AcasăDezvaluiriAncheteDIICOT a ”șmenuit” dealerii drogaților de la SAGA!

DIICOT a ”șmenuit” dealerii drogaților de la SAGA!

Cel puțin aceasta este acuza oficială dintr-un incendiar raport informativ intrat în posesia noastră! Și în care se documentează acțiunea prea intens mediatizată, efectuată ”prea ca la țară”, la doar câteva zeci de ore de la izbucnirea scandalului SAGA, ca fiind strict una propagandistică.

La SAGA s au consumat pastile DIICOT a călcat traficanții de heroină

Și menită a abate atenția opiniei publice de la pierderea controlului asupra traficului de droguri din Capitală. Neputința autorităților devenind vizibilă mai ales în ultimele două – trei luni… De când, stranie coincidență, capi recunoscuți ai temutei mafii ucrainene s-au ”refugiat” în hotelurile de lux din Capitală.

De ce au fost ”călcați Zoicărenii”!

Însă cum sindicalisto – pălincarul Lucian Bode a cerut de urgență ”vinovați”, atunci i s-au dat ”vinovați”! Astfel că presa de casă a ”molfăit” îndelung valul de descinderi și destructurarea ”celei mai importante grupări de traficanți de droguri din Sectorul 2”. Cu ”puncte de lucru” inclusiv pe Iancului, Basarabiei și Pantelimon. Adică la o aruncătură de băț de Arena Națională. Iar ”Zoicărenii” cei ”călcați” pentru că erau cei mai aproape de locul desfășurării SAGA sunt într-adevăr traficanți recunoscuți de droguri… Numai că de heroină! În timp ce la SAGA au fost identificați numai și numai ”pastilați” !!!

Astfel că există ”suspiciuni rezonabile”, dacă nu chiar ”indicii temeinice” că destructurarea dealerilor de heroină din clanul ”Zoicărenilor” nu a reprezentat decât un plan de rezervă pentru ”stingerea scandalului public”. De altfel, astfel de ”soluții de avarie” fiind folosite și altădată… Numai că, de această dată contextul este cu totul altul. Iar dacă în Capitală clanurile mafiote se bat între ele pentru preluarea controlului traficului de droguri, în sistem este și mai rău! Grupările rivale din cadrul DIICOT și ”Crimei Organizate” pregătindu-se deja fiecare pentru ”noaptea cuțitelor lungi” care se apropie vertiginos, după cum vom dezvălui în curând…

author avatar
Catalin Tache
4.731 afisari

12 COMENTARII

  1. GENERALUL PAVEL ABRAHAM A STRUCTURAT ANTIDROGUL LUI IN ASA FEL INCAT SA PROTEJEZE RETELELE SI NU SA LE DESTRUCTUREZE…CINE SA FACA TRAFIC DE DROGURI IN STIL INDUSTRIAL, DACA NU REPREZENTANTII INSTITUTIILOR DE FORTA…

    SI TOTUSI…DACA TATA FACE TRAFIC….AJUNGE SI FIUL CONSUMATOR…ROATA UNIVERSULUI…PARTICIPI LA DISTRUGEREA COPIILOR ALTORA…TI-I CASAPESTE CAREVA SI PE AI TAI…

    • Inteleg ca generalul Abraham se afirma si se dovedeste un mare patriot (!)…cum a protejat el „valorile” autohtone, mai rar! Acum, cand epigonii sistemului isi iau taxa de protectie de la „refugiati”, ca sa termine si mafia (asa cum aia mai batrani au procedat cu intreprinzatorii) autohtona, sa lase loc pe piata „capitalului” ucrainean….abia acum putem si noi sa apreciem la justa valoare un „specialist” batran si patrihotz!

  2. Bai, noi chiar speram sa vedem cum se vor rafui intre ei bandele de rack-eti ukro-na-zi si bandele de tz-ig-anoci trafi-kanti de faina de cea mai buna calitate !! Ar fi chiar un spectacol sublim care arata in ce stadiu de putre-faktie a ajuns acel Bukale plin de mai-mutze nebu-ne !! Ha ha ha 🙂 Cica deja au gasit astia 3 mai-mutze mai nebu-ne de felul lor, care numai prostii fac !! Nu se poate asa ceva, domnu` niku ciuk-anezu, va rugam luati masuri, adica sa le dati personal cate 1 c-a-p in gu-ra la astea 3 maim-utze neb-une mai obraznice de felul lor, cum adica isi permita sa faca de rusine ditamai col-onia de la Buka-lis-tan ? Ha ha ha 🙂 La stalp cu ei, trebuie ex-ecu-tati toti, de catre o alta mai-mutza, dar putin mai normala !!

  3. & Național
    ,,Șeful ANAF a descoperit evazioniștii din România: persoanele fizice! „Șmecheri care sfidează cu opulența”/Corporațiile străine, ferite de controale!”
    „I-au confirmat” și ăia de la DIICOT, ?

  4. SAPUI CEVA despre Zoicareni numai ca noi nu intelegem cuvantul sau poate unii il inteleg numai ca ar trebui explicat acest cuvant NUMai ca vad ca nu o faceti numai ca ar trebui 1

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger