AcasăDezvaluiriAncheteDivizia pentru Apărarea Constituției aruncă în aer SRI-ul!

Divizia pentru Apărarea Constituției aruncă în aer SRI-ul!

Chiar și după ce proiectul de acordare a autonomiei Ținutului Secuiesc a fost în cele din urmă blocat în Senat, marea întrebare care rămâne pe buzele inițiaților sistemului cel puțin este ce a făcut mult galonata Divizie pentru Apărarea Constituției din cadrul Serviciului Român de Informații. Cea care, după îndepărtarea fie și parțială a ambițiosului general Adrian Ciocîrlan își marcase extrem de puternic teritoriul de la Palatul Victoria, ținând-o practic captivă informativă pe atât de naiva Viorica Dăncilă. Fostul premier crezându-se până în ultima clipă protejat de un alt serviciu secret, când de fapt  fusese lăsat tot la cheremul SRI, prin intermediul Diviziei pentru Apărarea Constituției.

Și chiar dacă noul șef al Diviziei afișează, ce-i drept, o figură mult mai umană decît predecesorul său, uite că trimiterea ”în bălării” a șefului statului arată că acolo conducerea a rămas tot un mare ”fâs”! Care, chiar dacă nu va răspunde la solicitările liderilor politici, tot va trebui să lămurească alte câteva întrebări. Cum ar fi dacă a știut sau nu de proiectul autonomiei Ținutului Secuiesc! Și dacă da, atunci să explice dacă l-a urmărit procedural vorbind și mai ales dacă a sesizat CSAT! Și dacă da, atunci ce a făcut ditamai CSAT-ul? Iar dacă acesta nu a fost sesizat, atunci chiar că existența unei asemenea Divizii de Apărare a Constituției în cadrul SRI nu se mai justifică! Nici măcar dacă se va reuși lămurirea misterului dacă Divizia avea sau nu habar că se apropie termenul la care proiectul depus de UDMR urma să fie acceptat tacit în Camera Deputaților. Moment în care, înainte ca acesta să expire, ar fi trebuit alertați  de urgență și factorii politici decidenți, ca și beneficiari legali! În frunte cu chiar Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților! Iar sesizați legal trebuiau să fie și premierul, și președintele Senatului și alți beneficiari legali, nu doar președintele Klaus Iohannis.

”Slugi” politice? Demisia!

Cum a jucat Divizia în scandalul Ținutului Secuiesc?

Pentru că dacă informația a existat și a fost transmisă doar lui Klaus Iohannis, fie el și președintele României, atunci înseamnă că această informație a fost folosită strict politic, cu un risc major pentru securitatea națională! Iar cei din conducerea Diviziei au adoptat un comportament de ”slugi politice”, care chiar nu are ce căuta la acest nivel. Iar dacă informația nu a fost transmisă oficial barem CSAT-ului, atunci conducerea Diviziei trebuia deja demisă! Eduard Hellvig având obligația să convoace deja de urgență Consiliul Director nu doar pentru demiterea conducerii Diviziei, dar și pentru a se întreba la modul cel mai serios dacă se mai impune sau nu continuarea în forma actuală a unei astfel de structuri în cadrul serviciului. Pentru că oricum Divizia pentru Apărarea Constituției a aruncat deja în aer SRI-ul prin jocurile făcute pe un subiect atât de sensibil precum autonomia Ținutului Secuiesc…

author avatar
Catalin Tache
7.276 afisari

42 COMENTARII

  1. Tache , nu ne mai trimite in balarii , purceaua e moarta in cotet si cu curu-n usa : PSD este un partid de tradatori si vanzatori de tara , la alegerile ce vor veni in curand nu o sa mai fie votati nici de propriul electorat , toti batranii care au luptat cu arma in mana in 44 pentru recucerirea Ardealului il scuipa in felinare pe Ciolacu si gasca lui , toata tara ii injura , PSD sa pupe pamantul daca mai intra in Parlament .

    • ” PSD , marele PSD , se lupta in birourile secrete din Parlament ca sa dea Ardealul ungurilor .” Ovidiu Albu , azi , 30-04-2020 : ” Mesajul asta a facut valva mare , A AJUNS PANA LA ULTIMUL ALEGATOR PESEDIST DIN TARA , pana la cel mai turbat nationalist care apara Ardealul cu stampila pe PSD , sa-i fie FIXAT IN MEMORIE momentul in care PSD A PERMIS CA TINUTUL SECUILOR SA DEVINA REGIUNE AUTONOMA . MESAJUL LUI IOHANNIS A FOST DESTINAT ALEGATORILOR PSD . NICIODATA DE ACUM INCOLO PSD , PRINCIPALUL PROPAGATOR AL SPERIETORII CU ARDEALUL , NU VA MAI PUTEA FOLOSI ACEST MESAJ FARA A SE ACOPERI DE UN RIDICOL TOTAL . PROBABIL CA NICI CEL MAI SARMAN LA MINTE DINTRE PESEDISTI NU O SA MAI VOTEZE VREODATA PSD-UL PENTRU CA APARA ARDEALUL DE UNGURI , DUPA CE A PERMIS SA FIE DAT ARDEALUL UNGURILOR . Iohannis nu este vadimist . DOAR I-A APUCAT PE PESEDISTI DE CEAFA SI I-A BAGAT CU NASUL SI GURA IN PROPRIUL HARDAU CU OTRAVA . SA VADA SI EI CUM ESTE .”

      • Cristian Tudor Popescu , pe facebook : ” Prinzandu-i cu pantalonii in vine , presedintele Iohannis a expediat PSD-ului UN SUT IN TESTICULE . Acesta e rezumatul peripetiei autonomiei secuiesti in Parlamentul Romaniei . Presedintele Camerei Deputatilor si al PSD , Marcel Ciolacu , S-A DOVEDIT MAI DEGRABA TEMBEL decat tradator de tara . A lasat sa ticaie bomba murdara plantata regulat de udemeristi ca sa fie dezamorsata , dar sa arate ca se afla si ei in treaba . A lasat-o , de altfel , toata deputatimea din Camera , IN CAP CU PSD .”

        • tot cu testiculele gindeste si ctp? psd a avut nevoie de udmr in perioada ian-mar. psd stia dinainte ca-l va pica la senat. toti au stiut de lege pt ca nu e prima tentativa. iohannis a intervenit ca sa fure caimacul. modul grosolan in care se manifesta este exact la nivelului sutului in testicule al lui ctp. 2 primitivi care infecteaza spatiul public mai rau decit covidul. este un subiect fara subiect. reverberatia emotionala pe care o stirneste este pur si simplu la niveluyl creierului primitiv, fix pt neevoluati.

      • Bai patriotardule/retardule,Ardiiealul tau vine de la ungurescul-Erdely!Zi-i si tu pe romaneste:Transilvania!

        • Sunt un retard patriotard stalinist care colecteaza caimac in gara Tiraspol de la navetistii de Rabnita mulgand zbarlitul dintre testicule , cand interpretez menuetele de Prokofiev intru intr-o reverberatie emotionala la nivelul creierului primitiv neevoluat si umplu pampersul .

    • RUSINE PSD ! TRADATORI DE NEAM SI TARA ! PSD SI SERBAN NICOLAE AU VOTAT CA MAGHIARA SA DEVINA LIMBA OFICIALA IN SENAT ! LEGEA ADOPTATA IN SENAT !

  2. Cati dintre batranii care au luptat in ’44 mai voteaza? Poate doar aia din cimitirele din TR. Apropo, deocamdata PNL coboara si PSD urca usor.

    • SIKTIR ! Care nu mai sunt dinte ei au lasat cu limba de moarte copiilor si nepotilor sa vegheze la jerfa lor , nu sa o calce in picioare niste nemernici tradatori de neam si tara . PSD urca rapid in scarba si dizgratie !

      • PSD urca usor ? Conform sondajului Sociopol al lui Palada , PSD a fost creditat acum cateva zile cu 26 % . IMAS le da astazi un procent de 24,8 % . Unde este cresterea ? Ca morcovul in pamant ?

        • Sondajul dat publicitatii azi de IMAS a fost facut inaintea mizerabilei cotcarii a lui Ciutacu prin punerea pe tava a Ardealului ungurilor , vedeti la urmatorul sondaj cat a contat tradarea PSD-ului …..

  3. Eu v-am spus numele astea 3 in comentarii Ciolacu-Ponta și Grindeanu ..am continuat și cu :”Out din sistem!”și cine a crezut ?Ti-a plăcut Tache show-ul mediatic?Lumea este condusă de puternice „entitați”ține minte Tache !Când am spus out păi trebuie sa fie OUT cu Marcel Ciolacu !
    Hellvig este enorm de mult apreciat de aceste „entități”și chiar te rog frumos să schimbi frecvența asta că Edi ar fi un om rău!Nu ,Șeful SRI este exact ce are nevoie Romania pentru relansarea economică și socială !România se va schimba mult în bine pentru că acele entități vor relansa motorul acestui tărâm!

    • deja curge lapte si miere din titele lui soros… dupa comintern tot comintern
      ce crezi ca a supt edi mai mult, miere sau lapte?

      • Cand a venit Soros la Rabnita , i-am supt tita zbarlita de la cele doua ugere flescaite situate in regiunea inghinala , am lins si supt de m-am saturat de propolis si laptisor de matca . Au urmat la supt Rammstein , Anonymous si Livia , ragaiau de satisfactie la asemenea bunatati . Uite-asa , ne-am ridicat in rang , acum participam ca gheise , sub masa , la sedintele Cominternului …..hihihihihihihihihi

    • Ba firfirica stalinist , chiar nu intelegi ca sondajul este facut inaintea tradarii lui Ciolacu si camarila pesedista ? Stai cu ochii pe urmatorul sondaj , ai sa ai ce jeli !

  4. Se vede clar ca cel de al doilea „prostanac” al Tarii,s-a aruncat orbeste cu tesla in mana,sa ” recupereze” ba Ardealul,ba Tinutul secuiesc.Ca un „viteaz salvator al Natiunii”.Atata il duce capul.La furat cu acte false,la trafic de copii,la minciuni,dezbinare,propagare de ura,din contra,este expert.Se pare insa ca dela un timp a cam inceput sa „alunece” din bratele „noii seciuritati”.Asa sa-i ajute Dumnezeu,dupa cum a jurat cu mana pe Biblie.

    • Nu sunt nici un Nostradamus , sunt Baba -Varga din Rabnita , bocesc si io un piculet p-aci pentru un pumn de copeici necesare prezervativelor , mai pot si eu sa fac sex printre gingii ….hihihihihihi

      • Recomand cititorilor sa intre pe Comisarul.ro si sa citeasca articolul aparut in seara aceasta (30-04-2020 ) in urma cu o ora ( 20:52 ), articol intitulat ” TENTATIVA DE DESTABILIZARE A ROMANIEI ? E INTERESANT CE SCRIE OMUL ASTA ” . Nici nu stiti ce pierdeti , destupa mintile tuturor , indiferent de nivelul de pregatire , e pacat sa nu aflam ce se petrece in spatele cortinei .

  5. Iohaniss si-a taiat definitiv craca de sub picioare, desi haita de lupi cu singe brun la gura s-a activat din nou si musca lantul !!!
    La alegeri toti nazistii, de la primul la ultimul, vor fi trecuti pe linie moarta sau, dupa caz, la ocna !!!
    Pina atunci, urlati in voie, dar aveti grija ca peste exact doua saptamini incepe vinatoarea, indiferent ce gesturi deviante vor mai face unii !!!

  6. Dancila il umileste pe Ciolacu : ” INFRUNTA-MA DIRECT , DACA AI CEVA DE REPLICAT . AI BAGAT PSD-ul IN CRIZA !”

    • Si vadimistii din PSD sar la gatul lui Marcel Ciolacu : ” NE-ATI JIGNIT ! SUNTEM ZECI DE MII IN PSD ”

  7. Trebuie un pic de atentie cu melteneala politica si la unii si la alții in conditii de stare de razboi. Armata poate lua poziții defensive in secuime.
    ALTFEL, oameni extrem de pașnici fantastic de multe familii mixte si asa speriate si umilite de corona.
    Daca strabunii au facut la 918 acel memorandum prin care ungurimea sa fie reprezentata vesnic in Parlament, nu au facut-o pt a se folosi electoral de ei ca de Hopa Mitica sau Popa Prostul.
    Ci in inteligenta lor strabunii nostrii au făcut-o sa traim in pace dupa atata sange varsat…ca un favor nobil monarhic, cavaleresc.
    Sa nu creada si Udmr ca ei castiga peste 5% asa mereu fara ajutor Sri. Ei mai mult de 1,2%-3% nu trec ca oamenii nu inteleg romana in secuime deci se uita in buletinul de vot cum ma uit eu in cartea de limba si literatura maghiara, aadica ca curca in lemne pe canicula căutând umbra…
    Pacat ca nu intelege secuimea romana sa se dumireasca si ei. Da nu e vina mea.

  8. daca udmr si a luat ca imn insusi pe cel al ungariei cum de astia toti cu toate structurile lor nu i decreteaza agentii budapestei si gata . desfiintarea unei asociatii care si a infiltrat prin toate structurile si ministerele tradatori care cer autonomie dupa ce mananca bani romanesti !!!!!!!ala de la cncd cu discriminarea spune la bbc ca vrea unagraia mare si cica il amendeaza pe pres si altii???????

  9. Aici e vorba strict de războiul între serviciile noastre.se cere explicit desființarea Diviziei..ceea ce nu ar fi rău ca tot taie frunza la câini…

  10. De când bă tre să stea nuș ce divizie să urmărească Parlamentul?? Vreau și io ce fumezi matale … că pare tare de tot!

  11. Exact asta este fisa postului pt Divizia pt Aparatea Constituției!!!asa ca apuca te de fumat…vezi ca a ieșit Gelu…poate mai are niște ceai…

  12. @ Apreciați și că instituțiile ar trebui să comunice și care este ponderea pensionarilor cu pensii speciale în totalul persoanelor infectate cu covid și dacă beneficiare de pensii speciale ar putea fi li avantajați de pandemie prin obținerea unor sume în bugetul de pensii din care guvernanții ar avea disponibilități din care să plătească și pensii speciale, ?

  13. @ Deci, apreciați și că instituțiile ar trebui să comunice și care este ponderea pensionarilor cu pensii speciale în totalul persoanelor infectate cu covid și dacă persoanele beneficiare de pensii speciale ar putea fi li avantajațe de pandemie prin obținerea unor sume în bugetul de pensii din care guvernanții ar avea disponibilități din care să plătească și pensii speciale, ?

  14. @ Remarcați și că un alt aspect este și acela că politicienii au anunțat că au votat și măriri de pensii, anunțând ulterior și că nu sunt bani suficienți pentru a plăti măririle de pensii anunțate și că pandemia a provocat și reducerea veniturilor la bugetele publice, ?

  15. Ăla de e ministru la finanțe a zis că încă nu știe dacă o să plătească măririle de pensii, neștiind probabil cu câți pensionari rămâne în plată , în vreme de pandemie, pănă când ar trebui să înceapă să plătească pensii mărite, amintind și de falimentările și închiderile de fabrici, uzine, etc., ?

    • Garbage from Suvorov Corporation – Raportez cu mandrie , aici , in Transnistria , la Rabnita , am deschis o linie gratioasa de fabricatie Pobeda , folosim carton reciclat securizat cu folie de plastic , motor 8 X 8 cu pedalare Fred si Barney , viteza maxima depinde de cati ne inghesuim ……

  16. Matahala mi-a umflat falcile si piticul porno a demonstrat ca esentele tari se tin in sticlute mici , mi-a spart rozeta , merg obadat …..hihihihihihihi…..

  17. Se amplifica scandalul in PSD . Deputatul Sorin Lazar ii catalogheaza pe oponentii lui Ciolacu din partid ” manglitori , veleitari si rebuturi umane ”. Valabil si pentru sustinatorii cuplului Ciolacu – Stanescu !

  18. @ Președintele care veghează în mod constituțional la respectarea Constituției este înreptățit să afirme ceea ce consideră neconstituțional, ?

    • Reformulez : Nu cumva am furat nick-ul si am depasit reglementarile constitutionale si respectarea Constitutiei zooparcului remenist , amestacandu-ma in treburile interne ale altei tari ?

  19. A aruncat un „prostanac” o piatra in balta,ca sa mai zapaceasca lumea de cap.Navetistul natiei,cu tot alaiul pe banii bugetului,ca sa fie bani de pensii si salarii,a fost imbrincit pe scari de catre cei care-l mai tin in brate,pana cand cat de curand l-or scapa pe jos.Inca nedezmeticit,a insfacat o tesla,si-a inceput sa-si dea cu ea in …./.Nu stia ce vrea,a incurcat Ardealul cu Tinutul secuesc,tipand plin de ura si venin,uitati-va la moaca lui care musteste de rautate si prostie.Si uite asa,prostii sau raii care l-au votat, au pus botul,intretinand zarva,poate uita lumea „cat de bine am fost si suntem pregatiti,si ce bine e in tara,toata lumea multumita si cu lacrimi pe obraz”.

  20. Da toti prostii politici se folosesc de ei ca de chilotii umezi ai unei dame bune.
    Doar se stie ce fatalitate ca nu se poate ca daca ajunge armata romana si a 3a oara la Bucu asta la Budapezda o sa intre la derbi nu numai nenea gigi cu fcsb si dinamo ci si buda.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger