Cauta

Dîncu schimbă dealerul de prafuri!

Chiar că pe Vasile Dîncu nu îl deranjează nicio scurgere controlată despre ”iminenta” sa remaniere din fruntea Ministerului Apărării Naționale. Mai ales că, orice s-ar spune, ”Domn Profesor” se află totuși în lumea lui… Una în care tocmai a descoperit ”apa caldă”!

Dîncu visează la Nitramonia

Pentru că ditamai ministrul Apărării și-a lăsat pasiunea pentru studiile sociologice, ieșind public ca să anunțe că are informații că România nu produce praf de pușcă! Și dacă tot a confirmat astfel dezvăluirile din ”lovitura” în care avertizam cu privire la ”Dosarul HEXOGEN”, poate ar fi fost bine ca ministrul Apărării să spună și ce face concret pentru ca Armata Română să nu mai depindă în totalitate de praful și pulberea pentru muniție din Bulgaria și mai ales Serbia. Stat care nici măcar nu este membru al NATO!

”Visăm de 20 de ani”! Și o să mai visăm!

Într-o succesiune de ieșiri publice, Vasile Dîncu aproape că a ”lăcrimat” cu privire la starea aprovizionării cu muniție pentru Armata Română. Astfel că ”domn profesor” a umblat la ”cutia cu maimuțe” a unui enigmatic ”mare investitor strategic” despre care el și doar el ar avea informații că ar urma să investească pentru construcția unei fabrici de ”prafuri”!

” (…) și să sperăm că Ministerul Economiei și noi vom putea să punem umărul la crearea unei fabrici de pulberi, la care visăm de 20 de ani…

(…) În prezent e un proiect în ceea ce privește fabrica de Pulberi de la Făgăraș. E un proiect, există un mare investitor, nu vreau să discut despre el până nu se vor stabili toate lucrurile. Sper să existe o competiție în acest sens, pentru că acum există o dependență a întregului Flanc Estic oarecum de fabrici din Serbia sau Ucraina care cred că nu mai poate produce ori din alte zone”.

Militarii români se uită unii la alții ca să nu risipească muniția

Până atunci însă, singurul dealer de ”prafuri” de la care se alimentează Armata Română este dealerul GRU de armament dezvăluit în ”lovitura” din 28 iulie, sârbul Nebosja Novakovic…

Ultimele stiri

  • S-a dat drumu’ la bombardieri! Niciun sezon estival fără teribilişti blocaţi cu bolizii în nisip, la mare, la Eforie Nord. Ce amendă a primit (VIDEO)
  • Emoţii şi în Armenia! Elicopterul care îl transporta pe premierul Nikol Paşinian, aterizare de urgenţă
  • Circ la Cernavodă! Primarul ar fi fost bătut în plină stradă de un preot și de o femeie (VIDEO)
  • Reacţia lui Marcel Ciolacu în dosarul Coldea – Dumbravă: „Partidul principal al penalilor a devenit USR”
  • Val de companii străine care deschid afaceri în România, atrase de măsurile și investițiile susținute de PSD
  • Nicușor Dan recunoaște că e incapabil să rezolve problemele din Capitală. Traficul și apa caldă, peste alte două mandate
  • Incident aviatic cu un avion Tarom. Aeronava s-a întors pe aeroportul din Paris!
  • România se implică puternic pe front. Decizia cu efect direct asupra tancurilor Abrams ne poate transforma într-o ţintă
  • Cum se apără Florian Coldea după ce a dat 15 ore „cu subsemnatul” la DNA. Fostul general SRI, plasat sub control judiciar!
  • Horoscop – sâmbătă, 25 mai 2024. Toate zodiile au parte de schimbări în bine, dar sub aspecte diferite
  • Exit mobile version