AcasăDezvaluiriAncheteDIICOT: Carmen Dan, scoasă de procurorul Pîrlog din Dosarul 10 August!

DIICOT: Carmen Dan, scoasă de procurorul Pîrlog din Dosarul 10 August!

Carmen Dan, ”acoperită” de Bogdan Pîrlog în dosarul 10 August

Pe 1 aprilie dezvăluiam un raport incendiar cu privire la deconturile absolut șocante ale procurorului militar Bogdan Pîrlog. Cel devenit vedeta de necontestat a ”rezistenților” din Justiție, după ce s-ar fi ”autosesizat” în noaptea de 10 August cu privire la violențele din Piața Victoriei. Dar și după ce a solicitat desființarea Justiției Militare și implicit a structurii de Parchet unde nu doar că activează, dar deține și funcția de adjunct. Iar atacurile cu mult peste limita bunului simț și al statutului de procuror la adresa tuturor celor din jurul său l-au transformat într-un adevărat simbol, noul ”tată al cătușelor” pentru nucleul dur ”#rezist” din sistem.

Astfel că dacă dezvăluirile din ”NAȚIONAL” – ”Dosar DNA Militar: Procurorul 10 August, deconturi  șocante” – nu l-ar fi alertat pe ministrul userist în ultima clipă, acesta ar fi fost numit consilier al lui Ion Stelian și implicit conducătorul de facto al Ministerului Justiției. Iar odată cu promovarea bunului său prieten Radu Gavriș drept secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, ”frăția frustraților” chiar ar fi ”închis cercul” la vârful sistemului. Iată însă că presiunile exercitate de această grupare atât la vedere, prin tot felul de comunicate publice mai mult decât belicoase, cât și la adăpostul unor postări de postaci anonimi își arată încă roadele. Astfel că în ciuda tuturor documentelor oficiale publicate în ”lovitura” din 1 aprilie, celebra Secție pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție rămâne impasibilă… Ca să nu mai vorbim că nici măcar Inspecția Judiciară din cadrul CSM nu a îndrăznit să deschidă un nou front împotriva ”procurorului 10 August”, după devoalarea acestor fapte cu posibil caracter penal desfășurate de către Bogdan Pîrlog din funcția de adjunct al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

Sebastian Cucoș și Radu Gavriș buni prieteni cu procurorul rebel

Iată însă că alte structuri ale statului au ”turat motoarele”, mai ales că însuși președintele Klaus Iohannis a solicitat public verificarea ”conjuncturii” care a dus la închiderea dosarului 10 August. Astfel că un nou raport a intrat în posesia noastră, una din concluziile acestuia lovind puternic în ”soclul” de fanatic procuror anti- ”ciuma roșie”, cel pe care s-a cocoțat Pîrlog prin ”auto-sesizarea” din noaptea de 10 august…

Chemat de ”fratele Cucoș” în Piața Victoriei!

Ce-i drept, legendarea cu procurorul Pîrlog care era la plimbărică, a trecut prin Piața Victoriei, s-a autosesizat, a intrat în Grupul Operativ de Comandă și a deschis pe urmă dosarul 10 August, una intens promovată de propaganda useristă a produs ”valul emoțional” necesar transformării acestuia în simbolul ”rebelilor” din sistem. Numai că lucrurile s-ar putea schimba radical, după cum scrie negru pe alb în raportul intrat în posesia noastră și care se bazează inclusiv pe documentarea înscrisurilor și depozițiilor din interiorul DIICOT. Iar pentru a nu lăsa loc de nicio interpretare, publicăm integral capitolul din raport referitor la acest subiect :

Expulzat din misiunea EUPOL din Afganistan

” În realitate, Pîrlog a venit la protest la solicitarea bunului său prieten Sebastian Cucoș, șeful Jandarmeriei la acel moment. Cei doi se cunosc foarte bine din anul 2011, pe când efectuau misiuni în Afganistan, între aceștia legându-se o strânsă prietenie, care ulterior le-a permis să își satisfacă anumite interese personale. Cucoș l-a prezentat pe Pîrlog lui Carmen Dan ca fiind o persoană de încredere, pe care se poate baza, în special pentru a le acorda sprijin în mușamalizarea evenimentelor din 10 August. Împreună cu Radu Gavriș, șeful de la Omoruri la acea vreme și un bun amic al lui Pîrlog, procurorul a acoperit-o pe Carmen Dan în ancheta ce a urmat, prin compromiterea mai multor probe (cei doi distrugând mai multe medii de stocare cu imagini din timpul violențelor, dar și alte înscrisuri). Ordonanța DIICOT care precizează clar că probe din dosarul 10 August au fost compromise iremediabil, astfel ajungându-se ca dosarul să fie închis definitiv se referă strict la cele două persoane, identificate ca fiind Sebastian Cucoș și Bogdan Pîrlog. Beneficiar fiind Carmen Dan, care astfel a fost scoasă din dosar.”

Cu Moșneagu în Afganistan!

De asemenea, pentru a înțelege mai bine ce se ascunde în spatele ”omului nou” din justiție, publicăm astăzi și o altă parte de raport.

” Pîrlog a fost expulzat din Afganistan, unde reprezenta România în cadrul unei misiuni EUPOL, pentru grave probleme de disciplină și comportament jignitor. În Afganistan a mers drept expert UE pe probleme de anticorupție. Aici s-a împrietenit cu Sebastian Cucoș, acesta participând la aceeași misiune drept expert pe probleme de securitate. Din echipă a mai făcut parte și un alt bun prieten al lui Pîrlog, polițistul Cătălin Moșneagu. Cu acesta se știa din perioada 2006 – 2008, când era polițist la Cercetări Penale iar Pîrlog procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Moșneagu a fost și el dat afară din cadrul misiunii din Afganistan, după ce a primit mită pentru a angaja o româncă în cadrul misiunii internaționale. Revenit în România, Moșneagu a fost promovat șef al Corpului de control, după care părăsește MAI, fiindu-i retras certificatul de acces la informații clasificate. Pîrlog a intrat în conflict cu conducerea EUPOL. Lista abaterilor săvârșite :

  • Ianuarie 2012 – inițierea unei investigații disciplinare interne pe baza unei acuzații false împotriva superiorului său și a fostului șef responsabil cu statul de drept, deoarece cel din urmă a ridicat problema comunicării cu respect și politețe către un coleg afgan, care s-a simțit ofensat de Pîrlog.
  • August 2012 – decizia într-o investigație disciplinară internă împotriva Pîrlog cu privire la alegații de comportament neprofesionist.
  • Octombrie 2012 – a început o lungă dispută cu Departamentul HR al EUPOL cu privire la numărul de zile de concediu medical pe care să le poată lua. Lui Pîrlog i s-au dat 19 zile de concediu medical în 2011 și 20 de zile în 2012. A susținut că este îndreptățit să primească încă 34 de zile de concediu medical, deoarece nu ar exista o limită de concediu pentru experții detașați, cu toate că OPLAN stabilește o limită de 20 de zile pe an. Acest lucru a condus la o tensiune considerabilă în cadrul misiunii internaționale care a implicat, de asemenea, CPCC și EEAS. Desconsiderând nevoia pentru eficiență operațională, Pîrlog a continuat să își promoveze interesele personale în fața celor ale Misiunii, făcând plângeri și acuzații nefondate.
  • Noiembrie 2012 – A contestat prevederile HR ale EUPOL, făcând plângeri împotriva superiorului său de atunci, dna. Cornelia Schneider și a consilierului juridic al EUPOL.
  • Decembrie 2012 – A formulat o altă plângere împotriva EUPOL HR pentru că nu i s-au acordat 54 de zile de concediu medical în 2012.
  • Ianuarie – februarie 2013 – Multiple cereri și plângeri cu privire la EUPOL HR făcute de Pîrlog pentru a se acționa imediat sau pentru a implica CPCC
  • 22 februarie 2013 – instrucțiuni primite de Pîrlog de la Pieter Deelman, comandantul adjunct al misiunii, prin care i s-a spus că solicitările sale sunt luate în serios în continuare, atâta vreme cât sunt justificate, însă acesta trebuie să se abțină de a mai face acuzații personale referitoare la colegii săi și să își adreseze interesele într-o manieră politicoasă, obiectivă și respectabilă
  • 20 martie 2013 – inițierea unei investigații disciplinare privind o eventuală încălcare a Codului de comportament al EUPOL în legătură cu o comunicare în care se presupune că Pîrlog a furnizat informații false către EULEX – Kosovo, cu potențial impact negativ asupra imaginii EUPOL.
  • 26 martie 2013 – Se ia o decizie cu privire la mai multe cereri ale lui Pîrlog și i se transmite un ultimatum : alte viitoare alegații nefondate vor fi percepute ca un act de intimidare asupra consilierilor EUPOL, HR sau orice alți membri ai personalului care își fac datoria, lucru care nu va fi tolerat
  • Aprilie 2013 –are loc inițierea unei investigații disciplinare interne cu privire la înregistrarea în secret, de către Pîrlog, a conversațiilor cu alți membri ai EUPOL și delapidare de fonduri publice date de acesta fără autorizare, incluzând o cameră video de mână, o cameră foto și aparatură de înregistrare audio digital, oferite de către Ambasada Marii Britanii pentru a fi date omologilor afgani
  • 8 iunie 2013 – alt act de insubordonare grosolană a lui Pîrlog, care a refuzat solicitarea superiorilor de a participa la concluziile raportului său de evaluare periodică”.

NU RATA ! Procurorii lui din CSM: Solomon și Ban!

author avatar
Catalin Tache
3.492 afisari

29 COMENTARII

  1. Tache,tot sarla securista ai ramas…acum doua zile femeia era beton,ti ai facut treaba cu ea si acum i o dai in gura…cat de proaste sa fie astea sa mai puna botul la vrajeala asta???

  2. Char asa Tache,ce drak i ai facut,ieri beton,azi tavalit o?iar ai sedus o si abandonat o?asta chiar e blonda naturala…

  3. Tache , articolul este dovada vie ca pute la cel mai inalt nivel in jurul evenimentelor din 10 August 2018 , e clar ca lumina zilei ca fostul ministru de Interne , Carmen Dan , este IMPLICATA si VINOVATA . De ce se incearca din partea jurnalistilor si chiar a unor institutii ale statului sa se abata atentia de la cei ce au comandat politic rusinea din 10 august , cu atat mai mult se maresc suspiciunile . Miroase a actiune de intoxicare cu efect invers avand darul de a rascoli si mai adanc si meticulos in hatisurile murdare ce duc la varful oamenilor politici ce au gestionat execrabil situatia in 10 August 2018 . Cine de la DIICOT a redactat ” capitolul din raportul referitor la acest subiect ” ? De ce nu ne prezinti O COPIE a acestui raport intocmit de DIICOT ? Cine are interesul sa conduca ancheta pe o pista falsa invocand ” compromiterea probelor si distrugerea mai multor medii de stocare cu imagini din timpul violentelor , dar si alte inscrisuri ” ? Cine are interesul sa arunce pisica in carca lui Parlog si incearca inca o data sa-l discrediteze pe Radu Gavris , seful de la Omoruri ? Ce incredere si garantie prezinta raportul DIICOT cand stim bine cum a demisionat Georgiana Hossu dupa condamnarea sotului la 3 ani de inchisoare ? Mascarada cu Parlog si Gavris e cusuta cu ata alba , cuiva ii tremura rau izmenele si incearca sa abureasca fraierii trimitandu-i spre tinte false . Se va afla cine a redactat abureala din raportul DIICOT , daca cele consemnate sunt reale si cine incearca sa puna batista pe tambal aruncand multimii furioase spre lapidare doi nevinovati pentru a acoperi adevaratii autori ai bataii de joc a politicului din acea vreme asupra romanilor prin intermediul jandarmilor ce au primit ordine represive de la cel mai inalt nivel . Cine se scuza , se acuza , de ce apar mai multe articole pe aceasta tema , interesul romanilor este mai abitir focalizat si se pune paie pe foc . Adevarul o sa iasa la lumina , adevaratii faptasi vor fi trasi la raspundere , chiar in acest articol se recunoaste ca ministrul Carmen Dan se stie vinovata si a incercat sa compromita probe prin intermediul unor anchetatori . S-a redeschis el Dosarul Revolutiei , Carmen Dan crezi ca e absolvita si scoasa basma curata pe vecie ? Atentie la nuante , Tache , vrand sa dai o mana de ajutor unora , i-ai bagat in rahat pana-n gat !

  4. Ce ai vrut sa spui,ca nu se intelege nimic?pai nu scrie clar ca e vinovata Carmen Dan dar s au sters urmele?si atunci cum o ajuta Tache si structura lui cu acest raport?c o trimite langa Dragnea???

  5. Da,nebunule,tocmai in National isi da ordinele Ghiul!!uite ale cui ordine executa Tache! Hai sictir!

  6. Offff, domnule Tache…ramaneti fara subiecte interesante si va bazati pe “fabulele” inventate de unii si altii. Pacat…ma gandeam ca le verificati inainte de a publica…

  7. Pentru că locuiesc şi scriu în Braşov vă amintesc şi de o poveste cu Pârlog băgat adânc în mafia imobiliară de aici. Din 2006 tot amintesc despe acesta, dar ultimul titlul este Procurorul Pîrlog Bogdan Ciprian -fostul sprijinitor al mafiei RIAL, fostul sprijinitor în 2018 al #rezist, fost reprezentant EUPOL în Afganistan – cercetat disciplinar pentru abateri grave. Vedeţi
    http://argumentul.ro/single.php?id=282

  8. Comisarul.ro , azi , 27 mai 2021 , ora 22:03 : ” NUMIRI LA VARFUL POLITIEI ROMANE ” .

  9. Tache,dar cum ai pierdut tocmai tu stirea cu vechiul tau amic de pahar Vasilescu-parca Livache i spui si el Tachita-? Numit la DGA..dupa cateva saptamani in care ai tocat orice a miscat la DGA…ultima victima fiind chiar principalul candidat Miron….ati inchis cercul?

  10. Cotidianul .ro , articolul lui Cornel Nistorescu de azi , 29 mai 2021 , ora 7:45 : ” Egalitatea si realitatea lui Klaus Iohannis „. De retinut postarea lui „Darius” de la ora 8:53 , postare dezarmanta prin simplitatea si acuratetea ei : ” Iohannis este un om cu o cariera profesionala transparenta si onorabila . ESTE profesor de fizica , a absolvit o universitate si un liceu adevarate , usor de verificat ! NU este doctor , nici plagiator , nici la SRI . NU A FOST TURNATOR LA SECURITATE . NU si-a parasit nevasta pt. tiitoare mai tinere , cand a ajuns mare . MERGE LA BISERICA cu regularitate , impreuna cu sotia sa – CARE POLITICIAN ROMAN MAI FACE ASTA ? ESTE un om educat , vorbeste limbi straine la perfectie , ESTE acceptat in randul conducatorilor din UE si NATO . SI NU ARE NEVOIE DE TRANSLATOR . SI NU SE FACE DE RAS . NU este un om vicios , duce o viata sportiva . ESTE un exemplu pentru OAMENII NORMALI LA CAP , PENTRU OAMENII OBISNUITI . Asta nu inseamna ca este un om perfect , doar ca ESTE mai aproape de NORMAL mai mult decat dusmanii lui ! DE ACEEA , ROMANII L-AU ALES DE DOUA ORI PRESEDINTE si de nu stiu cate ori primar la Sibiu . Pentru ca au mai multa INCREDERE IN EL decat in asa-zisii politicieni romani patrioti , dar care iti fura si bucata din strachina ! Nu mi se pare un om periculos pentru Romania . MAI PERICULOASA MI SE PARE CLASA PARAZITILOR BUGETARI DE LUX , DE PENSII SPECIALE DE LUX , CORUPTA PANA LA DUMNEZEU SI DIN CE IN CE MAI NUMEROASA , MAI AGRESIVA SI MAI UNITA ! „

  11. Tache nu iese din casă că îl bate lumea (e greu să faci un articol, fără verificări în teren) așa că face și el cum poate… Să mânânce și cura noastră ceva.. 🙂 Carmen Dan beton ieri, azi flescăită, a plouat afară.. 🙂

  12. Dar ia citeste si ce recomandare ,,beton ”are joiannus scrisa mai jos tot de darius dar in ghilimele Sa luam aminte!

    • Numai un prost poate citi recomandarile unui idiot mancurt cu domiciliul in boschetii din spatele garii Tiraspol .

  13. Kostea , dihorule rapanos , te-ai lins pe bot de supa de stevie de la Raion , te-ai deconspirat ca halesti govno aburit si in ” Cotidianul.ro „.

  14. Crima cu bomba mafiot-terorista de la Arad va privește pe toti fraierii care v-ati trezit miniștri de intern inclusiv aiuritul Bodi.

  15. Primele concluzii : Autoturismul a fost incendiat , nu este vorba de un atac terorist .

  16. Da cred ca mergea cu hidrogen nu a mai ramas nici muci din. Am vazut si eu incendieri. A iesit soferu a scos stingatorul si fsssssss a stins focu. Dar sa sti ca am vazut si explozii.

  17. Comisarul.ro , azi , ora 14:09 : ” SRI participa la ancheta exploziei de la Arad : Primele cercetari EXCLUD ipoteza unui atac terorist ” . ” Politistii cred ca autoturismul a fost incendiat ” .

  18. 10 aug a fost o tentativa de lovitura de stat cu care sa aduca la putere mai devreme hastagistii pe care i a unit iohann acum chiar daca au pierdut alegerile el tot a executat ordinele ppe sa aiba neomarxistii si aici la butoane!!!!!!deaia ue nu mai e nici macar o martoaga e o naluca !!!!!!

  19. ASA ESTE NUMAI CINE NU VREA SA VDA NU ESTE DE ACORD CA SUNT KOSTEA SUGIUK TIRASPOL .

  20. Aktual 24 , azi , 30 mai 2021 : ” VIN MARI SCHIMBARI , Iohannis ii indeamna pe romanii din Diaspora sa se intoarca : ” TARA NOASTRA VA INTRA INTR-UN AMPLU PROCES DE DEZVOLTARE SI REFORME . Avem nevoie de talentul si competenta tuturor romanilor „.

  21. Premierul Florin Citu si-a anuntat astazi oficial candidatura la sefia PNL fiind sustinut de 40 de lideri de seama ai PNL : ” STITI FOARTE BINE CA DOAR LIBERALISMUL SALVEAZA ROMANIA . MA VOI ASIGURA CA PNL VA FI CEL PUTIN 8 ANI LA GUVERNARE „.

  22. Tache ai crezut că dacă scrii Carmen arată beton, primești pi..ă de la băbăciune? 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger