN POSIBIL CONFLICT SI LAUDA RELATIA CU RUSIA ” – THE GUARDIAN , citat de NEWS.RO .

  32. Aktual 24.ro , 8 Martie 2023 , articol de Victor Mihalache : ” DE LUNI DE ZILE , SERVICIILE SECRETE OCCIDENTALE CUNOSTEAU NUMELE SPONSORULUI UCRAINEAN AL ARUNCARII IN AER A CONDUCTELOR DE GAZ ALE FEDERATIEI RUSE ” – Informatie publicata azi de editia britanica a cotidianului The Times , scrie Eurointegration . com . ua .

  33. Bacaime nu iti mai scrie singur comentarii de bine, pregateste-ti gentuta, nu uita de lubrifuantul aferent spargerii de gaoz

  34. Daniela Speranta Bacaim, love you ca la Focsani, pe vechi sti tu, gang bang mamasita

    • De aici ți se trage Bacaime . Ca ți ai facut treaba si ai deranjat lumea. Nu mai bine stăteai tu liniștit???

    • Dacă nu era Cicu și Bacaim ajungea Constanta groapa de gunoi a Europei.

      Felicitări pentru munca depusă

      Justiția va face dreptate!!

    • Bacaim cel mai bun și profesionist investigator .

      Trăim in România

      Aici e rău când se aplica legea

      Procurorii leagă polițiștii in loc sa se uite in alta parte

    • Felicitări Petrica și Cicu pentru ce ați realizat.

      Toți oamenii cinstiti ar trebui sa iasă pe strada in momentele astea și sa va susțină !!!

      Ca voi putini!!

  35. Bacaime ternina sa incerci sa ne spui ca esti un mare politist, esti un hot ordinar, un vechi contrabandist de vama veche, un libidinos ordinar.

    Ai pierdut puterea prietenas, gata esti „pa” si este doar un pas sa devii si infractor dovedid de instantele de judecata
    Ai un dosar cu omor din culpa si acuma inca unul cu fapte de coruptie.

    Viitorul tau nu mai este in politie, loc unde defapt si de drept nu mai aveai ce sa cauti de multa vreme. Ti ai batjocorit si umilit mult prea multa vreme colegii prin faptul ca Domnul Cicu ti a permis sa faci abuzuri de putere, domnul Procuror Nita cred ca este si el constient ca este vremea sa nu te mai sustina. Degeaba vi aici si te afisezi cu cateva actiuni, fie vorba intre noi la toate acele actiuni au participat si alti ofiteri si agenti din cadrul Institutiei.

    De ce nu ne spui de exemplu cum era cand faceai contrabanda cu Liciu si Tocea la Vama Veche. Cum scoteai tigari din camera de corpuri delicte si ele ajungeau inapoi pe piata neagra. Cum furai la perchezitii, cum furai bunuri din autoturismele din parcul auto unde erau indisponibilizate masini din diverse dosare penale.

    Cum furai bani din fondul CIS, bani destinati informatorilor.

    De ce nu ne spui de avansurile sexuale facute colegelor din institutie si nu numai. Hartuirea sexuala a domnisoarei Teodora?

    De tehnica de filaj folosita ilegal si in interes personal.

    De cele 400 de baxuri furate si vandute din depozitul lui Liciu si Lazarica.

    Cate masini ale institutiei ai distrus, in cate accidente rutiere ai fost implicat.

    De ce nu ne spui de doamna in varsta care a murit in timpul perchezitiei pe care ai conduso la Mangalia si unde nu ai permis sa se sune la 112 ptr ajutor medical de specialitate si acest lucru sa soldat cu decesul unei persoane. De ce nu ne spui cine a solutionat acest dosar, aceasta crima?

    De ce nu ne spui ca al doilea omor pe care l ai cauzat in drum spre Timisoara, ca conduceai pe contra sens in zona restrictionata la maxim 70de km pe ora si tu aveai 170 de km pe ora.

    Dosare fabricate, asa zise tentative de omor la adresa ta, ti ai dus colegii sa minta in fata instantei cum ca ar fi asistat la o tentativa de omor asupra persoanei tale… si acuma sta prostul ala nevinovat in puscarie bah animalule.

    Si alte zeci de faradelegi.

    Bah tu ai intiat actiuni ale Sipi contra colegilor tai stiind ca acestia nu au facut ilegalitati, tu ti ai varsat frustrarile asmutind Sipi in stanga si dreapta.

    Bahh tu esti un criminal, ai omorat doi oameni, ai facut contrabanda, ai furat, ai escrocat oameni, ai hartuit colege de munca, ai facut abuz de putere fata de colegii tai si multe din toate astea cu girul lui Cristian Cicu.

    Bahh a venit vremea sa va platiti pacate, sa va distrugeti familile, sa va pierdeti libertatea si puterea pe care o foloseati abuziv fata de colegi.

    Si tu si Dumnezeul asta asta Garzii de Coasta, Cristian Cicu Laurentiu , meritati sa infundati puscaria, la puscarie ma nenorocitilor, acolo este locul vostru, doua zdrente de oameni, asta sunteti… A venit vremea sa platiti bahhh, asa ca capul sus si mergeti cu demnitate acasa momentan si curand la penitenciar.

    • Daca știai atât de multe și ai tăcut înseamnă că ești complice 😀 la cat ai scris ai multa cida pe cei doi. Parcă văd că dosarele se închid cu achitare . Scrii pe tine DEGEABA daca minți?

    • Bahhh… 😀😀😀 nu cumva ai informațiile din sala de păcănele că prea învârti ruleta 😀😀😀

  36. Toti derbedeii, cocalarii, frustratii comenteaza.
    Nu poti sa stergi cu buretele printr-un articol ieftin, munca unor oamenii de atatia anii in folosul comunitatii. Munca cu rezultate, cu anii de experienta si de pregatire!

  37. A pus la munca oamenii și nu i a lăsat sa facă șpăgi de aici problema, de aici ura fata de Bacaim. BACAIM KEEP WALKING!

  38. Astea*s chestii de finete nu o sa vorbeasca nimeni despre ele la tv. E ca tutele care in loc sa vorbeasca de Plavanis ca a dat cuba cu Empera tutele vorbesc de ce a plecat el prezidente cu avionu pai cu ce vroiați tu proastelorsa mearga cu caruța?
    Vorba lui mama.
    Ma mama sa nu dai flori la vaci ca ce face o sa ti le manance…
    ? Tu toantelor a vorbit cu imparatul la o fosta superputere din lume tu te ma iei de la aiero plan

  39. Bacaime, posteaza ca disperatul cat mai poti ce baiat bun esti tu…ca de jos va fi mai greu

  40. Monsieur Tache, nici o lacrima de tristete, nici un strop de manie proletara din cauza primului batalion Abrams capitalist? Nici o tresarire a monoclului pentru ca e posibil S21 Redback?

    • Vine o pla in 2035 ca f35… Nu le avem azi ca Poland. Polonia are 1000 de tancuri din care 250 Abrams si 200 Lepard 2.pt Sveik

      • Brandusi, tinand cont ce idioti sunt la guvern si parlament, ai tot dreptul la suspiciune. Totusi, hai sa vedem ce se intanpla, poate ca de data asta Unchiul le-a desenat idiotilor ca sa priceapa mai bine. Nu sunt sigur ca polonezii au 200 Leo2 indiferent de configuratie. Oricum, la ce contracte au in derulare si tinand cont ca se contreaza cu nemtii, Leo devine o poveste a trecutului. Si pt noi e alegerea naturala, mai ales in contextul iubirii germano-maghiare.

  41. Acum văd și eu că am bătut câmpii in articol. Oamenii ăștia au muncit în doi ani cât nu am apucat eu sa scriu articole.
    Îmi fac și eu nume
    cu necazul altora care muncesc din greu Sunt Tache și AM LOVIT CU BATA IN BALTA!

  42. Au atata de multe nu ca da si la ucraini dar le face si scoala in 3 saptamani 3 schimburi … Adica inveti in 3 saptamani =3 luni.

  43. Baca nu iti mai posta rezultatele vamii,ia.te cu tarna de mana si mars afara,ne este rusine cu voi,sunteti si prosti si hoti…daca e adevarat ce a spus colegul mai sus cu cele doua crime nici dracu nu te mai scapa…cat despre hartuire,cine dracu se uita ma la voi,ca sunteti urati cu spume si libidinosi…fereasca Dumnezeu.nu inteleg cum dnl Cicu a stat cu voi la masa…nu doresc rau la nimeni,dar tu si cu mizeria de tarna chiar meritati frate…cinste dnl Sima,a scapat garda de hoti…hai la multi ani cu executare plangaciosule

  44. Mai frumuseilor, de ce falsificati voi documente clasificate?
    Pai este frumos sa faceti asa?
    Acum va plangeti ca doi mucosi ca moare Garda Coasta fara voi doi, pai mai mucosoilor voi chiar credeti ca se inchide institutia asta fara voi, mai lepre mici si alintate voi nu erati constienti ca odata si odata va va venii cineva de hac?

    Hai nu va mai plangeti pe aici ca doi limbrici si postati tot feluri de linkuri cu rezultatele Garzii de Coasta, mai inganfatilor, pai voi in mintea aua scurta a voasrta confundati rezultatele muncii a 800 de oameni ca fiind rezultatele voastre. Mai alintatilor ai mai fost si alti sefi inaintea voastra si vor mai venii si altii dupa voi si institutia asta va merge mai departe, singura diferenta intre voi si fosti sefi, este ca aia au plecat acasa la ei, iar voi doi veti pleca impreuna de manuta la puscarie, acolo unde este locul infractorilor, adica si al vostru.

    Pai bai Cicule ai intrat la Neversea pana langa scena cu masina institutiei cu nevastata si soacrata, ai vrut sa le arati cat de coios esti, nu? De ce nu te duci si la parnaie tot cu atata demnitate?

    • Pai din postări eu văd că PRESA le lauda rezultatele nu se lauda ei personal. De ce nu apare numele tau in articole dacă ești mai bun că ei ? Ce ne mai place shaorma …

  45. Bahhh… 😀😀😀 nu cumva ai informațiile din sala de păcănele că prea învârti ruleta 😀😀😀

  46. Cicu, Bacaim, Tarna sfanta treime a Garzii de Coasta, restul valea acasa😂😂😂

  47. Pai hotarati-va ! Unul zice că Bacaim asta nu are rezultate, tu zici că are. Deci omul are rezultate cum voi nu ați avut niciodată și va roade invidia 😀😀😀

  48. Vă confirm! Începând cu data de 3.03 am fost eliberat din funcție și pus la dispoziție. Există un dosar (la DNA) în cercetare. Până la finalizarea dosarului nu pot să fac niciun fel de comentariu. Am încredere că domnii procurori își vor face treaba și vor administra probe atât în favoare, cât și în defavoare, căci așa prevede Codul penal! Mai mult de atât nu pot să comentez!“, a mai spus comisarul-șef Cicu!

    Unde te gasim sa te scuipam in gura?

  49. My name is Cicu and i am the King of Idiots.
    I speack only in the front of justice
    I speack only in english,
    Dar mita am luat in limba romana

  50. În ce noroi s a băgat Dna ca a crezut niste lapidatori. La cata ura este aici împotriva celor doi ma mir ca nu sunt 50 de dosare cu 50 de denunțuri

  51. Pana acum i-ati s..pt cioflenderul lui Cristi sa va dea și vouă 30%, avansări înainte de termen, ore de weekk în plata,cu sutele si acum îl înjurați, bani pt deplasări in tara si altele. Sa va fie rusine tuturor…..lingailor care ați stat cu el la masa și acum îl înjurați, ați stat pe la toate mesele de la scoala agigea a lui Voinea, împreună cu toată elita judiciara din județul Cta. Cristi fii tare.

  52. Hai …. toți care nu ați luat salariu de merit, functii sau grade înainte de termen pentru ca defapt nu ați muncit si nu ati meritat puteți sa i înjurați aici la liber … pentru ca se poate .

  53. Acum întreb și eu. Deci aia pe yaht au dat bon fiscal și ăștia nu l au plătit? Nu cred pentru ca nici noua nu ne au dat bon fiscal când am făcut o ieșire pe mare.

  54. Bacaim vei ajunge pe funcție mare. Sigur. La câte javre te înjură aici sigur ai fost un super șef si i ai pus la munca. Dacă erai o marioneta ca cei dinainte nu te înjura nimeni. Am dat pe google și am văzut ca ai luat și Medalia de Onoare a Ministrului. Bravo.

  55. O mare teapa pe Aleezi. Am fost cu familia și au făcut toxiinfecție alimentara. Ne au dat banii înapoi pe bilete și consumație plus un rand de bilete pentru alta plimbare. Le am dat unor rude. E o mare de cocalari acolo și te plimba pe lângă țărm. O mare păcăleală.

  56. Dacă începe razboiul sigur Bacaim asta este pe front cu dronele iar cei care scriu pe aici vor fi pe Tik Tok în Spania, Italia etc fugiți de inrolare.

  57. Nu știu cu accidentele astea dar cunosc zona ca fac naveta merg spre Gura Ialomitei. Din ce vad în poza berlina neagra era pe stop și jeepul gri era pe prioritate. Trebuie întrebat cine în ce mașina era.

  58. Respect pentru cei doi polițiști de frontiera. Am fost în teren in activități cu ei și sunt niște oameni deosebiți. Dl Cicu este un comandant desăvârșit.

  59. Am văzut linkurile cu actiunile de impact. Bravo. Normal sa i înjure Anonimii pentru ca nu au ce sa pună decât fake news.

  60. Pe Antip cand il cercetati???Pentru magariile de la Ostrov.Cicule,ce o sa faca Stefania???/Te-au ajuns blestemele celor pe care i-ai nedreptatit,Cicule!!!Unse sunt aia care sa te sustina??Aia din birouri care i-ai trimis in Delta ca sa iasa cu pensii mari si ei nu facusera un minut de frontiera,decat in ultimele sase luni.

  61. From Stefania whit love

    Bacaim are pasarica.
    Asta este secretul prieteniei, secret cunoscut doar de mine. Relatia dintre Cicu si Bacaim, Petrica Bacaim are pasarica si este amanta/amantul lui Cicu.
    Este o relatie secreta de iubire neinteleasa de nimeni, dar cu toate astea se iubesc neconditionat si lucreaza in prezent la scoaterea actelor si legalizarea relatiei, nu de alta dar vor sa poata sa aibe vizite conjugale si intimitate la penitenciar.

  62. Si pentru ca dezvaluirea sa fie completa am sa va spun si cei doi au si un copil impreuna. Dar inainte de a divulga cel din urma secret al acestui superb cuplu
    tin mortis sa ii urez la multi ani Doamnei Petrica Bacaim, doamna Petrica Bacaim si domnul Cicu Laurentiu au un copil impreuna, un drogat grasut si „frumusel cu spume”, cu barba pe care l au botezat generic in ziua avortului cu numele de Bebe Tarna Alexandru

    Cu toate ca Alexandru a fost avortat la nici 3 luni de sarcina ale. doamnei Petrica Bacaim, acesta a supravietuit dar dupa cum stiti prezinta traume severe.

    Inca odata urez din toata inima succes familii Cicu, Cristi si Petrica precum si copilasului Alexandru. Dumnezeu sa va binecuvanteze

  63. Felicitări celor doi polițiști pe metru activitățile lor în oprirea infractorilor. Sa vedem pe unde scoate cămașă Ziarul national după terminarea mascaradei .

  64. Bacaim, mars la la. munca, astazi este ziua cea mare, urmeaza sa dobandesti calitatea de inculpat si sa eliberezi biroul, ia si o traista dupa tine sa iti aduni dronele si tehnica proprie de filaj de prin curte.

  65. Gata azi merg cu caldararu în port la rampele de containere și le zic sa dea drumul la treaba sa curgă șpaga ca bacaim e istorie si nu mai are cine sa ne opreasca. Ce bine ca m a susține Botean. Am fost la sij am avut dosar cu el și a ieșit bine cu toate ca toata Constanta stie ca a vrut sa o violeze pe nevasta lui Calaigii. Acum omu e dator sa ma pună director. Se tine de cuvânt, cu Tam Tam dar asta e pentru ca oamenii sunt cinstiți și nu poți sa i dai jos decât cu minciuni.

  66. M a sunat despecsu ca la rotativa are nevoie de o funcție de general pentru ca o s a l schimbe. Am găsit una la garda de coasta. E numai buna pentru ca el oricum a fost la Constanța și știe mersul pe aici. O sa facă treaba bună și bani. Hai va aștept la mine la grătar sa mai facem niște dosare… am pretul mic

  67. Lovitura lu’ Tache …cu bata in balta
    Sunt Tache și acum îmi pare rău că am pus botul si am lovit în cei doi „BERBECEANU” de la Constanța.
    Uite așa se duce dracu rubrica mea că am scris numai minciuni .

  68. Ene Lautarul......Video350.000 de euro a costat vizita lui Iohannis în Japonia, cu aeronava VIP. România nu mai are avion prezidenţial de 10 ani

    https://www.google.com/amp/s/observatornews.ro/amp/politic/350000-de-euro-a-costat-vizita-lui-iohannis-in-japonia-cu-aeronava-vip-romania-nu-mai-are-avion-prezidential-de-10-ani-514497.html

    Oare el si-o fi plătit consumația de la bord? Oare s-a dat anunț pe Sicap pt achiziție contract prestări servicii? Vorbiți numai prostii pe articolul asta, comentați mai mult de cât a scris Tache în articolul lui făcut de lăutarul Ene…….

  69. Ene se viseaza director adjunct pe mana cu Albano si tu furi curent, ai ajuns sa faci paralele intre Iohanis Cicu si Bacaim.

    • Nesimțit Ene asta…a uitat când manca pufuleți în p7, pt ca toți banii din salariu ii baga la păcanele. Să-și mai bage cămașa în pantaloni când mai da interviu îmbrăcat în uniforma. Nu ma zic de faptul ca e nebarbierit și își sufla mucii în fata camerelor.

  70. Aici corupție mă,fraților pe vest și Giurgiu se rup miile de euro…Cicu băiat cu bun simt…de Bacaim nu știu, nu vorbesc

  71. bacaim il mai protejezi mult pe tocia stelian si liciu sa treaca cu tirurile de tigari pe la vama veche…
    bacaim ? poti sa ne spui care sunt oamenii tai de la vama veche cu care lucrezi>?
    iti spunem noi ca sunt PASCU si SAV,NUMAI PE TURA AIA SE FAC MANEVRELE
    SAV E SUSTINUT DE RADUCU ,OMUL LUI CICU
    SAV E STROPITORUL LUI BACAIM,SUSTINUT DE BACAIM SI CICU

  72. Până una alta se vede din toate articolele de presă că cei doi polițiști au stârpit o mare parte din activitățile de contrabandă ce se făceau prin Constanta și care aduceau bani multi unor „gulere albe” . Acum cum se întâmplă în România…daca „deranjezi ” „afacerile” unora te trezești cu dosar penal. Așa a fost și în cazul lui Berbeceanu. Sa speram că justiția își face datoria că și în cazul lui Berbeceanu și în cel al procurorului Portocala .

  73. Cicu tot un țaran a ramas de la Negru Voda nu a mai evoluat și el… atât a putut sa facă.. Tot un pârlit este. Prea se umfla in ultima perioada se credea mai mare decât era.. a ajuns unde ii este locul jos jos

    • Ce nu ai înțeles tu este faptul că ” TOTI CAII DE CURSE AJUNG GLOABE DAR NU TOATE GLOABELE AU FOST CAI DE CURSE” . Pentru tine din latina s-ar traduce așa ” Nu vei fi niciodată ce a fost sau va mai fi Cicu , invidiosule” Faptul că s-a născut la Negru Vodă nu îl face mai taran decât tine că nici tu nu te-ai născut în București pe Calea Victoriei. Nu contează unde te naști daca ești OM și evoluezi in toate la timpul lor .

  74. Pai vezi Anonim… dacă nu era cum zic eu ..și stătea in banca lui fără petreceri pe Alezi , fără figuri de taranus , dormea linistit . Acum sa sufere pentru o petrecere parlita .Dacă nu a văzut la tinerețe și a văzut la batranete , ce sa faci.. dacă omu are suferințe .

    • Te cam contrazici ! De fapt „taran” in sensul folosit de tine este cel care este un nimeni și își pierde timpul prin baruri și păcănele cat este tânăr în loc să își crească valoarea să investească în el. După ce ai o baza materiala și intelectuală poți să ieși în locuri mai selecte. Sunt pline cluburile de papițoi și bombardieri . Eu zic sa așteptăm soluționarea dosarului și să aflăm adevărată situație de la fata locului . Mie mi se pare cam forțat DNA sa execute un Inspector șef pentru o masa la un restaurant . Adică după câte articole de presă în care se arată că se oprește contrabanda pe raza lui de competenta nu îl ia pentru corupție sau abuz în serviciu ci pentru o masa la restaurant. Chiar sunt curios și vom afla la final daca patronul restaurantului a făcut plângere în termen de 3 luni. Daca nu a făcut plângere în termen legal sigur este ceva la mijloc. Adică se confirma procedura din Romania ” daca închizi robinetul la bani negri” ai dușmani și restul e can-can… știu toți ce a pățit și Berbeceanu

      • Nu va mai bateti capul.Sunt multe puse la dosar,stati linistiti.Sunt adunate in decursul multor ani.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger